8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#7865 én is:)
-
#7864 Én most akarok venni... mire jön a GT5 enyém már be lesz járatva rendesen, nem lesz izomláza a napi 24órás Gt-zéstől!
#7861 Süti lesz nagyon! Már alig várom! -
#7863 MAr igy velekedem jopar honapja enis! :) -
#7862 Nyamiiii! Amint kijön a GT5----->buy PS3. :) Jelenleg ez az egyik cím, ami miatt beruháznék. -
#7861 Jó lesz online is a GT5!
-
Vakeraka #7860 Köszi a gyors választ. Jó kis csapat van itt, nem úgy mint más topicba:) -
#7859 de akkor be is kell állítani az autot driftre
gt4.ballor.hu
-
#7858 csal...:D:D
Én egyszer próbáltam driftelgetni, végére elég jól ment, de pl 800lovas 300zxből kikellett vennem néhány dolgot, hogy tudjak vele mit kezdeni:D -
#7857 TCS a kocsi beállításainál, ha emlékezetem nem csak. -
Vakeraka #7856 Hogy lehet kikapcsolni azt a nyamvadt kipörgésgátlót? Így nem bírok driftelni:( -
#7855 értettem, köszönöm a válaszokat :] -
ballor #7854 - ilyen mentések vannak a neten
- Mentés Penre
- szerencsére nincs ilyen kód -
Vakeraka #7853 Valaki tud nekem küldeni 100%-os mentést sok pénzzel? Pendrive-ra lehet menteni a mentéseket? Van valami pénzkód? Előre is köszi:) -
#7852 Helyesbítés: úgy nézem egy ember a fő bűnös azért az állapotért, aki pechünkre épp a GT-t isteníti.
Ezúton szeretnék elhatárolódni tőle és kérni, hogy a GT rajongókról kialakult véleményét senki ne róla mintázza. :P -
#7851 Jesszus...
Beleolvastam abba a topikba és remélem ez nem lesz olyan szemétdomb.
Ez a megtestesült szimulátor-fizika, a többi csak fos, erőtlen árkád próbálkozás és hasonló értelmi szintű hozzáállásokra gondolok, függetlenül attól, hogy melyiket istenítik és melyiket fikázzák. -
#7850 A GT egy jó szimulátor, de közel sem tökéletes.
PS2-n még az Enthusia jó, volt is egy olyan promo videója, ahol egymás mellett mutatták a játék képét és a valóságot egy MX-5-össel.
Lassabb tempónál az Enthusia élethűbb, gyorsabbnál a GT.
PC-n sokat nem játszottam, de volt alkalmam kipróbálni a GTR-t és annak a WTCC-s változatát és úgy érzem a tökéletes szimulátorra még várni kell. -
#7849 lol prosztríít tápigban erröl megy a téma jo ideje amit vrsdm papa említett. -
#7848 LFS a legjobb ezt barki megmondja!!! -
#7847 a gt magasan veri mindet, volt alkalmam kipróbálni az általad említett játékokat. -
#7846 egy kérdést feltehetnék? picit off lesz.
olyat kérdeznék aki játszik mind pc-n mind konzolon. szerintettek melyik a legrealisztikusabb játék? ismétlem valósághoz melyik áll a legközelebb, nem grafika hanem fizikai viselkedés alapján?
a konzolos gran turismo vagy a pc [b] LFS-GTR2és annak alfajai? -
#7845 -
#7844 Most hazudjak?:D -
#7843 Irigy vagy?! :)) -
#7842 Buta ahhoz, én meg nem szerzek neki örömet:D -
#7841 Inkabb mond neki tolja Gt 5 demoval! :))) -
#7840 Aha fut, unokaöcsémnek van 3-a és azon tolja. -
#7839 nekem is ez a kedvenc -
#7838 GT4 fut rendesen PS3-on nem tudja valaki ? -
#7837 köszi a választ! -
ballor #7836 nem lehet ilyet
vegyél másik kártyát -
#7835 Egy kis segítség kellene. A menüben hol lehet új játékos profilt létrehozni? A 2 gyerek állandóan összeveszik, ezért akarok a másiknak is külön profilt, de én nem találom:P -
#7834 ez az igazi evolúció -
#7833 Ne töltsd le, inkább vedd meg. Ez a játék megérdemli, hogy kifizesd érte azt a párezer forintot, most már tényleg olcsó. Így a készítőket is támogatod a munkában, mi pedig remélhetően, egy minden tekintetben kidolgozott GT5-öt vásárolhatunk meg legközelebb. -
#7832 Itt mindenki eredetivel tolja. Warez-t légyszives ne itt. Kb. 4-5ezerért már hozzádvágják bárhol a GT4-et. (Van ahol mégolcsóbban.) -
#7830 -
#7829 www.gtplanet.net regelj és mindent megtudsz az ottani forumokról -
#7828 nemtom, de van egy érzésem hogy a topikban elég kevés ember fogja tudni.. -
dani z #7827 valaki segítsen és mondja + honnan bírnám letölteni. -
#7825 Ballor oldalán találsz képet az összes autóról. Sajna csak egy szögből láthatóak, de azért hátha segít. -
#7824 na jó létezik, hogy ez így van én meg rosszul tudtam?
On days 694-700 in the used car lots you can buy special
black versions of:
1.Toyota GT One Race Car
2.Mazda 787B
3.Nissan R390 Race Car
4.Nissan R92CP Race Car
a képek akkor is kellenének valamelyikről