Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin576
Mohuska, kérlek kissé kevésbé erõszakosan nyomulj. Itt nincsenek "gyökerek" és nem is kell õket "leoltani", fõleg nem neked, mert te még elég új hús vagy itt a hentesnél. <#ejnye1>

mohus
Cheap mi van a photo mode-dal?

remélem félreteszel nekem egy Gt4-et, mibe fog nálad fájni?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na ez vót az öcsém...no comment, de azért szeressük😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ombika
Carl Cox se rossz ott fentt! 😊

Ja és tsõõõõõõ norbeeeee tesvér<#mf1>

de jó lenne már valami bumm....

Hello Brattttttttttttttttyyyyyóóóóóóóóóó.......zsir a fórum....gyökereket leoltani...csak így tovább!!! GT 4LIFE<#eljen>

de jó lenne már valami bumm....

CHEAPBOY
<#mf1><#mf1> micsoda igazsag

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

JohnnySmith
Tény<#vigyor><#nyes>
Meg nem is akarunk velük vitatkozni (mert az megvonásokkal járhat)<#kacsint><#nyes><#vigyor>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

andrewsan
A fuji speedway-en már nyert.
Igaz, a köröket levágta a hátsó jobb-bal kombinációnál 😊
Én mondtam neki, hogy ne csinálja, de hát ki vitatkozhat nõkkel...? <#nemtudom><#vigyor2>

JohnnySmith
Kéne videó róla hogy milyen köridõt megy <#ravasz1><#nevetes1>
Rászoktattad a GT4-re...hát lehet nem kellet volna 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

andrewsan
<#conf><#smile>

andrewsan
...viszont amióta megcsináltam, a barátnõm egyre többet játszik a gt4-el. Lehet, hogy hiba volt...?

andrewsan
<#vigyor0>

JohnnySmith
LOOOL <#eljen><#vigyor>

Al Age
aki leleményes volt úgyis rájött, hogy hol lehet😉

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

andrewsan
Asszem az elõzõ nem látszik...<#confused>

...

DFP Pedal Mod

(http://andrewsan.atw.hu/DFP Pedal Mod.jpg)

andrewsan
Kicsit moddoltam a pedált, hát SOKKAL jobb így 😊)))))

DFP Pedal Mod by Andrew-san 😊

CHEAPBOY
mos minek USb csatolo, hiszen olyan gazdasagos 6 memokartyat venni a Ps2melle....😄

mohus
"az se lenne rossz, ha usb kábelell össze lehetne kötni ps2-t pc-vel"

persze hogy nem rossz...nem kell több memókártyát vennem az tuti
nekem van ilyenem...csak a GT4 is szeresse

CHEAPBOY
tudom en, hat irtam az elobb is(en sohasem csusztatom averdat-csak sinen, mint az f1ben), csak kerdeztem, mert kivancsi voltam, mar mondtatok, hogy nem nyero a dolog, igy ki se probalom😊

De viszont erocsusztatas rulz😊

Al Age
driftelve aszfalton nem fogsz jobb idõt elérni soha mint ha végig szépen íven, lehetõ legnagyobb tapadással mész.

gondolj bele, ha ez hasznos lenne akkor az FIA GT-ben meg a Le Mans-i versenyben is csapatnának ezerrel😄DD

de mondom nagyon szép és látványos dolog, nekem is van pár driftelõs visszajátszás elmentve a memóriakártyán😊

andrewsan
Így van, ezzel jóval lassabb köröket lehet menni, de ez nem is versenyzésre való, (kivéve talán a rally módot) hanem mert olyan jóóóóóó csinálni 😊)))

Itt van mégegy, ígérem ez az uccsó, mert aztán még szétmegy a szemetek a csíkozódás miatt... <#wow3>

http://andrewsan.atw.hu/PICT0140.MOV

CHEAPBOY
a szep s jo ido elerese szamomra nem kerdes😛PPP , csak kiancsi vagyok, hogy ez erdemenyre vezet e. Szebb, de nem biztonsagos bevetel, az en meglatasom szerint. Neha beut a crack.

Al Age
ez szebb mint a finom íves bevétel😉

a legjobb idõket úgy tudod elérni, ha az autó soha nem csúszik oldalirányba egy cseppet sem

CHEAPBOY
Bar azt megkerdeznem, ez a kanyarveteli technika ideben kifizetodobb, mint a finom ives bevetel? Nem sokat probalkoztam meg (nem az esetem) ilyen mokakkal...

CHEAPBOY
yu go man!😊

CHEAPBOY
<#mf1><#mf1>

JohnnySmith
Ezért is! 😄DDDDDD Jól sikerült a kanyar <#eljen><#eljen>

JohnnySmith
Nem az az a lényeg azt nem nézük 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

andrewsan
Ezért imádom a Driving Force Pro-mat 😊

http://andrewsan.atw.hu/PICT0139.MOV

(iszonyat szar minõség, de a lényeg látszik...)

Al Age
mekkora kupleráj van a d:-n
😄DD

JohnnySmith

PS3
Ja igen, remélem ez tényleg jó verzió, mert a végén még annyi DL-es lemezed veszne kárba, hogy drágább lenne, mintha megvennéd eredetiben! <#mf1> Én meg fogom venni, nem vagyok olyan barna bõrû nemzetiségi kisebbség , hogy még egy ilyet is ellopjak! <#mf2>

JohnnySmith
Bazzeg ez nálunk is fent van és ez a szar verzió!!!! Most mit erõlködtök nemtom...

es telleg 😊
PS3
Nahát, 1 hónappal a megjelenés után sikerült egy mûködõképes verziót összehozni? Vagy ezzel is olyan sikeresen játszol, mint a múltkorival? <#mf2>

Én inkább törölném azt a képet (már ha te töltötted fel), mert nem mindenhol sikerült lesatírozni a szerver címét!

darksun
PS3 barátom!
Újra fent van a GT4 ftp-n. Itt van a képe, prsze így se fogod elhinni:
http://killerinstinct.atw.hu/grant.jpg
A cím direkt van átsatírozva

Ombika
Minden autos oldal errol ir! 😄

Kenoby
Mindenhol ezt irják..

ezt hol olvastad?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

JohnnySmith
Érdemes megnézni Nissan 350Z Gran Turismo 4 LOOL<#zavart1><#vigyor><#worship>

JohnnySmith
Nem baj jöjjön 😊))))

Kenoby
Jajjjaj március 11. lett az euróapi megjelenés dátuma.

JohnnySmith
Nem dehogy is csak baromságokat beszélek.
Van belõle eu verzió ergo angolul 😊

JohnnySmith
IGAZAD VAN BOCSI!
ÉN VAGYOK A HÜLYE ÁLLAT!<#falbav><#falbav><#banplz><#lama><#lama>

JohnnySmith
mekkora állat vagyok a full GT4-re gondoltam

Pedig megvettem a dobozos prologuet ilyen baromságot írni hogy még nincs angolúl.......<#falbav><#falbav><#banplz><#banplz><#lama><#lama><#taps><#taps>

Afe
most a prologue-ról van szó igaz?,
mert én amit a havernál láttam az tökre nem japó volt
sztem te a GT4re gondolsz 😊

JohnnySmith
Akkor nekem is léci😊
Nem még nem jelent meg SZERINTEM 😊 de én csak a hivatalos dolgokat tudom valamelyest. Szal lehet neked van igazad 😊

torrente
Én úgy tudom már rég megjelent angolul is.