8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2847 A Honda Civic-et, vagy a kevlár háztetős Suprát hol osztogatják??
Ezek a járgányok lennének a SEMA Show-ról??
-
#2846 :) -
#2845 Köszi! Ennyire vak lennék? Úgy emléxem, hogy nem lehet megvenni... Vagy lehet, hogy a Fiat-al kevertem. Hazamegyek megnézem. Köszi még1x! -
#2844 Akkor menj a KisBalatonra:) -
johndoo #2843 Úgy sikerült, hogy először vettem egyet és azzal csináltam meg a race-t.Csak a 100%-hoz érdemes megcsinálni a race-t.Ezután kaptam egyet, amit eladtam.Mindenképp anyagi bukta a kocsi.Nem emlékszem az árára, úgy 10,000 rémlik.15 lóerő,löködtem magam a fotelbe, hogy menjen már.Ezután költöttem rá annyit,most kb.54 lóerős. -
#2842 A kacsát hol lehet megnyerni? Az osztottablakos VW Bogár már megvan, Fiat500 is, most a Kacsára vadászom.
-
johndoo #2841 RE AMEYRA RX-8
-
johndoo #2840 Napi 8 óra körüli az átlag, nem beszélve amit B-specben ment éjjelente.98,3%, de a jogsikat meg kell csinálnom ezüstre és aranyra, mert külön-külön ad érte autót.A küldetésekből hiányzik 10 pálya, és fertig.Néhány versenyt újra kell nyomnom, mivel régebben eladtam az érte kapott autót. -
rollab #2839 Várjuk! Jöhet a leírás, és a lista!
Mennyi idő alatt szedted ezeket össze? Akkor hamarosan megvan a 100% nem?
Tervezem a lapon a képfeltöltést. Majd meglátjuk mekkora sikere lesz. Tárhelyben olyan 300 megát tudok a sajátomból adni erre. Ha így nem fog menni, akkor trükközni kell! De szép is lenne, ha minden kocsi meglenne képben! Kategóriákba rendezve! -
johndoo #2838 Altezza Touring Car
Pescarolo
M3 GTR Race Car
-
johndoo #2837
Az egyik kedvencem.
2000 Cr.-t lehet vele nyerni a márka kupában.Mindent megvettem rá amit csak lehetett, a normál gumik kivételével.Kb.400-500 ezret költöttem rá:) -
johndoo #2836 Mohus
Miután megláttam,hogy egymás mellé sikerültek,majdnem t.k.n szúrtam magam.Ok akkor jönnek.
Al Age
Még egy centit sem mentem velük.Annyira rámentem a kocsik gyűjtésére, hogy valahogy kimaradt.
Jelenleg 640 a darabszám.Kinyomtattam egyik oldalról egy listát,amivel könnyebb azonosítanom a meglévő készletet.Minden meglévő autó után teszek egy X-et.Vannak olyan autók is amiket nem találok, de nincs Vauxhall, azt kézzel pótolom, valószínű amerikai vagy japán változat listáját sikerült kinyomtatnom.Ha elérem a 700-at felrakom Ballor lapjára. -
#2835 Ezek a kocsik nagyon ütnek így kinézetre - és gondolom a menetteljesítményük is említésre méltó:) -
#2834 LOL -
#2833 Hófehér Jaguár....illetve Mustang
-
#2832 Acura - halogen lamps
-
#2831 legfeljebb legközelebb entert is pettyints a képek közé:) -
#2830 800*600-zal akár ezret is idekanyarinthatsz:) SZERESSÜK:) -
johndoo #2829 Off
Mohus!Bocsánatot kérek, amiért teleszemetelem a topicot.
Off
-
#2828 Nem is vagyok vakhangya....
Köszi a választ! -
#2827 Erre senki nem tudja a választ? -
#2826 "amugy gondolkoztam, fizunal beruhazok egy komoly kormanyra!! :))
melyiket erdemes gt4re?"
csak egy jöhet számításba Logitech Driving Force Pro -
#2825 sajna nincs felnigyűjtés -
#2824 31K okés érte -
#2823 picit elszúrtad a linket, de itt van a képed, ami nem is nagy, hiszen 800x600-as:)
-
johndoo #2822 Egyenlőre csak egyet küldök, hátha túl nagy lesz. -
rollab #2821 én meg jó türelmetlen voltam, és vettem egy Honda Civic '83-as verdát, ócsó és a megmaradt pénzből lehet rajta tuningolni -
#2820 Én meg Győr és Sopron között lakom félúton:))
Nekem konkrétan nincs ilyen kormányom, de itt a topikban több emberkének is van.
Az a 31K szerintem jó ár érte, ha jól tudom olyan 35 körül mozog az ára egyébként.
Én az előző részekben mindig valamelyik nyereményautóval szoktam elkezdeni a játékot és autót venni csak akkor szoktam, amikor valamelyik versenyre csak egy-két típussal enged be és azokat nem lehet megnyerni.
Így már az elején lehet tuningolni is egy kicsit. -
#2819 :( ehhh ok...
a kuplungos dologra en is ugy ertettem, hogy tamogatna...
amugy most fejlovest kaptam, torlom a mentesem,,, es ujra, vegigszenvedem magam a jogsin es az eladott autokbol, veszek egy jo hasznaltat... a beallitasokat meg nezegetem, bar tok kakukk vagyok hozza
szerk: tudsz olcso helyet Logitech Driving Force Pro-ra??? hajnalban unalmamban bennt melohelyen vegignyalaztam a guglit, egy online boltban 31K kornyeken van... szerinted??? vagy van ocssooob hely? (pesti vagyok) -
#2818 Ahhoz képest, hogy ülés is van a csomagban és csak 20k, nem hinném, hogy nagyon jó minőségű lehet, de ez csak az én meglátásom.:) - Annyi biztos, hogy csak rezgős, nem FFB-es.
Olyan kormányról nem tudok, amelyiken kuplung is van, a probléma viszont ott kezdődik, hogy a kuplungot a játéknak is támogatnia kéne.
A GT4 kormányon (Logitech Driving Force Pro) van rendes kis váltó kar, de nem H váltóval, hanem ez is inkább szekvenciális utánzat. Egyik irányba nyomod - felvált, másikba - visszakapcsol egyet. -
johndoo #2817 Igen, mind a négyet.Felszereltem őket mindennel amivel még lehetett.Olajcsere után mindegyik kb. 1-2 lóerővel kevesebb, mint amit megvettem már korábban. -
Lammer at Work #2816 errol amugy mi a velemenyetek???
Race Pac 20K a konzone-ban...
jobb mint az aktualis kormanyok???
amugy egyaltalan letezik olyan szett, hogy legyen benne kuplung, meg rendes sebvalto? az lenne a zsiiir -
Lammer at Work #2815 ok azota mar meglestem, franko, majd holnap leszek jatekkozelbe... ;) -
#2814 Ballor honlapján van a beállításos leírásom, sokat segíthet, ha nem tudnál angolul.
Egyelőre nem tudok más tippet adni, abba bent van minden, de ha van konkrét kérdésed, akkor kérdezz és próbálok segíteni. -
Lammer at Work #2813 (URISTEN most lesem kijott az outbreak file 2 is... jezusom, jatekdomping, ezt nem lehet birni... :))) nappal gt4 este rezi ... ehhh :DDD) -
#2812 Felniket lehet "gyűjteni", mint mondjuk a 3-ban? Mert mostanában jöttem rá, hogy a használt felnik kínálata is változik és van, hogy több is tetszik, de ha veszek egyet, akkor az előző "felülíródik".
Tud erről valaki valamit? Előre is köszi! -
Lammer at Work #2811 okok! kocce!
amugy gondolkoztam, fizunal beruhazok egy komoly kormanyra!! :))
melyiket erdemes gt4re?
a kovetkezo hozzaszolasod meg nem esett le -
#2810 civis honda...
-
#2809 mert van 24 órás móka is:) -
#2808 ne kezd újra...mindig lehet javítani
az első GT4 autódat úgysem felejted el:)
én a jogsikra nagy hangsúlyt fektettem...egyrészt mert autókat adott, másrészt meg megtanultam a pályák nehéz részeit...:) ha teheted kormánnyal told...a "nehezen" forduló verdák érdekes módon kormánnyal kezes bárányként tudnak viselkedni.
a használtautó piac nagyon hasznos:)
a beállítások is sokkal izgibbek és a gamma is tovább tart, ha magad fedezed fel. Az alapján ami alul scrollozódik szöveg már lehet tudni mit merre érdemes állítani. Állítások után érdemes a verdát a driving parkban vagy a kiszemelt pályán tesztelni. És a köridők alapján és az autó viselkedése alapján már tudható mi merre kéne állítani. Egyszerre csak egyet állíts..
Szóval tessék komolyan venni a játékot...mert az is komolyan vesz téged.