8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • MikX
    Hááát, én leölök mindenkit, ha ez a "Piece of junk" lesz az új R35 GT-R!
    Én inkább a 2001 es concept alapján indulnák el!
  • Hmuda
    Őőő, ha msot pályára gondolsz akkor mindkét F1 kép Nürgburgringes és csak a képek miatt mentem. :-)
  • JohnnySmith
    ÚJ SKYLINE TESZTELÉSE FOLYIK A JAPOKNÁL! KLIKK!
  • MikX
    Jó ez a Forma-1 - Le Mans Vegyesfelvágott!
    De egy kicsit xar volt a Nordsleife-n menni a forma-1 el?
  • Imrusssss
    Repül az Alfa , ki tudja hol áll meg!
    Ki tudja hol áll meg , ki tudja hol szál meg!
  • Hmuda
    A kis drágák:

• smarzédé
    Köszönöm a választ.
    Valószínűleg beruházok egyre.
    Talán nem itt kéne hirdetnem a kormányt ha pont GT4-el nem használható, már csak a fórum címe miatt sem.
  • mohus
    és ez nem a PRO...csak a sima kék driving force
  • mohus
    PC-n GTR LFS F1 is
  • mohus
    mindennel megy...
  • mohus
    így vannnn
  • johndoo
    Repül az Alfa

Földet ér az Alfa
  • johndoo
    Mazda BP FALKEN RX-7

HPA Motorsports Stage II R 32

Spoon S 2000

Trial Celica SS-II

Nissan Option Stream Z

• johndoo
    Kösz a javítást!
  • MikX
    A Nissan rendbe, a másik az egy Mine's Evo VI!
    Ez nem piszkálásképp mondom...
  • johndoo
    Nismo 400R

Mine's Skyline GT-R
  • smarzédé
    Az. Azt hiszem van egy eladó kormányom. Olcsón adom, adatai lejjebb.
  • smarzédé
    Köszi a választ, bár nem javított sokat a lelkiállapotomon. Most akkor vennem kell egy Logitech-et? Szerintetek azt tudom majd használni az eddigi játékokkal és esetleg pc-vel?
  • JGTC
    még egy Subarus
    Jól van látom Te is azzal alázod a gépet!
  • Hmuda
    Én már régen mentem CIEN-el, de asszem már alapból úgy lehet megveni, hogy versenytuning cuccok vannak rajta. Ez pedig a "gyárituningos" gépek ismérve.
  • Al Age
    Erre a kérdésre volt válasz az előző hozzászólásom első része. Ez rejtély.
    A játékost szerintem azért nem engedi be Cien-nel, mert még csak koncepció.
  • HondaVTI
    Jaaa! Az lehet, bár ez elég nyomi értelmezése az "unmodified cars"-nak. De a 0km-es gyári Cadillac CIAN-t miért nem engedi benevezni, holott ellenem meg nyomul vele?!
  • Al Age
    Igen, ezt már többen mondták. Az unmodified pedig érzésem szerint azt jelenti, hogy csak teljesen gyári autóval mehetsz, amit ugyanakkor tuningolhatsz. Nem mehetsz például gyári tuning kocsikkal, még le nem gyártott autókkal (Concept Car), stb...
  • HondaVTI
    Sziasztok!

Azt jól sejtem, hogy az egy "gyenge" bug-ja a játéknak, hogy a Prof. Supercar festiválban (unmodified cars only) kitételnél a porrá tuningolt Subaru STi-vel nyerem a versenyeket és a gyári Cadillac CIAN-t nem engedi be, pedig ellenem nyomulhatnak???!!!
  • Al Age
    A GT mód menüjében van jobb oldalt egy Jukebox menüpont, ott lehet válogatni a zenéket.
  • bokarota
    Szerintem ez a game egyetlen komolyabb gondja , de ez megoldható lett vlna. Direkt szivatják a parasztot, hogy vegye meg ezt a kormányt is. Bevehetik.
  • bokarota
    De azért ez milyen gagyi , hogy másik kormánnyal meg nem működik , amikor usb-s mind a kettő. Ez egy rohadt nagy lehúzás!
  • DoNorBi
    Zeneszámokat lehet választani mint a 3-ban és ha igen akkor hol?
  • Al Age
    Ugyanakkor tény, hogy ebben a játéknan sem feltétel a kormány a győzelemhez, valamint nem mindenki a digipaddal kínlódik kanyarodásnál.
  • mohus
    ja logitech driving force-om van (kék színű Gt3 kormány)
  • mohus
    pech.
  • mohus
    Kormánnyal kell tolni...

én a GT3-ban banánnal jobb időket mentem mint kormánnyal...a GT4ben ez nincs így...sőt fordítva van. Szerintem rosszabb kanyarodni a digipad irányaival mint kormánnyal.
  • bokarota
    Csá Smarzédé. Egyik barátomnak hasonló a problémája a kormányával. GT3-mal tökéletesen megy , a GT4 meg nem.Csak neki 60000 Ft-os MOMO Force kormánya van.Nemsok kellett, hogy szétverje a ps2-vel a tv-t:).De ez mocskos gyökér dolog, az tuti.
  • smarzédé
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Találkozott már vmelyikőtök hasonló problémával?
    Az eddig (más játékoknál: CMR4-5, GT3)tökéletesen működő Thrustmaster Ferrari Enso (Enzo?) FFb-s kormányommal nem tudok GT4-et játszani. Indítás után bekalibrál, végállástól végállásig majd középre vissza, és amikor az intro elindul és x-et v. startot kéne nyomni, SEMMI sem történik. Ha kihúzom és a gamepad-ot bedugom, akkor azt érzi és úgy lehet játszani.
    Alig vártam a GT4-et, erre így jártam SEGÍTSÉG, nagyon el vagyok keseredve.
    Én is akarok ide írni, de így nincs miről!!!

üdv
    smarzédé
  • JGTC
    Gondolom már Ti is észrevettétek de a formula autónál a leg szembetűnőbb, hogy ha kevés benzin van a tankban akkor megy a legjobban.
  • JGTC
    asszem Jaguar E-Type volt amivel ott mentem. Kis tuninggal jól megy.
    Bivaj nagyon az öregek között, Le Mansban kivitte a 295-öt is
    bár sok pontot nem kaptam asszem
  • JGTC
    én is sokat tököltem, hogy mivel menjek a 24óráson mert nem akartam jobbal menni mint a gép legjobbja(BMW GTR Race Car), erre a próbálgatásra elment vagy 1 napom aztán bedurvultam és a Toyota 7 Race Carral megcsináltam...
    superhard gumi, hátra hard előre aztán hadd szóljon 6kört bírt ki ami elégjónak számít szerintem, a benzint meg zabálta.
  • Al Age
    GT3 után kicsit tényleg szokni kell az irányítást, Enthusia nekem nincs meg, azzal még nem játszottam. Amikor haveromnál először mentem a GT4-gyel még az egyenesekben is leestem az útról. Viszont az autók viselkedése sokkal jobb lett szerintem a GT4ben. Valósághűbb jóval, mint a 3-ban.
  • DoNorBi
    Kormánnyal könnyebb vagy nehezebb lesz az irányítás?
  • MikX
    most a Forma-1 et nyomom, de nekem kell csinálni, mert a csákó kicsit béna
    És hosszúak a versenyek, egyszerre csak az 2-t csinálok, nem tudok tovább ott ülni előtte!