8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#3212 nemsokat, deén nem is arra mentem igazán -
#3211 Én a nyeremény Chevy-mmel (1970-es, nemtom pontosan milyen típus). Én nem az A-Specre hajtok, inkább a százalék érdekel. :-) -
#3210 :D
És hány pontot kaptál? 1-et vagy 2-t?:D -
#3209 Hát mostmár 20óránál biztos lehetsz, hogy nem kezdem újra. :D -
#3208 Mondom, próbáld a Falken Skyline-al, az nálam 5 kört bírt, super hard gumival -
#3207 én AC Cobrával!
Hehe -
#3206 Mivel nyomtátok Ti le a profi versenyek között az 1970 előtti autók versenyét és mennyi pontot kaptatok érte?
Én bármivel megy, mindig berak ellenem egy AC Cobrát a köcsögje. Próbáltam tuning nélküli régi Skyline-nal, de nem is erőlködtem, mert kaptam volna érte vagy 20 pontot. Most egy Alfa Spider Duetto-val próbáltam, azzal már 100 pontot adna, de a Cobra ellen esélyem sincs tuning nélkül, tuninggal meg átesnék a ló túloldalára, ismétcsak túl kevés lenne a megszerezhető pontok száma... -
#3205 Nah megvan.
Subaru IMPREZA Super Touring Car '01
Jó kis kocsi, csak mint kiderült, zabálja a kerekeket és az üzemanyagot. Mire a negyedik kör lemegy alig van negyedéig a tank. -
#3204 Jah, eltelik, csak a váltogatás ne lenne. :-( -
#3203 De ha kisebb teljesítményű autóval mész, akkor meg lehet növelni a kinnmaradási időd, mert akkor a gumi se, a tank se fogy el olyan hamar!
Én a Falken Skyline-al mentem, stílusosan -
#3202 THX, EÉn közben könyvet olvastam, lenyírtam a füvet, neteztem, ilyesmi...
Csak eltelik valahogy az a 8 óra! -
#3201 Egy nyeremény Imprezával. Valami super racing car, majd megnézem ha megint váltani kell. Pedig direkt vettem rá a legkeményebb gumiból, hogy tovább tartson, így én is keveslem a 4 kört. Főleg mivel az 1000mérföldes EU versenyen a Ginettámmal (asszem ez a neve) sokkal több kört mentem csere nélkül, pedig azon csak síma sport-hard kerék volt. -
#3200 mivel mész rajt? mert a 4kör tényleg nem sok -
#3199 tényleg másabb mint a 3ban volt de nem roszabb annál csak meg kell szokni, akinek volt prologue azt nem érhette meglepetés
-
#3198 Hellboy!
Vki megosztaná a véleményét az irányításról mert nekem nagyon nem jön be a GT 3 és
az Enthusiához képest.Eléggé furcsán kanyarodnak az autók.Jól látom szerintetek? -
#3197 Ez a 24 órás Nürgburgring menet kikészít. Ha nem kapcsolná ki a gyorsítást minden pit-nél akkor sokkal egyszerűbb lenne, de így minden negyedik kör után mehetek ellenőrizni a gépet. :-/ -
#3196 Na ezek már sokkal jobb képek. -
#3195 Ittvan pár jobb:
Nissan Skyline R-32:
Wolkswagen Golf V GTI:
Honda NSX:
-
#3194 lehet igazad van, mindíg keverem a TVR-eket -
#3193 THX, észrevettem, csak nem volt fenn photoshop, aztán gyorsba csináltam paintal(LOL), és ez lett! -
#3192 vagy legalábbis "bicubic sharper"-t keress amikor kicsinyítesz.... -
#3191 Az a TVR Tuscan Speed Six, az nem Cerbera Speed Six?
Jók a képek, de Hmuda jól beszél, nézz valami másik progi után, amivel tudsz képeket kicsinyíteni, nézd meg pl a jobb alsó sarokban a Gran Turismo 4 feliratot a Te képeiden, meg pl #3183-ban láthatón. Én Photoshop 7.0-val kicsinyítem a képeket. -
#3190 Jó képek, de elfogadsz egy tanácsot? Szerintem szerezz be valahonnan egy képszerkesztő progit és azokkal méretezd át őket. Sajna a képeken látszik, hogy nem a legjobb minőségűek. Pl Photoshop tökéletes lenne rá.
(Nem csesztetés, csak jótanács. :-) ) -
Lammer at Work #3189 huuu a szirtes kepek nagyon hangulatosak... foleg a tavolabbi szemszogbol fenykepezett kep, aaaahhh nagyon allat! -
Lammer at Work #3188 -
#3187 ÓÓÓ már megin rossz, na most:
-
#3185 Mitsubishi Lancer EVO VIII GSR:
TVR Tuscan SpeedSix:
Wolkswagen W12 Nardo Concept:
Mazda RX-8:
Lexus SC430:
-
#3184 lehet, az enyém új és 500ló felett van
a galériámban van is róla egy kép a saját GT4 képek között EZ VOLT A REKLÁM HELYE :))))) -
#3183 -
Lammer at Work #3182 szerintem nem, mert a szenne huzott imprezamat(97es) sem engedte be... baaaar lehet nem erte el a loero hatart... :) majd megnezem otthon... -
#3181 ha egyről beszélünk akkor én azt a versenyt assszem egy csúcsra nyomatott imprezával csináltam meg (nem kevés sikerrel)
-
#3180 Ennyit segíthetek. -
#3179 Má'mé'ne lehetne??? -
#3178 Nem lehet mert Dupla vagyis két rétegű a DVD és ezért 9 giga van rajta ezért nem lehet!!! -
Pit27 #3177 Hali!
Tud valaki segíteni, hogy GT4-et eredeti lemezről HDD-re fel lehet-e pakolni?
Ha igen milyen prg, honnan lehet letölteni, és milyen módon kell beállítani. -
#3176 Jah az a feladat (a Le Mans-i) tényleg nagyon ciki, pláne úgy, ha az ember addig nem versenyzett hasonló kategóriás kocsival:)
"Unmodified Cars" fogalma egy kicsit hogy is mondjam... képlékeny.
Ha jól sejtem akkor ez gyári autókat takar, amiket viszont lehet tuningolni.
Tehát pl nem enged be egy Dome Zero-t, vagy egy Gran Turismo Skyline-t, de beenged egy tuningolt mittomén pl 3000GT-vel. Ki kell tapasztalni, próbálgatni kell.
:\ -
Lammer at Work #3175 eddig a subaru impreza turtam fel maxra, leultetve, torque-t jol megnyomva, egy kicsit beallitgatva ahogy Ballor oldaln van, racing soft gumikkal, nagyon tepett, de evvel a nissan autojaval uj ertelmet nyert a szaguldas szo!!! ehh nem kell lebaltazni, meg csak 20% kornyeken vagyok, es elnezest ha a piti kis sikerelmenyeimmel untatlak titeket...
jah es ALnek uzenem: nekiultem az uccso elotti IA jogsinak, eloszorre sikerult 10 perc alatt, csodalkoztam is nagoyn, pedig izadtam rendesen, meg mar elore sajnaltam a kontrollerem, nehogy szetrugdaljam a 8 percben majdnem kicsusztam... na az uccso jogsi nagyon durva volt, haaat az a kocsi ut rendesen, ehhhh ~375 km/h azert durva... :)))) -
Lammer at Work #3174 skacok!
milyen kocsikkal lehet nevezni a (most nem tudom fejbol pontosan a cimet, nem vagyok otthon) professional racingben van, egy csak Unmodified race-re????? vegre oszegyujtottem 250E-et(mert mindig tuningra nyomom az aktualis penzemet) de nincs olyan kocsim amit beengedne, pedig van vagy 3 oldal kocsim, de egyikkel sem enged, illetve engedne, csak nincs meg a loero hozza... :((((
mondjatok mar kocsikat, plz lehet dragabbakat is, max meg gyujtok ra... addig csinalom a kis eventeket max... ehhh amugy nagyon fostam a japan ALLGT versenytol, mert durvi kocsik vannak benne, erre bemegyek a Nissan Gt kocsijaval(asszem valami 2002es koncept vagy mittomenmi), es mar gyanus volt, hogy 5 pontot kapok, eeek nagyon meg y a kicsi, sz@rra vertem mindenkit... -
#3173 THX! -
johndoo #3172