Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-A lóerõk sztem a gyakori olajcsertékkel tarthatók szinten.
Más:
-Én tapasztaltam valami zavaró jelenséget, szerintem errõl írtatok korábban úgy mint V-sync problem. Csak én látom?
-Epson Picture Mate USB-n direktben nyomtat. (szép kis album lesz...)
Más:
Ahány helyen nézem a gépem teljesítményét, mindenhol mást ír ki! Például a garázsban a listán 421HP, bent már csak 416, a verseny végén a replay nál pedig 395... Hol van ebben a logika?
Triathlon for life
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Jogsikkal nem volt gondom, szinte elsore ment mind, emlekszem a nurburgringesre, sztem az a trukkje, ha annyira nem erolteted neki, s inkabb ovatosan mesz vegig rajta, akkor semmi gond sem lehet (elvegre csucsrajaratosan betanulni azt a palyat nem 3 perc:D).
Az en tippem/trukkom a jelenlegi szintemen a loveszerzesre:
prof event tuning car cup. Azt vhogyan megynyerni (a versenszeriat) dob erte egy 700lovas verdat, en azzal addig versenyezgttem amig a 4es turbot, meg jo racing soft gumikat ra nem tudtam csapatni (ez kb 120 piz), utana vissza a tuning car bajnoksagra, immaron 900 lovas auto, B spec mod indit, minden versenyt vegig lehhet "izgulni", 3* idogyorsitassal, (5os pushing hardon a pilota+overtake on) szepen 6 perc alatt megvan a bajnoksag, ami 50 penz az6 5 persenyert, 20 az osszetett elsoert, +megint adja a 700 lovas verdat amit el lehet adni 40ert. Osszeadva sztem ez eleinte nem keves, s jol el lehet belole indulni kicsit tapolos szisztema, de nekem csak ugy gyulik a le:), s amelyik verseny uncsi, mott siman vegig lehet B speccezni a dolgokat:)
Mar tobb mint 3 kilom van, 1 ora alatt, s egy zsak autom:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Lehet tudni?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Mi alapján dönti el a gép, hogy milyen erõsségû és típusú autókat rak be ellenem? (kategórián belül persze) Honnan tudhatom, hogy a kocsim a gyenge és nem én vagyok a béna? Ha tuningolok a többiek is erõsebbek lesznek? Állatira idegesít, hogy fogalmam sincs, hogy van -e értelme költeni a kocsira amikor jelen állás szerint elköltöttem rá rohadt sokat és ugyanúgy otthagynak.
Mi a rendszer?
A másik az International A jogsi utolsó elõtti 10 perces Nürnburgringi pálya...
A jogsik szerintem elképesztõen nehezek lettek.
Ti hogy szereztek pénzt? Nekem nagyon kevéske jött össze eddig, amit tudtam venni autót, hiába erõs, nem lehet vele nyerni.
a lelkes kollégák már fotózgatnak

Triathlon for life
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
még nem bontottam ki:)
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Kell kell kell akarom veretni vele!!
Nem is tudtam +10 uj autot is kapunk hozza!!!
Kiraly hogy a Gt4 ekkora eladast mutat (koszonheto, hogy nem lehet egyszeruen warezolni?:DDDD), vegre bebizonyosiodik hogy az Europaiak is jo vasarloerok, plane ha extrakkal lepik meg oket: www.f1hirek.hu n ecsetelik a palos valtozat minden elonyet, mar minde tkiprobaltam, osszevetettem a japannal s tenyleg.
hardwired.hu
David Reeves a Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) elnöke kora reggel a RETAIL UNIT COUNTER feliratú gombot tekergette. Pár perc után keze megállapodott a konzol fölött és elegedett mosollyal kiáltotta a háttérben feszülten várakozó PR-osoknak a mágikus számot: 3 182 535.
Pontosan ennyi Gran Turismo 4-re volt igény, illetve ennyit szállítottak a játék PAL változatából az elsõ napon világszerte. David Reeves szerint a PAL régió alá esõ országok fogadtatása minden képzeletüket felülmúlta, s a korábbi részekhez képest jelentõs ugrásról - rekordról - van szó. A játékot egyébként az újdonsült, vékonyka PS2-höz is mellékelik, tovább fokozva a 100 milliós határon túlról integetõ konzol eladásait.
Szép. :))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Triathlon for life
de aki megveszi annak addig is jó szórakozást!;)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Triathlon for life
Triathlon for life
nem vett valaki?
viszont a videjó jól sikerült, elég profin nyomatod a vágást, effektezést, esetleg ilyen területen dolgozol?
Sprinter Trueno
de jó lenne már valami bumm....