8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
IGAZIWILLIAMS #3372 OFF--Most néztem,hogy a JGTC-nek leáldozott,mostmár Autobacs Super GT lett...vajh miért van ez? -
#3371 én is szeretem a termékeiket
mennyi is lett az időd? mert siettem már a végén nagyon hogy abban a maradék 2és fél órában mennyek normális driving aid-ek nélküli autóval is! -
#3370 Én tuti nem -nálak le
Egyébként engem is megvertek 1 mp-cel! -
#3369 enisigyvagyokvele... meg sem merek szolalni, mert le-tok, olyan gagyi vagyok... nekem a celom mar jogsiknal is a bronz volt, bar azokat 70%ban elsore bevittem, sot volt egy rallys amit 1bol! aranyra vittem, csak lestem!!! amugy irtozat pancser vagyok... namind1, a jatekert kell jatszani ugyis(mondja egy luuzer) -
#3368 Köszi az észrevételt, gondolom Ballor oldala kapcsán nekem szólt.:)
A listát nem én csináltam én csak ideraktam a szerző engedélyével.
Ezt a játékot japánok csinálták, akik nagyon szeretik anyaországuk termékeit:D
Ergo bizony-bizony, rengeteg japán kocsi van benne és nagyon sokszor egy típusból is ilyen sok. -
#3367 Én inkább megmaradok a háttérben és figyelek:) Nem akarom lejáratni magamat, a sok vérprofi addikt között -
johndoo #3366 És képzeld el, milyen könnyű képben lenni amikor megveszed és őket. Mármint nehogy két egyforma legyen. -
Akey #3365 19 Mazda RX-7, 21 Lancer, 20 Impreza, 47 Skyline, de csak 9 Supra!!! Azért számoljatok utánna, mert lehet, hogy tévedek. :) -
Akey #3364 Apró észrevétel: a 720 autóból csak 20 db Honda NSX van! :) -
Gábor #3363 Még megfontolom! :) -
#3362 szivesen:) HAt bezony jo dolog azz:) Persze akarmennyire is szeressem, nem lehet jobbat menni vele mint egy jol kialakitott minden kanyarban "kovetkezetes" autoval.... de probalkozni azer lehet:) -
#3361 Köszike:)
Így már értem, és én sem vetem meg a virgonc kocsikat:D Jól esik állatkodni időnként:D -
#3360 Sokaknak a csapatas mar tul sok, ezt en megertem. Jol is tetted hogy akepp szoltal rola ahogy a cikkben (lattam hogy a dolgok nagyreszt Te irtad, utolg is grat. az osszeszedett atgondolt profi leirasert)., csak megjegyeztem hogy en imadom ha a verda kréjjzzi az uton :) -
#3359 Köszi:D
A tuningot pl én írtam, de nem írtam, hogy az oversteer rossz dolog, én is imádok csapatni:D
Én csak azt írtam, hogy sokszor kellemetlen lehet, pl amikor egy erős autóval nem úgy készülsz a kanyarra, hogy csapatni fogsz, de a végén mégis ez történik:) -
#3358 Yeah... irogatok is be a kommentekbe ide oda amoda:) Orom latni ha egy rajongo vagy szakavatott (edesmind1) ennyire beleassa magat a dolgokba. a Tuning leiras is popec (bar en mas szabalyok szerint szeressem az autot az uton tartani, mint ott irva vagyon)
Nezik is az oldalt, van community... nekem begyun. Kicsapom linkkent az oldalra (cb.hu) hamarosan , sokan vettek mar GT4et, tudjak csak hol kell Janikent bizonyitani orszag vilag elott:) -
#3357 Tetszik? -
#3356 ecsém, uber oldal egyebkent ez amit linkeltel:) -
#3355 beirtam nekik, hogy gyujjenek ezerrel:) -
#3354 Köszi:)
Nembaj, legyünk csak minél többen:) -
#3353 de eros mezonyre onnan nem kell szamitani:PPPPPPPP -
#3352 oksee.:) -
#3351 Mármint ezt az oldalt:) -
#3350 Megköszönném, ha esetleg az indexen is belinkelnéd ezt az oldalt.
Legyünk ott minél többen GT fanok, mi is jól járnánk vele:) -
#3349 kiraaaly! Vegre kiderul nagy mester vok e avagy sem (index foruman mar enyime e trofea, de tobb kell:D). -
#3348 Írtam oda....
Nemsokára azon az oldalon is lesz fórum, így a következő verseny helyszínét, autóját, stb... ott beszélhetjük majd meg:) -
#3347 vmi hasonlora... de hogyan tudom kihozni azt a palyat alapbol?:( -
#3346 Konkrétan mira gondolsz?
Mert itt már megy egy verseny. És ezt itt a fórumban is írtam:) -
#3345 Ne irjunk Ki GT bajnoksagot? KI(MI)t szol hozzá?:) -
#3344 Ujonnan ugyanaz akormany 17000ft. -
#3343 sztem ha olyet veszel újat vegyél, ki tudja kinek az unoköccse kínozta meg:)
cdromot sem vesz senki használtan ugye -
#3342 Nem, hanem nemrég láttam aprón ennyiért. -
Gábor #3341 Ezt vegyem úgy, hogy ennyiért felkínáltad? :) -
#3340 Feltételeztem, hogy elnézted, senki nem mondta, hogy csaltál volna :) -
#3339 ok akkor csaltam :) mert csak megvettem a járgányt és mentem is a városi pályák közé
ELNÉZTEM
veszek gumit aztán újra nekiülök -
#3338 Egy jó állapotú, használt GT3-as Logitech szerintem tökéletesen megteszi. 10-12 ezer körül megkapod... -
Gábor #3337 Egy pénztárcakímélő GT4 kompatibilis kormányt tudnátok ajánlani? -
#3336 Gyárilag sport gumi van rajta. -
ddt500 #3335 HA gyárilag az van akkor igen.
-
#3334 Ugye nem sport gumikkal mész? (gyárilag az van az M3hoz, de a kiírás ugyebár standard - road gumikkal szólt)
:) -
#3333 Tyhű, most nézem az idődet