Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor mind az öten direkt belémjönnek. :))
VW Beetle

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
majd ki be kapcsolható lesz...
ahogy a sim és az arcade fan is be tudja úgy állítani a játékot, ahogy neki megfelel
nekem nem sikerült...a Gt3-hoz kiadott Logitech kormánnyal...az új még nincs a birtokomban.
Tehát oyyal jobb idõket nyomtam mint kormánnyal...
A GT4 prologueban már pont fordítva volt:) gamepaddal iszonyat szar kanyarodni...kormánnyal meg überfasza
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Ez tetszik, el tudom képzelni, nekem egy Logitech Momo Force-om van (amit már nem lehet kapni <#smile>#smile>) ami a GTR-ben full Force-Feedback-el letép a karod. :) Jó lesz ez a game skacok, jelenleg nincs jobb autós játék semmilyen konzolon elégedjünk meg ezzel. Majd a következõben többet kapunk, reméljük.
Mindegy törés szempontjából az isten a Burnout 3 az arról szól,persze a GT4 nem,de azért amennyi ideig ezt csinálták a pályák kamerázása fotók készitése én fotos vagyok tudom,hogy nem honapoba telik a pályát lefotózni minden helyét!Lett volna idõ megcsinálni a sérüléseket is.A másik dolog arra vissza térve,hogy a hajad fogod tépni amikor az utolsó körben szálsz el.Istenem veszitettek már el világbajnokságot 300M-rel a cél elõtt is!!
Megertem amit mondasz, de szerintem nincs igazad. Teny, hogy sokat jatszottam mar az elozo gt-kkel, de annak, hogy egy jatek ne csak bizonyos embereknek feleljen meg, regen kitalaltak a modjat. Nehezsegi szint valasztas:)
Persze ilyennek nyoma sincs a gt4-ben, belegondolva nem is lenne egyszeru bele tenni, de az sem a jo megoldas, ha nincs benne olyan kihivas mint amit az ember elvarna tole.
Lehet, hogy te megveszed, es hajlamos vagy orakon at idealis driftiveket tanulgatni, en erre nem vagyok kepes. Jobban szeretnek valtozatosan, hangulatosan, es versenyezve(!!!) versenyezni.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
a lényeg, hogy az európai verzióban valószínûleg vagy egyáltalán nem, vagy csak ritkábban találkozhatunk majd a jelenséggel, mivel a japcsi és usa játékok 60 Hz-es jelet küldenek a tvnek, az európaiak meg 50 Hz-eset, ergo több idõ jut a gépnek egy frame kiszámolására
Viszont azt kívánom, hogy a gt5 már ne csak "the real DRIVING simulator", hanem "the real simulator" legyen.
Amugy, hogy ne csak negativumot emlitsek a jatekrol, amit en nagyon szeretek benne, az a sebesseg. Nem tul regen mentem benne 370Km/h- korul.... Na az nem az a 370, mint ami a tobbi autos jatekban van:) Akinek van hozza driving force pro kormanya, az mar gyurhat bicepszre, mert ott fogni kell. Nekem egy allvanyon all, eleg massziv, de a parom nezte mit csinalok, es kozolte, hogy szerinte mindjart szetesik az egesz:)
En nagyon bizok a pal gt4-ben, remelem azzal nem lesznek ezek a problemak, es akkor valoban valora valik az almom, amire ket evig mindennap gondoltam.
Igen, errõl több helyen is lehetett olvasni, hogy a japán verzió túl könnyû. Két eset lehetséges:
1. Csak a japánoknak könnyítettek és a PAL verzió már nehezebb lesz. (más játékoknál is láttunk ilyet)
2. Marad ugyanaz.
Milyen belassulás van benne?
Sajnos benne van... Olvasom a forumot folyamatosan, sokat gondolkodtam azon, hogy beirjam-e a velemenyem a Gt4-rol, vagy inkabb ne csinaljak forradalmat:)
Tudnotok kell, hogy bele vagyok esve a gt sorozatba, a 4.-iket meg januar elejen vehettem kezbe, persze a japan diszkiadast. Szoval szeretem, elhihetitek.
De tobbet vartam. Valoban nagyon szep, valoban sok az auto, de nem(csak) ettol lesz egy jo jatek. Aki belefektetett akar egy orat is a jatekba, az rajott valszeg ugyanarra amire en. Itt mar nem az a cel a jatekban, hogy elorehaladj, es nyerj, es kuzdj. Atalakult egy puszta autozassa. Hogy ne nezzetek hulyenek, belemelyedek egy kicsit. A Gt4 ben 2 ora jatek utan mar olyan autod van, amivel barmelyik limitalas nelkuli versenyt megnyerheted, es ezt ugy probalta kivedeni a Polyphony, hogy mondjuk a az endurance versenyekre nem enged be hipp hopp, csak 25% utan. A japan verzio tartalmaz egy komoly belassulas problemat, ami miatt en mar nem is jatszok vele, remelem az europaiban kijavitjak, es akkor megveszem azt is. A japan verzionak meg a polcon a helye, ha masert nem, hat azert, mert finoman szolva is csodaszep kiadas.
Nem szeretnek flameelni, ezt tartsatok szem elott. Nem is egy olyan jatekos vagyok, aki ma kezdte, illetve nem ertene ahhoz amirol beszel. Egyszeruen en tobbet vartam a Gt4-tol jatek szinten. Valahogy ugyerzem, hogy a 3.-ik resz nekem egyszeruen tobb oromet szerzett, tobb volt a sikerelmeny. A 4-ikben akkor nyerek, amikor akarok, es ez nem tetszik nekem.
Ha valamiert maximumot erdemel a gt4, az az, hogy egy auto lexikon. Rengeteg auto, rengeteg info roluk, es rengeteg tuning. De nem a jatekert erdemli.
Azt mondják, ez a GT4-ben már nincs benne.
azért ez egy kicsit fájt ebben a formában - legalább egy "tisztelet a kivételnek" vagy "akinek nem inge..." elfért volna a végén
És igen, ha a 239. körben széttöröd, akkor ne tudjál tovább menni. A kozmetikai törésnek semmi értelme, csak ha tényleg hat a menetteljesítményre.
FoToS a bünti megvan ha nagyon elnézed a féktávot akkor úgy le tudnak hagyni az ellenek mint a huzat...
Hja és ha már ennyire fikázod hogy törés így meg úgy és emiatt nem szimu.....Hát rég láttam olyan játékot amiben a durva motorfékezés ennyire komolyan meg van oldva....És ez csak egy dolog ami a szimu mellett szól...Az autó szarrátörését meg felejtsük már el neked komoly az ha falnak megy a kocsi meghorpad meg rosszabbul megy?:)
Minek a törés ha full életszerüre nem tudják megcsinálni? Ha meg akarják akkor a játék játszhatatlanná vállik fõleg amikor beülsz 240 kört megcsinálni és téped a hajad hogy a 239. körben elbaszod és kiesel..:)
Burnout 3 azt pont nem a versenyrõl szólt hanem a törzúzról és a sebességérzetrõl...Rossz péééééda:)
De még a törés hiányában is messze a legkomolyabb autós cucc EZ....Nem más hanem a GT4:)
Megnézném, hogy valójában mit szólnál, ha egy 20 körös, vagy ne adj isten egy két órás endurance futamot már ötödször kellene újrakezdened, mert realisztikusan szarrá törted az autót.
Errõl ennyit ez az én véleményem.Nem vagyunk egyformák.Igen is fogok játszani vele mert a haverokkal istenit lehet nyomni sakal részegen szombat esténként,és még a rendõr sem büntethet meg ittas vezetésért :-)
Nem neked való a GT.
En ugyvagyok vele ,hogy jo hogy nemtorik auto persze remelem egyszer majd lesz olyan is de 1 biztos millioan fogjak anyazni milyen nehez es majd itt rinyaltok!!!!!!! <#beka3>#beka3><#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>