8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    Erről van szó:)
  • JGTC
    én elmentettem a ghostot azán lesz ami lesz, ha más nem lefényképezem fényképezőgéppel mert amikor betöltöm úgy is kiírja ghost idejét!
  • MikX
    őőh, mármint kb 2x annyi KM után
  • MikX
    hááát, mondjuk ez az amortizálódás csak naon soká jön elő, nem úgy mint a 3 ban
  • Al Age
    nálam csak fénykép lesz ez a ghostról (ha erről lehet), vagy legközelebb a visszajátszásról. Rekordok között viszont ez sincs meg, nem mentettem el a játékot, nem akarom így használni a kocsit, csak versenyeken teszek beléjük km-eket. Emlékszem, GT3-ban is amortizálódtak az autók.
  • mohus
    ott marad az...vagy a recordsok között
  • MikX
    ha el is menti így akkor ok, csak nem tudtam...
  • Al Age
    Visszajátszásnál be lehet kapcsolni a kijelzőket és azokon rajt van a legjobb kör.
  • MikX
    jahh, ez mindenkinek szól ám!
  • Al Age
    Valószínűleg ez lesz az egyetlen használható megoldás.
    Ghost Data-ról lehet képet csinálni? Mert én azt mentettem el.
  • MikX
    nade a képet ki lehet úgy fényképezni, hogy ottmaradjon az idő?
    Ha terveztek !WD autót, pls Skyline GT-R!
    akkor szivesen versenyzek
  • mohus
    képet kelljen feltolni, már írtam
  • CHEAPBOY
    na hajrá:)
  • Gábor
    Megvettem! Megyek jogsit csinálni! :)
  • JGTC
    OPSZ! legközelebb jobb lesz! SORRY
  • JGTC
  • HondaVTI
    "JGTC" javaslata is jónak tűnik. Mondjuk a 3 megadott autó közül egy FR, egy 4WD, és egy FF. És a LE max. 300-350 lehetne tuninggal vagy aki M3-at akar a nélkül.Én csak a NOS-t tiltanám meg!!!
  • HondaVTI
    Sziasztok!

Ha lehet javasolni még dolgokat... Szerintem is jó ötlet lenne ha nem csak egy autóval lehetne menni, hanem mondjuk 3 közül lehetne választani. Max. LE lenne megadva. Én speciel a Laguna Seca pályáttól kiütést kapok. (nem tudom miért :)
    Lehetne több pályára kiírni a versenyt. Maradhatnának azok, amelyek a GT3-ban voltak, mert már azokat biztos többen ismerik, és tényleg a tudás számít.
    Ja, és szerintem ne vegyük el a tuningolás élményét, hiszen talán pont a beállításokkal játszogatva lehet 1-2 tized másodperceket faragni a pályaidőből.
    Szerintetek?
  • Al Age
    Nekem tetszik az ötlet
  • JGTC
    okés
  • JGTC
    lehetne különben kialakítani ilyesmi M3-as típusú géposztályt (max. 3 autóra gondolok, és semmiképp sem erősebbekre mint 350HP mert akkor már értelmét vasztené a dolog) és akkor azok közül választani és összemérni az időket! Mert gondolom van aki jobban szereti a farolós kocsikat mint a négykerékhajtásút amit jól belehet csúsztatni a kanyarba!
    Vélemény? jó lenne így?
  • Al Age
    Péntek 15:00-ig lehet erre a versenyre időt küldeni:( - de tuti, hogy lesz később is verseny.
    Regisztrálj nyugodtan, tehetsz fel oda is képeket, írhatsz GT4 blogot, de a hírekhez hozzászóláshoz nem kell regisztráció:)
  • JGTC
    de, csak regisztrálok ott aztán neki állok, valószínű csak hétvégére lesz meg az a köridő
  • Al Age
    Pont ilyen autóval kell menni a versenyen;)
  • Hmuda
    Na ja, de azért álmodozni szabad. :D
  • eightmiles
  • Al Age
    Bízom az emberekben. Jelenleg egyik sem tűnik kamunak:) Az emberek becsületére van bízva a dolog.
  • MikX
    mondjuk nemrossz elgondolás, de honnan tod, hogy nem kamut ír-e be vki?
    de végülis nem ez a lényeg...
  • Al Age
    Tényleg nem akartok versenyezni?
  • JGTC
    jó lehet, de gondolom nekünk megfizethetetlen lenne :(
  • Hmuda
    Nekem ilyen cucc kell a GT4-hez. :D
  • Al Age
    Azért ennyire nem kellene tolongani
  • Al Age
    Versenyre fel!
    Akinek van kedve tegye próbára tudását!
  • Bispo
    Szevasztok nem kell valakinek egy alig használt GT4 (eredeti)
    eladás céljából.
    akit érdekel irjon privre!
    köszi elöre is
  • mohus
    Én meg a sajátommal mentem....amit egy kukásautóból fotóztak le a zsaruk:)
  • mohus
    egy haverom vitte ki a hóba...én csak fotóztam:)
  • Al Age
    Akkor ok. Nekem beleülni = kocsit választani (Change).:)
  • Hmuda
    Úgy értettem, hogy Photo travel alatt el kell menni Photo location helyekre. :D És nekem beleülni = elindulni vele egy pályán. :-)
  • JGTC
    most vettem észre hogy kimaradt a játékból a Toyota Altezza széria változata! Szerintem kár érte mert az IS-ek mindíg gyengusabbak voltak mint az altezzánál
  • Al Age
    Photo location?

Játékban kettő photo módot ismerek, Photo Travelt és Photo Drive-ot, viszont még a Photo Travel-hoz is be kell ülni a kocsiba, igaz nem kell vele menni.:)