Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, van motorháztetõs játék is
Ezek szerint lehet motorháztetõ nézetbõl is játszani, és nem csak visszajátszásnál lehet választani. Ha jól értem. A GT3-mal az volt a bajom, hogy hiába szereztem meg valamilyen király autót, egyszerûen nem éreztem (láttam), hogy pontosan milyen autóban is ülök, mert belülrõl semmi külömbség nincs köztük (látványra) és nem is lehet olyan jól érezni az autó elejét és oldalát (ha nincs motorháztetõ).
Jose1975: én nem láttam ilyen beállítást (külsõ, motorház, belsõ: fordulat, kmóra stb.) nézetek vannak csak
ami kellene:
- egy általános leírás a GT4rõl a fõoldalra
- tuning (erre van ígéret)
- tippek, trükkök (talán erre is lesz ember, itt írta 😉 )
- jogsikhoz tippek, megnyerhetõ kocsikkal (ezt a neten megtaláltam, fel tudom rakni)
- versenyek leírása

errõl az oldalról minden jöhetne, de nem kell ehhez ragaszkodni, ha innen akar valaki fordítani, az is jó: gameFAQs

ha gondoljátok és jól kitaláljuk, akkor lehetne egy GT4 bajonság is (ezt már kérte valaki) pályaeredményekkel term.
Egy kérdés.

Játszottam a Gran Turismo 3-mal, amiben nem volt csak egy külsõ nézet, illetve egy belsõ nézet (fogjuk rá hogy belsõ nézet). A kérdés a következõ: az új GT4-ben van-e más nézet például motorháztetõ nézet, vagy lehet-e állítani a külsõ nézet látószögét?
várom az anyagokat, amit fel lehetne tenni
eddig még nem jött semmi

ha nem nagyon lesz mozgolódás, akkor én sem erõlködöm
DanielT
Respect 😊
mohus
sirály az oldal😊

fõleg az enyémhez képest😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sziasztok!
Még új vagyok itt a fórumon.Megjelenése óta nyomom a GT4-et, szinte folyamatosan,93,4%-nál tartok.Ha kell, tudok segíteni a honlap írásába.
Üdv.:johndoo

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

JGTC
Tetszik!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mi benne a szigorú?
jöhet, és meglátjuk mi lesz
term. felrakom!
JGTC
Elég Szigorúan néz ki az oldal<#nevetes1>

Próbálok küldeni pár tippet pl:mivel érdemes kezdeni

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
nocsak, itt is összefutunk😊

írtam a PH!-n is, de ide is beírom: tuning leírás részemrõl ok.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

csak ennyi segítség kell: leírások készítése
a többit meglátjuk: élehet regelés, beállítani egy fórumot stb. de ha nekem kell kitalálni mindent, és én is csinálom, akkor hamarabb játszunk a PS3+GT5 párossal szerintem!

Nem programozás segítség kell, hanem leírás készítése. A felrakás, stb. az én dolgom, ha túl sok cikk lesz, akkor megoldhatjuk, hyog a regesek töltik fel, vagy mittudomén 😄 De ha kevesen leszünk, kevés tartalom, akkor nem éri meg a további munka
JohnnySmith
Nagyon pofás kis oldal sztem 😊Látnék benne fantáziát. Nem tudom miben tudnék segíteni de szívesen segítek valami cíkket írni vagy hasonló😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

szeirntem kis részekre kellene osztani és azokat "kiosztani" embekre: pl.: B jogsi, A jogsi stb.
Kezdõknek egy leírás, tuning, tuningok hatása a kocsikra stb.
lehetne képfeltöltõ cucc, ahol megosztanánk egymással a képeket (ezzel vigyázni kellene, mert a tárhelyem véges (egy olyan kép 200-300k is lehet)
ja, néztem már azt a weblapot
meg más angol oldalakat, ezekrõl kellene az infókat magyarrá tenni
hogy az angol onnan áthozzuk, nem lenne értelme

de az sem lenne rossz, ha teljesen magatoktól írnátok a leírásokat
nekem mindegy, csak jó és használható legyen a tartalom
leírásokkal lehetne segíteni: tuning, egyéb tipp, "végigjátszás", kezdetek, mit érdemes venni elsõ körben stb. Tehát tartalom kell, mert ezek megírására nem lesz idõm, a lapot kaprban tudnám tartani, meg az általatokírt cuccot felvinni, de hogy én írjam meg, az már sok lenne

ha fog mûködni fog, ha nem, akkor nem, nem fogom erõltetni, ne csak nekem legyen fontos egy ilyen oldal
DanielT
Jó ötlet, az eddigi állapot is tetszik, gondolkozom, hogy mivel tudnék majd hozzájárulni. Az alap adatokat fel lehetne tölteni innen.

Halihó!

Régebben felvetettem egy GT4 site létrehozását. Akkor még csak a szám járt. Mára a kezem is. Csináltam egy alap feületet. Ezt kellene kitülteni értemes tartalommal. Az alapokról indulva: jogsi, kocsik, pályák, versenyek, tippek, stb. Ja, persze az egyik legonfotsabb rész: a tuningok leírása. Ha ezekre lenne jelentkezõ, és lesz segítségem, akkor tovább is gondolhatjuk a dolgokat!

Akit érdekel, nézze meg az GT4 oldalt! Aki tud segíteni bármiben (két játék közt), attól szívesen veszek minden infót! Miért ne legyen nekünk, magyaroknak is egy 'rajongói' oldalunk? Legyen, tegyünk róla! Egyedül nem fogom bírni, rengeteg a cucc, sok a fordítanivaló! Jó angolosokat és újságíró hajlamúakat várok! 😉 Hozzuk össze!

Rajtunk múlik!
JGTC
Kössz a tippet everybody.

DanielT
Jah, úgy értem, hogy a topik nálam benne van a kedvencekben és jelzi, hogy xx darab új üzenet jött. Na, megörülök, hogy elhangzik valami értelmes infó, erre csak pendriveokról megy a csevej.
mohus
öcsikém...szióka, DE mint már irtam

A MEDIAMARKT-os Gericon 16 MB-os PENDRIVE 999FT NEM MÛKSZIK A GT4-gyel

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
feleslegesen?

DanielT
Szerintem akinek nem megy az írja be... feleslegesen jövök be, ha új üzenet van, mert pendriveokról szól...
B@dsector
Plextor PX-F256-al szintén mûködik.
Memorex Travel Drive 512MB szintén zsír

mohus
amit még teszteltem
Sandisk Cruzer micro 256MB OK

mohus
nem
nem kompatibilis

szép, csak kár, hogy nem lett nagyobb<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sziasztok,

a kedvenc autóm, nagyon jó vezethetõséggel és fantasaztikus "lángokkal" (remélem sikerül a kép csatolás egy négy kipufogás lángolásról<#nyes>)
[/img]
DanielT
Szerinted mi tudjuk, hogy neked megér -e egy ezrest, hogy GT4 képeket tudj menteni?
JGTC
Érdemes szerintetek venni egy 16Mb-os Pendrive-ot egy ezresért
(Media-Markt), ha csak a Gt4 képek miatt kell?

Hmuda
Én se, én is csak hallottam.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

JGTC
ezt nem nagyon vettem észre

Van hogy ugyanazon a pályán egy másik autóval már nem tud menni
normálisan, hogy ne üsse oda a vasat a célegyenes végén.Nem értem mi alapján nõnek a skilljei.

Hmuda
Elvileg minél több van, annál jobban vezet a gép B-specben, de ezt még nem tudtam megerõsíteni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Az A-Spec pont mire jó?

mohus
bótban😊

nem én csináltam a fotót...
lehet hogy a tuning shopban is árulják, de elképzelhetó arany jogsi stb

JGTC
Ha a garázsban váltassz verdát akkor orral áll kifelé.Ha egy verseny után mész vissza ,vagy csak a sorozatból kijössz savelni akkor áll háttal.
(Ha lenne a gémben Toyota Pod azzal ez nem lenne kérdés😊
Most van 9450 A-spec pontom.<#vigyor>
jó az R34-es NISMO.Hol adták?

mohus
2900 körül de még semmi pozitív bonus😊

azt esetleg tudja valaki hogy mitõl függ hogy a verda szembõl vagy háttal van a garázsban?

Al Age
Jó ez a körkép😊
Nismo R34 Skyline tali😄

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

HI!
Kérdés: kinek mennyi A-Spec pontja van???
Skynet
A baj csak az hogy hiába írod DL-re vagy bármire...nem fog mûködni😊
Még nincs mûködõképes warezvltozat sem rip (ami 1 dvd-re férne) sem teljes...
mohus
Hazárd megye lordjai

mohus
Panorama mode

mohus
akár kiírhatod háromra is? de minek amikor a boltban már megírtat árulnak

JGTC
Tényleg!Van Liszt Ferenc is!

Skynet
Sehogy nincs mûködõ warezváltozat MÉG😊
urbijoe
ezt a játékot hogy lehet egy vagy kettö dvd-re kiirni mert ugytudom ez a játék DVD9 fomátum?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

mohus
még klasszikusok is😊