Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Mikozben a noket cipeled az autoba mi! :)))

mila69en
akkor te tucc majd kocsikázás kozbe GT4-ezni:) 1 helyen 2x-es élvezet:P

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Igen 7 coloson. Vettem egy atalakitot ami szivargyujtorol 220-at ad. Nagyon elvezheto NFSU-t,Metal Geart meg Tekkent nyomom igy,es kiraly.

Triathlon for life

Ombika
Autoban es 7"-oson vereted?

Ugy tudom 9.

Triathlon for life

DanielT
Mikóislesz itthon? 9?10?
és mükszik zsirra me nekem azt monták elég forró fejüre sikeredett
és ugy gondolom te a kocsidba nem játszasz vele órákat

Igen

Triathlon for life

DanielT
Chippelve van az új?
ok helyesbitek azta karcsúsítottat na igymá +van:)

oh sorry nem tuttam hogy te nem tudó japánú leirja még1x

Hu de jo,mar csak par nap es itt van:)) Amiota a prologot vegigvittem,azota a kormanyom,csak itt porosodik.

Triathlon for life

Nekem van ket gepem is a regi melle vettem egy ujat(a vekonyat),amit az automban hasznalok,es miota megvan semmi hibat nem eszleltem,pedig nekem is azt mondtak nem olyan jo mint a regi. Ez is szerencse dolga,ha jo tipust fogsz ki,akkor evekig is elmegy,ha meg nem akkor szivas van.

Triathlon for life

Luiprima
Az addig rendben , hogy ide is beírtad, bár van erre hivatott fórum, de legalább magyarul tetted volna.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

hali lehet hogy nem ide tartozik de én ide is be irom:)
elattam a ps2-m és most szeretnék venni 1 újat van eza vékony ps2 kérdésem az télleg problémás gép elég sokan azt monják valakinek van ilyen gépe véleményére kivánsi vaok
köszi

musha
még nem :(

petyka2
GT4-bõl létezik mûködõ verzió?Az erdetin kivül!!!<#ravasz1>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

mohus
huh ez kira...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Luiprima
Pöpec

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Skynet
Kicsibe ment nopara:)
Skynet
Ombika
Igy van!!!

Al Age
csak plíz ne ide....

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

mohus
fotó?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Skynet
Az király nekem 72-es 1302-es van turbómotorral (gyári typ1-es bogárboxer átalakítgatva) :))))
DanielT
Valóban, nem is ezt kérdõjeleztem meg, hanem az épelméjûségét annak aki 65 ért akarja azt adni használtan, amit az elõtte hirdetõ 45 ért újan ad. :)
torrente
Szabadverseny és szabad árak vannak; annyiért kínálja amennyiért akarja. Max rájön hogy ennyiért nem tudja eladni. Ha meg igen, akkor meg nagyon jól jár.

DanielT
Nem a régire értettem, hanem pswtwo -ra. Megértem, hogy a régit sokan többre tartják, de ez az árában túlzással mutatkozik meg.

Az egyik retardált, az 1 hónapos pstwot chip nélkül akarta 65ért adni. Egyébként csaj.. ami nem is lenne baj, de olvasná el az elsõ hirdetést amiben csippelve újan 45 a gép.
torrente
A régebbiek (fõleg az 5000X-es széria) megbízhatóbb és többet ér. Plusz szoktak adni mellé memókártyát is (+6-7e Ft) és néha pár játékot is. Szóval szerintem abszolút reális 50e Ft körül.

Kenoby
Ez igy mind rendben, csak azt nis nézd hogy a PSTwo-ban ha szétmegy a fej akkor ismét 18000 geppa, a 30004-sben a fej szétmenetelének kisebb az esélye. A PSTwo-ra meg egyenlõre még winyót sem tudsz rákötni. Lehet hogy 50-ért jobban megéri megvenni egy régebbi gépet. (szerintem)
Más:
A #1960-ason kérdeztem hogy rendelt-e már valaki külföldrõl és hogy zajlott le az utalás, ha valaki tud ebben segiteni akkor irjon. THX.

DanielT
Jah, ez a kedvencem! Apróneten is ez megy.. ott annyival jobb, hogy az elsõ sms szponzorált hirdetésben vadiúj pstwot hirdetnek chippelve garanciával 44900-ért. Erre a sok idióta a használt szarját 50ért és felette akarja elnyomni. Hol élnek ezek az emberek???

Ezzel, most nem FoToS -t akartam megsérteni.
Annyi az uj is:)
Driving Force Pro nem kérdés :-)
Lehet,hogy én eladom az enyémet 33.000,ha érdekel. 2x volt használva itt porosodik a dobo mellettem nem tudom hová rögziteni sajnos :-(

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Bispo
S.O.S !!! Szasztok! már nagyon várom a Gt4-et és azt kérdezném hogy milyen kormányt ajánlotok hozzá!? Logitechen gondolkoztam de, ezen téren még kezdõ vagyok! Elöre is Thx!!!

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

mohus
prologueban nem fogsz driftelni...nincs benne sim mode

mohus
azért mert az egyik kedvencem
szerencsére a családban is van egy 1971-es modell igen jó állapotban...

Persze DFP 2004 április óta. :))
mohus
van kormányod?

mohus
van féknyom, csak nem a kocsid húzza:)

kevés a 4mb video ram, sztem a töréshiányt is ez okozza és nem az autógyárak.....gondolom senki sem szeretné, ha a horpadások beszerzése között töltsön a gép:)

Kérdeznék, méghozzá olyat, DRIFTELNI hogy a fenében lehet???
A Prologban próbálgattam de nem akart padlógázon a kanyarban kaparni a kerék.
Adjatok részletes tanácsot! PLEASE!!!
mohus
kösz aby...már házigizda lettem

nemazé tette be....

de jó lenne már valami bumm....

Ombika
VAn tobb video is ott,de brutal lenne Gt4-el! :)

andrewsan
20000 dollárról indul az ára...! <#vigyor>

Skynet
Ááááá ovál bogár:)
Ezt azért tetted be mert gondod van a bogarakkal és poénból vagy azért mert végre olyan autót is tettek bele amibõl elsõosztályú dragster-t lehet csinálni (farmotor,hátsókerék,baromikönnyû,frankó áramvonal,frankó légellenállás) ?:)
Jó mondjuk nem 1.1-esbõl:)))
andrewsan
1. van rajta karom a szõnyeg ellen, meg csúszõásgátló + nem elmebeteg erõvel nyomogatni :)
2. jobb láb gáz, bal láb fék
3. ikea fotel + asztal

én igazán meg sem tudtam közelíteni a joyos idõimet kormánnyal... Persze lehet, hogy szar a kormányom (nemtom fejbõl a típusát de valóban nem sokat válogattam), mindenesetre mielõtt rábeszél valaki egy új kormányra azért kiváncsi lennék, hogyan lehet megoldani
1: hogy ne told el a pedálokat a játék hevében?
2: hogy gyorsabban tudj pedálon fékezni, mint átnyúlni az 1cm-re lévõ gombra?
3: hogy otthoni körülmények között ideális testhelyzetet kialakítani kormánnyal és pedállal elmacskásodás nélkül mondjuk egy endurance-hoz?

szóval tényleg érdekel a recept!

Ombika
1 biztos guminyom nelkul,tores nelkul is TOPON VAN!!!!!!!!!!!! <#worship><#worship>