Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Triathlon for life
Triathlon for life
és ugy gondolom te a kocsidba nem játszasz vele órákat
Triathlon for life
Triathlon for life
Triathlon for life
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
elattam a ps2-m és most szeretnék venni 1 újat van eza vékony ps2 kérdésem az télleg problémás gép elég sokan azt monják valakinek van ilyen gépe véleményére kivánsi vaok
köszi
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az egyik retardált, az 1 hónapos pstwot chip nélkül akarta 65ért adni. Egyébként csaj.. ami nem is lenne baj, de olvasná el az elsõ hirdetést amiben csippelve újan 45 a gép.
Más:
A #1960-ason kérdeztem hogy rendelt-e már valaki külföldrõl és hogy zajlott le az utalás, ha valaki tud ebben segiteni akkor irjon. THX.
Ezzel, most nem FoToS -t akartam megsérteni.
Lehet,hogy én eladom az enyémet 33.000,ha érdekel. 2x volt használva itt porosodik a dobo mellettem nem tudom hová rögziteni sajnos :-(
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
szerencsére a családban is van egy 1971-es modell igen jó állapotban...
kevés a 4mb video ram, sztem a töréshiányt is ez okozza és nem az autógyárak.....gondolom senki sem szeretné, ha a horpadások beszerzése között töltsön a gép:)
A Prologban próbálgattam de nem akart padlógázon a kanyarban kaparni a kerék.
Adjatok részletes tanácsot! PLEASE!!!
de jó lenne már valami bumm....
Ezt azért tetted be mert gondod van a bogarakkal és poénból vagy azért mert végre olyan autót is tettek bele amibõl elsõosztályú dragster-t lehet csinálni (farmotor,hátsókerék,baromikönnyû,frankó áramvonal,frankó légellenállás) ?:)
Jó mondjuk nem 1.1-esbõl:)))
2. jobb láb gáz, bal láb fék
3. ikea fotel + asztal
1: hogy ne told el a pedálokat a játék hevében?
2: hogy gyorsabban tudj pedálon fékezni, mint átnyúlni az 1cm-re lévõ gombra?
3: hogy otthoni körülmények között ideális testhelyzetet kialakítani kormánnyal és pedállal elmacskásodás nélkül mondjuk egy endurance-hoz?
szóval tényleg érdekel a recept!