8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Hmuda
    Pontosan.
  • csuhi
    Hali!

Nincs esély arra, hogy a GT4-el PC-n jáccak, PS2 emulátorral, ugye???
  • rollab
    Sziasztok!

Időközben elkészítettem azt a változatot, ahol ti magatok tudtok feltölteni cikkeket, és ti is tudjátok managelni a cikkeitekhez fűzött megjegyzéseket (gyak. moderálás).

Remélem csatlakoznak egy páran, hogy a GT4-t minél többen megismerjék, megszeressék kicsiny hazánkban!

Itt találsz egy rövid ismertető a lappal kapcsolatban: ismertető
    a lap címe: GT4 oldal

Köszönöm a figyelmet!
  • JGTC
    TVR Griffith 500 kell oda!
    Azzal utána máshol is lehet még aratni...
  • Hmuda
    Nem Convertibels? Szerezz egy nyitott tetejű járgányt.
  • JohnnySmith
    Asszem 4000mm-nél kissebb kocsi. Mondjuk Tunningolj egy TVR500-ast. Nálam lehet venni használtan. Aztán simán magasan nyered az egészet.
  • Belga
    Hali mindenki! Elakadtam!A Beginner-ben a Spider&Roadster versenyhez milyen verda kell? nem sok autóm van (60)de az egyik sem jó!
  • rollab
    nem csúnya gép
  • mohus
    Mohuska (Öcsém) Audi Quattro Nouvalari-ja

• mohus
    majd nyomok
  • rollab
    az USBextreme oldalon láttam egy DVD-t, amit tudná kezelni a vinyót
    olyat honnan lehet beszerezni?
  • rollab
    és hogy tudom rávenni, hoyg az USB vinyót lássa?
    ehhez kell valami progi nem?
  • hiba
    de ez megy chip nlkeul is alitolag :)
  • rollab
    csak nincs csippantva, és gondolom így nem lehet
    az USB vinyó nem gond, árulják a bótban! ;)
  • hiba
    USBs vinyoval talan
  • rollab
    engem kicsit néha zavar a sok töltés :(
    az előző részt nem ismerem (emiatt vettem a PS2-t :) ), állítólag ott kevesebb volt a töltés

"sajnos" nekem a slim változat van, ezzel meg a vinyós körülményes, ha egyáltalán lehet

lehet? ;)
  • snakeimp
    Nálam is át-átdobta pirosba, amikor az eredeti lemezt használtam, kellemetlen volt; ráadásul durván kevesebbet tölt vinyóról a gáma, alig kell várakozni valamennyit. Nagyon észrevehető a különbség.

Amúgy semmi különöset nem kell csinálni, a fórumot nem kell elolvasni, csak a file-okat kell letölteni, abban ott a rövid, értelemszerű tutorial. (patch, aztán rebuild iso) PAL meg USA-NTSC verzióval is kipróbáltam, megy rendesen. A japánt meg kivettem a gépből..
  • hiba
    Ehhez tk vlalamit az isoval kell buheralni?
    Atneztem a lentebb irt forumot egy kcsit de annyi minden volt rajta idom nem nagyon engedte :(
  • Hmuda
    Léci tényleg nyomjál már pár darab <br>-t a banner és a szöveg közé. :-)
  • mohus
    milyen vinyó kell hozzá?

mert a bootolás néha zavaró..pláne hogy néha átdobja pirosba, ekkor tálca ki be aztán megtalálja a dolgokat:)...régi gépem van
  • Kenoby
    Jah megy faintosan Hdd-ről. Nálam már úgy van, mondjuk én megvettem az eredetit, de igy csak kényelmesebb.
  • DanielT
    Ez ugye azt jelenti, hogy már a másolt játék is megy?
  • rollab
    az kaffa lehet
    én is vennék egy USB vinyingert a géphez, de a slimhez még nincs jó megoldás, ahogy olvastam, és csippelve sincs a kicsike
  • legend17
    a gt4 hdd patcth pal verziora is kesz...es muxik is legalabb nem kell a lasert kinozni napi tobb oran at
  • Neme.
    Keresztkábellel.

Gép1: IP 100.0.0.1, mask 255.255.255.0
    Gép2: IP 100.0.0.2, mask 255.255.255.0

Gép1-gyel játék indít, Gép2-vel csatlakozás a 100.0.0.1 címre.
  • Hmuda
    Tényleg hiányolom a kocsi szinéhez igazodó szárnyakat. A szürke CIEN-en még jól mutat az ezüst szárny, de egy bugyirózsaszín sportkocsin már kevésbé.
  • JohnnySmith
    Ezüst is van :))))
  • Al Age
    Tényleg, milyen szárnyakat lehet venni kocsikra?
    Konkrétan a színe érdekelne, csak fehéret, meg feketét lehet?
    Mert ha igen, akkor a kocsik nagy részénél én tuti mellőzni fogom inkább, még a leszorítóerő kárára is...
  • Hmuda
    Az a szárny nagyon nem illik oda. :-/
  • Hmuda
    Majd léci nyomjál már egy enter-t a banner és a szöveg közé a fejlécben. :-/
  • mohus
    Mohuska (Öcsém) SL AMG-je

• mohus
    passz
  • Roller75
    Szasztok !

Régebben már kérdeztem, de megkérdezem még egyszer... hogy kell 2 hálókártyás Ps2 -ön hálózatban gt4-et nyomni ??? már mindent kipróbáltunk .. rutert, keresztkábelt, sima kábelt. lofasz.. semmi.. valakinek összejött már egyáltalán ?? he??
  • snakeimp
    Közben már a PAL is műxik. Haladnak a fiúk. :)
  • snakeimp
    Na, végre működik HDD-ről is (modchip nélkül) a GT4. Jó sokat kellett a patch-re várni. Pár órája jött ki; egyelőre csak az NTSC verzióval megy. Innen tölthető, aki nem tudná:

ps2nfo

vagy

ps2-scene
  • Al Age
    WOW, ez tényleg remek darab
  • Hmuda
    Most vettem észre, hogy van egy képem amit még nem mutattam be (szvsz elég jól sikerült darab). :-)

• JGTC
    Jó vas.
    Az Amcsi kupán a Vipernek odab.sz!
  • mohus
    Mohuska (öcsém) szilverádója

• mohus
    én is...
    és ott vannak még a motorhangok is...alapjáratból lehet tudni hogy miben is ülsz:)

a sebességmérőből is kétfélét láttam eddig, persze csak beosztásra
    van ami 240 tud
    van ami 320 km/h