Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
576.hu: Pontos és végleges európai megjelenési dátumot tûzött ki a Sony Computer Entertainment Europe ma délelött a Gran Turismo 4-nek: a várva-várt negyedik rész március tizenegyedikén érkezik majd meg kontinensünkre. A Japánban már bõven egymillió eladott példány fölött járó Polyphony Digital remekmûvet korábban ugyan február végére datálták, ám az év végén eszközölt csúszásnak köszönhetõen néhány héttel többet kell várnunk.

Zárójelben még hozzátenném, hogy szerintem a Logitech tud errõl a hibáról, tudnia KELL, mert egy ilyen "zárt" fórumon is akadt egybõl ember, aki hozzám hasonlóan járt, mégis bizonyítanom kell nekik. Könyörgöm, 3 hetes a kormány, minek akarnék újat, ha tökéletesen menne??? Láthatták, hogy nem törtem össze kalapáccsal...
Hát ez az, hogy nekem kell utána járni, meg bizonyítani...

Az adapter meg egyfolytában zúg, az elsõ naptól kezdve.

JohnnySmith
Nekem csak pc-s gamek alatt szokott szarakodni a fék, de ezt mindig egy jó hosszú kalibrálás után kiküszöbölhetõ :) GT3-ban csinált olyat viszont hogy teljesen lefagyott a kormány (kikellet húzni és vissza).Másjátéknál nem volt még semmi probléma.
Szóval összeségében nálam hálistennek jól mûködik.(lekopogtam)

Nagyon gáz hogy még mindig a vásárlónak kell utánna járni,mert hülyének nézik..(tisztelet a kivételnek mert vannak hülye vásárlók is)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

aabyssx
Ja.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Az adapteren ott van a CE felirat.
Ha zúg, mint az állat, akkor már elég is lehet.

Nekem, mint laikus hozzánemértõnek halál félelmem lehet, ha egy ilyen zúgó, elektromos micsodához hozzá kell érnem, hogy kihúzzam, vagy bedugjam.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Ha az adapter FOLYAMATOSAN produkálja a rendellenes hangot, az már egy hiba, amit nem kell keresgélni. Erre nem szólhatnak egy szót sem.

CHEAPBOY
Nem ilyen egyszeru ez, ha elvittek a Logitechhez, s ott sem talaltak hibat (pechjere, hogy ott nem jott elo, vagy lehet meg se neztek..?:/) Akkor nem lehet azt mondani hogy rossz, addig ott kellene lennni, amig ki nem jon rajta, mert ha mukodik a kormany a boltban, a Logitechnel, akkor nem lehet kovetelni semmit sem, amig ujra elo nem fordul (kerdes hogy mikor s miert ugye).

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Nem vagyok lusta, és ezt fogom csinálni... de csak a legvégsõ esetben. Nem akarok ugyanis kicsieszni a céggel ahol vettem, mert elég rendesen álltak hozzá a problémámhoz, arról meg nem tehetnek, hogy a Logitechnél nem hajlandóak mindenre kiterjedõ teszteket csinálni, mert nincs hozzá kedvük...

Mindenesetre köszönöm a hozzászólásokat, jól jön a segítség <#smile>
CHEAPBOY
En nem emlekszem ra hogy barmilyen hangot is kiadott volna az adaptere a GT Force Pronak.

CHEAPBOY
Hat a Photo mode elegge szep kepet ad az autorol, de elegge maceras a kamera beallitasa... legalabbis nem olyan egyszeru mint azt hinni lehetne elsore. Biztos nem kell hozza ilyen Xbort V2 kutyu (leven a nevebol utalva biztos nem hivatalos kiegeszito, az olyat meg veletlenul sem tamogatja meg a Sony), szerintem csak az USBrol rakotod a nyomtatora, aztan loki is. Majd kiprobalom.

aabyssx
Vidd a számlát a fogyasztóvédelmisekhez.
Valószínûleg még csak meg sem kérnek rá, hogy produkáld a hibát, hanem egybõl megy a bírság a cégnek a levéllel együtt, hogy kötelességük orvosolni a problémádat, vagy visszaadni a pénzedet.

Ha nem vagy lusta sétálni egyet, akkor megéri.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
"Tegnap kaptam vissza, hogy - JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT - a problémát nem tudták reprodukálni, ezért a probléma nincs is, ennyi."

Ezt ne hagyd annyiban, ha hibás az áru, akkor KÖTELESSÉGÜK kicserélni, ott ahol vetted! Olvasd el a garancialevelet.

Köszi!! :)

Már csak azt nem tudom, hogy miképp jutok el a Logitech-hez, de remélem a boltban meg mondják hol a székhelyük...!

Köszi! :)
halo.
mi is ezzel a gondal kuszkodtunk nemreg. ez ugytudom hogy gyartasi hiba es ki kell hogy csereljek. mi mar a masodik ilyen DFProt vittuk vissza :). minalunk sem tudtak reprodukalni a hibat. de aztan elmentuk es megneztuk hogy hogyan tesztelik a nenik-bacsik. az volt a bibi hogy mikor elinditottak a gt4 prologuet minden automatikat bekapcsolva hagytak es foleg az automata valtot. amint manualis valtasra tettem az elado elott par masodperc mulva megismetlodott a hiba. szoval a teszteles nalunk is fura modon tortenik :D
na sok sikert a kovetkezo DFPro-val es neijedj meg ha azsem fog par nap utan mukodni hiba nelkul. majdcsak kapsz teis 1 100% verziot mint mi:)
udvozlet szlovakiabol :)
:(
Ismét a Driving Force Pro tulajdonosokhoz fordulnék.....

Egy másfél hete írtam, hogy a fékpedál egy bizonyos idõ múlva "behal", nem mûködik, és csak az segít, ha kihúzom a PS2bõl az usb csatit, és visszadugom. Ez azért egy 3 hetes DFP kormánynál nem lehet szabvány mûködés. Elvittem a boltba ahol vettem, õk meg a Logitech-hez, ahol 1 hétig volt. Tegnap kaptam vissza, hogy - JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT - a problémát nem tudták reprodukálni, ezért a probléma nincs is, ennyi. :(
A neten utánanéztem, és a gtplanet forumán több embernek csinálta ugyanezt, akiknek szó nélkül kicserélték. Ja, persze õk nem Mo-on élnek...
Egyszerûen nem tudom mi lehet a baja, én az adapterre gyanakszom, mert másra nem tudok. Iszonyatos hangja van. Akinek van driving force pro kormánya, az töltse le légyszi ezt a hangfájlt, és hallgassa meg.

dfp

(a jpg kiterjesztést nevezzétek át mp3-ra, 600k)

Az adapternek alapból van ilyen hangja, zúg mint állat, és csak akkor hallgat el, ha a kormányt mozgatom, magyarul ha hat a force feedback. Ez másnál is ilyen???

Köszi a segítséget, mert én is szeretnék nyugodtan GTzni...
Sziasztok!

Tudja valaki, hogyan lehet a Gt4ben az arcade versenyeknel benyerni a tobbi palyat is? Aki tud, segitsen plz, koszonom.
mohus
nekem meg egy kicsi Alexem van:) remekül amortizál bármilyen játékkonzolt és annak kiegészítõit...

Cheap..photo mode?

nyomhatnál pár shotot...remélem van "átjátszód"..Xport V2, bár nem tudom mi kell tulképp hozzá...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nekem nemsokára lesz DFP kormányom,van hd-s megjelenítõm,csak gt4-em nincs.Ez bosszantó..<#szomoru1>

CHEAPBOY
:DDD hmmm en benne vagyok:) Hetvegen en is tudok szervalni akar meg egy GT fporce prot:) TVt ne isten ments, amit ez a szar Samsung (elnezest a marka hivoitol, everyones Invited... engem inkabb meg se hivjanak) elvileg franko TV lenne, ha nem lenne olyan randa a kepminosege J-NTSCbe hogy a Gt3 szebben nez ki rajta a palos GT3 mint a GT4 (ezert is nem emlitettem a grafikajat a jateknak, ami biztos bunteto jellegu szepseg) .... ennyit errol, alig varom hogy lehessen egy normalis Sony tvm ami Super fine pitch-es:) Na azon mr GT4 lesz aGT4 vizualitas teren:)

Al Age
dobjátok csak össze a cuccokat, én majd tesztelek
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

tehát eddig hol is tartunk.....

Cheapboy: GT4
Johnny: Driving Force Pro
snakeimp: brutál TV
én meg beszállok egy ps2-vel és így mindenki jól jár<#idiota><#vigyor><#vigyor>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JohnnySmith
De akkor nekem is látnom kell !!! <#ravasz1><#vigyor> És viszem a kormányt is ami még mindig tökkéketesen szuperál fõleg GT4 alatt!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

CHEAPBOY
Igenis Fõnök, értettem, holnap jelentkezem Önnél:)

Martin576
Na hozd be gyorsan azt a játékot, vagy baj lesz... :D

CHEAPBOY
szerintem is..... csak ilyen buzi magasakat lattam eddig.

Al Age
viszont ilyen pici szárny is tényleg jól jött volna, sok autón sokkal jobban néznek ki azok

CHEAPBOY
szerintem a szarnyak fixek, de van belole jo par darab. 20-30. tobb szinten stilusban, bar mindegyik "magas" szarny, ilyen kasztnihoz idomulot meg nem lattam:((

Tobbfele szin van, nem igzitja azergo piroshoz is max feketet szurket, feheret ezustot lehet... bar lehet ez a kedobbiekben bovul. Az a gaz hogy az egesz buzi japan, semit sem erteni:)

Felnik regiek+ujak. Boseges a valasztek.

Al Age
jogsiknál írtad hogy a bronz röhejesen könnyen megvan.
aranyért mennyit kell letenni az asztalra?
hasonló a helyzet mint a gt3ban, vagy az arany is könnyebb?

Al Age
szárnyak kínálata autónként változik, vagy fix, mint a felnik?
cirka hányféle szárny van?
ezek színe automatikusan olyan lesz, mint a kocsié?
felnik maradtak a régiek?

irtam neked privátba.
CHEAPBOY
de megoldhato, ha tiszta terepet biztositasz magadnak. illetve a gepednek akik diktalsz. Illetve ha a gep az Istennek se nyer meg egy futamot, neked meg az elso korben 4mp elonyod van ua. verdaval, ez is eldonti a dolgot.

CHEAPBOY
hat ha kakaon kuldete gepet, (akkor futja a leggyorsabb koroket, s elotte sincs senki, szepen szinte tokeletesen vezet, de cak latszatra.

de velem osszevetni?:) Ugyannn:) 3-5 Mp kap lazan koronkent kap (hogy meg a gumikra is van sanszom figyelni), meg meg se eroltetem magam. olyan konnyeden nyerve meg a versenyt, hogy szidom is, hogy ejj de szar vagy te, bezzeg ha en ulnek ott. Barmelyik palyan bamelyik autoval, barmely fokozaton.. Nem mondom jol nyomja, masok meg irigyelnek is-talan-, de nekem ez edeskeves (leven egy jatekban, jatekmufajban tartom magamat szerenyen jonak-a legjobbnak:D-s ezek az autos jatekok (azok kozul is a szimulatorszerubbek). Szal ez a kerdes nem mervado ram nezve.

De valoban izgalmas nezni ki mit tud kihozni igy magabol, az autobol, egy geppel sszevetve.

UNREG
Ja, lehet hogy a B Specben nincs time trial, akkor nem kivitelezhetõ, verseny közben pedig nehéz ugyanazt az idõt menni...

UNREG
Egyszer összevethetnéd a gépet magaddal, ugyanazon a pályán u.a. autóval, hogy melyikötök a jobb. :))
Úgy értem, hogy levezetsz egy jó idõt, utána átmész B Spec-be, hogy a gép tud-e jobb idõt..., igaz lehet, hogy pont te rontod el a rossz utasításoddal.

CHEAPBOY
menet kozben valtoztathatsz a vezetod stilusan, agresszivitasan, tehat akarmikor.azokon a palyakon ahol a gumikopastis nezi nagyon fontos,mrt ugye az 5oserossegun, zabalja a gumikat. ming az 1e kimeli ezerrel.

Nem lehet minden versenyt lefutni, s em is szamit aranynak ha megnyersz igy egy versenyt, csupan szerintem csak egy uj mod, de hatassal a nagy jatekra nincsen... valamit biztos er, mert minden verenyert ha nyersz (te vezeted) akkor kapsz A spec pontokat, (verseny elejen kiirja melyik mennyi er, a 2 hely mar 0 pont) s ha B speccel nyersz B Spec pontokat kpsz (Arcade modban is elerhetoek ezek) lehet ez kesobb vmire jo lesz (palyak, kocsik kihozatalara ... nem tudom) de szamolja oket, a garasban az biztos.

UNREG
1. A B Spec-nél az elején lehet csak megadni a fokozatot, vagy végig menet közben is bele tudsz szólni?
2. Minden versenyt le tudsz futni B Spec módban is, ha nincs kedved vezetni, vagy az egy teljesen más játékmód?

CHEAPBOY
Elkezdenem en, de meg nem enged (hogy miert nem tudom, mert meg csak be se lephetek annal a csarnokaba a kis sakktablan vmi japan szoveget ir ki... na bumm:D) leven ezek voltak a kedvenceim a turizmokban a 60-70 koros alommenetek:)

Uzemanyagot nem lehet ugy vetelezni mint az olajcseret, verseny elott allithatod be hogy hany korre elegendot szeretnel (vagy kikapcsolhatod, ha jol vettem eszre ha nem erdekel a dolog).

A GT auto annyiban szepult, nem csak felniket, de szarnyakat is lehet az autora venni, meg az olajcsere folyamatat egy emberke megcsinalja (auto felemel manius alacsuszik hopp:P), a Washing vegen pedig torolgetik a csicskak az ablakuveget a felnit...,:) ilyen aprosagok:)

A B spec mod viszont mokas. 5 szinten szabhatod meg hogy mennyire nyomja a kivalasztott pilotad (autod) illetve sarkahhlatod mindenaroni elozesre, vagy csak nyomuljon a seggeben ezerrel.

JOl meg van csinalva 1es fokon csak tutikezik kimeli a gumikat stb, 5oson meg fustoli el a gepet, csikorog a verda ezerrel, s nagy az eselye hogy elb*ssza kicsuszik, nekimegy a masiknak:))) mokas:)

CHEAPBOY
Hat mire en addig a Hallig eljutok... eleve ajogsi dogunalom, azzal a sok misszioval (miert kell minden reszben ugyanazokat, raadasul 0 kovetelmennyel megcsinalni...?:() Ami nem tetszik: a bronz ido ala menni lehetetlen (ahhoz m,ar tenyleg 5el kell menni hogy time expired legyen), ha a PAce Cart ne adj Isten megelozod egy kuldetes alatt (mar miert ne GT COncpetben mekkora moka volt lenyomni az "oktatot"), az is hiba kezdheteded elorol... na mondom anyad:)

CHEAPBOY
nem direkt popsis meghajtasut neztem. (leven azok a kevenceim:) )

Akarhogy is nezem, nehezebb ebben a jatekban elb*szni egy kort, mint a 3ban volt. Lehet ez csak a japan verzioban van igy (ugye ott mas jatekoknal is eloforddulhat hogy konnyebb mint nyugati tarsaik).

De ami biztos, kenyelmes finom, elvezheto s elethu. A Forza demojaal ellentetben ahol szerintuk az az elethu ha az auto balrol jobbra repul ki be a palyarol...:D Ami nem rossz mert kihivas, de ne az eszement autovisewlkedes legyen mar az elethuseg alapja. Az alapjan ma minden 3ik ember vagna egy falnak vagy keritesnek az autojat, ha az tenyleg olyan nehez lenne:)

Tudom nem a ma kapható legjobb proji(amolyan belépõ szintõ),de én maximálisan meg vagyok elégedve vele.

Sanyo Z2 , ha erre gondoltál.

torrente
Vegyél elektronikai cikket (vagy bármit) Lengyelországban! Hihetetlenül alacsonyak az árak náluk.

Martin576
A te Sanyo-dnak mi a szériaszáma?

JohnnySmith
Már írtam neki :DDDDD

Al Age
jaja:)))
de ezt Cheapboy-jal beszéld meg:D

JohnnySmith
Ha megkaphatnám valahogy még képek és videók is lennének <#ravasz1><#nyes>

Ha valaki HD-s anyagokat akar nézni, nem feltétlenül szükséges a plazma,ott vannak az lcd/dlp projektorok.Az én sanyom 330e volt,ennyiért egy átlag 82-es CRT tévét kap az ember.És ennek már natív 720p-s felbontása van.Nomeg projektorral mozizni is 100% nagyobb élmény.

UNREG
"elgondolkodok ez a japan valtozat lehget konnyitett?"

Nem lehet, hogy a sok japán krixkrax között valamilyen beállítást nem találsz?

Al Age
egyre jobb dolgokat írsz a gt4rõl<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor>
kezdek nagyon felcsigázódni:)))

Al Age
üzemanyagot úgy kell vételezni, mint az olajat, vagy versenyek után magától tankol? egy Endurance versenyz elkezdhetnél, gondolom ott amikor kiállsz a boxba tankolásra is lesz lehetõség és szerintem egy hosszabb versenyen ki is kell majd ezt használni:)