8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#3332 Erről van szó:) -
#3331 én elmentettem a ghostot azán lesz ami lesz, ha más nem lefényképezem fényképezőgéppel mert amikor betöltöm úgy is kiírja ghost idejét! -
#3330 őőh, mármint kb 2x annyi KM után -
#3329 hááát, mondjuk ez az amortizálódás csak naon soká jön elő, nem úgy mint a 3 ban -
#3328 nálam csak fénykép lesz ez a ghostról (ha erről lehet), vagy legközelebb a visszajátszásról. Rekordok között viszont ez sincs meg, nem mentettem el a játékot, nem akarom így használni a kocsit, csak versenyeken teszek beléjük km-eket. Emlékszem, GT3-ban is amortizálódtak az autók. -
#3327 ott marad az...vagy a recordsok között -
#3326 ha el is menti így akkor ok, csak nem tudtam... -
#3325 Visszajátszásnál be lehet kapcsolni a kijelzőket és azokon rajt van a legjobb kör. -
#3324 jahh, ez mindenkinek szól ám! -
#3323 Valószínűleg ez lesz az egyetlen használható megoldás.
Ghost Data-ról lehet képet csinálni? Mert én azt mentettem el. -
#3322 nade a képet ki lehet úgy fényképezni, hogy ottmaradjon az idő?
Ha terveztek !WD autót, pls Skyline GT-R!
akkor szivesen versenyzek -
#3321 képet kelljen feltolni, már írtam -
#3320 na hajrá:) -
Gábor #3319 Megvettem! Megyek jogsit csinálni! :) -
#3318 OPSZ! legközelebb jobb lesz! SORRY -
#3317 -
#3316 "JGTC" javaslata is jónak tűnik. Mondjuk a 3 megadott autó közül egy FR, egy 4WD, és egy FF. És a LE max. 300-350 lehetne tuninggal vagy aki M3-at akar a nélkül.Én csak a NOS-t tiltanám meg!!! -
#3315 Sziasztok!
Ha lehet javasolni még dolgokat... Szerintem is jó ötlet lenne ha nem csak egy autóval lehetne menni, hanem mondjuk 3 közül lehetne választani. Max. LE lenne megadva. Én speciel a Laguna Seca pályáttól kiütést kapok. (nem tudom miért :)
Lehetne több pályára kiírni a versenyt. Maradhatnának azok, amelyek a GT3-ban voltak, mert már azokat biztos többen ismerik, és tényleg a tudás számít.
Ja, és szerintem ne vegyük el a tuningolás élményét, hiszen talán pont a beállításokkal játszogatva lehet 1-2 tized másodperceket faragni a pályaidőből.
Szerintetek? -
#3314 Nekem tetszik az ötlet -
#3313 okés -
#3312 lehetne különben kialakítani ilyesmi M3-as típusú géposztályt (max. 3 autóra gondolok, és semmiképp sem erősebbekre mint 350HP mert akkor már értelmét vasztené a dolog) és akkor azok közül választani és összemérni az időket! Mert gondolom van aki jobban szereti a farolós kocsikat mint a négykerékhajtásút amit jól belehet csúsztatni a kanyarba!
Vélemény? jó lenne így? -
#3311 Péntek 15:00-ig lehet erre a versenyre időt küldeni:( - de tuti, hogy lesz később is verseny.
Regisztrálj nyugodtan, tehetsz fel oda is képeket, írhatsz GT4 blogot, de a hírekhez hozzászóláshoz nem kell regisztráció:) -
#3310 de, csak regisztrálok ott aztán neki állok, valószínű csak hétvégére lesz meg az a köridő -
#3309 Pont ilyen autóval kell menni a versenyen;) -
#3308 Na ja, de azért álmodozni szabad. :D -
#3307 -
#3306 Bízom az emberekben. Jelenleg egyik sem tűnik kamunak:) Az emberek becsületére van bízva a dolog. -
#3305 mondjuk nemrossz elgondolás, de honnan tod, hogy nem kamut ír-e be vki?
de végülis nem ez a lényeg... -
#3304 Tényleg nem akartok versenyezni? -
#3303 jó lehet, de gondolom nekünk megfizethetetlen lenne :( -
#3302 Nekem ilyen cucc kell a GT4-hez. :D -
#3301 Azért ennyire nem kellene tolongani -
#3300 Versenyre fel!
Akinek van kedve tegye próbára tudását! -
#3299 Szevasztok nem kell valakinek egy alig használt GT4 (eredeti)
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is -
#3298 Én meg a sajátommal mentem....amit egy kukásautóból fotóztak le a zsaruk:)
-
#3297 egy haverom vitte ki a hóba...én csak fotóztam:) -
#3296 Akkor ok. Nekem beleülni = kocsit választani (Change).:) -
#3295 Úgy értettem, hogy Photo travel alatt el kell menni Photo location helyekre. :D És nekem beleülni = elindulni vele egy pályán. :-) -
#3294 most vettem észre hogy kimaradt a játékból a Toyota Altezza széria változata! Szerintem kár érte mert az IS-ek mindíg gyengusabbak voltak mint az altezzánál -
#3293 Photo location?
Játékban kettő photo módot ismerek, Photo Travelt és Photo Drive-ot, viszont még a Photo Travel-hoz is be kell ülni a kocsiba, igaz nem kell vele menni.:)