Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán február-március környékén jön az usa és az eu verzió is.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A gt4 meg a full amit meg nem kell magyaráznom és majd február-márciusban környékén jön.
ACER Aspire 5738ZG
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
akkor hogy lehet majd a mûveinket a neten közzétenni??
az Xport bármilyen filet képes a memkártyáról a PC-re átvinni, ha a memcardon a kép valami rendes formátum, akkor majd lehet képeket közzétenni neten. Ha csak nyomtatóra lehet küldeni az sztem elég gáz. Utána meg scanneljen az ember nem?😊)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
LOL
adapterzaj😊
rég röhögtem ekkorát😊 beteszem a THX tesztjeim közé😊
bocs
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Szólj ha ha majd lehet kapni nálad és akkor meg is veszem.
Igy a képekbõl itélve...
Pc-re nincs ugye? 😞((((((((((
Hááát ez nincs pc-re nekem meg nincs ps2-öm
Hát hogy a k*rva isten b*ssza meg...
ACER Aspire 5738ZG
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Ez a kepberezonalas, elmosodas problema a 4ben neha veletlenszeruen jott elo.. az egesz kep elhomalyosogdott, mintha vibralna... a szamokat kijelzoket el se lehetett olvasni..
Lehet azert mert a TV egy sz*r, vagy a konvertalas miatt (J-NTSC ugye a palos tvn, ami persze tudja szinesben adni, csak nem tokeletesen).
Remelem a palosban ilyen kozel sem lesz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Vki lentebb irta hogy miert nem angliabol rendel vki!Az lenne a kerdesem hogy mennyi ido lenne amig ideer?Es tudnatok ilyen oldalt mondani?
én bármelyik visszajátszásban mutatok Neked ilyen részt😞
A demót valaki ha hozzátevõvé tenné megköszönném😊 Mert nagyonkiváncsi lennék.
THX😊
máshol pont ezt fejtettem ki a hogy a polygonos modszer ezért nem jo a gép maximális kihasználásához, mert bele kell számolni a legrosszabb esetet, a bezier görbe felület a megoldás a problémára
Nem olyan hiba, mint a prologueban tapasztalhato v-sync problema, es az elofordulasa teljesen veletlenszeru, leginkabb akkor jelentkezik, ha elottem megy a masik 5 auto is, es azokat is ki kell raknia a kepernyore. (Nem sokaig vannak elottem😊)
Egyebkent a sajat velemenyem az, hogy a gt4 talan mar egy kicsit sok is a ps2nek, valoszinuleg ilyen okok allnak a jelenseg hattereben. Inkabb vettek volna vissza egy picit a reszletessegebol, mert ez eleg bosszanto hiba. Ugy is eleg nagyott utott volna,
En szemely szerint nagyon sajnalom, nem megszokott, hogy a Gt barmelyik resze is kivannivalot hagyott volna maga utan😞
www.youtube.com/aabyssx
A gtplanet fórumán is többen panaszkodtak a hibára.
Bíztam benne, hogy a végleges verzióban már nem fogunk a jelenséggel találkozni de úgy látszik mégis...
Van egy kis gondom, ha valaki tud, az legyszi segitsen!
A Gt4 teljes verzioja olyant csinal neha nekem, hogy "beremeg" az egesz kepernyo, fel le mozog kb 2-3 mm-t, es ettol homalyossa valik a kep. Nehany masodpercig csinalja, aztan abbahagyja. 2 teven is probaltam, szoval tv kilove. Csak azt szeretnem tudni, hogy ez elofordult-e masnak is, vagy nalam van valami hulye hiba😊
Ha valaki segit, elore is koszonom!
ha postán rendeled meg, akkor utánvéttel, ha bemész érte a boltba, akkor pedig ott perkálod a zsét 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Olyat kérdeznék, hogy mit tudtok az 576 által hírdetett elõrendelési akcióról???
Az érdekelne, hogy ha most megrendelem csak akkor kell majd fizetni ha megjön a gt4 márciusban????
Please választ!!! elõre is köszi!!!
Szal grat!!
egy élmény lehetett Japánban😊
Hát igen, és ezek csak úgy az utcán. Imprezából kb. annyi van ott, mint itthon Astraból <#vigyor3>#vigyor3>
Gratula a videohoz!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Nem kapcsolódik a témához szorosan, de kocsikról van szó <#smile>#smile>
A nyáron voltam Japánban, és készítettem egy kis videót az ottani utakon mászkáló járgányokról, természetesen az örök kedvenc (és a logóban is megtalálható) Skyline-al a fõszerepben <#smile>#smile>
Akit érdekel, az töltögesse örömmel!<#nyes>#nyes>
(az uw asszem nem enged hivatkozást, de ha ki kopi/pésztelitek a linket egy új explorer ablakba, akkor elindul a letöltés simán...)
The Quest For Skyline
80mega, Xvid
Ennyit a szakszervizekrõl !<#ejnye1>#ejnye1>
Valaki segítsen ha tud plz 😊
Egy zenét keresek klipp alapján
Klipp nagyon egyszerû.
Egy csaj táncol az utcán mindig más stílusban a zenére.(asszem 4-5 félében) és közben megy az emberek között. A vége az hogy beszál egy taxiba.(többek között innen lehet rájönni hogy valahol Angliában játszódik az egész)
Az elõadó számomra ismeretlen de biztos hogy valami britt(dj vagy mittom én) mert nem voltam képes megjegyezni a nevét és a szám címét 😊))
Stílusát tekintve valami electronikus (mittom én de nem ilyen brutál tücc-tücc inkább valami lightosabb ATB szerü)
Elnézést a nagyon de nagyon OFF-ért.Csak gondoltam hátha van valaki aki esetleg emlékezne rá 😊 Szal sorry.