Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Most csak igen.
Aztán február-március környékén jön az usa és az eu verzió is.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

vki
A prologue csak japán nyelven van?

ACER Aspire 5738ZG

vki
AHA!!!!
KÖSSZ!!!

ACER Aspire 5738ZG

JohnnySmith
0 mert a Sony áll a GT4 mögött (mondhatni az õvé)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
A prologue az mondhatni egy demó játszahtó (korlátlan ideig) 5map és mittom én 50 autó és az egész school mod.
A gt4 meg a full amit meg nem kell magyaráznom és majd február-márciusban környékén jön.

Hi!Mennyi esély van arra hogy X-Boxra is kijön vmikor?
vki
A sima Gran Turismo 4 és a Gran Turismo 4 Prologue (nem biztos, hogy jól írtam) mi a különbség.

ACER Aspire 5738ZG

UNREG
Ha egy nyomtató felismeri, akkor vinyóra is ki lehet menteni.

Al Age
az se lenne rossz, ha usb kábelell össze lehetne kötni ps2-t pc-vel

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

mohus
"Biztos nem kell hozza ilyen Xbort V2 kutyu (leven a nevebol utalva biztos nem hivatalos kiegeszito, az olyat meg veletlenul sem tamogatja meg a Sony), szerintem csak az USBrol rakotod a nyomtatora, aztan loki is. Majd kiprobalom. "

akkor hogy lehet majd a mûveinket a neten közzétenni??

az Xport bármilyen filet képes a memkártyáról a PC-re átvinni, ha a memcardon a kép valami rendes formátum, akkor majd lehet képeket közzétenni neten. Ha csak nyomtatóra lehet küldeni az sztem elég gáz. Utána meg scanneljen az ember nem?😊)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Akinek van driving force pro kormánya, az töltse le légyszi ezt a hangfájlt, és hallgassa meg."

LOL
adapterzaj😊

rég röhögtem ekkorát😊 beteszem a THX tesztjeim közé😊

bocs

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JohnnySmith
Kösz hogy megpróbáltátok. Mind1 megvárom a EU verzsönt már 😊
Szólj ha ha majd lehet kapni nálad és akkor meg is veszem.

JohnnySmith
ööö hát akkor lehet 😊 Nemtom tényleg nem figyeltem.

Király ez a game.
Igy a képekbõl itélve...
Pc-re nincs ugye? 😞((((((((((
Hááát ez nincs pc-re nekem meg nincs ps2-öm
Hát hogy a k*rva isten b*ssza meg...

Al Age
Cheapboy mondta, hogy szárnyat tehetsz a kocsira. ezen kívül minden szokásos maradt...

vki
Ebben a részben lehet majd optikailag "durvábban" tuningolni? Úgymint matrica, spoiler elõre, hátra, stb. És honnan lehet-ne letölteni?

ACER Aspire 5738ZG

a PAL-osban valoszinü nem , mert ott 60 helyett 50 fps van és több idö jut egy framre😊

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

CHEAPBOY
Cheapboy.hu?😊 Angol-magyar kooperacios oldal😄

Ez a kepberezonalas, elmosodas problema a 4ben neha veletlenszeruen jott elo.. az egesz kep elhomalyosogdott, mintha vibralna... a szamokat kijelzoket el se lehetett olvasni..

Lehet azert mert a TV egy sz*r, vagy a konvertalas miatt (J-NTSC ugye a palos tvn, ami persze tudja szinesben adni, csak nem tokeletesen).

Remelem a palosban ilyen kozel sem lesz.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

STLRR
SZiasztok!
Vki lentebb irta hogy miert nem angliabol rendel vki!Az lenne a kerdesem hogy mennyi ido lenne amig ideer?Es tudnatok ilyen oldalt mondani?

Al Age
vagy lehet hogy csak nem vetted észre...😉
én bármelyik visszajátszásban mutatok Neked ilyen részt😞

JohnnySmith
Nekem még nem produkált ilyesmit a prologue.
A demót valaki ha hozzátevõvé tenné megköszönném😊 Mert nagyonkiváncsi lennék.
THX😊

akkor biztos az a hiba amit mondtam, tul megy a gép azon a határon amig meg kellene csinálnia a következö framet, de már nem tudja átváltani és emiatt összekeveredik a sorrend, és kell egy kis idö amig visszaáll a normális

máshol pont ezt fejtettem ki a hogy a polygonos modszer ezért nem jo a gép maximális kihasználásához, mert bele kell számolni a legrosszabb esetet, a bezier görbe felület a megoldás a problémára

Koszonom a valaszokat!

Nem olyan hiba, mint a prologueban tapasztalhato v-sync problema, es az elofordulasa teljesen veletlenszeru, leginkabb akkor jelentkezik, ha elottem megy a masik 5 auto is, es azokat is ki kell raknia a kepernyore. (Nem sokaig vannak elottem😊)
Egyebkent a sajat velemenyem az, hogy a gt4 talan mar egy kicsit sok is a ps2nek, valoszinuleg ilyen okok allnak a jelenseg hattereben. Inkabb vettek volna vissza egy picit a reszletessegebol, mert ez eleg bosszanto hiba. Ugy is eleg nagyott utott volna,
En szemely szerint nagyon sajnalom, nem megszokott, hogy a Gt barmelyik resze is kivannivalot hagyott volna maga utan😞
elveszti a szinkront, forditva rakja ki a páros-páratlan sorokat

aabyssx
Ha hirtelen gyorsításkor/induláskor remeg be a kép (karosszéria 😉, akkor az normális.

www.youtube.com/aabyssx

A demo és a prologue is prudukálja ezt a remegést nálam. Eddig a menüben és a visszajátszásnál találkoztam vele.
A gtplanet fórumán is többen panaszkodtak a hibára.
Bíztam benne, hogy a végleges verzióban már nem fogunk a jelenséggel találkozni de úgy látszik mégis...

Al Age
v-sync?<#confused><#nemtudom><#ijedt>

UNREG
Mikor csinálja, vezetés közben?

Sziasztok!

Van egy kis gondom, ha valaki tud, az legyszi segitsen!
A Gt4 teljes verzioja olyant csinal neha nekem, hogy "beremeg" az egesz kepernyo, fel le mozog kb 2-3 mm-t, es ettol homalyossa valik a kep. Nehany masodpercig csinalja, aztan abbahagyja. 2 teven is probaltam, szoval tv kilove. Csak azt szeretnem tudni, hogy ez elofordult-e masnak is, vagy nalam van valami hulye hiba😊
Ha valaki segit, elore is koszonom!
de egyébként természtesen akkor fizetsz, amikor átveszed.

ha postán rendeled meg, akkor utánvéttel, ha bemész érte a boltba, akkor pedig ott perkálod a zsét 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Miért nem rendeled meg pl. angilából? Spórolsz postával együtt is kb. 3.000-et.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

szasztook!

Olyat kérdeznék, hogy mit tudtok az 576 által hírdetett elõrendelési akcióról???

Az érdekelne, hogy ha most megrendelem csak akkor kell majd fizetni ha megjön a gt4 márciusban????

Please választ!!! elõre is köszi!!!
JohnnySmith
Issszonyat jóóó!! és a zene Ennio Morricone mindig tudott jó zenét írni😊
Szal grat!!

Al Age
gratula, ezt tényleg nagyon jól összeraktad😊<#eljen>
egy élmény lehetett Japánban😊

andrewsan
Köszi 😊)

andrewsan
A zene A jó, a rossz és a csúf-ból van, én csak a videót vágtam meg rá <#vigyor0>...

Hát igen, és ezek csak úgy az utcán. Imprezából kb. annyi van ott, mint itthon Astraból <#vigyor3>

Nagyon faja! Álmaim autója! 😄
Gratula a videohoz!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CHEAPBOY
Nem csoda hogy ebben az orszagban mindenki Turismozik😊

CHEAPBOY
Micsoda zene megy alatta... beszaras😊 Te hegesztetted ala?😊 Egyebkent nagyon komoly maga a videoanyag is.

andrewsan
Lehet, hogy nálam már bekesselte magát... <#vigyor0>

CHEAPBOY
Nekem csak Copy pasteval megy, de mind1😊

andrewsan
Tévedtem, simán megy <#vigyor0>

andrewsan
Sziasztok!
Nem kapcsolódik a témához szorosan, de kocsikról van szó <#smile>

A nyáron voltam Japánban, és készítettem egy kis videót az ottani utakon mászkáló járgányokról, természetesen az örök kedvenc (és a logóban is megtalálható) Skyline-al a fõszerepben <#smile>

Akit érdekel, az töltögesse örömmel!<#nyes>

(az uw asszem nem enged hivatkozást, de ha ki kopi/pésztelitek a linket egy új explorer ablakba, akkor elindul a letöltés simán...)

The Quest For Skyline

80mega, Xvid

Te már játszol a GT4el? Európai? Megjelent? 576on is csak Február végére van kirakva.
JohnnySmith
Igen jappánban és eladtak már 1millát belõle!

urbijoe
kijött már a játék?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

darksun
M.O-on tuti nem a Logitech vizsgálja be a hibás cuccost, hanem a szerzõdött "szakemberek". Akik tényleg tojnak a vevõre. Egy példa: Nokia 7210-t vettem direct a net miatt (akkor még korlátlant kínáltak, csak azt felejtették elmondani még 2 hónapig. Jól meg is szívtam de ez másik story). Szal go haza infra be winfos beismeri. Connect Me cd fel minden kafa. Go net. Csati kiru megy az Explorer. 5perc: disconnect .. ez így egész éjjel. Tel vissza gáz van. Felküldték majd visszajött nincs hiba. Prob u.úgy van egy hét mulva megen visszaviszem. Felküldik 2 hét mulva visszaküldik nincs Hiba. Telkönyv elõ van-e nokia bolt. Van, go be. Elõadtam magam, válasz: -Igen ismerjük a hibát, komplett belsõ csere lesz!!! Magyarán a viszajött telómnak csak a borítása és a bill-e maradt a régi.
Ennyit a szakszervizekrõl !<#ejnye1>

JohnnySmith
ISSSZONYTA OFFF de azé megpróbálom mert naon kell a bnõmnek😊)))

Valaki segítsen ha tud plz 😊
Egy zenét keresek klipp alapján
Klipp nagyon egyszerû.
Egy csaj táncol az utcán mindig más stílusban a zenére.(asszem 4-5 félében) és közben megy az emberek között. A vége az hogy beszál egy taxiba.(többek között innen lehet rájönni hogy valahol Angliában játszódik az egész)
Az elõadó számomra ismeretlen de biztos hogy valami britt(dj vagy mittom én) mert nem voltam képes megjegyezni a nevét és a szám címét 😊))
Stílusát tekintve valami electronikus (mittom én de nem ilyen brutál tücc-tücc inkább valami lightosabb ATB szerü)
Elnézést a nagyon de nagyon OFF-ért.Csak gondoltam hátha van valaki aki esetleg emlékezne rá 😊 Szal sorry.

CHEAPBOY
ennek orulok, de noha azt irjak az 576on hogy pontos datumot kapott, de azt lefeletettek, hogy hanyadikan is?

zaki
amerikai verzióról nincs hír?