8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohuska
    30 literes tank motor van benne.....láttam a discoveryn.....állat a Leno bácsi
  • JGTC
    a demoban a seattle circuiton jól le bontják, Leno biztos örült neki
  • Al Age
    Erősnek erős, de művészet lehet az úton tartani...
  • JGTC
    nekem 6nincs kész belőlük összesen, 5öt megtudnék csinálni ahogy nézegettem de az uccsóra még rá kell gyúrnom... Vajon mit tudhat az a Tank Car?
  • mohuska
    az utsót megcsinálta már valaki? én nekiálltam már 3x de nem tudtam 10 másodpercen belül kerülni....
  • mohuska
    ja nem gyengék.....
  • Al Age
    Ezek a driving mission-ök marha jók. Amit legutóbb csináltam, a 13-dikat (Opera Párizs, rally autók), nagyon élveztem.
  • Al Age
    Hehe, és az a vicc, hogy amikor mi már rég lesz*rjuk a Forzát, addig ők még mindig a GT4-gyel foglalkoznak.:D
  • Hmuda
    Valahogy nem tudok komolyan venni egy olyan játékot, ami tizes skálán osztályozza a kocsik tulajdonságait.

Mondjuk nekem a GT4 nem is játék, inkább program.
  • JGTC
  • Hmuda
    Hát ez tényleg szánalmas.
  • cenobite
    De gáz... Szánalmas.
  • UNREG
    Ilyenekkel boldogítják magukat a Forzások. :)

• mohuska
    jaja...csak nem volt kedvem rá venni semmit.
  • JGTC
    szerintem az ökörködés legjobb módja ha utcai gumival nyomod és bivalyerős verdával, úgy lehet jól driftelgetni ahogy észrevettem
  • mohuska
    kikapcsoltam rajta minent, aztán csak így ökörködtem.
  • mohus
    a 20. végén adja a tank car-t

nekem még nincs meg:(((
  • johndoo
    Az utolsót próbálgattam én is.Hát kell még néhányszor az biztos.Mire beérek a célba, a többiek már sütögetik a szalonnát az erdő szélén.
  • JGTC
    ezt ma én is megcsináltam, azt a szemét S7-est értem utól mindíg rossz helyen
    Azt nem tom hogy az uccsó missiont kinek találták ki, mert 2percet várok elötte, aztán még nem is sikerül...
    Eléggé felcseszi az ember agyát(nekem már az első próbálkozáskor)
  • johndoo
    Megvan a 12-es küldetés is.Itt a célfotó:http://img.tar.hu/johndoo/size2/12138910.jpg
  • CHEAPBOY
    Jo kis verda, latom szepen tud az uton egyenesen menni:P
  • mohus
    wow de jóó
  • mohuska

• JGTC
    Hát ez az!!!! Megnéztem gyorsan :(( ez szívás...
    holnap éjjel bepótolom az tuti
  • Al Age
    Hát úgy néz ki hiába koptatom a billentyűzetet, ha egyesek sejtése többet ér, mint mások tapasztalata...
  • cenobite
    Köszi a listát! Most értem haza, próba-cseresznye alapon vettem egyet (Seitec 256MB), és simán működik. Két kép gyorsban:

A képeken világosítottam Photoshopban, mert sztem alapból nagyon sötét amiket ment.
  • johndoo
    Gratulálok!
    5 másodperc után magától nekikezd.
  • JGTC
    kész a skyline-os mission 7.03.560-as idővel

én nem vágom most akkor ezt a kerékcserét B-spec módban
    Nem kell mindíg le OK-zni amikor kiáll az autó? Vagy egy idő után magától leokézza a gép? Mert ha igen akkor ....sszameg!!!!!!
  • johndoo
    Az első 24 órás versenyt B-specben ébren játszottam. A többi 24 órás versenyen aludtam.A hosszú versenyeket mind B-specben játszottam.Valamelyiket elindítottam reggel, és délutánra befejezte.A formula GT-t kb 5x csináltam meg.A DTM-es kupát kb.50x.TV-t nézek közben.Még 30x meg kell az 1.350.000 Cr-es JGTC-k miatt.Amikor elkezdek játszani, akkor próbálom a küldetéseket.Minél tovább játszom, annál több sör fogy, ezáltal a reflexeim lelassulnak, ezután váltok a B-specre.
  • CSOCSO
    nah.. letoltheto egy kis video (vigyazat!!! letolteslassusag veszely!) a racingflix.com rol..
    az angliai GT4 bemutato partyrol egy kis video.. ahova Tiff Needle ment el aki a 5th gear musor vezetoje.
    A bulira egy Castrol Toms's festesu Supraval ment ( nagyon dooog)
    majd mutattak egy keveske reszletet a bulirol ahol ahol allt sok auto meg volt sok nezelodo meg ps2 gepek kormannyal...
    sztan mutattak egy kicsit arrol hogy mikent csinaltak a jatekot meg hogy ki..sztam back to party/ es tiff ment egy fel korocsket a jatek tervezojevel... termeszetesen mindketten supraval:)))

amugy nemtom a forza hatteret.. de igy hallgatva hogy a gt4 ert mit meg nem tettek meg mit ossze nem hoztak .. az durva es le a kalappal...
  • mohus
    sztem itt is beleszámít
  • DanielT
    Hát nem kímélted a B-Specet :))) Aludtál közben? 6x annyit vezetett a gép mint te :)
  • mohus
    én nem néztem a kmterjeimet....de nem tudom hogy számolta-e jogsi alatt

majd a második memómon megnézem:)
  • johndoo
    Nálam ezek a számok vannak:
    Complete 98.8%
    A-spec Points 10.399
    A-spec Mileage 5894km
    B-spec Skill 6340
    B-spec Mileage 30599
    Win Ratio 1033/1297=79.6%
    Total no. of Trophies 1117
    Total no. of Prize Cars 239
    Total Prize Credits 45.354.700
    no. of Cars Owned 715 (ebből 7 db duplán van a 10 km miatt)
    Day 2575

A küldetésekből hiányzik:12,13,14,15,26,33,34
    A megvásárolható kocsikhoz még kb. 27.000.000 Cr kell.
  • JGTC
    kössz szerintem szinte mindenki nevében
  • JGTC
    OK!
    én ezt eddig minden résznél pont fordítva csináltam... elöször csak ezüstre törekedtem(a bronzokat gyorsan kiírtottam), a game végén meg folytattam és akkor mentem már az aranyra
  • johndoo
    Végre sikerült megcsinálnom a 23-as küldetést.Találtam hozzá egy videót segítségül:
    http://www.davidanderson.org.uk/gt4_videos.htm#mission
    A lényeg, hogy start után balról kell megelőzni a kocsikat.Előzéskor a sebesség felmegy kb.280-ra úgy, hogy a sebesség fokozat 6-os. Utánna vissza kell venni a tempót 267-re úgy,hogy egy pillanatra elemeled a kezed(lábad) a gázról.Ezután a sárga vonalon kell menni, és közben a visszapillantóban nézni a többieket, mindíg adva nekik szélárnyékot a felzárkózáshoz. Ha utólérnek akkor jobbra kell egy picit húzódni had előzzön meg a 3-ik. Miután megelőzött egyből be kell menni mögé a szélárnyékba felgyorsulni.Akik utánna jönnek elég aggresszívek és mindig tolnak össze-vissza. Ezzel a szisztémával az utolsó kanyarnál be lehet érni a sárga kocsit.
    Amikor megelőz a 3-ik mindíg jobbra kell húzódni, különben aki mögötte jön kiakar lökni.
  • Al Age
    No problem, nem vettem magamra egyébként sem:DD
    De nem hiszem, hogy 2 memóriakártyával nyomná, Maverick barátom is full arannyal kezdte a játékot. Én viszont már valóban nem tudok várni, így a csupa arannyal csak később foglalkozok, ha épp nem lesz jobb dolgom:D
  • JGTC
    akkor SORRY Al Age!!

erre a 2 kártyás verzióra nem is gondoltam, de valószínű, hogy így nyomja
  • UNREG
    Akkor gyakorlatilag JGTC lemarházott. :))