Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert asszem az is van belõle
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
A Sony igen gyenge plazmákat gyártott mindig is (híresen), ennek megfelelõen 2004. 3. üzleti negyedév végleg betett nekik: 58 millió USD veszteség e téren, természetszerûleg kiszállt, nem tudta költséghatékonyan elõállítani a PDP-ket. RPTV-re és LCD-re fókuszál innentõl. Jól teszi.
Legtöbb gyártó legtöbb modelljénél (rengeteg kivétel van) vagy a kontraszt vagy a fekete-megjelenítés valóban szar - jé, vmiben igazad is van. Vmit csak olvashattál a témáról felületesen. :)
Cheapboy nem tervezi szerintem mostanában, hogy HDTV-t vesz. Nem igazán éri meg mostanság senkinek szerintem - fõleg Magyarországon dupla áron.
Cheap: elõhívhatnád esetleg a Professional Hallon belül a Supercar Festival megnyerésével kedvenc autómat, a CIZETA Moroder V16T-t (9 készült belõle a világon, mindig is közel állt a szívemhez), s írd meg milyen lett a motorhangja, tudnom kell! :)
és vagy a kontraszt szar vagy a fekete, majd az OLED hoz áttörést
a sony abba is hagyta a plazmak gyártását
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Ha a Sony Photoshop-buher mentes in-game 1080i képeket küldött a Kbyte-nak, az nem rossz!
Hangrendszerre en is adtam (6.1 ami a kis lukba ahol vagyok max bepreselheto) , mert az szerintem is nagyon szamit, vagy ha nem is, de szamomra rengeteget ad az elmenynek... pl. A Fableban a mennydirges mint az igazi igy, vagy a termeszet hangjai.... akar csak egy erdoben kirandulnek:)
Nincsen semmi gondom azzal hogy kinek milyen Tvje van, de ezert megszolni az 576ot szerintem felesleges, mert lehet vannak tobben akiket ez erdekel, de a 99%anak csak a szive faj+Martin kapja a k*va anyazo leveleket, nyakra fore, hogy most minek ez a menozes? (ami persze nem az, csak az "okosok" igy veszik le).
1 Db Gt4est szervaltam, tobb eredeti nincsen, masolni meg nem lehet. (mondjuk DVD irom sincs:D)
Holnap majd meg irok rola. Mara mar lassan szundi effekt lep eletbe.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
vettem egy hasznalt kocsit-POntiac nem tommi mer japanul van:P- (vegre ujra van hasznalt tragacs), s alapbol 62000kmen alt az ira benne:DDD Meg olajcserere szorul:)
Vegre az automarkak orszagonkent ilyen monopoli szeru terkepen (a 'la GT2) vannak elhelyezve, s markankent 4 csoport: 1 az uj autok, 2 a retro , vagy ezereves sz*rok:), 3. az adott marka tuninghelye, tehat nem kell ki be lepegetni, s a markan belulo versenyek.
A prologue gyerekded palyai (azok a bena jogsisok, meg a Break os palyak is, ami mindig kavescsesze volt) kulon benne vannak.
Amin rohogtem hogy ha egy B jogsi megvan, mind akkor a megnyeres zene tokugyanaz ami eddig mindig is volt:)
A Jogsik kibovultek: nem 8-9 van kategoriankent, hanem 16!, +1 break kaveszunet, ahol idiota feladatok vannak/persze nem kotelezo:)
Úgy vagyok a dologgal, hogy ez a hobbim, szeretném relatíve jó minõségben élvezni a képet, pénzt ölök bele, ennek megfelelõen ha a natív 720p-s plazmákat felváltják a natív 1080i-sek (már ha idén végre egyáltalán kaphatóak lesznek kereskedelmi forgalomban vhol a világon), akkor néhány év múlva a nextgen miatt váltok. Nincs megállás. A sima CRT-s PAL is jó lehet, a játék öröme számít vhol egyedül, de én már elkorcsosultam..
Egyébként fõként a hangra adok, nem a képre, de errõl ennyit véglegesen, inkább sok-sok kommentet írjál a gammáról, vagy küldjél egy pédányt nyomban.
Cheapboy: Én már nem sokáig bírom a várakozást. Minél több egyéni véleményt írjál még be róla ide, ha kérhetem (mindenki nevében:).
A GT3as nagy kedvenc palyamon jatszok vele direkt, hogy kipuhatoljam a differenciakat (leven ugye a kezikony is japan, meg az ajandek 200 oldalas kony is, abbol se ertek sokat).
mer akkor elöre szolok hogy a gt4 valodi felbontása 640*256 bármilyen tv-n
persze foto képeket biztos lehet nézegetni rajta ilyen felbontásban de játszani nem !!
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Akkora luxus az, ami miatt nem csoda hogy mindenki sz*rik ra. Majd ha 300 alatt lesz egy 1080DPis masina megfelelo 70 centis kepatloval azt mondom megeri. Addig total felesleges. Marad a jooreg 50Hzes palos tv, annak minden kinjaval bajaval.
BAr a kepminoseg gyatra sajnos (ez a TVm nem tudja olyan szepen tolni az NTSCs jeleket....:/) igy a grafikarol nem is nyilatkozok.
Az iranyitas+fizika sokkal kifinomultabb lett kormannyal most mar tenyleg olyan mintha igazi volan elott ulnel, egy kis ujbegynyi megmozdulas is eleg, s gyonyoruen finoman reagal.
a Game and Watch 4 Advance -rõl is írtatok...mégsem kapom meg egyik 576 shopban sem:) az onlány bótban sem, ezt kergetem az asszonyomnak...nincs meg neked véletlen?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nõ a feszültség.
Snake !
Megjött már a japcsi GT4-ed ?
Alig várom hogy irj már róla valamit.
Jah és mégegy ha esetleg tudsz abból az 1080i-s minõségû képbõl vagy mibõl majd capture-zni egyet kettõt, azt igazán beszúrhatnád ide nekünk, mert mi nem vagyunk ám PLAZMA ellenesek.
<#finom>#finom>
Ha nem HD ellenes a lap - csak felületesen szemlélve én láttam eképp -, szívbõl örülök.
"Haver, úgy nagyjából képben vagy te egyáltalán, hogy mi van a világban magad körül?"
Képben, azonban az aktuális csúcstechnika iránt javarészt mindenki érdeklõdik.
"Amikor leírom egy cikkben, hogy milyen jól szól egy game a 7.1-es rendszeremen, kapok 25 levelet, hogy b*sszam meg az anyám, amiért a hengrendszeremre gizdázom?"
Nem érdemes ezekhez alkalmazkodni.
"Komolyan úgy érzed, hogy egy GT4 teszt attól lesz jobb, ha elkezdem majd ecsetelni, mennyire überkirályul néz ki a game HD felbontásban?"
Nem lesz ettõl jobb nyilván, de elengedhetetlen, hogy erre is kitérjetek - amint ezzel (úgy tûnik) tisztában is vagytok.
"Örülj neki, hogy neked ilyen zsír képernyõd van."
Tényleg örülök, elhiheted. Nem hinném, hogy bárki épelméjûnek az nem tetszene, ha vkinek ez megadatott, másnak pedig nem. Más is szeretné ezt követni, tájékozódni róla - még ha nem is lesz neki egyhamar. (imo) 10 éven belül szépen el fog ez terjedni, rengeteget fejlõdik folyamatosan. HD konzol-gaming születõben Magyarhonban. :)
Peace, barátom. :)
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Legrosszabb esetben Snakeimp felajánlja a sajátját tesztelésre. :))
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Haver, úgy nagyjából képben vagy te egyáltalán, hogy mi van a világban magad körül? Az emberek megveszik 40K-ért valamelyik konzolt, esetleg kiizzadnak még 10K-t egy plusz joy-ra meg memókártyára, beugrik a chip, aztán már csak a warezre költenek, semmi másra. Onnantól dögöljön meg mindenki, akinek más gépe van, aki mással játszik, aki mást szeret.
Tényleg azt hiszed, hogy 2-3 emberen kívül érdekel bárkit is a nagyfelbontású konzolgrafika? Úgy, hogy ma MO.-n a luxus egy 72-es TV? Amikor a projektoros TV most, az idén kezdett elterjedni, amikor a full alap Samsung modelleket elkezdték TV-árban, 250K körül dobálni?
Amikor leírom egy cikkben, hogy milyen jól szól egy game a 7.1-es rendszeremen, kapok 25 levelet, hogy b*sszam meg az anyám, amiért a hengrendszeremre gizdázom?
Tényleg ne csinálj mást, csak nézz szét itt a fórumon, vagy bármelyik másik gamez oldalon, milyen mentalitás uralkodik. Warez warez warez warez.
Komolyan úgy érzed, hogy egy GT4 teszt attól lesz jobb, ha elkezdem majd ecsetelni, mennyire überkirályul néz ki a game HD felbontásban? Ne viccelj már velem...
Örülj neki, hogy neked ilyen zsír képernyõd van. Nekem nincs, a tesztelõimnek sincs, és az olvasóim 99.9%-nak sincs.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A Sanyo Z2 jó kis proj. nagyon. Nekem történetesen 720p-s natív plazmám van, s nem vagyok egyedül enyhén szólva. Ja, és gazdag sem vagyok... Ki kellene rá térni. Ösztönözni az emberkéket a jó irány felé! :) Nextgennél a max. kihasználás érdekében muszáj lesz a HD. Már a sima progr. scan is jól érzékelhetõ különbség még egy laikus számára is - tehát a jelen generáció gammái is elég gyengén festenek egy nem megfelelõ CRT-n.
Monitoron már egyszerûbb. Ha olyan VGA adapterrel kötöd ki, ami jó minõségben képes megjeleníteni az 1080i jelet, akkor menni fog. Hátrány ekkor a relatíve pici képernyõméret.
Ez pl. megfelelõ adapter: link
Igazi HDTV-s megjelenítõje pedig szerintem elég kevés embernek akad Mo.-m,tekintve hogy egy 720p-s natív felbontású plazma(vagy Lcd tv,esetleg projektors tv) olyan 1milliónál kezdõdik.Nekem is csak projektorom van(sanyo z2),aminek a hátránya hogy bányasötétben lehet csak játszani. <#vigyor0>#vigyor0>
Sajna nem tudom, hogy a PAL verzió támogatni fogja-e. Remélhetõleg igen. USA az biztos.
Persze komponens kábellel kell kikötni mindehhez a PS2-t az arra alkalmas megjelenítõre: 1080i jelet fogadó projektor, plazma, projektoros tv, lcd avagy netalán katódsugárcsöves tévé.
Hihetetlen egyébként, hogy a PD ezt is megoldotta, hogy 1080i-t támogasson versenyzés közben a GT4. Hatalmas dolog így is, hogy upscaled a jel. Úgy kell elképzelni, mint amikor az NTSC-s 480p-s DVD filmet felkonvertálja az arra alkalmas asztali lejátszó 1080-ra. Aki látta, az tudja mekkora a különbség. A durvább már csak az, amikor eredendõen (natív) 1080-as HDTV videót bámul az ember, de ezt majd csak a következõ konzolgenerációban várhatjuk széles körben.
Megjegyzés: nem tetszik, hogy az 576 Konzol szinte abszolút figyelmen kívül hagyja a HD dolgokat a konzolok piacán, holott egyre több embernek van már ilyen megjelenítõje Magyarhonban is. Játékonként ki kellene rá térni, milyen ezirányú képességei vannak a gammának.
Tájékoztatásként: 1080i-ben a GT4 framerate-je nem csökken. Tényleg. PD-nek annyi, respect. :)
Megrendeltem a japán verziót, várom már hogy megérkezzék, aztán nyomban 1080i-ben kipróbálom, de egyelõre baszik itt lenni.. :(
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én azért furcsáltam csak a GT4 1080i-s támogatását,mert a box-os játékok,amik szintén ilyen felbontásban futnak,szinte mind akadoznak.(kivéve persze az olyanokat mint a dragon's lair ami tulajdonképp csak egy interaktív rajfilm.)
Ami miatt érdekelne az egész,az az hogy az ign fórumán láttam összehasonlításokat sima és az 1080i-ben futó GT4-bõl ,és hát ég és föld a különbség(persze a frame rate-re nem tértek ki:))
Ps2-n még a 480p-s játék is ritka mint a fehér holló,pláne az 1080i-s(az még szerintem box-on se mindennapos) ezért mindenképpen olyan verziót szeretnék majd, amiben van.
Kösz!