Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Triathlon for life
Én inkább újra kezdem a GT módot, mert túl könnyû ilyen elõnnyel indulni. Pont a játék egyik legizgisebb részét hagynám így ki.
Szóval remélem nem lehet majd.
Persze akkor sem kötelezõ használni ha lehet...
semmi más csak egy visszajátszás tuning😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a GT4 pályái sokkal de sokkal szebbek mint a GT3-ban
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nagyon jól összehozták ezt a játékot, minden benne van, ami kell.
Lehet, hogy egy pár napig még nem fogok aludni <#eplus2>#eplus2>.
"Hat noha mi hazhoz nem rohangalunk lemezekkel, de at tudod venni delutan, a 13 kerben ha surgos, s meg ocsobb is egy ropival😛"
khmmm Cheap, ha elolvasnád figyelmesen, amit a kolléga írt
Õ NEM A JÁTÉKOT AKARTA MEGRENDELNI HANEM A GOLFOS VIDEÓT😊
csak tudnám ki adott a cdgalaxisnak engedélyt a videóm forgalmazásásra
A legidegesítõbb mégis az, hogy a gép olyan autókkal képes lehagyni ezt az 1000 lóerõs csodát, amiket közel nem lehet ennyire tuningolni, ha én csinálnám. Ez minden versenytípusra igaz, lehet akármilyen spéci a gépem, akkor is tudják tartani a lépést, ha nyerni nem is.
A játék nagyon kiegyensúlyozatlan!
1 órával ezelõttig csak szenvedtem, mert egyszerûen nem volt olyan verseny, ahová be tudtam volna nevezni, mert sehova nem volt elég erõs a kocsim, ahova meg jó volt azt már megnyertem.
De aztán! B-Specben (már elfogyott a türelmem) megnyertem annyi pénzt, hogy tudtam venni egy Imprezát. Ezzel beneveztem a Special Eventek közül az elsõ rallyra, ami mindössze 2 darab 2 körös versenybõl állt ugyanazon a pályán. Megnyertem simán, a jutalmam pedig egy 760 lóerõs Cadillac csodagép lett. Namost vettem rá egy kompresszort, így már 950 Le. Ezzel gyakorlatilag be tudok nevezni hihetetlen sok versenyre, beleértve a majdnem teljes USA szezont, a Professionalt,a Beginnert és még ki tudja melyiket. Esélyük természetesen nincs az ellenfeleknek, akkor is nyerek, ha faltól falig megyek. Továbbmegyek: a versenyek 90% -ban be tudom küldeni ugye a gépet magam helyett B-Specben, ahol sorra megnyeri az összes versenyt. Kérdem én: ennek mi értelme? Választásom pedig nincs, ugyanis pénzem semmi, tehát venni sem tudok kicsit emberszabásúbb autót, de ha nyerni akarok nincs is értelme! Minek szenvedjek, amikor ész nélkül is legyalulhatom a mezõnyt? Az lenne a jó, ha nem tehetném meg. Ezzel az autóval akármennyi pénzt összeszedek, (Úgy, hogy nem is én vezetek) megveszem a kategóriának megfelelõ autót, széjjel tuningolom (mert nincs teljesítmény megkötés) és simán nyerek mindent.
Egyszerûen nem értem, miért nincs ez jobban megcsinálva. Hiába a sok száz autó, ha nem vagyok "rákényszerítve", hogy használjam õket!
Magától tud vezetni a B-Spec, vagy "tanul" tõlem a játék során?
Ha magától, akkor sok értelme nincs, csak egy bivaly kocsi kell alá..
r1et megnyomod, atmegy az adatlapos oldalra. ott tudod gyorsitani (ergo ha mozizni szeretnel nem lehet gyorsitani, csak amikor az adatokat, meg a palyarajzon rohangalo betuket latod) s ott L1+jobbra amennyiszer akarod (max 3x) s L1+balra irany, ha csokkentened.
felul van 5 szam. balra jobbra iranyokkal allitgathatod. 1-5ig skalazva, hogy milyen intenzitassal nyomja a pilota. haromszog, az elozesre felszolito gomb, ha az aktiv, mindenaron elozni probal, korrel pedig a boxba hivhatod ki, ha szeretned.
Hogyan kell tanítani? Egyáltalán lehet, vagy csak véletlenszerû teljesítménnyel vezet? Egy kis leírást kérnék valakiítõl 😊 Köszi 😊
"
igen van
soka autó ha összegyün a visszajátszásban...be-bericegnek a sorok
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ilyen helyen autokazunk s jokedvunk meg le is vethetjuk magunk a szirtrol vagy ez csak egy "atvezeto kep" ?
Mi a rák van veled, kezdek ám megharagudni.....<#szomoru1>#szomoru1>
A Merci és az NSX szépen megvicceltek a végén! Valahogy úgy mint Terence Hill és Bud Spencer a Különben dühbe jövünkben a roncsderbin...