Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az adapter meg egyfolytában zúg, az elsõ naptól kezdve.
Szóval összeségében nálam hálistennek jól mûködik.(lekopogtam)
Nagyon gáz hogy még mindig a vásárlónak kell utánna járni,mert hülyének nézik..(tisztelet a kivételnek mert vannak hülye vásárlók is)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ha zúg, mint az állat, akkor már elég is lehet.
Nekem, mint laikus hozzánemértõnek halál félelmem lehet, ha egy ilyen zúgó, elektromos micsodához hozzá kell érnem, hogy kihúzzam, vagy bedugjam.
www.youtube.com/aabyssx
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Mindenesetre köszönöm a hozzászólásokat, jól jön a segítség <#smile>#smile>
Valószínûleg még csak meg sem kérnek rá, hogy produkáld a hibát, hanem egybõl megy a bírság a cégnek a levéllel együtt, hogy kötelességük orvosolni a problémádat, vagy visszaadni a pénzedet.
Ha nem vagy lusta sétálni egyet, akkor megéri.
www.youtube.com/aabyssx
Ezt ne hagyd annyiban, ha hibás az áru, akkor KÖTELESSÉGÜK kicserélni, ott ahol vetted! Olvasd el a garancialevelet.
Már csak azt nem tudom, hogy miképp jutok el a Logitech-hez, de remélem a boltban meg mondják hol a székhelyük...!
Köszi! :)
mi is ezzel a gondal kuszkodtunk nemreg. ez ugytudom hogy gyartasi hiba es ki kell hogy csereljek. mi mar a masodik ilyen DFProt vittuk vissza :). minalunk sem tudtak reprodukalni a hibat. de aztan elmentuk es megneztuk hogy hogyan tesztelik a nenik-bacsik. az volt a bibi hogy mikor elinditottak a gt4 prologuet minden automatikat bekapcsolva hagytak es foleg az automata valtot. amint manualis valtasra tettem az elado elott par masodperc mulva megismetlodott a hiba. szoval a teszteles nalunk is fura modon tortenik :D
na sok sikert a kovetkezo DFPro-val es neijedj meg ha azsem fog par nap utan mukodni hiba nelkul. majdcsak kapsz teis 1 100% verziot mint mi:)
udvozlet szlovakiabol :)
Ismét a Driving Force Pro tulajdonosokhoz fordulnék.....
Egy másfél hete írtam, hogy a fékpedál egy bizonyos idõ múlva "behal", nem mûködik, és csak az segít, ha kihúzom a PS2bõl az usb csatit, és visszadugom. Ez azért egy 3 hetes DFP kormánynál nem lehet szabvány mûködés. Elvittem a boltba ahol vettem, õk meg a Logitech-hez, ahol 1 hétig volt. Tegnap kaptam vissza, hogy - JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT - a problémát nem tudták reprodukálni, ezért a probléma nincs is, ennyi. :(
A neten utánanéztem, és a gtplanet forumán több embernek csinálta ugyanezt, akiknek szó nélkül kicserélték. Ja, persze õk nem Mo-on élnek...
Egyszerûen nem tudom mi lehet a baja, én az adapterre gyanakszom, mert másra nem tudok. Iszonyatos hangja van. Akinek van driving force pro kormánya, az töltse le légyszi ezt a hangfájlt, és hallgassa meg.
dfp
(a jpg kiterjesztést nevezzétek át mp3-ra, 600k)
Az adapternek alapból van ilyen hangja, zúg mint állat, és csak akkor hallgat el, ha a kormányt mozgatom, magyarul ha hat a force feedback. Ez másnál is ilyen???
Köszi a segítséget, mert én is szeretnék nyugodtan GTzni...
Tudja valaki, hogyan lehet a Gt4ben az arcade versenyeknel benyerni a tobbi palyat is? Aki tud, segitsen plz, koszonom.
Cheap..photo mode?
nyomhatnál pár shotot...remélem van "átjátszód"..Xport V2, bár nem tudom mi kell tulképp hozzá...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
tehát eddig hol is tartunk.....
Cheapboy: GT4
Johnny: Driving Force Pro
snakeimp: brutál TV
én meg beszállok egy ps2-vel és így mindenki jól jár<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Tobbfele szin van, nem igzitja azergo piroshoz is max feketet szurket, feheret ezustot lehet... bar lehet ez a kedobbiekben bovul. Az a gaz hogy az egesz buzi japan, semit sem erteni:)
Felnik regiek+ujak. Boseges a valasztek.
aranyért mennyit kell letenni az asztalra?
hasonló a helyzet mint a gt3ban, vagy az arany is könnyebb?
cirka hányféle szárny van?
ezek színe automatikusan olyan lesz, mint a kocsié?
felnik maradtak a régiek?
de velem osszevetni?:) Ugyannn:) 3-5 Mp kap lazan koronkent kap (hogy meg a gumikra is van sanszom figyelni), meg meg se eroltetem magam. olyan konnyeden nyerve meg a versenyt, hogy szidom is, hogy ejj de szar vagy te, bezzeg ha en ulnek ott. Barmelyik palyan bamelyik autoval, barmely fokozaton.. Nem mondom jol nyomja, masok meg irigyelnek is-talan-, de nekem ez edeskeves (leven egy jatekban, jatekmufajban tartom magamat szerenyen jonak-a legjobbnak:D-s ezek az autos jatekok (azok kozul is a szimulatorszerubbek). Szal ez a kerdes nem mervado ram nezve.
De valoban izgalmas nezni ki mit tud kihozni igy magabol, az autobol, egy geppel sszevetve.
Úgy értem, hogy levezetsz egy jó idõt, utána átmész B Spec-be, hogy a gép tud-e jobb idõt..., igaz lehet, hogy pont te rontod el a rossz utasításoddal.
Nem lehet minden versenyt lefutni, s em is szamit aranynak ha megnyersz igy egy versenyt, csupan szerintem csak egy uj mod, de hatassal a nagy jatekra nincsen... valamit biztos er, mert minden verenyert ha nyersz (te vezeted) akkor kapsz A spec pontokat, (verseny elejen kiirja melyik mennyi er, a 2 hely mar 0 pont) s ha B speccel nyersz B Spec pontokat kpsz (Arcade modban is elerhetoek ezek) lehet ez kesobb vmire jo lesz (palyak, kocsik kihozatalara ... nem tudom) de szamolja oket, a garasban az biztos.
2. Minden versenyt le tudsz futni B Spec módban is, ha nincs kedved vezetni, vagy az egy teljesen más játékmód?
Uzemanyagot nem lehet ugy vetelezni mint az olajcseret, verseny elott allithatod be hogy hany korre elegendot szeretnel (vagy kikapcsolhatod, ha jol vettem eszre ha nem erdekel a dolog).
A GT auto annyiban szepult, nem csak felniket, de szarnyakat is lehet az autora venni, meg az olajcsere folyamatat egy emberke megcsinalja (auto felemel manius alacsuszik hopp:P), a Washing vegen pedig torolgetik a csicskak az ablakuveget a felnit...,:) ilyen aprosagok:)
A B spec mod viszont mokas. 5 szinten szabhatod meg hogy mennyire nyomja a kivalasztott pilotad (autod) illetve sarkahhlatod mindenaroni elozesre, vagy csak nyomuljon a seggeben ezerrel.
JOl meg van csinalva 1es fokon csak tutikezik kimeli a gumikat stb, 5oson meg fustoli el a gepet, csikorog a verda ezerrel, s nagy az eselye hogy elb*ssza kicsuszik, nekimegy a masiknak:))) mokas:)
Akarhogy is nezem, nehezebb ebben a jatekban elb*szni egy kort, mint a 3ban volt. Lehet ez csak a japan verzioban van igy (ugye ott mas jatekoknal is eloforddulhat hogy konnyebb mint nyugati tarsaik).
De ami biztos, kenyelmes finom, elvezheto s elethu. A Forza demojaal ellentetben ahol szerintuk az az elethu ha az auto balrol jobbra repul ki be a palyarol...:D Ami nem rossz mert kihivas, de ne az eszement autovisewlkedes legyen mar az elethuseg alapja. Az alapjan ma minden 3ik ember vagna egy falnak vagy keritesnek az autojat, ha az tenyleg olyan nehez lenne:)
de ezt Cheapboy-jal beszéld meg:D
Nem lehet, hogy a sok japán krixkrax között valamilyen beállítást nem találsz?
kezdek nagyon felcsigázódni:)))