Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Hol látom, ha a kocsiban olajat kell cserélni? Ér valamit egyáltalán? 😊
torrente
A GTA sorozatot is lehetett másolni és mégis megjelent a GTA San Andreas. A GTA San Andreast is lehet másolni, pedig van akkora név mint a GT4. És így tovább...

mohus
a memókártyára rá kellene varázsolni a Network Konfigurációs Fájlokat is...

némely játék ezt elvégzi ...pl a Killzone

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
jaja...UTP kábel azt csá

a vicces az volt a GT3-ban hogy amikor link kábellel két gépet összekötöttünk nem voltak géi ellenfelek..LOL

szval osztott képernyõs gammával volt egyenértékû

szted a három monitor három konzol is mûkszik így? a GT4-nél?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
mert mi szeretnénk GT5-t is....

és a GT4 megvételével ehhez járulsz hozzá

musha
és ez neked miért jó?

JohnnySmith
Csak ez vonatkozik rátok:
2 PlayStation 2 consoles (obviously)
If older style, then 2 Network Adapters as well. New Slim Line PS2’s have built in Network Adapters.
1 Crossover Ethernet Cable.
2 TV sets
2 copies of the game
1 PS2 memory card for each console

2gép nmeg cross kábel aztán annyi. A többi meg lan beállítás a gamen belül.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Téma: hálózati játék !

Na találtam valamit..ezt kéne lefordítani aki tud angol..

GT4 LAN Set Up Guide
This guide I have managed to Source from Sony, and it DEFINITELY WORKS!!!!

For 2 Players Equipment Requirements:

2 PlayStation 2 consoles (obviously)
If older style, then 2 Network Adapters as well. New Slim Line PS2’s have built in Network Adapters.
1 Crossover Ethernet Cable.
2 TV sets
2 copies of the game
1 PS2 memory card for each console

3 – 6 players (6 being maximum number of players) Equipment Requirements:

3 – 6 PlayStation 2 Consoles (obviously)
If older style PS2’s are involved, then a Network Adapter for each older style console.
1 Switch or Hub
1 Straight Through Ethernet Cable PER Console
1 copy of GT4 per console
1 TV per console
1 PS2 Memory Card Per console

Setting up:

1. Allow the game disc to automatically create the Network Configuration on each memory card and don’t forget to save it.

2. Give each console it’s own user ID Number. (if 2 consoles have the same ID number it will fail).

3. Set one console only as the host and set how many players will race.

4. Go to the options menu and select LAN Connections

5. Change the Auto connection setting to YES and give the console a connection ID number. Give each console it’s own ID Number.

6. Return to the options menu and select LAN Play.

7. Within the LAN settings menu set one console as the host and choose the number of players.

8. Give each console a machine name and leave all other host settings as NO

9. To select which tracks to race, go to Course Reg. Settings and select your tracks.

10. Launch the LAN game by selecting Multi LAN Race from the Arcade menu.

11. (If there is no Network Configuration, one will be created at this stage.

12. Launch the Host console a few seconds before the others.

For some existing networks, it may be necessary to create or edit the Network settings manually to ensure that the IP Range matches that of the router. In this case, leave the auto connection settings as NO

Now when you select Multi LAN Race from the Arcade menu, you will be able to create/edit your Network Settings manually.

Kellene valaki aki jól tud angol.. az megnézhhetné a GT4 weblapján ezt a hálózati dolgot. Én sajnos nem tok. Csak UTP kábellal nem jo... sem sima sem keresztkötésûvel sem sam sem, nincs egy vasamsem....
Ombika
Hal istennek! 😊

Al Age
és ha simán összekötitek a két gépet utp (remélem jól írtam le) kábellel?
egyik fele egyik gépbe, másik meg másikba...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

mohus
ja méretek
15MB
14MB
10MB
6MB

mohus
Mohus digit videók:
Intro1
Intro2
Golf
GolfArt

mohus
hát nem vagyok egy hálozatépítõ...de bizti hogy router kell hozzá?

Na má na ! 2db tv, 2db Ps2two, 2db GT4 összeköt, játszik... na kapiska ?? He ??? Csak azt nem tudjuk hogyan kell ! Ebbe kellene help.
JohnnySmith
????? mi ??????? mit szoptok mert eddig csak az jött le hogy szoptok..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Szasztok ! Segítsetek mán na !
Haverral szopunk a hálózati GT4 partival.. nem megy.. pedig van minden.. 2 db 70004 beépített hálózati kártya, router, 2 db gyári GT4 és 2 DB GT FUN (FULL VERSION). De csak szopunk, szopunk és szopunk. Help, help......me csak szopunk...szo....
mohus
Replayt sehogy

"Egyébként naon fasza" - nekem kellemetlen.
Hali! Replay-t hogy lehet pendrive-ra menteni?

Egyébként naon fasz lett a game, prológnál 1000x jobb, a hangok meg minden. "Nordsilffen" (nem tom hogy kell leírni) menni az valami brutál!!!
musha
éjjen 😞((

mohus
egyelõre másolhatatlan

a japáni verzió már 3 hónapos lassan de nem lett megtörve

Nagyon bõrös a gém!<#eljen><#vigyor2>
Haverok meg nyúznak,h másoljam le,
de nincs kedvem elszarni még vagy két dl lemezt....
Neten is lehet nyomni, vagy csak hálóba kötve? 30004essel?
Mi kell hozzá?
Jó,h sok utcai autót össze lehet benne hasonlítani, amirõl amúgy nem tudnád, csak megtippelni,h melyik a jobb.
mohus
sztem játszunk inkább majd neten...

yamauchi azt is a legjobbra akarja...NO LAG stb

mohus
hmmm..

cenobite
Nem tudom figyeltétek -e, hogy a Laguna Seca pályán az egyik helyen, két Mazda reklám között egy Hmmmmmm felirat található. Nem oldalsó reklámcsík, hanem fent van, ilyen kapu vagy mi, átmész alatta. Visszajátszásnál vettem észre és nem tudom mi lehet. Olyasmi dolog lehet, mint mondjuk a zoom-zoom a mazda reklámoknál?

gamertag: kenobita

JohnnySmith
Lan party? 😄DDD (switch-is hub-is van) 😄 Már csak egy BB adaptert kell szereznem 😊

mohus
GT4 - Video - 10,3 MB

Golf Art

mohus
Akinek megvan a GT4

1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, DanielT
6, Badsector
7, JohnnySmith (Johan)
8, al bundy

musha
persze, csakis belsõ nézetbõl. a külsõ nézet látványos (fõleg a 4-ben (a Prologue alapján)), de a belsõ sokkal használhatóbb.

musha
ehm, sajna nekem még nincs meg. én csak itt szemlélõdöm ^^

mohus
Akinek megvan a GT4

1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, Musha
6, DanielT
7, Badsector
8, JohnnySmith (Johan)
9, al bundy

mohus
ja kevertelek titeket😊 a lógótok egyforma😊

Al Age
nem vagyok benne a listában

mohus
akkor miért irtad a listához a neved?

mohus
hát nem tudom hogy bírod ki...

erre a gémre gyûjteni kell😊 jó elõre, ne mond hogy nem volt elég idõ gyûjteni...annyit halasztották

Al Age
nincs sajnos, sõt még a gém sincs meg😞

JohnnySmith
1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, Musha
6, DanielT
7, Badsector
8, JohnnySmith (Johan)

mohus
nem is kérdeztem kinek van már meg a gamma? írja hozzá

1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, Musha
6, DanielT
7, Badsector

mohus
van már kormányod?

Al Age
pedig ahogy elnézem csak itt a fórumon min. 2 embernek megvan az összes aranyra😊)))
plusz egy pajtimnak is, aki már nem fórumozgat

Al Age
meg lehet csinálni az összes jogsit aranyra gyári kontrollerrel😉
belsõ nézetbõl nyomjátok? mert azt a pályát csak abból lehet megcsinálni...

mohus
"kicsit változott az irányitás ugy is mondhatnám nehezebb mint elözöekben "

viszont kormánnyal isteni

Most nezem hogy vannak,kulon tuning autok. Az RX 7-es a Remus-tol igazan brutal😊 Meg a Hyper Silvia se semmi😊

Triathlon for life

malter
s et goldra?jo lenne😊)))a b-t szoktam meg max az a-t
cenobite
Drag versenyeket hol találok? Hirtelen végigfutottam a pályákat, de nem találtam. Vagy lehet, hogy csak átsiklottam felette...?

gamertag: kenobita

musha
hehh...asszem akkor én elég tehetségtelen vagyok ^^

CHEAPBOY
Akkor jol sejtettem, pediglen DS2essel, 2 Mpt is bele lehet vagni az arany idobe....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Cote D Azur a neve a jatekban
Monaco, Toyota Gt One...😊
En anno megcsinaltam joyjal is, de nem veletlen emlekszem ra igy kapasbol😊