Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
"jaj..most olvasom Csipi M Lee tesztjét a Prologue-ról
a cikk elsõ fele arról szól milyen nehéz a GT-rõl cikket írni😊))wow...egy VRALLY királynak ez gond??? hát igen a GT nem egy Vrally az biztos
szerinte a GT1 óta csak romlott a GT széria színvonala...
IGEN követeljük vissza a PIXELEKET és a látványos SECENERY UPDATE-et...továbbá a 60f/s helyett csak 30 f/s-cel menjen a játék (ja a PGR2 is "csak" 30-cal megy)
jöjjenek az idézetek:
"jött még egy lila feladatcsoport is, ahol végre már rendes ellenfelek ellen is kipróbálhattuk magunkat. Alapban ugyanis az árkád módban erre nincs lehetõségünk - egyszerûbben a pályákon a köröket csak egymagunk rójuk"
az még csak hagyján, hogy az 576 Konzol VRALLY bajnok cikkírója rendszeresen kormány nélkül teszteli az autós gammákat, de hogy arra sem veszi a fáradságot ,hogy megismerkedjen a Japán MENU neoprimitív beállításaival LOL
a netes forumok a menük fordításaitól hemzsegnek
"a fotorealisztikus, kifeszített tapétaháttereknek a nyomát sem láttam"
nem?
"csak a legtávolabbi horizontot alkotják"
na csak megvan😊...sasszem...ennél több nem is lesz benne
"azaz megmaradt a jóöreg poligonos grafika"
a GT3 pályakidolgozásához képest óriási a javulás...szegélykövek objektumok fû stb...maradjon ilyen "jóöreg" a GT4ben is
"átlátszó falak"
ha a Citta di Aria-n továbbra is külsõ nézetból nyomod banánnal naná, hogy ki fog lukadni a fal a sikatorban keresztbefordulva...de majd legközelebb Yamauchi majd kidolgozza neked a kis olasz város lakásainak teljes belsõ bútorzatát is....
"semmibõl felépülõ objektumok"
ez is ritka...NYC felhõkarcolói a távolban vagy tsukuba visszafordítójánál...de ezek is csak külsõ nézetben jönnek elõ jobban, mivel ott távolabban belátod a terepet
SOMMÁZVA
Csipi, mint autósgamma teszter továbbra is hozza a Vrally színvonalát...egy óvodás is kipörgeti egy délután alatt a Prologue-t pláne az aki rájön ,hogy a School Mode-t lehet manuális váltóval is nyomni...
de azért Csipi nyugodt szívvel linkelte be a cikkbe a torz összenyomott fotókat, amit valahonnan a netrõl kapart le...és egyiken még az ucsó jogsi Honda HSC-je is ott virít mint vezetett autó...de õ a "lila feladatcsoport"-nál megakadt
õ egy 4-5 pontott adott a GT4 Prologue-ra...én is kb ennyire értékelem a cikket...kár volt berakni az 576 Konzolba...csak lefele húzza a színvonalat"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"NA!!!!
Sikeresen vette az akadályokat a Prologue..japáni NTSC, de fullosan angolosra van véve😊
Ami szembeszökõ az a grafika, pályák stb...HIHETETLEN JÓL NÉZ KI és a motor hangok....huhh
a másik pozitív az autók viselkedése....rendesen rángatható pl a Legacyt teszteltem....annyira jól reagál. Viszem jobbra balra egyre durvábban és az autó "hirtelen befordul"...annyira lehet érezni a cuccost, hogy az már elképesztõ
A grand Canyonban vannak kifuto fényképezõ rohangálo lehuzodó emberkék😊
itt egy Daihatsuval szántottam a poros utat, de annyira szenvedett szegény😊 néha ugy megtorpant, mintha meg akarna fulladni😊
A spedometerek alatt látható olajnyomás és benzin ikon, remélem egyszer ki fognak majd gyulladni hogy gond van
boxban semmi érdemleges nem történt....átment a kocsi mint régen, majd esetleg késõbb a jogsik után lesz ez meg az, mert egyelõre csak egyedul kolbaszoltam a gyönyörû pályákon
a bevezetõ intro zseniális...
és az egész AZ😊 hihetetlen hogy a PS2-bõl mit facsartak ki
a folyamatos képfrissítés stb-t nem is említem....ez a gamma FOLYIK
na mentem vissza😊"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nekem tavaly kari környékén lett meg...én akkor írtam itt róla...visszalapozzunk? vagy berakjam azt amit Csipi tesztelésére írtam?😊
Firkanthatna egy röpke élménybeszámolót."
még nem jött ki a GT4
egy DVD9-en fog terpeszkedni
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
pályák közül szinte mindegyik lehet a játék elején is meg végén is, tehát egyfolytában cserélgetni kéne, olyan meg biztos nem lesz...
talán😄
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ahogy elnézem, dupla annyi lesz, mint a GT3-ban volt.
a gt2ben volt még rome night is, éjszakai római pálya az is király volt, de a 3ban már nem volt benne. most meg már a standard pálya se.....😞
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Majd gamelünk az USA verzióval addig ameddig nem tudjuk megvenni az EU-t.
Tény bassza a csõrömet hogy a Rome Circuit nincs benne mert tényleg jó map volt,de azért ne legyünk már ennyire magunk alatt
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#ravasz1>#ravasz1>
2. <#rinya>#rinya> Rome Circuit? <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
"Finom információköteg lepi el a következõ sorokban az 576.hu fõoldalát: a Gran Turismo 4 névre hallgató játéknak (végleg) tisztázódott az európai megjelenése - a dátum nem más, mint jövõ év március kilencedike. De ez még nem is lenne nagy dolog, mert a hír lényege csak most jön - kéremszépen', a teljes lista a produkcióban található versenypályákról alább látható - igaz elég vaskos, de így a karácsony ünnepi szellemének köszönhetõen van rá helyünk... (egyébként kategóriákra van osztva a kicsike, bár ezt észre lehet venni) íme"
Jovo ev marcius 9.????<#rinya>#rinya>
"ULTRAWEB.HU szabályzat megsértése!
A(z) smith82 (ez lennék én) felhasználó megszegte az UltraWEB szabályzatát, ezért a regisztrációt töröltük!
A törlés oka:
- FTP jellegû felhasználás!"
Nincs valkinek valami "ftp jellegû" szabad tárhelye 😉 mondjuk csak a gta:sa,és a GT4 videók és képek voltak feltõltve. Nem nagyon értem miért baszta a csõrüket. Na mind1.
fuji - rx-7 jó pálya jó kocsi😊
azon viszont nem csodálkozozk, hogy kétrétegû lesz...
szerk: 6. GT4 😄😄😄😄
azt hittem ezt idézte vhonnan 😊
a kérdésre: sztem tuti, megoldják valahogy