8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2560 Kössz a tippet everybody. -
#2559 Jah, úgy értem, hogy a topik nálam benne van a kedvencekben és jelzi, hogy xx darab új üzenet jött. Na, megörülök, hogy elhangzik valami értelmes infó, erre csak pendriveokról megy a csevej. -
#2558 öcsikém...szióka, DE mint már irtam
A MEDIAMARKT-os Gericon 16 MB-os PENDRIVE 999FT NEM MŰKSZIK A GT4-gyel -
#2557 feleslegesen? -
#2555 Szerintem akinek nem megy az írja be... feleslegesen jövök be, ha új üzenet van, mert pendriveokról szól... -
#2554 Plextor PX-F256-al szintén működik. -
al bundy #2553 Memorex Travel Drive 512MB szintén zsír -
#2552 amit még teszteltem
Sandisk Cruzer micro 256MB OK -
#2551 nem
nem kompatibilis
-
Aspyrin #2550 szép, csak kár, hogy nem lett nagyobb -
Gally #2549 Sziasztok,
a kedvenc autóm, nagyon jó vezethetőséggel és fantasaztikus "lángokkal" (remélem sikerül a kép csatolás egy négy kipufogás lángolásról)
[IMG][/IMG]
-
#2548 Szerinted mi tudjuk, hogy neked megér -e egy ezrest, hogy GT4 képeket tudj menteni? -
#2547 Érdemes szerintetek venni egy 16Mb-os Pendrive-ot egy ezresért
(Media-Markt), ha csak a Gt4 képek miatt kell? -
#2546 Én se, én is csak hallottam. -
#2545 ezt nem nagyon vettem észre
Van hogy ugyanazon a pályán egy másik autóval már nem tud menni
normálisan, hogy ne üsse oda a vasat a célegyenes végén.Nem értem mi alapján nőnek a skilljei. -
#2544 Elvileg minél több van, annál jobban vezet a gép B-specben, de ezt még nem tudtam megerősíteni. -
Xirnox #2543 Az A-Spec pont mire jó? -
#2542 bótban:)
nem én csináltam a fotót...
lehet hogy a tuning shopban is árulják, de elképzelhetó arany jogsi stb -
#2541 Ha a garázsban váltassz verdát akkor orral áll kifelé.Ha egy verseny után mész vissza ,vagy csak a sorozatból kijössz savelni akkor áll háttal.
(Ha lenne a gémben Toyota Pod azzal ez nem lenne kérdés:)
Most van 9450 A-spec pontom.
jó az R34-es NISMO.Hol adták? -
#2540 2900 körül de még semmi pozitív bonus:)
azt esetleg tudja valaki hogy mitől függ hogy a verda szemből vagy háttal van a garázsban? -
#2539 Jó ez a körkép:)
Nismo R34 Skyline tali:D -
lacokpatok #2538 HI!
Kérdés: kinek mennyi A-Spec pontja van??? -
#2537 A baj csak az hogy hiába írod DL-re vagy bármire...nem fog működni:)
Még nincs működőképes warezvltozat sem rip (ami 1 dvd-re férne) sem teljes... -
#2535 Hazárd megye lordjai
-
#2534 Panorama mode
-
#2533 akár kiírhatod háromra is? de minek amikor a boltban már megírtat árulnak -
#2532 Tényleg!Van Liszt Ferenc is! -
#2531 Sehogy nincs működő warezváltozat MÉG:)
-
#2530 ezt a játékot hogy lehet egy vagy kettö dvd-re kiirni mert ugytudom ez a játék DVD9 fomátum? -
#2529 még klasszikusok is:) -
#2528 benne van egy helyen az a harmincakárhány szám -
#2527 Én olyat is olvastam (asszem 576 konzol),hogy az európai verzióban a zenét változtatni lehet a Japi ,vagy Usa verzió zenéjére is.Bár ezt nem találtam sehol sem a progiban. -
#2526 ha ntsc jelet akarsz látni a tv-den, akkor persze, mindenképpen kell egy rgb kábel, de kell hozzá olyan tv is, ami tud ntsc jelet kezelni (hozzáteszem itt csak régebbi tv-kkel lehet probléma, az újak már tutira kivétel nélkül tudják)
azért nem fog menni, mert a Te PS2-d európai feltételezem (PAL-os). és azon biza nem fog menni az NTSC game.
verziók közti különbséget csak azt a plusz 12 autót tudom, plusz a game intrója alatt más zene van -
#2525 aha de 60 Hz+RGB kabel és máris szines, és a kép is szebb asszem
csak azt nem értem, hogy ha szerzek 1 origi NTSC GT4-et ahoz mért kéne mod chip hát annak alapbol indulna kell. nem?
esetleg pályák az is több van a PAL-osba és monjuk sokkal több??? erre lennék még kiváncsi.
-
#2524 az a pár autó, az NTSC 50 helyett 60 Hz-es, nem minden tv támogatja ezt, valamint ezért az NTSC verzióban gyakrabban találkozhatsz v-sync problémával, az NTSC-hez kell modchip -
#2523 halihó
PAL-os NTSC-s gt4 között mi a külömség? csak az a pár autó vagy van más is?
üdv -
#2522 és ráadásul a safety car-ra is vigyázni kell....
megelőzni meg nem lehet... -
#2521 én ezüstre mentem a mercivel...az ia15-ik jogsinál...
9:00:00 az arany....
valakinek megvan?:)
sztem elég kemény -
#2520 pedig nem is ismertem azt a topicot:) -
ddt500 #2519 Nürburgring Clk-gtr 6.28.453.