8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • DanielT
    Tejóég! :) Én 2 hét alatt elvittem 33% ig, azóta hozzá sem nyúltam :)) Kissé besokalltam :D
  • mohus
    papamaci most tartok a gém 20%-nál:)

hol van még az F1 autóm!?:)
  • DanielT
    Egy Forma1 -es verdával is csinálj már légyszi egy videót, még nem láttam mozásban a gépet. Ha lehet az eredeti hang maradjon rajta. Egyéb kérésem nincs :)) Köszi!
  • mohus
    Új mohus digit videók
    Infinion Raceway mohus köridő 29MB
    Infinion Nissan Zexel Synchronised video 24MB
    Nissan Primera 2.0 Test (300 paci, ASM 2/2, TCS=0, RM/RM, MT, LT Driving Force) 53MB 16:9!
  • cenobite
    576.hu fórumból:

Hatrix és én, új "versenyt" szeretnénk indítani a népszerű Gran Turismo 4 kapcsán. Célunk, hogy megtudjuk kinek mi a kedvenc autója, melyiket tartja a legszebbnek, legérdekesebbnek. Szavazni E-mailban lehet nálam, úgy, hogy az alábbi kategóriákba jelöltök 3-3 autót. A szavazáson meg kell adni az autó teljes nevét, modell, típus, évjárat, szín!

Íme a kategóriák:

1. Mini és kisautók:
    -minden olyan autó, ami kisebb a Golfnál (pl. Corsa, Beat, Jazz) Top 5

2. Közép és nagy kategória:
    -Golftól nagyobb, egészen az M5-ös BMW-ig és a Mercedes E-ig Top 5
    (a Golf már ide tartozik)

3. Sportautók: Top 5
    -NSX, RX8, SL, Zonda stb.

4. Versenyautók: Top 5
    -JGTC, DTM, Le Mansi stb.

5. Oldtimerek: Top 5
    -a régi ami verdák (muscle carok), ill. minden olyan autó
    ami legalább 30 éves

6. Prototípusok és Koncepció autók: Top 5
    -a jövő autói, ezek többségében japán autók

7. Tuning autók: Top 5
    -Mine�s, Nismo, Spoon stb.

Ebbő a fenti 7 kategóriából válogatjuk ki a Top 10-be a legtöbb szavazatott kapott autót.

Ezen kívűl:

Bonus 1.

Te melyik autót szeretnéd a garázsodban? Top 5
    -a szavazók választhatnak, mely autókat tartanátok otthon

Bonus 2.

Melyik autót találtad a legmeghökkentőbbnek, a legérdekesebbnek? Top 5
    -ki melyiken lepődött meg stb.

Szabály: mindenki egyszer szavaz, lehetőleg minden kategóriában, a föntebbi kritériumoknak megfelelően.
    Feltétel: a game ismerete, nem fontos, hogy meglegyen, csak nyomjátok valahol (haver, osztálytárs, unokatesó stb.), lényeg ismerjétek az autókat.

A szavazás ettől a naptól érvényes, most már küldhettek e-mailt, egészen e hónap végéig!

A szavazás végeredményét leközöljük itt, ill. Hatrix GT4 oldalán!

A részvételt előre is köszönjük, minné többen szavaztok annál jobb (ha van ismerősötök, aki nem jár ide fórumozni, akkor annak is mondjátok meg, nyugodtan szavazhat)

Köszönjük:

Hatrix, Super Dante
  • Kaplan
    Gamestore? :)
    Nah de kérem szépen az a nemsokára kb. mikor lesz?:)
  • mohus
    az atw egy fos:)

UW és freeweb ezt ajánlom:)

a 160GB-n szoríthatnál nekem egy kis helyet mondjuk 1 GB-ot és oda feltolnék mindent
  • CHEAPBOY
    1. nem tudok honlapot kesziteni, s nem is akarok.
    2. Akarmit csinaltam (explorerrel, flashfxpvel, total commanderrel) az istennek sem akarta felnyomni az ATWre a dolgokat, meg egy nyavalyas kepet sem, nemhogy vidijot.

Nem baj nemsokara lesz 160 gigas sajat tarhelyem, arra 3 kattintassal tudok majd felrakni mindent, mindenfele buzi megkotes, meg szabaly nelkul.
  • mohus
    nekem mér sikerült?:) meg annak a többmilliárd honlapkíszítőnek?:)
  • CHEAPBOY
    ah... az eselytelen. meg nem sikerult sohasem:(
  • Lammer
    nezz az a viynos topikokba... anno en voltam a first HDDs okossagban ;) inkabb priviben mert ez mar off...
  • Lammer
    hatigen... :( de a sebesseg minden piizt meger pcmben is U320as(73Gb) vinyo van renccernek, az sem voot occso a vezerlovel eggyut ;) sebesseg buzi vagyok ;)
  • eightmiles
    aha és ilyet lehet kapni minden kis boltban, vagy rendelni kell? és menne akkor is, ha be van csippelve a gép? sry, nem érteni hozzá
  • Al Age
    Abszolút igazad van, én is szívesen játszanék vinyóról, csak tod ez a kettő együtt kb annyiba kerül, mint egy vadi új PSTwo...
  • Lammer
    ha minden kotel szakad: BB adapter+HDD en is errol futtatom a gamet... egy "picit" gyorsabban tolt... ;)
  • eightmiles
    holla, megvan a gt4 eredetiben, de nem indul el. amikor elkezdené tölteni, két pistyogást hallok, aztán semmi. próbáltam browser-ből is elindítani, csak tölt, de a lemez nem jelenik meg. A game PAL-os, SCPH-30004 R-es gépem van, és azt írja a kézikönyv, hogy
    NOTE: Owners of SCPH-30000 and SCPH-50000 series Playstation(R)2 consoles should refer to the setup instructions supplied with the console.
    ami vmi annyit jelent, hogy az ilyen típusú gépekkel rendelkező tulajok forduljanak a PS2-höz kapott szabályzathoz.
    (a gépem egyébként be van chipelve, és mostanában pár játékot nem olvas be, de sztem nem ez a baj, mert több égetett és eredeti játékot is elindít.)
    remélem valaki tud segíteni, mert erre a játékra vártam már régóta.
    thanx előre is
    peace
  • mohus
    inkább tedd fel netre...kb 30MB-ban
  • CHEAPBOY
    Mivel a freemailen lehetseges matol az 1gbos fajlcsatolt emailkuldes az osszes vidijomat el tudom kuldeni emailben akinek kell:) Igaz ehhez a kell hogy aki csak teheti legyen freemailes cime s dobjon 500ftot a perselybe amivel 3 honapig hasznalhatja eme szinte korlatlan levelezgetest:)
  • mohus
    más video nem lesz?
  • Lammer
    stilusosnak stilusos, de az opening utan, en egy jokis CG endinget vartam... ;)
  • mohus
    én is pont tegnap fasíroztam ki aranyzra a cuccost

sztem stílusos a Nurburgringi vég:)
  • Lammer
    Haaaat(tal nem kezduunk mondatot) sracok!!! az endmovie lehetett volna egy kicsit kreativabb is ;)
    na megyek extreme versenyekre... ;)
  • Kaplan
    Ez olyan őszínte s megható volt!!!
    De én csak segítem a vállakozásod nemde? :) Viewtiful DZSÓÓ :)
  • Ombika
    Hiheto! :)
  • rollab
    próbáld meg az UW-t
    de legyen valami kezdőéapod ott, mert ha nincs index.html vagy index.php, akkor törlik, valami kezdetleges indexed legyen!
  • mohus
    nekem is offolták onnana 100Mb-os COD:UO videómat...jó kis online csata volt
    többet oda nem teszek fel semmit:9
  • mohus
    18ért tied az enyém...sztem elég jó ár:)
  • JGTC
    jól vansrácok az atw kicseszett velem megszüntette a tárhelyem mert amikor felakarok tölteni valamit Total Commanderrel akkor a csatlakozás után rögtön kiírja, hogy 530login incorrect. :(((
    Úgyhogy ezt buktam!
    Most néztem Ballor oldalát.Ott is be van linkelve a vidók résznél és semmi nem jön be!
    Megcsinálom én szivesen újra, csak nem lesz annak is ugyanez a sorsa?????
  • Ombika
    Ekkora tarhelyem nincs! :(
  • Lammer
    amikor linkelve lett, leszedtem, tok jo!!!
    ha mondasz egy ftpt feltoltom neked szivesen, azt kilinkeled ujra max...
  • JGTC
    most már úgy látom senkinek

• cloud.strife
    Jah, csak egyszer mentem neki picit, de inkább hátrányos volt a köridőre, mintsem előny!! :\

oldalra meg megyek!! :)
  • Ombika
    MEgy ez vkinek?
  • Ombika
    Nemtud vki elado Gran Turismo 4-et jo aron?
  • rollab
    nekem most megy az oldal
    sajnos néha karbantartanak rajta (a múltkor a RAM szállt el stb.) vannak ilyenek
    próbálkozni kell és eléred! ;)
  • JGTC
    jó kis autó az, nagyon bevállt konstrukció!!! Annyira bevállt, hogy még az udvaromban is elférne!

Gyerekek nem tudja valaki mi van Ballor oldalával?? Nekem nem hozza be!
  • mohuska
    hát itt ez a max...GT3-ban 1100 lovas volt de ott is csak ilyen 450-et ment.
  • mohus
    ja PSTWO vagy PS2 régi verzió?
  • mohus
    ez a basic setup nálam:)

ha majd onlineon toljuk jöhetsz mögöttem....az ideális íven és tempóban....mondjuk a kocsid beállításait nem akarom elvégezni , lehet lemaradsz:)

csak viccolok ám....

de szerintem soha nem fogok tanulóvideót kiadni...
  • UNREG
    kösz, kedves vagy... :)