8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • DanielT
    Ebbe aztán igazán kár belekötni, jól használható, amikor tuningolod a kocsit lásd, hogy mi, mennyire fog módosulni. Ettől nem lesz gyengébb a játék fizikája például.
  • Al Age
    Szerintem nem azon volt a hangsúly, hogy csak ilyen nézet van, hanem, hogy ilyen _is_ van benne.
  • DanielT
    Nem csak az a nézet van, szépen meg lehet nézni a teljesítmény adatokat is.
  • Hmuda
    Fárasztóak. Még mindig azt mondom, hogy ha egy játék tizes skálán osztályozza a kocsik tulajdonságait akkor nemigazán érdemel szót.
  • UNREG
    Csak nem nyugszanak a Forzások, a múltkori után egy újabb. :)

• Al Age
    Jé, tényleg most látom, hogy azt az 1,2%-ot benéztem, már csak 0,2 kell Neked.
    Akkor viszont valószínűleg meglesz azzal a feladattal a 100%.
  • johndoo
    Én is délután rárepülök a témára.
  • JGTC
    Én asszem, hogy úgy 0.2%-ot jelent egy mission úgyhogy valószínű meglesz a 100%-od
    nekem is már csak az a fránya 34-es van hátra, lehet hogy ma rászánom az időt
  • johndoo
    Köszi az infót. Utánnanézek.
    Jó lenne, legalább nem kellene megvenni a Panozt 4,5M-ért.
  • Al Age
    Nem a versenyekre gondolok, hanem a Time Trial-okra. Bár eddig csak egyszer néztem meg az Arcade mód menüjét, de ha jól emlékszem volt ott Time Trial, 10 feladattal. Azt nem tudom, hogy egyesével növelte-e a százalékot, de ha mind meglett, adott egy Panoz Esperante-t és azzal lett 100% a GT mód.
  • johndoo
    Én a Family Cup-nál vettem ugyanezt észre.Ott legalább ad 500 Cr.-t, ha nyersz.
  • MikX
    Én már ezt megnéztem, elkezdtem csinálni arcade módban a versenyeket, de nem lett több %!
    Sőt, amit ott ír a-spec pontokat, azt sem számolja bele a "carrier" módba!
  • MikX
  • johndoo
    Nem 1,2% kell, hanem 0,2%!
    Ha még azokat is meg kell csinálnom, akkor újjabb feladat.Ezért is JÓ ez a game!
  • Al Age
    Nem hinném, hogy az az egy feladat 1,2%-ot jelent.
    Viszont arra emlékszem, hogy nekem a GT3 akkor lett 100%, amikor megcsináltam Arcade(!) módban az összes time trial-t.
    Szerintem azokra itt is szükség lesz.
  • johndoo
    Igen, az a Hondás.Ma nekem is megsikerült csinálnom.Pont a Déli harangszókor értem be a célba.Már "csak"a 34-es van hátra.
    99,8%-nál vagyok.Kiváncsi vagyok, ha sikerül megcsinálnom, 99 vagy 100%-ot mutat-e a kijelző.
    A jogsik fényesítésekor vettem észre, hogy a Prologue-ra kapott iA,iB jogsikat idáig nem vette számításba az éremtáblázaton.
  • Al Age
    A 26-os a Hondás, nem?
    Azt tegnap csináltam meg, tényleg nem volt annyira könnyű...
  • johndoo
    Al Age!
    Gratula!

Találtam a 34-es küldetéshez egy kis segítséget:
    http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=59551
    Nekem még a 26,34 van hátra.Közben elkezdem a jogsikat fényesíteni sárgábbra.
  • DanielT
    Rengeteg ilyen idegesítő ellentmondás van a játékban.
  • Al Age
    Első négy jogsi arany
    65 arany, 4 ezüst, 11 bronz egyelőre...
  • cenobite
    400valahány lóerő fölött kell lennie a verdának és "non-modified", azaz nem szaban ilyen hivatalos tuning verdákkal, versenyautókkal indulni. Én ezt a versenyt egy Skyline-al toltam végig, ami olyan 800 lóerő körül volt. Saját tuning lehet - úgy vettem észre.
    Mondjuk érdekes, hogy az ellenfél indult a Cadillac Cien-el, engem meg nem engedett azzal menni...
  • musha
    tudja valaki, hogy milyen autóval kell indulni a Professional Event-ben a Super Car Festival-on? (egy barátom kérdi, nekem még nincs meg)
  • MikX
    THX, ez segített, meglesz hamarosan, utána már csak a 3 lap battle-k vannak, de ahhoz meg csak idő kell!
  • MikX
    Ehez csak gratulálni tudok!
    Nekem csak az A és a B aranyra, de igyekszem
  • Al Age
    Igen, lényegében ezt szeretném. Az első három jogsi már arany, az IA-ban bízom, hogy arany lesz nemsokára, a Special lesz igazán nagy falat.
  • JGTC
    #2891-es üzenet nétd meg a videót
    utána nem is nehéz meglátod
  • MikX
    Akkor te csak akkor mész amikor megvan minden jogsi aranyra?
    + a mission-ok?
    Én is szeretném a jogsikat aranyra, de hát valljukbe, naonnehéz + ittvan a skyline-os mission, az egy rémálom, 1mp re voltam tőle ma is
  • MikX
    Alátámasztom, nekem is csinálta, de időben észrevettem, átvettem néha.
    Úgy vettem észre, hogy amikor kijön a boxból, az utáni körben csinálta általában.
  • mohus
    lehet elaludt a volán mellett
  • johndoo
    Csak tapasztalataimat tudom leírni, nem tudom segít-e.
    A 24h versenyt emlékeim szerint Audi R8-al mentük(B-spec)és elsőre sikerült.
    A GT WORLD kupában nem tudott 5-6 helynél jobbat elérni.Sajnos azon az egyenesen elég sokat hibázik.Volt amikor az elején ment neki a falnak, volt mikor a végén.Én is furcsáltam mikor visszamentem eredményhirdetésre, csak kulcstartót kaptam.Ezután végigmentem A-specben.
  • rollab
    sajnos ez programozási hiba
    nekem is ilyen
    indokolatlanul a falhoz vágja a kocsit
  • cloud.strife
    Szasztok!!

Aszem összetöröm a GT4 lemezem! :(

A szitu:
    Endurance rész, már csak a 24h LeMansII (nem ugrik be a rendes neve :) van hátra. Nyomom kb 1,5-2h, van úgy majd egy kör előnyöm, aztán B-spec. Másnap amire megnézem, már én vagyok lekörözve. Nem értem. Na akkor elölről. Nyomom egy kicsit, B-spec, 3x tempó, egyszer csak fogja magát a kocsi és a hosszú egyenesbe berántja a korlátnak a kocsit és betekert kormánnyal (közbe ugye átrakom rendes nézetre) megy a falnak csapódva vagy 10-20mp-ig.
    Most akkor szar a progi, vagy csak az én mentésem ilyen idióta?

A többi Endurance-t tökéletesen megcsinálta, csak ezt az egyet nem.

Please Help!!!!!!!!! :(((((
  • rollab
    A GT4-es lapomra raktam fel egy BLOG részt. Ezzel mindenki írhat saját naplót. Ez azt a célt szolgálná, hogy magadnak készítesz leírást, de ezt más is látná, és ebből esetleg okulna, tanulna. Természetesen CSAK te írhatsz a saját részedbe, és csak te javíthatod! Ide jöhet bármi: tuningleírások, kocsik, eredmények stb.

Előfordulhat még benne hiba, és alakulhat is. Ha van valami guzmi, akkor az oldalon a mélben jelezzétek már! Előre is THX!

Tervezek egy képfeltöltős rendszert is. Mivel a képek mérete elég nagy (200-300k), ezért lehet trükközve lesz megoldva.

GT4
  • mohus
    brutal:)
  • Al Age
    Én épp most nyertem meg a Tank Car-t:)
    Elég pöpecül néz ki, még nem mentem vele, elhatároztam, hogy addig nem ülök kocsiba, amíg nem muszály:D
  • johndoo
    Picit változott a statisztika:
    Complete 99.1%
    A-spec Points 10.899
    A-spec Mileage 5909km
    B-spec Skill 6340
    B-spec Mileage 30996
    Win Ratio 1116/1383=80.6%
    Total no. of Trophies 1202
    Total no. of Prize Cars 256
    Total Prize Credits 47.909.700
    no. of Cars Owned 728 (ebből 7 db duplán van a 10 km miatt)
    Day 2741

Hiányzó küldetés:13,14,15,26,34

Az autókból hiányzik a jogsikért kapottak(régebben eladtam őket), és az arany-ezüst jogsikért járó, 6db Toyota JGTC, Panoz Esperante, Peugeot 905.Ezeken kívül az összes új és használt kocsi megvan. Megszámoltam, a DTM-es kupát 70-szer csináltam meg.Valószínüleg a 100%-ot nem mostanában érem el.
  • MikX
    Megvan, 1560 lb-ft= 2115 NM
    azmár elég szép
  • MikX
    Jah, nemrossz,
    mondjuk meglepődtem a gyorsulásán, nem vártam volna ennyit tőle,
    a lóereje nemrossz, de nemtom mennyi a nyomatéka, mert ott lb-ft -ban van
    de a valóságba talán nem kapar minden sebességben
    Utálok vele menni, pedíg ha belegondolok sokat szenvedtem, hogy meglegyen!
    Már csak a Nissan van, abból is csak egy mission hiányzik, meg ugye a skyline-os slipstreames, ott asszem a Paganit adja...
  • JGTC
    NEM SEMMI
  • Al Age
    Jay Leno Tank Car vs M1A1 Abrams
    A negyedik oldalon van összehasonlítás, az a legjobb rész:)