8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2640 Pontosan. -
#2639 Hali!
Nincs esély arra, hogy a GT4-el PC-n jáccak, PS2 emulátorral, ugye??? -
rollab #2638 Sziasztok!
Időközben elkészítettem azt a változatot, ahol ti magatok tudtok feltölteni cikkeket, és ti is tudjátok managelni a cikkeitekhez fűzött megjegyzéseket (gyak. moderálás).
Remélem csatlakoznak egy páran, hogy a GT4-t minél többen megismerjék, megszeressék kicsiny hazánkban!
Itt találsz egy rövid ismertető a lappal kapcsolatban: ismertető
a lap címe: GT4 oldal
Köszönöm a figyelmet! -
#2637 TVR Griffith 500 kell oda!
Azzal utána máshol is lehet még aratni... -
#2636 Nem Convertibels? Szerezz egy nyitott tetejű járgányt. -
#2635 Asszem 4000mm-nél kissebb kocsi. Mondjuk Tunningolj egy TVR500-ast. Nálam lehet venni használtan. Aztán simán magasan nyered az egészet. -
Belga #2634 Hali mindenki! Elakadtam!A Beginner-ben a Spider&Roadster versenyhez milyen verda kell? nem sok autóm van (60)de az egyik sem jó! -
rollab #2633 nem csúnya gép -
#2632 Mohuska (Öcsém) Audi Quattro Nouvalari-ja
-
#2631 majd nyomok -
rollab #2630 az USBextreme oldalon láttam egy DVD-t, amit tudná kezelni a vinyót
olyat honnan lehet beszerezni? -
rollab #2629 és hogy tudom rávenni, hoyg az USB vinyót lássa?
ehhez kell valami progi nem? -
#2628 de ez megy chip nlkeul is alitolag :) -
rollab #2627 csak nincs csippantva, és gondolom így nem lehet
az USB vinyó nem gond, árulják a bótban! ;) -
#2626 USBs vinyoval talan -
rollab #2625 engem kicsit néha zavar a sok töltés :(
az előző részt nem ismerem (emiatt vettem a PS2-t :) ), állítólag ott kevesebb volt a töltés
"sajnos" nekem a slim változat van, ezzel meg a vinyós körülményes, ha egyáltalán lehet
lehet? ;) -
snakeimp #2624 Nálam is át-átdobta pirosba, amikor az eredeti lemezt használtam, kellemetlen volt; ráadásul durván kevesebbet tölt vinyóról a gáma, alig kell várakozni valamennyit. Nagyon észrevehető a különbség.
Amúgy semmi különöset nem kell csinálni, a fórumot nem kell elolvasni, csak a file-okat kell letölteni, abban ott a rövid, értelemszerű tutorial. (patch, aztán rebuild iso) PAL meg USA-NTSC verzióval is kipróbáltam, megy rendesen. A japánt meg kivettem a gépből.. -
#2623 Ehhez tk vlalamit az isoval kell buheralni?
Atneztem a lentebb irt forumot egy kcsit de annyi minden volt rajta idom nem nagyon engedte :( -
#2622 Léci tényleg nyomjál már pár darab <br>-t a banner és a szöveg közé. :-) -
#2621 milyen vinyó kell hozzá?
mert a bootolás néha zavaró..pláne hogy néha átdobja pirosba, ekkor tálca ki be aztán megtalálja a dolgokat:)...régi gépem van -
#2620 Jah megy faintosan Hdd-ről. Nálam már úgy van, mondjuk én megvettem az eredetit, de igy csak kényelmesebb. -
#2619 Ez ugye azt jelenti, hogy már a másolt játék is megy? -
rollab #2618 az kaffa lehet
én is vennék egy USB vinyingert a géphez, de a slimhez még nincs jó megoldás, ahogy olvastam, és csippelve sincs a kicsike -
legend17 #2617 a gt4 hdd patcth pal verziora is kesz...es muxik is legalabb nem kell a lasert kinozni napi tobb oran at -
#2616 Keresztkábellel.
Gép1: IP 100.0.0.1, mask 255.255.255.0
Gép2: IP 100.0.0.2, mask 255.255.255.0
Gép1-gyel játék indít, Gép2-vel csatlakozás a 100.0.0.1 címre.
-
#2615 Tényleg hiányolom a kocsi szinéhez igazodó szárnyakat. A szürke CIEN-en még jól mutat az ezüst szárny, de egy bugyirózsaszín sportkocsin már kevésbé. -
#2614 Ezüst is van :)))) -
#2613 Tényleg, milyen szárnyakat lehet venni kocsikra?
Konkrétan a színe érdekelne, csak fehéret, meg feketét lehet?
Mert ha igen, akkor a kocsik nagy részénél én tuti mellőzni fogom inkább, még a leszorítóerő kárára is... -
#2612 Az a szárny nagyon nem illik oda. :-/ -
#2611 Majd léci nyomjál már egy enter-t a banner és a szöveg közé a fejlécben. :-/ -
#2610 Mohuska (Öcsém) SL AMG-je
-
#2609 passz -
Roller75 #2608 Szasztok !
Régebben már kérdeztem, de megkérdezem még egyszer... hogy kell 2 hálókártyás Ps2 -ön hálózatban gt4-et nyomni ??? már mindent kipróbáltunk .. rutert, keresztkábelt, sima kábelt. lofasz.. semmi.. valakinek összejött már egyáltalán ?? he?? -
snakeimp #2607 Közben már a PAL is műxik. Haladnak a fiúk. :) -
snakeimp #2606 Na, végre működik HDD-ről is (modchip nélkül) a GT4. Jó sokat kellett a patch-re várni. Pár órája jött ki; egyelőre csak az NTSC verzióval megy. Innen tölthető, aki nem tudná:
ps2nfo
vagy
ps2-scene -
#2605 WOW, ez tényleg remek darab -
#2604 Most vettem észre, hogy van egy képem amit még nem mutattam be (szvsz elég jól sikerült darab). :-)
-
#2603 Jó vas.
Az Amcsi kupán a Vipernek odab.sz! -
#2602 Mohuska (öcsém) szilverádója
-
#2601 én is...
és ott vannak még a motorhangok is...alapjáratból lehet tudni hogy miben is ülsz:)
a sebességmérőből is kétfélét láttam eddig, persze csak beosztásra
van ami 240 tud
van ami 320 km/h