Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
És úgyis lesz törés, mert már mondták, plusz ha a forzában van, akkor ebbe is "kell" majd tenni. Ezért jó, ha van konkurrencia. :)
bár én inkább olasz fan vagyok;) - és ugye ebbe beletartozik az alfa is:)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Na most, igen, mit lehetne javítani, kérdezik sokan: nos, törés bakker, törés. Meg online. Hisz ezt is igérték. :)
Amúgy az angol eredeti sokkal lényegretörõbb :)
"Gran Turismo 4 arrives as a game operating under heavy expectations, if only because each installment in the series has been such an epic event. Despite its numerous delays and some notable feature omissions, GT4 is a game that will keep enthusiasts busy for months. And due to its upgraded presentation, it will likely win some new fans as well. Though it suffers from a curious lack of evolution in terms of some of its central aspects, most notably its racing AI, when GT4 works to its strengths, it delivers like few games of this console generation."
Tegyük a szívünkre a kezüket: (a rajongók, a hc granturismosok ne) A gt4 nem egy tízpontos játék. A Burnout 3, az az. Ez nem az.
vagy igen?? (véleményeket kérek :)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ha egy jogsit megcsinálsz full aranyra, akkor ad egy bónuszjárgányt, így összesen még 6 autót nyerhetsz:)
azert koszi a gratulat. :)
iib: gratula, szépen rágyúrhattál erre a feladatra:)
Vagyis kocsikat ? Gondolok itt jogsi tipusonként ha full arany akkor uj járgány jön elõ ?
1 hetet már nagyon nehezen birok ki.
hat ebben van vmi. de van ott par ido ami egesz keptelennek tunik nekem...de ne csak atlagos vagyok azis igaz. nem alien :)
Ja és nem mostanában volt a születés napod? Mintha láttam volna a fõ oladon valamelyik nap. na szal boldog szülinapot utólag is :)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Grat legalább itt is van magyar! :)
Na Al Age feladták a leckét nekünk sztem :)))) Bár én örülök ha bronzra nyomok mindent, de azért megnézem majd én is :)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
igen. en. a prologuenal tertem at a kormanyra es gyor autoklnal jobb idoket tudok menni.
http://www.racing-line.org/courseselect.php?SelectedGame=GT4P&SelectedCourse=L33
itt a bizonyitekom. edig nem tudtam megcsinalnijoyal. kormanyal 3*ra sikerult.
Csináltam is replayt amikor megkaptam a kormányt. Tehát joyal és kormánnyal külön.
amég várunk:
van köztetek, aki a gt3 (vagy akar a prologue) játszása közben tért át joypadról kormányra és jobb idõket fut azóta?
>:|
www.youtube.com/aabyssx
Az usa változat az nincs meg senkinek? azzal már lehetne nyomni, nem?
vagy azt nem bírom kiírni dl lemezre?
Olyat hallottam, hogy euban már lehet kapni!
Nálunk mikor lessssszzzzz??? Már nem bírom!
A Prologue-t már vénásan adagolom.