8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
johndoo #2600 Ok! -
#2599 eggyetértek -
RedRiot #2598 "az volt a bajom, hogy hiába szereztem meg valamilyen király autót, egyszerűen nem éreztem (láttam), hogy pontosan milyen autóban is ülök"
Ha nem motorházas nézetből versenyzel, még akkor is jobban érezhető hogy éppen mit vezetsz: a kocsi mozgása, billegése kanyarokban, bólintása fékezésnél sokkal jobban érezhető mint a GT3ban. Más és más érzés vezetni egy majd két tonnás 70es évekbeli amcsi vasat, más egy M%ös BMWt, és más egy Honda Civicet. Jobban kijön az autók egyénisége. -
rollab #2597 mindegy, a formátum
a mél is jó
gondolkoztam a dolgon: miven én nem fogok állandóan ráérni a felrakásra, ezért ótómatizálni kellene :D tehát lehet reg. kéne, és ott az általatok feltöltött "cikkek"hez hozzáfárésetek lenne (szerkesztésre) és akkor nem kellek, menne magától a dolog, ha valami nem stimmel, javíthanád
ez csak akkopr lenne, ha elkéepsztőensokhiperszuper cikk keletkezne :D -
johndoo #2596 Hétfőre összetudok gyűjteni pár dolgot.Milyen formátumban kell írni? Vagy elég a freemail?
johndoo -
#2595 még nem próbáltam...sztem stabillabbnak kéne lennie -
rollab #2594 az autók és az egyéb menü alakult, term jöhet hozzá még cucc (linkek, videók stb.) -
#2593 valaki észrevett már valami változást attól ha be bukócsövezte a vasat, vagy modifikálta? -
rollab #2592 okés -
#2591 ja meggondolom, de egy videó magáért beszél lásd címeket:) mindenki azt gondol bele amit akar...pont ez a szép benne:) -
rollab #2590 mindenHez (bocs, elírtam) -
rollab #2589 az egyéb-be raktam a videókat
de persze alakulhat, esetleg írhatsz mindehez egy rövid szöveget is (hogy készült, mi az érdekessége stb.) -
rollab #2588 ja, közben megnéztem a linket, okés, jók lesznek
és ott már látom a videók méretét -
rollab #2587 mekkora méretek ezek? (Mb) -
#2586 én a videókkal tudok hozzájárulni
és még fog készülni ezeken kívül is -
#2585 röccenésmentes digit videók
ITT -
rollab #2584 Igy van, tehát az eredeti "szerző"-t mindenféleképp meg kell említeni, mert úgy az igazi! Azok csak alapok, ötleteket adhatnak. Az jobb lenne, ha általunk írt cucc lenne (ki mennyire ér rá).
Kellene egy GT4et bemutató rész, olyan kedvcsináló másoknak is. Ez lenne a főlapon. Szóval ríjtunk múlik minden. -
#2583 GameFAQs-hoz csak annyit, hogy ha valaki ott levő anyagot használ fel, akkor illik a szerzőnek legalább egy e-mailt küldeni, amiben engedélyét kérjük az írása felhasználására, avagy fordítására.
Én is az egyik ott levő tuning-leírás szerzőjének küldtem mailt, hogy fel szeretném használni egy részét (nem fordítani fogok) és válaszolt is, hogy nyugodtan tegyem meg, nála egy újabb GT-fan site mindig jó pont. -
rollab #2582 nem láttam döccöt, simának tűnt
van/volt nekem is egy intro, ami rettenetesen döccent PC-n
azóta letöltöttem egy másikat, ami nem
a PS2-n nem lesz gondod, ott simán fog menni, az intro nagyon ott van, pláne 5.1-ben! -
Jose1975 #2581 Csak még egy kérdés.
A sebességgel mi a helyzet, mert a GT3 gyönyörűen röccenésmentesen futott, a GT4-ben is meg tudták ezt oldani ugyanúgy (mert néhány videón kicsit akadozott pár helyen, persze az is lehet, hogy a videóban volt a hiba)? -
rollab #2580 igen, van motorháztetős játék is -
Jose1975 #2579 Ezek szerint lehet motorháztető nézetből is játszani, és nem csak visszajátszásnál lehet választani. Ha jól értem. A GT3-mal az volt a bajom, hogy hiába szereztem meg valamilyen király autót, egyszerűen nem éreztem (láttam), hogy pontosan milyen autóban is ülök, mert belülről semmi külömbség nincs köztük (látványra) és nem is lehet olyan jól érezni az autó elejét és oldalát (ha nincs motorháztető). -
rollab #2578 Jose1975: én nem láttam ilyen beállítást (külső, motorház, belső: fordulat, kmóra stb.) nézetek vannak csak -
rollab #2577 ami kellene:
- egy általános leírás a GT4ről a főoldalra
- tuning (erre van ígéret)
- tippek, trükkök (talán erre is lesz ember, itt írta ;) )
- jogsikhoz tippek, megnyerhető kocsikkal (ezt a neten megtaláltam, fel tudom rakni)
- versenyek leírása
erről az oldalról minden jöhetne, de nem kell ehhez ragaszkodni, ha innen akar valaki fordítani, az is jó: gameFAQs
ha gondoljátok és jól kitaláljuk, akkor lehetne egy GT4 bajonság is (ezt már kérte valaki) pályaeredményekkel term. -
Jose1975 #2576 Egy kérdés.
Játszottam a Gran Turismo 3-mal, amiben nem volt csak egy külső nézet, illetve egy belső nézet (fogjuk rá hogy belső nézet). A kérdés a következő: az új GT4-ben van-e más nézet például motorháztető nézet, vagy lehet-e állítani a külső nézet látószögét?
-
rollab #2575 várom az anyagokat, amit fel lehetne tenni
eddig még nem jött semmi
ha nem nagyon lesz mozgolódás, akkor én sem erőlködöm -
#2574 Respect :) -
#2573 sirály az oldal:)
főleg az enyémhez képest:) -
johndoo #2572 Sziasztok!
Még új vagyok itt a fórumon.Megjelenése óta nyomom a GT4-et, szinte folyamatosan,93,4%-nál tartok.Ha kell, tudok segíteni a honlap írásába.
Üdv.:johndoo -
#2571 Tetszik! -
rollab #2570 mi benne a szigorú?
jöhet, és meglátjuk mi lesz
term. felrakom! -
#2569 Elég Szigorúan néz ki az oldal
Próbálok küldeni pár tippet pl:mivel érdemes kezdeni -
#2568 nocsak, itt is összefutunk:)
írtam a PH!-n is, de ide is beírom: tuning leírás részemről ok. -
rollab #2567 csak ennyi segítség kell: leírások készítése
a többit meglátjuk: élehet regelés, beállítani egy fórumot stb. de ha nekem kell kitalálni mindent, és én is csinálom, akkor hamarabb játszunk a PS3+GT5 párossal szerintem!
Nem programozás segítség kell, hanem leírás készítése. A felrakás, stb. az én dolgom, ha túl sok cikk lesz, akkor megoldhatjuk, hyog a regesek töltik fel, vagy mittudomén :D De ha kevesen leszünk, kevés tartalom, akkor nem éri meg a további munka -
#2566 Nagyon pofás kis oldal sztem :)Látnék benne fantáziát. Nem tudom miben tudnék segíteni de szívesen segítek valami cíkket írni vagy hasonló:) -
rollab #2565 szeirntem kis részekre kellene osztani és azokat "kiosztani" embekre: pl.: B jogsi, A jogsi stb.
Kezdőknek egy leírás, tuning, tuningok hatása a kocsikra stb.
lehetne képfeltöltő cucc, ahol megosztanánk egymással a képeket (ezzel vigyázni kellene, mert a tárhelyem véges (egy olyan kép 200-300k is lehet) -
rollab #2564 ja, néztem már azt a weblapot
meg más angol oldalakat, ezekről kellene az infókat magyarrá tenni
hogy az angol onnan áthozzuk, nem lenne értelme
de az sem lenne rossz, ha teljesen magatoktól írnátok a leírásokat
nekem mindegy, csak jó és használható legyen a tartalom -
rollab #2563 leírásokkal lehetne segíteni: tuning, egyéb tipp, "végigjátszás", kezdetek, mit érdemes venni első körben stb. Tehát tartalom kell, mert ezek megírására nem lesz időm, a lapot kaprban tudnám tartani, meg az általatokírt cuccot felvinni, de hogy én írjam meg, az már sok lenne
ha fog működni fog, ha nem, akkor nem, nem fogom erőltetni, ne csak nekem legyen fontos egy ilyen oldal -
#2562 Jó ötlet, az eddigi állapot is tetszik, gondolkozom, hogy mivel tudnék majd hozzájárulni. Az alap adatokat fel lehetne tölteni innen.
-
rollab #2561 Halihó!
Régebben felvetettem egy GT4 site létrehozását. Akkor még csak a szám járt. Mára a kezem is. Csináltam egy alap feületet. Ezt kellene kitülteni értemes tartalommal. Az alapokról indulva: jogsi, kocsik, pályák, versenyek, tippek, stb. Ja, persze az egyik legonfotsabb rész: a tuningok leírása. Ha ezekre lenne jelentkező, és lesz segítségem, akkor tovább is gondolhatjuk a dolgokat!
Akit érdekel, nézze meg az GT4 oldalt! Aki tud segíteni bármiben (két játék közt), attól szívesen veszek minden infót! Miért ne legyen nekünk, magyaroknak is egy 'rajongói' oldalunk? Legyen, tegyünk róla! Egyedül nem fogom bírni, rengeteg a cucc, sok a fordítanivaló! Jó angolosokat és újságíró hajlamúakat várok! ;) Hozzuk össze!
Rajtunk múlik!