8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#3697 Tejóég! :) Én 2 hét alatt elvittem 33% ig, azóta hozzá sem nyúltam :)) Kissé besokalltam :D -
#3696 papamaci most tartok a gém 20%-nál:)
hol van még az F1 autóm!?:) -
#3695 Egy Forma1 -es verdával is csinálj már légyszi egy videót, még nem láttam mozásban a gépet. Ha lehet az eredeti hang maradjon rajta. Egyéb kérésem nincs :)) Köszi! -
#3694 Új mohus digit videók
Infinion Raceway mohus köridő 29MB
Infinion Nissan Zexel Synchronised video 24MB
Nissan Primera 2.0 Test (300 paci, ASM 2/2, TCS=0, RM/RM, MT, LT Driving Force) 53MB 16:9! -
#3693 576.hu fórumból:
Hatrix és én, új "versenyt" szeretnénk indítani a népszerű Gran Turismo 4 kapcsán. Célunk, hogy megtudjuk kinek mi a kedvenc autója, melyiket tartja a legszebbnek, legérdekesebbnek. Szavazni E-mailban lehet nálam, úgy, hogy az alábbi kategóriákba jelöltök 3-3 autót. A szavazáson meg kell adni az autó teljes nevét, modell, típus, évjárat, szín!
Íme a kategóriák:
1. Mini és kisautók:
-minden olyan autó, ami kisebb a Golfnál (pl. Corsa, Beat, Jazz) Top 5
2. Közép és nagy kategória:
-Golftól nagyobb, egészen az M5-ös BMW-ig és a Mercedes E-ig Top 5
(a Golf már ide tartozik)
3. Sportautók: Top 5
-NSX, RX8, SL, Zonda stb.
4. Versenyautók: Top 5
-JGTC, DTM, Le Mansi stb.
5. Oldtimerek: Top 5
-a régi ami verdák (muscle carok), ill. minden olyan autó
ami legalább 30 éves
6. Prototípusok és Koncepció autók: Top 5
-a jövő autói, ezek többségében japán autók
7. Tuning autók: Top 5
-Mine�s, Nismo, Spoon stb.
Ebbő a fenti 7 kategóriából válogatjuk ki a Top 10-be a legtöbb szavazatott kapott autót.
Ezen kívűl:
Bonus 1.
Te melyik autót szeretnéd a garázsodban? Top 5
-a szavazók választhatnak, mely autókat tartanátok otthon
Bonus 2.
Melyik autót találtad a legmeghökkentőbbnek, a legérdekesebbnek? Top 5
-ki melyiken lepődött meg stb.
Szabály: mindenki egyszer szavaz, lehetőleg minden kategóriában, a föntebbi kritériumoknak megfelelően.
Feltétel: a game ismerete, nem fontos, hogy meglegyen, csak nyomjátok valahol (haver, osztálytárs, unokatesó stb.), lényeg ismerjétek az autókat.
A szavazás ettől a naptól érvényes, most már küldhettek e-mailt, egészen e hónap végéig!
A szavazás végeredményét leközöljük itt, ill. Hatrix GT4 oldalán!
A részvételt előre is köszönjük, minné többen szavaztok annál jobb (ha van ismerősötök, aki nem jár ide fórumozni, akkor annak is mondjátok meg, nyugodtan szavazhat)
Köszönjük:
Hatrix, Super Dante -
#3692 Gamestore? :)
Nah de kérem szépen az a nemsokára kb. mikor lesz?:)
-
#3691 az atw egy fos:)
UW és freeweb ezt ajánlom:)
a 160GB-n szoríthatnál nekem egy kis helyet mondjuk 1 GB-ot és oda feltolnék mindent -
#3690 1. nem tudok honlapot kesziteni, s nem is akarok.
2. Akarmit csinaltam (explorerrel, flashfxpvel, total commanderrel) az istennek sem akarta felnyomni az ATWre a dolgokat, meg egy nyavalyas kepet sem, nemhogy vidijot.
Nem baj nemsokara lesz 160 gigas sajat tarhelyem, arra 3 kattintassal tudok majd felrakni mindent, mindenfele buzi megkotes, meg szabaly nelkul. -
#3689 nekem mér sikerült?:) meg annak a többmilliárd honlapkíszítőnek?:) -
#3688 ah... az eselytelen. meg nem sikerult sohasem:( -
#3687 nezz az a viynos topikokba... anno en voltam a first HDDs okossagban ;) inkabb priviben mert ez mar off... -
#3686 hatigen... :( de a sebesseg minden piizt meger pcmben is U320as(73Gb) vinyo van renccernek, az sem voot occso a vezerlovel eggyut ;) sebesseg buzi vagyok ;) -
#3685 aha és ilyet lehet kapni minden kis boltban, vagy rendelni kell? és menne akkor is, ha be van csippelve a gép? sry, nem érteni hozzá -
#3684 Abszolút igazad van, én is szívesen játszanék vinyóról, csak tod ez a kettő együtt kb annyiba kerül, mint egy vadi új PSTwo... -
#3683 ha minden kotel szakad: BB adapter+HDD en is errol futtatom a gamet... egy "picit" gyorsabban tolt... ;) -
#3682 holla, megvan a gt4 eredetiben, de nem indul el. amikor elkezdené tölteni, két pistyogást hallok, aztán semmi. próbáltam browser-ből is elindítani, csak tölt, de a lemez nem jelenik meg. A game PAL-os, SCPH-30004 R-es gépem van, és azt írja a kézikönyv, hogy
NOTE: Owners of SCPH-30000 and SCPH-50000 series Playstation(R)2 consoles should refer to the setup instructions supplied with the console.
ami vmi annyit jelent, hogy az ilyen típusú gépekkel rendelkező tulajok forduljanak a PS2-höz kapott szabályzathoz.
(a gépem egyébként be van chipelve, és mostanában pár játékot nem olvas be, de sztem nem ez a baj, mert több égetett és eredeti játékot is elindít.)
remélem valaki tud segíteni, mert erre a játékra vártam már régóta.
thanx előre is
peace -
#3681 inkább tedd fel netre...kb 30MB-ban -
#3680 Mivel a freemailen lehetseges matol az 1gbos fajlcsatolt emailkuldes az osszes vidijomat el tudom kuldeni emailben akinek kell:) Igaz ehhez a kell hogy aki csak teheti legyen freemailes cime s dobjon 500ftot a perselybe amivel 3 honapig hasznalhatja eme szinte korlatlan levelezgetest:) -
#3679 más video nem lesz?
-
#3678 stilusosnak stilusos, de az opening utan, en egy jokis CG endinget vartam... ;) -
#3677 én is pont tegnap fasíroztam ki aranyzra a cuccost
sztem stílusos a Nurburgringi vég:) -
#3676 Haaaat(tal nem kezduunk mondatot) sracok!!! az endmovie lehetett volna egy kicsit kreativabb is ;)
na megyek extreme versenyekre... ;) -
#3675 Ez olyan őszínte s megható volt!!!
De én csak segítem a vállakozásod nemde? :) Viewtiful DZSÓÓ :) -
#3674 Hiheto! :) -
rollab #3673 próbáld meg az UW-t
de legyen valami kezdőéapod ott, mert ha nincs index.html vagy index.php, akkor törlik, valami kezdetleges indexed legyen! -
#3672 nekem is offolták onnana 100Mb-os COD:UO videómat...jó kis online csata volt
többet oda nem teszek fel semmit:9 -
#3671 18ért tied az enyém...sztem elég jó ár:) -
#3670 jól vansrácok az atw kicseszett velem megszüntette a tárhelyem mert amikor felakarok tölteni valamit Total Commanderrel akkor a csatlakozás után rögtön kiírja, hogy 530login incorrect. :(((
Úgyhogy ezt buktam!
Most néztem Ballor oldalát.Ott is be van linkelve a vidók résznél és semmi nem jön be!
Megcsinálom én szivesen újra, csak nem lesz annak is ugyanez a sorsa????? -
#3669 Ekkora tarhelyem nincs! :( -
#3668 amikor linkelve lett, leszedtem, tok jo!!!
ha mondasz egy ftpt feltoltom neked szivesen, azt kilinkeled ujra max... -
#3667 most már úgy látom senkinek
-
#3666 Jah, csak egyszer mentem neki picit, de inkább hátrányos volt a köridőre, mintsem előny!! :\
oldalra meg megyek!! :) -
#3665 MEgy ez vkinek? -
#3664 Nemtud vki elado Gran Turismo 4-et jo aron? -
rollab #3663 nekem most megy az oldal
sajnos néha karbantartanak rajta (a múltkor a RAM szállt el stb.) vannak ilyenek
próbálkozni kell és eléred! ;) -
#3662 jó kis autó az, nagyon bevállt konstrukció!!! Annyira bevállt, hogy még az udvaromban is elférne!
Gyerekek nem tudja valaki mi van Ballor oldalával?? Nekem nem hozza be!
-
mohuska #3661 hát itt ez a max...GT3-ban 1100 lovas volt de ott is csak ilyen 450-et ment. -
#3660 ja PSTWO vagy PS2 régi verzió? -
#3659 ez a basic setup nálam:)
ha majd onlineon toljuk jöhetsz mögöttem....az ideális íven és tempóban....mondjuk a kocsid beállításait nem akarom elvégezni , lehet lemaradsz:)
csak viccolok ám....
de szerintem soha nem fogok tanulóvideót kiadni... -
#3658 kösz, kedves vagy... :)