Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
az melyik palya?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

musha
a jogsik simán megcsinálásáról jut eszembe: a gt3-ban az s jogsi utolsó pályáját joypad-del meg lehet csinálni? mert minden megvan, az az egy nincs (és ezzel egy barátom is hasonlóképp van). de az még bronzra is reménytelen (az aranyon meg csak harsányan kacagok).

malter
nem nehéz elindulni sztem bár csak azoknak akik régen is nyomták,emléxem még az 1rész jogsival hetekig szenvedtünk de a többi rész simán megy(persze csak bronzra megy simán😉goldot csak késöbb szoktam kiszenvedni eleinte hajt a vágy😊
malter
vááá rohadt jo lett😊)))nézétek már a mercinek a régi verdáit?nagyon poén az elsö 2😊)kicsit változott az irányitás ugy is mondhatnám nehezebb mint elözöekben de pont jo viszont sajna nem találom a bmwE30 m3at😞azt pedig mintha régebben láttam volna valamelyik képen azt vártam legjobban bár kárpotol a sok verda😊nissan pulsar merre van?vett már valaki?azzal szoktam kezdeni vagy régi mitsubishi lancer el de pulsart nem találtam eddig
DanielT
Az elején nehéz elindulni, de ha megvan egy normális kocsira való, mondjuk 30,000 (Clubman Cup) ban összeszedhetõ, akkor csak el kell menni megnyerni az elsõ Rally pályát és már adja is a verhetetlen gépet.
Egyetertek,se penztoltest,se B-spec-et nem hasznalok. Lehet tovabb tart de a magam erejebol.

Triathlon for life

Aki eddig úgy gondolta, hogy majd jól áttölti a 100000 kreditjét meg a licenceit NE TEGYE!
Én inkább újra kezdem a GT módot, mert túl könnyû ilyen elõnnyel indulni. Pont a játék egyik legizgisebb részét hagynám így ki.

Mohus: te biztos vagy benne, hogy az endurance-okban lehet majd B-specben menni? Mert ha igen, akkor valjuk be, semmi ertelme az endurancoknak.
Szóval remélem nem lehet majd.
Persze akkor sem kötelezõ használni ha lehet...

mohus
én a B spec-et meghagyom az endurance típusú versenyekre...

semmi más csak egy visszajátszás tuning😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
sztem inkább ne😊

a GT4 pályái sokkal de sokkal szebbek mint a GT3-ban

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

hiba
aztan vedd meg a 3-at is ha mar meguntad ezt a 700 autot az is nagyonut 😊

Ombika
En mar par eve nem alszom miota megjelent elso resz....! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>

B@dsector
Tegnap esete + vettem életem elsõ PS2 (70004) konzolát, illetve hozzá egy Gran Turismo 4-et egész éjjel játszottam vele.
Nagyon jól összehozták ezt a játékot, minden benne van, ami kell.
Lehet, hogy egy pár napig még nem fogok aludni <#eplus2>.
DanielT
Na ezt én is kipóbálom holnap! 😊
mohus
"Nagyon jó a Golfos videó!Én ma megrendeltem!" -STLRR

"Hat noha mi hazhoz nem rohangalunk lemezekkel, de at tudod venni delutan, a 13 kerben ha surgos, s meg ocsobb is egy ropival😛"

khmmm Cheap, ha elolvasnád figyelmesen, amit a kolléga írt

Õ NEM A JÁTÉKOT AKARTA MEGRENDELNI HANEM A GOLFOS VIDEÓT😊

csak tudnám ki adott a cdgalaxisnak engedélyt a videóm forgalmazásásra

mohus
Samsung 128MB pendrive mûkszik

Kenoby
Not Working, úlláccik ezt a gammát nem lehet feltörni. 😊

DanielT
Ha már így belejöttem 😊

A legidegesítõbb mégis az, hogy a gép olyan autókkal képes lehagyni ezt az 1000 lóerõs csodát, amiket közel nem lehet ennyire tuningolni, ha én csinálnám. Ez minden versenytípusra igaz, lehet akármilyen spéci a gépem, akkor is tudják tartani a lépést, ha nyerni nem is.
DanielT
Van mindezeknél egy sokkal nagyobb gondom! 😊

A játék nagyon kiegyensúlyozatlan!

1 órával ezelõttig csak szenvedtem, mert egyszerûen nem volt olyan verseny, ahová be tudtam volna nevezni, mert sehova nem volt elég erõs a kocsim, ahova meg jó volt azt már megnyertem.
De aztán! B-Specben (már elfogyott a türelmem) megnyertem annyi pénzt, hogy tudtam venni egy Imprezát. Ezzel beneveztem a Special Eventek közül az elsõ rallyra, ami mindössze 2 darab 2 körös versenybõl állt ugyanazon a pályán. Megnyertem simán, a jutalmam pedig egy 760 lóerõs Cadillac csodagép lett. Namost vettem rá egy kompresszort, így már 950 Le. Ezzel gyakorlatilag be tudok nevezni hihetetlen sok versenyre, beleértve a majdnem teljes USA szezont, a Professionalt,a Beginnert és még ki tudja melyiket. Esélyük természetesen nincs az ellenfeleknek, akkor is nyerek, ha faltól falig megyek. Továbbmegyek: a versenyek 90% -ban be tudom küldeni ugye a gépet magam helyett B-Specben, ahol sorra megnyeri az összes versenyt. Kérdem én: ennek mi értelme? Választásom pedig nincs, ugyanis pénzem semmi, tehát venni sem tudok kicsit emberszabásúbb autót, de ha nyerni akarok nincs is értelme! Minek szenvedjek, amikor ész nélkül is legyalulhatom a mezõnyt? Az lenne a jó, ha nem tehetném meg. Ezzel az autóval akármennyi pénzt összeszedek, (Úgy, hogy nem is én vezetek) megveszem a kategóriának megfelelõ autót, széjjel tuningolom (mert nincs teljesítmény megkötés) és simán nyerek mindent.

Egyszerûen nem értem, miért nincs ez jobban megcsinálva. Hiába a sok száz autó, ha nem vagyok "rákényszerítve", hogy használjam õket!
CHEAPBOY
Nem tudom, ertelmet nem latom, de biztos van neki...😊

DanielT
Tulajdonképpen mire is jó ez a B-Spec? Pénzt gyûjteni? Mert állati egyszerû módja a lóvészerzésnek.
CHEAPBOY
magátol, nem vettem eszre hogyb tanulna, de boxkiallasoknal, leht valtani, hogy Te vagy a gep meszeljen tovabb😊

DanielT
Köszönöm a kimerítõ választ, idõ közben magam is rájöttem 😊

Magától tud vezetni a B-Spec, vagy "tanul" tõlem a játék során?
Ha magától, akkor sok értelme nincs, csak egy bivaly kocsi kell alá..
CHEAPBOY
Hat noha mi hazhoz nem rohangalunk lemezekkel, de at tudod venni delutan, a 13 kerben ha surgos, s meg ocsobb is egy ropival😛

CHEAPBOY
ott a magyar nyelvu leiras a jatek melle odadobva, abba bele se neztel???

r1et megnyomod, atmegy az adatlapos oldalra. ott tudod gyorsitani (ergo ha mozizni szeretnel nem lehet gyorsitani, csak amikor az adatokat, meg a palyarajzon rohangalo betuket latod) s ott L1+jobbra amennyiszer akarod (max 3x) s L1+balra irany, ha csokkentened.

felul van 5 szam. balra jobbra iranyokkal allitgathatod. 1-5ig skalazva, hogy milyen intenzitassal nyomja a pilota. haromszog, az elozesre felszolito gomb, ha az aktiv, mindenaron elozni probal, korrel pedig a boxba hivhatod ki, ha szeretned.

STLRR
Nagyon jó a Golfos videó!Én ma megrendeltem!Holnap megpróbálom megdumálni a cdgalaxissal, hogy hozzák ki még pénteken!

DanielT
B-Spec ben, hogy lehet felgyorsítani az idõt?
Hogyan kell tanítani? Egyáltalán lehet, vagy csak véletlenszerû teljesítménnyel vezet? Egy kis leírást kérnék valakiítõl 😊 Köszi 😊
mohus
nem, de a PC-seknek lehet vele gizdázni😊

mohus
van egy Samsungom...este kiprószálom...

UNREG
Ha csak a visszajátszásban van, az nem akkora baj...

mohus
"-Én tapasztaltam valami zavaró jelenséget, szerintem errõl írtatok korábban úgy mint V-sync problem. Csak én látom?
"

igen van

soka autó ha összegyün a visszajátszásban...be-bericegnek a sorok

mohus
mire kitoltad a garázsból mehetsz vissza olajat cserélni😊

Ombika
Golfos video nagyon bejon,plane mikor visszdurrog de CL600 se semmi! 😊
ALig gyozom kivarni!!

Al Age
PAL-osba +12 európai kocsi

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Ombika
Most az NTSC vagy Pal-osba van +10 auto?

hiba
Na kaptam infot, foto mod stb, de ingame nem ilyen tueles.

JohnnySmith
Lehet Mohus utánna néz (igérete szerint😊)hogy milyet melyiket lehet csatlakoztatni.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DanielT
Lehet Pendriveot csatlakoztatni? 😊 (nyúbi vagyok ps2 témában)
JohnnySmith
Igen ps2bõl. Gondolom pendrive aztán pc-re átteszik.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hiba
neztem par kepet meg ilyen tueles gfx nagyfelbontasu kepek (1280x) - ezeket egy ps2bol varazsoljak elo? s mivel ha igen? <#merges2>

hiba
hm ez a felso kep hogyan keszult?
ilyen helyen autokazunk s jokedvunk meg le is vethetjuk magunk a szirtrol vagy ez csak egy "atvezeto kep" ?

Atcom! Mon ami!
Mi a rák van veled, kezdek ám megharagudni.....<#szomoru1>

MoLc
GRAN_TURISMO_4_PAL_GERMAN_PS2DVD-CENTURY --> hmmm 😊 , remélem valami mûködõ képes

CHEAPBOY
Bezony, 370 felett, mikor mar a verda csoda hogy meg az uton van.... mmmmmm az a kellemes moka😊

Atcom
Köszönöm a választ!
JohnnySmith
A prolog korrektül kezelte a régit is. Szóval nem lesz gáz a 4ben sem.

PAL-os, tegnap este vettem. Egyszer láttam valami ugrálást sorcsúszás szerûen B-specben. Akkor volt csak idõm megfigyelni.

Atcom
Meg tudnátok mondani, hogy a Driving Force kormányt is korrekten kezeli a játék, vagy inkább a Driving Force Pro ajánlott hozzá?
jó az anyag....
A Merci és az NSX szépen megvicceltek a végén! Valahogy úgy mint Terence Hill és Bud Spencer a Különben dühbe jövünkben a roncsderbin...

UNREG
PAL-os vagy NTSC-s játékod van?