Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Na vége a képeknek 😞((( geci UW...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Tudtam hogy neked IS megvan. Csak gondltam felhozzunk a topikot....vannak azért öreg motorosok a topikban <#vigyor><#vigyor><#worship>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mohus
Ezt meg január 24-én idén...huh már megint elment egy év és nincs GT4😊

"jaj..most olvasom Csipi M Lee tesztjét a Prologue-ról

a cikk elsõ fele arról szól milyen nehéz a GT-rõl cikket írni😊))wow...egy VRALLY királynak ez gond??? hát igen a GT nem egy Vrally az biztos

szerinte a GT1 óta csak romlott a GT széria színvonala...
IGEN követeljük vissza a PIXELEKET és a látványos SECENERY UPDATE-et...továbbá a 60f/s helyett csak 30 f/s-cel menjen a játék (ja a PGR2 is "csak" 30-cal megy)

jöjjenek az idézetek:

"jött még egy lila feladatcsoport is, ahol végre már rendes ellenfelek ellen is kipróbálhattuk magunkat. Alapban ugyanis az árkád módban erre nincs lehetõségünk - egyszerûbben a pályákon a köröket csak egymagunk rójuk"

az még csak hagyján, hogy az 576 Konzol VRALLY bajnok cikkírója rendszeresen kormány nélkül teszteli az autós gammákat, de hogy arra sem veszi a fáradságot ,hogy megismerkedjen a Japán MENU neoprimitív beállításaival LOL

a netes forumok a menük fordításaitól hemzsegnek

"a fotorealisztikus, kifeszített tapétaháttereknek a nyomát sem láttam"

nem?

"csak a legtávolabbi horizontot alkotják"

na csak megvan😊...sasszem...ennél több nem is lesz benne

"azaz megmaradt a jóöreg poligonos grafika"

a GT3 pályakidolgozásához képest óriási a javulás...szegélykövek objektumok fû stb...maradjon ilyen "jóöreg" a GT4ben is

"átlátszó falak"

ha a Citta di Aria-n továbbra is külsõ nézetból nyomod banánnal naná, hogy ki fog lukadni a fal a sikatorban keresztbefordulva...de majd legközelebb Yamauchi majd kidolgozza neked a kis olasz város lakásainak teljes belsõ bútorzatát is....

"semmibõl felépülõ objektumok"

ez is ritka...NYC felhõkarcolói a távolban vagy tsukuba visszafordítójánál...de ezek is csak külsõ nézetben jönnek elõ jobban, mivel ott távolabban belátod a terepet

SOMMÁZVA
Csipi, mint autósgamma teszter továbbra is hozza a Vrally színvonalát...egy óvodás is kipörgeti egy délután alatt a Prologue-t pláne az aki rájön ,hogy a School Mode-t lehet manuális váltóval is nyomni...

de azért Csipi nyugodt szívvel linkelte be a cikkbe a torz összenyomott fotókat, amit valahonnan a netrõl kapart le...és egyiken még az ucsó jogsi Honda HSC-je is ott virít mint vezetett autó...de õ a "lila feladatcsoport"-nál megakadt

õ egy 4-5 pontott adott a GT4 Prologue-ra...én is kb ennyire értékelem a cikket...kár volt berakni az 576 Konzolba...csak lefele húzza a színvonalat"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Ezt tavaly dec 11-én írtam:

"NA!!!!

Sikeresen vette az akadályokat a Prologue..japáni NTSC, de fullosan angolosra van véve😊

Ami szembeszökõ az a grafika, pályák stb...HIHETETLEN JÓL NÉZ KI és a motor hangok....huhh

a másik pozitív az autók viselkedése....rendesen rángatható pl a Legacyt teszteltem....annyira jól reagál. Viszem jobbra balra egyre durvábban és az autó "hirtelen befordul"...annyira lehet érezni a cuccost, hogy az már elképesztõ

A grand Canyonban vannak kifuto fényképezõ rohangálo lehuzodó emberkék😊
itt egy Daihatsuval szántottam a poros utat, de annyira szenvedett szegény😊 néha ugy megtorpant, mintha meg akarna fulladni😊

A spedometerek alatt látható olajnyomás és benzin ikon, remélem egyszer ki fognak majd gyulladni hogy gond van

boxban semmi érdemleges nem történt....átment a kocsi mint régen, majd esetleg késõbb a jogsik után lesz ez meg az, mert egyelõre csak egyedul kolbaszoltam a gyönyörû pályákon

a bevezetõ intro zseniális...

és az egész AZ😊 hihetetlen hogy a PS2-bõl mit facsartak ki

a folyamatos képfrissítés stb-t nem is említem....ez a gamma FOLYIK

na mentem vissza😊"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Akinek megvan a prolog írjon már valamit a játékról 😄DDDDDDDDDDDD Mert kiváncsiak lennénk rá nagyon. 😊))))))))"

nekem tavaly kari környékén lett meg...én akkor írtam itt róla...visszalapozzunk? vagy berakjam azt amit Csipi tesztelésére írtam?😊

mohus
"Nah!.vkinek megvan már, játszott vele?. meg ilyenek.
Firkanthatna egy röpke élménybeszámolót."

még nem jött ki a GT4

mohus
de ezt már a #350-es hozzászólásnál is emlegettem

mohus
naná h nem!!
egy DVD9-en fog terpeszkedni

CHEAPBOY
Annak en nagyon orulok, lehet ujra buntetni rajta😊) Szerintem az egyik leghangulatosabb palya.😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Neme.
A jó öreg Trial Mountain szerencsére benne lesz. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

UNREG
Én például a GT2-es Pikes Peak pálya miatt kesereghetnék, nekem az az örök kedvenc... 😊)

Al Age
nem lesz kétlemezes, közben rájöttünk...
pályák közül szinte mindegyik lehet a játék elején is meg végén is, tehát egyfolytában cserélgetni kéne, olyan meg biztos nem lesz...
talán😄

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

UNREG
Ne a kimaradt pályák miatt szomorkodjatok, hanem örüljetek az újaknak!
Ahogy elnézem, dupla annyi lesz, mint a GT3-ban volt.

UNREG
Nem biztos, hogy jó lesz a kétlemezes megoldás, az xboxosok is rengeteget szívnak a Rallysport Ch.2-vel.

Al Age
ja igen asszem ez a b-spec mód, megtekintjük azért majd azt is😊

Al Age
ja addg jáccunk más verzióval az ok, de a rome nekem nagyon hiányzik.
a gt2ben volt még rome night is, éjszakai római pálya az is király volt, de a 3ban már nem volt benne. most meg már a standard pálya se.....😞

CHEAPBOY
Holnap jelenik meg japanban, s nem tudom szamotokra biztos nem ujdonsag, de lesz benne menedzser mod is😊)))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

JohnnySmith
Ne ríjjatok már <#vigyor>
Majd gamelünk az USA verzióval addig ameddig nem tudjuk megvenni az EU-t.
Tény bassza a csõrömet hogy a Rome Circuit nincs benne mert tényleg jó map volt,de azért ne legyünk már ennyire magunk alatt

<#vigyor><#vigyor><#ravasz1>

Al Age
1. <#rinya> márc. 9.
2. <#rinya> Rome Circuit? <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

STLRR
Olvastatok az 576.hu-n?
"Finom információköteg lepi el a következõ sorokban az 576.hu fõoldalát: a Gran Turismo 4 névre hallgató játéknak (végleg) tisztázódott az európai megjelenése - a dátum nem más, mint jövõ év március kilencedike. De ez még nem is lenne nagy dolog, mert a hír lényege csak most jön - kéremszépen', a teljes lista a produkcióban található versenypályákról alább látható - igaz elég vaskos, de így a karácsony ünnepi szellemének köszönhetõen van rá helyünk... (egyébként kategóriákra van osztva a kicsike, bár ezt észre lehet venni) íme"
Jovo ev marcius 9.????<#rinya>

Al Age
<#idiota><#gun><#nyes><#nevetes1><#taps>

Al Age
háááát izé...<#vigyor3>

JohnnySmith
LOOL 😊
"ULTRAWEB.HU szabályzat megsértése!
A(z) smith82 (ez lennék én) felhasználó megszegte az UltraWEB szabályzatát, ezért a regisztrációt töröltük!
A törlés oka:
- FTP jellegû felhasználás!"

Nincs valkinek valami "ftp jellegû" szabad tárhelye 😉 mondjuk csak a gta:sa,és a GT4 videók és képek voltak feltõltve. Nem nagyon értem miért baszta a csõrüket. Na mind1.

JohnnySmith
Ja ok Fuji Rx7 😄

JohnnySmith
Jaja én is megszenvedtem de mondjuk volt olyan hogy egybõl ezüst lett.

Egyébként csak én vagyok béna, vagy ti is megszenvedtetek még a bronzérmekért is driving school módban?

Al Age
jááááá értem😄

fuji - rx-7 jó pálya jó kocsi😊

JohnnySmith
😄DDDDDDDDD Nemtom melyik mappon milyen autóval 😄DDDDDD

Al Age
mert nincs otthon a ps2-d, vagy mi?<#nemtudom>

JohnnySmith
Nyomok egy kis prologot levezetés képpen 😄DDD Csak még azt nemtom hogy hol mivel 😄DDD

Al Age
ja arra én is azt hittem, hogy idézet😊, azért kezdtem el csak foglalkozni vele.
azon viszont nem csodálkozozk, hogy kétrétegû lesz...

Al Age
mondjuk azt se értettem anno. lényegében mind2 lemezen megvolt minden (autók, pályák, stb...). akkor miért ne fért volna rá 1-re?

szerk: 6. GT4 😄😄😄😄

Afe
Már én is keztem megörûlni, mikor ezt olvastam: "9.4GB Double Sided"
azt hittem ezt idézte vhonnan 😊

Tudom, hogy mi a double layer, csak itt erõsen hangoztattátok, hogy nem az.

JohnnySmith
Ja az a dvd9=DL tehát kétrétegû. Olyan mint a dvd filmek nagyrésze.

Akkor mégis DL? 😊

JohnnySmith
Neeeem. Ez duplaréteg nem pedig két oldal. Tehát nem kell fordítani mégis annyi van rajta.

Afe
Sztem vmi olyasmi lesz ,mint a GT2, hogy a szimulátor és az arcade lesz külön választva. remélem 😊

Al Age
mondjuk ez is fura, mert a GT-ben nem különülnek le úgy a pályák, autók, stb, mint egy gyilkolászós játékban a játékmenet miatt. mégiscsak duplarétegû lesz ez...

a kérdésre: sztem tuti, megoldják valahogy

Eh, ez gáz. A pályák és autók felénél fordítani kell a lemezen vagy mi? Engem már a hosszú töltési idõ is idegesített GT3ban... Szerintetek viszi ezt majd HDLoader?

Al Age
egyébként biztos, ami biztos nekem is DL-es írót hozott a Jézuska😄DDD

JohnnySmith
Én is azt szeretném de ha véletlenûl meglátom a japó verzsönt akkor azt szedem 😊 (feltéve ha januárig felteszik) ha meg nem akkor 1értelmû hogy USA verzió😊

JohnnySmith
Bazzeg tényleg 😊)) arra kiba***** DL-es lemezre gondoltam.Azért csodálkoztam hogy dvdram okról írtak ahol utánna néztem a méretnek😊)

Al Age
én majd asszem az amcsit fogom leszedni, nem a japánt...

Al Age
viszont ez double sided - kétoldalas, nem pedig double layered - kétrétegû, viszont a kétoldalast meg forgatni kéne, tehát ezt nyugodtan ki lehet írni kettõ egyrétegû dvd-re is akár ezek alapján

JohnnySmith
Író most már nem drága 17-20000 között vérprofi DL-es írót kapsz 2év garival. A lemez az húzosabb mert a legolcsóbb "nem hivatalos viszonteladónál" sem úszom meg 1800 alatt/db sajnos 😞

Afe
Mennyibe fáj mostanság egy ilyen író, és hozzá a nyers lemez?

JohnnySmith
Nem kell várni én már betáraztam a DL-es lemezek írására😊 Szal már várom hogy letõlthessem FULL-ba aztán amint megjelenik nálunk meg is veszem.

JohnnySmith
Igen igen megint tévedtem "9.4GB Double Sided" 😊 mind1 már szokásommá vált mostanában hogy baromságokat beszélek 😊

Afe
nah akkor még várunk egy kis ideig, egy erõsen rippelt verzsönre.
mondjuk nem nagyon értem mi a picsa az a 8.5GB, mert emlékszem anno az elõzõ rész(filmek nélkül) ráfért 1 cd-re. oke, hogy a GT4-ben több dolgok vannak, de hogy ennyivel?