8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2478 Van 147GTA-m meg a 155TI. Nálam sajnos nincs használtan 156:(( csak japo gépek egy 1-2 britt gép. -
FoToS #2477 4.9% :-) tizen pár autó.Én az alfákra hajtok. -
#2476 A piros 155 TI túragépet már megnyertem azért:))))
43.6%
55 nyert autó :) (asszem) -
#2475 156-ost léttam használtban.
-
FoToS #2474 Egy alfát már én is beizzitottam egy GTV-t a kedvencemet :-)
Majd szépen lassan az összes alfát megfogom venni. -
#2473 Eggyértelmű Alfám már van :))) Meg Deltám is 156-ot venni viszont nem lehet:(( -
#2472 ezek nagyon gyönyörü képek! zsír!
és a #2462 is nagyon ql! -
#2471 Ne is mond, kicsit megütköztem, hogy egy darab ferrari sincs benne (pedig a "Meglógtam a Ferrarival" kocsija kimondotan jól mutatna a repertoárban). -
#2470 legalább lesz időd gondolkodni, hogy milyen autóval menj:)
azért titkon remélem olasz masina lesz:D -
#2469 hát én vivo-s kártyával meg sem próbálnám...
vannak erre kifejezett célhardware-ek
6600GT szervízben?...mi baja?:) -
#2468 nem fértek bele:) -
jui #2467 hellotok
lamborginik hol vannak?
Be se kerültek? -
FoToS #2466 Srácok ez a photo mode hogy működik megyek pár kört aztán a replay aaltt fotózom? -
#2465 Mohus ma biztos nem jön össze a videó mert már nincs meg a honda a másik meg hogy vergődök a felvétellel sőt még a kép lopással is:((
Sajna a régi Leadtek kártyámat eladtam amit vettem MSI6600gtViVo-t az szervízben ami meg kölcsön van ASUS 9600xtViVo iszonyat szar progija van....szal majd jövőhéten :(((
Jah egyébként 42% nál járok. -
#2464 Backfire powa... -
ecrof #2463 Kösz!
-
#2462 Kicsit backfire:)
-
#2461 Mert nyertem egy CLK GTR-t de az egy kalap szar, tolja kifelé az eljét és nem ér oda a Minolta Toyotához, vagy a két Nissanokhoz .A 350Z LM Race car-al gyorsabban tudok menni mint azzal. -
#2460 Köszi a segítséget.
A penalty nekem alapban be sem volt kapcsolva.Apropó a profi módban az uccsó versenyt mivel csináltátok meg? -
Belga #2459 Hát ez az! én pont a GT Speckót nyomom! (gyökér penalty!) -
#2458 A-Spec -ben nyomtad az 1000 mérföldest, vagy a gép vezetett? Megvan a kupa is? -
#2457 Tényelg nincs mindenhol GT módban, de pl menj egyet az egyik Special Conditions pályán egy full turbós Mustanggal. Garantálom, hogy minimum 4szer kapsz büntit a fajnakvágódás maitt. -
#2456 15MB-nál ne legyen nagyobb
-
#2455 Hát nem tudom nekem GT mode alatt is ki van lőve...ha épp fallal vagy autóval ütközöm erősen akkor csek a motion blur effekt van de penalty nincs -
#2454 OK! Meglesz még ma a videó. -
Belga #2453 Köszi,de ahogy nézem a Gran Turismo módban ezt nem lehet kikapcsolni.Aztán lehet hogy ott is versenye válogatja,nem tudom minden esetre nagyon gyökér dolog hogy pl. egymás mellett megyünk és ő koccan belém és én vagyok letíltva 5-másodpercre! (lassan a gép fogja bánni !!) -
#2452 Honda S500-ról -
#2451 TT még nem... -
#2450 De ilyen szép még nem volt! -
#2449 Hát jah:)
Természetesen küldök. Csak még azt nem tudom miről (főszereplő:) kéne videót csinálni :DDD -
#2448 ja Johan....
már megint ittam:) -
#2447 Én ugyan nem igértem. :-)
Én képeket igértem, valakivel keversz. :D -
#2446 ja tényleg ígértél videót...:)
alakul?
vagy még csak most veszel capture card-ot?
de megteszi egy DV-IN benemettel rendelkező digit videókamera is -
#2445 Az okés, de én tuti nem szenvednék egy másodperces gif miatt a képekkel. A videókkal foglalkozni már sokkal jobba megéri szvsz. -
#2444 Figyi...a történet nem arról szól h valaki képes a Photo mode-dal képket csinálni...azt bárki megcsinálja.
Az emberben mindig az van, h valami pluszt rádobjon.
Lásd videók vagy gifanim...
Egyébként nem én csináltam... -
#2443 Nemmondod, hogy te képes voltál csak emiatt pepecselni a rakás képpel. -
#2442 ha a böngésződ nem játsza le az animált gif-t mentsd el és nézd megmondjuk ACD See vel -
#2441 Naaa:
akik nem tudnak videózni...de mondjuk van pendrivejuk
Photo modeban készített fotókat aprólékosan egymás mellé illesztve:)
majd animált gif-t készítve
GT4 Animations -
#2440 igen...
ha megfelelő minőségű:) -
#2439 de ki lehet...
Options
Race
Penalty stb