8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2970 Ebbe aztán igazán kár belekötni, jól használható, amikor tuningolod a kocsit lásd, hogy mi, mennyire fog módosulni. Ettől nem lesz gyengébb a játék fizikája például. -
#2969 Szerintem nem azon volt a hangsúly, hogy csak ilyen nézet van, hanem, hogy ilyen _is_ van benne. -
#2968 Nem csak az a nézet van, szépen meg lehet nézni a teljesítmény adatokat is. -
#2967 Fárasztóak. Még mindig azt mondom, hogy ha egy játék tizes skálán osztályozza a kocsik tulajdonságait akkor nemigazán érdemel szót. -
#2966 Csak nem nyugszanak a Forzások, a múltkori után egy újabb. :)
-
#2965 Jé, tényleg most látom, hogy azt az 1,2%-ot benéztem, már csak 0,2 kell Neked.
Akkor viszont valószínűleg meglesz azzal a feladattal a 100%. -
johndoo #2964 Én is délután rárepülök a témára. -
#2963 Én asszem, hogy úgy 0.2%-ot jelent egy mission úgyhogy valószínű meglesz a 100%-od
nekem is már csak az a fránya 34-es van hátra, lehet hogy ma rászánom az időt -
johndoo #2962 Köszi az infót. Utánnanézek.
Jó lenne, legalább nem kellene megvenni a Panozt 4,5M-ért. -
#2961 Nem a versenyekre gondolok, hanem a Time Trial-okra. Bár eddig csak egyszer néztem meg az Arcade mód menüjét, de ha jól emlékszem volt ott Time Trial, 10 feladattal. Azt nem tudom, hogy egyesével növelte-e a százalékot, de ha mind meglett, adott egy Panoz Esperante-t és azzal lett 100% a GT mód. -
johndoo #2960 Én a Family Cup-nál vettem ugyanezt észre.Ott legalább ad 500 Cr.-t, ha nyersz. -
#2959 Én már ezt megnéztem, elkezdtem csinálni arcade módban a versenyeket, de nem lett több %!
Sőt, amit ott ír a-spec pontokat, azt sem számolja bele a "carrier" módba! -
#2958 -
johndoo #2957 Nem 1,2% kell, hanem 0,2%!
Ha még azokat is meg kell csinálnom, akkor újjabb feladat.Ezért is JÓ ez a game! -
#2956 Nem hinném, hogy az az egy feladat 1,2%-ot jelent.
Viszont arra emlékszem, hogy nekem a GT3 akkor lett 100%, amikor megcsináltam Arcade(!) módban az összes time trial-t.
Szerintem azokra itt is szükség lesz. -
johndoo #2955 Igen, az a Hondás.Ma nekem is megsikerült csinálnom.Pont a Déli harangszókor értem be a célba.Már "csak"a 34-es van hátra.
99,8%-nál vagyok.Kiváncsi vagyok, ha sikerül megcsinálnom, 99 vagy 100%-ot mutat-e a kijelző.
A jogsik fényesítésekor vettem észre, hogy a Prologue-ra kapott iA,iB jogsikat idáig nem vette számításba az éremtáblázaton. -
#2954 A 26-os a Hondás, nem?
Azt tegnap csináltam meg, tényleg nem volt annyira könnyű... -
johndoo #2953 Al Age!
Gratula!
Találtam a 34-es küldetéshez egy kis segítséget:
http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=59551
Nekem még a 26,34 van hátra.Közben elkezdem a jogsikat fényesíteni sárgábbra. -
#2952 Rengeteg ilyen idegesítő ellentmondás van a játékban. -
#2951 Első négy jogsi arany
65 arany, 4 ezüst, 11 bronz egyelőre... -
#2950 400valahány lóerő fölött kell lennie a verdának és "non-modified", azaz nem szaban ilyen hivatalos tuning verdákkal, versenyautókkal indulni. Én ezt a versenyt egy Skyline-al toltam végig, ami olyan 800 lóerő körül volt. Saját tuning lehet - úgy vettem észre.
Mondjuk érdekes, hogy az ellenfél indult a Cadillac Cien-el, engem meg nem engedett azzal menni... -
#2949 tudja valaki, hogy milyen autóval kell indulni a Professional Event-ben a Super Car Festival-on? (egy barátom kérdi, nekem még nincs meg) -
#2948 THX, ez segített, meglesz hamarosan, utána már csak a 3 lap battle-k vannak, de ahhoz meg csak idő kell! -
#2947 Ehez csak gratulálni tudok!
Nekem csak az A és a B aranyra, de igyekszem -
#2945 Igen, lényegében ezt szeretném. Az első három jogsi már arany, az IA-ban bízom, hogy arany lesz nemsokára, a Special lesz igazán nagy falat. -
#2944 #2891-es üzenet nétd meg a videót
utána nem is nehéz meglátod -
#2943 Akkor te csak akkor mész amikor megvan minden jogsi aranyra?
+ a mission-ok?
Én is szeretném a jogsikat aranyra, de hát valljukbe, naonnehéz + ittvan a skyline-os mission, az egy rémálom, 1mp re voltam tőle ma is -
#2942 Alátámasztom, nekem is csinálta, de időben észrevettem, átvettem néha.
Úgy vettem észre, hogy amikor kijön a boxból, az utáni körben csinálta általában. -
#2941 lehet elaludt a volán mellett -
johndoo #2940 Csak tapasztalataimat tudom leírni, nem tudom segít-e.
A 24h versenyt emlékeim szerint Audi R8-al mentük(B-spec)és elsőre sikerült.
A GT WORLD kupában nem tudott 5-6 helynél jobbat elérni.Sajnos azon az egyenesen elég sokat hibázik.Volt amikor az elején ment neki a falnak, volt mikor a végén.Én is furcsáltam mikor visszamentem eredményhirdetésre, csak kulcstartót kaptam.Ezután végigmentem A-specben.
-
rollab #2939 sajnos ez programozási hiba
nekem is ilyen
indokolatlanul a falhoz vágja a kocsit -
#2938 Szasztok!!
Aszem összetöröm a GT4 lemezem! :(
A szitu:
Endurance rész, már csak a 24h LeMansII (nem ugrik be a rendes neve :) van hátra. Nyomom kb 1,5-2h, van úgy majd egy kör előnyöm, aztán B-spec. Másnap amire megnézem, már én vagyok lekörözve. Nem értem. Na akkor elölről. Nyomom egy kicsit, B-spec, 3x tempó, egyszer csak fogja magát a kocsi és a hosszú egyenesbe berántja a korlátnak a kocsit és betekert kormánnyal (közbe ugye átrakom rendes nézetre) megy a falnak csapódva vagy 10-20mp-ig.
Most akkor szar a progi, vagy csak az én mentésem ilyen idióta?
A többi Endurance-t tökéletesen megcsinálta, csak ezt az egyet nem.
Please Help!!!!!!!!! :((((( -
rollab #2937 A GT4-es lapomra raktam fel egy BLOG részt. Ezzel mindenki írhat saját naplót. Ez azt a célt szolgálná, hogy magadnak készítesz leírást, de ezt más is látná, és ebből esetleg okulna, tanulna. Természetesen CSAK te írhatsz a saját részedbe, és csak te javíthatod! Ide jöhet bármi: tuningleírások, kocsik, eredmények stb.
Előfordulhat még benne hiba, és alakulhat is. Ha van valami guzmi, akkor az oldalon a mélben jelezzétek már! Előre is THX!
Tervezek egy képfeltöltős rendszert is. Mivel a képek mérete elég nagy (200-300k), ezért lehet trükközve lesz megoldva.
GT4 -
#2936 brutal:) -
#2935 Én épp most nyertem meg a Tank Car-t:)
Elég pöpecül néz ki, még nem mentem vele, elhatároztam, hogy addig nem ülök kocsiba, amíg nem muszály:D -
johndoo #2934 Picit változott a statisztika:
Complete 99.1%
A-spec Points 10.899
A-spec Mileage 5909km
B-spec Skill 6340
B-spec Mileage 30996
Win Ratio 1116/1383=80.6%
Total no. of Trophies 1202
Total no. of Prize Cars 256
Total Prize Credits 47.909.700
no. of Cars Owned 728 (ebből 7 db duplán van a 10 km miatt)
Day 2741
Hiányzó küldetés:13,14,15,26,34
Az autókból hiányzik a jogsikért kapottak(régebben eladtam őket), és az arany-ezüst jogsikért járó, 6db Toyota JGTC, Panoz Esperante, Peugeot 905.Ezeken kívül az összes új és használt kocsi megvan. Megszámoltam, a DTM-es kupát 70-szer csináltam meg.Valószínüleg a 100%-ot nem mostanában érem el. -
#2933 Megvan, 1560 lb-ft= 2115 NM
azmár elég szép -
#2932 Jah, nemrossz,
mondjuk meglepődtem a gyorsulásán, nem vártam volna ennyit tőle,
a lóereje nemrossz, de nemtom mennyi a nyomatéka, mert ott lb-ft -ban van
de a valóságba talán nem kapar minden sebességben
Utálok vele menni, pedíg ha belegondolok sokat szenvedtem, hogy meglegyen!
Már csak a Nissan van, abból is csak egy mission hiányzik, meg ugye a skyline-os slipstreames, ott asszem a Paganit adja... -
#2931 NEM SEMMI -
#2930 Jay Leno Tank Car vs M1A1 Abrams
A negyedik oldalon van összehasonlítás, az a legjobb rész:)