8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • johndoo
    Köszi a tippet. Délután sikerült, sötétíteni nem tudok, sötétig meg nem akartam várni hátha áramhiány lesz.
    A TV-m Orion 55 cm, a PS-hez vettem 27-ért, legalább az asszony a TV miatt nem zsörtölődik.
  • mohus
    NYC-ben sikerült egy ilyet vennem...hasznos
  • mohus
    postcard
  • mohus
    nsx
  • MikX
    Hát most én dettó, de énnekem 1tizeddel jobb lett, de az mármind1, ha megvan!
  • MikX
    Nah, végre megvan az uccsó mission is!
  • mohus
    sötét szobában csináld....plusz kontrasztot rátéve

van képmerevítés a TVden?
  • mohus
    "A 24órás versenyeken változnak a napszakok?"

hát persze:) mire végigjátszod besötétedik kinn...:)
  • rollab
    Halihó!

Készítettem egy képfeltöltő rendszert a GT4-es oldalra. Akit érdekel, oda nyugodtan rakhat fel képet. A feltöltéshez regisztrávió kell, majd a menüdben a 'Kép feltöltése/törlése' menüpont. A feltöltött képeket tudod törölni is, természetesen csak azokat, amelyeket Te raktál fel!

Más képeit is el lehet érni, mert egy KÉPEK menüpont is van a fenti menüben! Egyelőre oda lesznek pakolva, nem tudom mekkora lesz az érdeklődés, de a tárhelyem véges. Ha tól sok mega kép gyűlik össze, akkor kitalálunk valamit.

Ha kérdés lenne, vagy valami nem megy, írjátok meg e-mailban! Előre is köszi!
    A link: GT4
  • johndoo
    "Ha sokkal erősebb géppel megyek gagyi versenyekre akkor persze megnyeri, de hát az milyen már???... "
    Miért, ha B-specben csinálod az milyen már?
    Ha nagyobb versenyen mész, akkor kint tarthatod a kocsit még 1-2 körre. A Nürburg-i és Le Mans-i pályán csak akkor, ha Racing Hard van elöl és Racing Super Hard van hátul, max 1 kört.

• johndoo
    Megmaradok a GT4-nél. Talán beruházok egy pro kormányra. Hamarosan, ha újrakezdem, A-spec pontok maximális gyűjtése lesz a fő szempont, nem a 100%.
  • HondaVTI
    Tudom, tudom. Szerintem is hülyeség benne ez a Director-osdi. Csak gondoltam kipróbálom, hogy a 24 órás versenyekre már képben legyek.
    Szóval fejlődni fog magától azt mondjátok.... :)
  • CHEAPBOY
    En csak penzszerzesre kenyelmesen, hasznalom.:). Amugy eselytelen szegenykem hogy az ember kozelebe erjen:)
  • CHEAPBOY
    Gt4 most 12 ropijert vihetoo:) Nem annyira akcios mint legutobb, de legalabb nem 15-16.
  • Al Age
    Néhány tipp:
    1., Ne használd a B-spec pilótát:D
    2., Sokat kell mennie, míg rendesen felfejlődik
    3., De még így is sz@r@bb lesz a játékosnál

Egyelőre én még nem használtam a B-spec módot, de tudom, lesznek helyek, ahol muszáj lesz...
  • HondaVTI
    Sziasztok!

12%-nál tartok, de B-spec módban nagggyon béna a gép! Kanyarban például abszolút nem előz! A 4-7 körös kanyargós (MOTEGI)versenyekben A-specben én már az első körben első helyen vagyok és rommá verem őket, ő meg B-specben ott nyomul a seggükben és hiába rakom "overtake"-re csak nekik megy hátulról. Ha sokkal erősebb géppel megyek gagyi versenyekre akkor persze megnyeri, de hát az milyen már???...
    Ötlet, hogy mit csináljak az 5-ös "push hard" és "overtake"-en kívül?
    Köszi
  • Al Age
    Szééép:D
    Szerintem próbáld ki az Enthusia-t, ha autós játékot akarsz és a GT4-et már fejből nyomod:DDD
    Ha meg nem csak az autós játékok jönnek be, akkor nem lesz probléma:)
  • johndoo
    Majd a Spec jogsi végével kezdem.
    Azért is szeretném újrakezdeni, és úgy elkezdeni mint Te.
    Off
    Tavaly okt. végén kaptam egy finom ülőideg gyulladást. A keresztfiamtól kértem el a gépét+GT3-at hozzá.Időm volt rá bőven, 4-5 óra alvással dec. elejéig kb.80%-ig vittem. A gépet közben vissza vitték egy két napra maguknak játszani, volt is hiányérzet. Dec. közepén aztán Én is vettem egy gépet NFSU-val, ezt kétszer végigmentem. Oszt vettem egy Prologue-t, bemelegíteni. Alig bírtam a márc.9-et kivárni, nem tudom mi lesz a GT 5 előtt. Ezzel a nagy elánnal kezdtem el a GT 4-et is játszani. Valószínű ezért nyomtam végig ilyen hamar.
    On
  • johndoo
    Köszi!

Nekem is olyan befutóm volt, mint neked. Elég sokat hibáztam még így is az eleje-közepe felé. Tegnap 1,666-ra közelítettem meg, utánna inkább Arcade módban hülyéskedtem. A legvégét rontottam el, akkor mindíg nekicsapódtam a korlátnak a nagy fékezésben.
  • Al Age
    12149 A-spec pont?
    Akkor nem tököltél sokat a versenyekkel:)
    Én direkt olyan kocsikkal megyek mindenhova, hogy éppen nyerni tudjak, de azt hiszem meg is van az eredménye: 16% körül 136xx pont.
    Legutóbbi versenyemen, a japán csarnok első sorozatán versenyenként szereztem 128 pontot:)
  • Al Age
    "A képek egy kicsit elmosódottak, mert remegett a kezem."

Hát akkor a Special jogsi utolsó feladat arany után hogyan fog
  • johndoo
    Enyémben 10 ezer km körül van. Inkább B-specben hajtottam. A Formula GT Cup-ban a Le Mans-i versenyt csinátam meg vele A-specben legutoljára, de nem vettem észre rajta.
  • Al Age
    A befutó nálam is hasonló volt, az időt már nem tudtam megnézni, úgy néz ki, azt nem menti el, de emlékszem, hogy a célegyenesre ráfordító jobbosban még második voltam, az a csetresz ment elől és az egyenesben nyomtam le kigyorsításkor:)
  • Al Age
    Hey, Dude, gratula!
  • JGTC
    az a baja, hogy olyan mintha legyengülne versenyről versenyre és az olajt meg nem lehet babrálni lehet beszerzek egy újat)az erősebb lasz mint amostani
  • johndoo
    Hát te tudod.
  • DanielT
    Egyszerűen sajnálom 24 órán át feleslegesen nyúzni b-spec ben a gépet, úgy hogy hozzá sem nyúlok...
  • johndoo
    Megy mint barom.
    Arcade módban meg, még baromobban. Fel lehet tornászni 905 LE-ről kb. 1080-ra, és 400 kg-ig lehet csökkenteni a súlyát kb.
  • DanielT
    És megy mint a barom, vagy egy 700 lóra tuningolt Skyline lenyomja?
  • johndoo
    MR-be. Nem lehet tuningolni, csak állítgatni lehet rajta. Gumiból egy féle van, Racing Medium. A gumik kopását lehet késleltetni a súlypont tologatásával. Sőt még olajat sem kell cserélni, nem enged be a GT Car-ba.
  • johndoo
    Igen, teljes!
  • DanielT
    Melyik kategóriába lesz sorolva? Lehet tuningolni? Milyen vezetni?
  • JGTC
    akkor teljes a fekete kollekció
  • johndoo
    Meg kell nyerni a Nürburgringi 24 órást, és kapsz egyet. Meg a játék végén a Black-et.
  • johndoo
    5 kg-mal könnyebb, amúgy dettó ua.

• DanielT
    Hol lehet beszerezni a Forma autókat?
  • johndoo
    Még a jogsikat kell aranyra megcsinálnom + 6 kocsit kell venni, és kész. Azután veszek egy másik memokártyát, és újrakezdem.

Idők a 34-hez:
    1,41,843
    1,33,449
    1,24,397
    1,13,186
    1,00,997
    0,50,444
    0,36,582
    0,30,395
    0,24,689
    0,13,998
    0,05,322
    - 0,373
  • JGTC
    valamiben másabb a többi formulánál a fekete?
  • JGTC
    RESPECT
  • johndoo
    Jelenleg ilyen az eredményjelzőm :