Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az USBextreme oldalon láttam egy DVD-t, amit tudná kezelni a vinyót
olyat honnan lehet beszerezni?
és hogy tudom rávenni, hoyg az USB vinyót lássa?
ehhez kell valami progi nem?
hiba
de ez megy chip nlkeul is alitolag 😊

csak nincs csippantva, és gondolom így nem lehet
az USB vinyó nem gond, árulják a bótban! 😉
hiba
USBs vinyoval talan

engem kicsit néha zavar a sok töltés 😞
az elõzõ részt nem ismerem (emiatt vettem a PS2-t 😊 ), állítólag ott kevesebb volt a töltés

"sajnos" nekem a slim változat van, ezzel meg a vinyós körülményes, ha egyáltalán lehet

lehet? 😉
Nálam is át-átdobta pirosba, amikor az eredeti lemezt használtam, kellemetlen volt; ráadásul durván kevesebbet tölt vinyóról a gáma, alig kell várakozni valamennyit. Nagyon észrevehetõ a különbség.

Amúgy semmi különöset nem kell csinálni, a fórumot nem kell elolvasni, csak a file-okat kell letölteni, abban ott a rövid, értelemszerû tutorial. (patch, aztán rebuild iso) PAL meg USA-NTSC verzióval is kipróbáltam, megy rendesen. A japánt meg kivettem a gépbõl..
hiba
Ehhez tk vlalamit az isoval kell buheralni?
Atneztem a lentebb irt forumot egy kcsit de annyi minden volt rajta idom nem nagyon engedte 😞

Hmuda
Léci tényleg nyomjál már pár darab <br>-t a banner és a szöveg közé. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mohus
milyen vinyó kell hozzá?

mert a bootolás néha zavaró..pláne hogy néha átdobja pirosba, ekkor tálca ki be aztán megtalálja a dolgokat😊...régi gépem van

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kenoby
Jah megy faintosan Hdd-rõl. Nálam már úgy van, mondjuk én megvettem az eredetit, de igy csak kényelmesebb.

DanielT
Ez ugye azt jelenti, hogy már a másolt játék is megy?
az kaffa lehet
én is vennék egy USB vinyingert a géphez, de a slimhez még nincs jó megoldás, ahogy olvastam, és csippelve sincs a kicsike
a gt4 hdd patcth pal verziora is kesz...es muxik is legalabb nem kell a lasert kinozni napi tobb oran at<#worship>
Neme.
Keresztkábellel.

Gép1: IP 100.0.0.1, mask 255.255.255.0
Gép2: IP 100.0.0.2, mask 255.255.255.0

Gép1-gyel játék indít, Gép2-vel csatlakozás a 100.0.0.1 címre.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Hmuda
Tényleg hiányolom a kocsi szinéhez igazodó szárnyakat. A szürke CIEN-en még jól mutat az ezüst szárny, de egy bugyirózsaszín sportkocsin már kevésbé.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

JohnnySmith
Ezüst is van 😊)))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
Tényleg, milyen szárnyakat lehet venni kocsikra?
Konkrétan a színe érdekelne, csak fehéret, meg feketét lehet?
Mert ha igen, akkor a kocsik nagy részénél én tuti mellõzni fogom inkább, még a leszorítóerõ kárára is...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hmuda
Az a szárny nagyon nem illik oda. :-/

Hmuda
Majd léci nyomjál már egy enter-t a banner és a szöveg közé a fejlécben. :-/

mohus
Mohuska (Öcsém) SL AMG-je

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
passz

Szasztok !

Régebben már kérdeztem, de megkérdezem még egyszer... hogy kell 2 hálókártyás Ps2 -ön hálózatban gt4-et nyomni ??? már mindent kipróbáltunk .. rutert, keresztkábelt, sima kábelt. lofasz.. semmi.. valakinek összejött már egyáltalán ?? he??
Közben már a PAL is mûxik. Haladnak a fiúk. 😊
Na, végre mûködik HDD-rõl is (modchip nélkül) a GT4. Jó sokat kellett a patch-re várni. Pár órája jött ki; egyelõre csak az NTSC verzióval megy. Innen tölthetõ, aki nem tudná:

ps2nfo

vagy

ps2-scene
Al Age
WOW, ez tényleg remek darab<#eljen><#worship>

Hmuda
Most vettem észre, hogy van egy képem amit még nem mutattam be (szvsz elég jól sikerült darab). :-)

JGTC
Jó vas.
Az Amcsi kupán a Vipernek odab.sz!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mohus
Mohuska (öcsém) szilverádója

mohus
én is...
és ott vannak még a motorhangok is...alapjáratból lehet tudni hogy miben is ülsz😊

a sebességmérõbõl is kétfélét láttam eddig, persze csak beosztásra
van ami 240 tud
van ami 320 km/h

Ok!

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

JGTC
eggyetértek<#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

"az volt a bajom, hogy hiába szereztem meg valamilyen király autót, egyszerûen nem éreztem (láttam), hogy pontosan milyen autóban is ülök"

Ha nem motorházas nézetbõl versenyzel, még akkor is jobban érezhetõ hogy éppen mit vezetsz: a kocsi mozgása, billegése kanyarokban, bólintása fékezésnél sokkal jobban érezhetõ mint a GT3ban. Más és más érzés vezetni egy majd két tonnás 70es évekbeli amcsi vasat, más egy M%ös BMWt, és más egy Honda Civicet. Jobban kijön az autók egyénisége.

mindegy, a formátum
a mél is jó

gondolkoztam a dolgon: miven én nem fogok állandóan ráérni a felrakásra, ezért ótómatizálni kellene 😄 tehát lehet reg. kéne, és ott az általatok feltöltött "cikkek"hez hozzáfárésetek lenne (szerkesztésre) és akkor nem kellek, menne magától a dolog, ha valami nem stimmel, javíthanád

ez csak akkopr lenne, ha elkéepsztõensokhiperszuper cikk keletkezne 😄
Hétfõre összetudok gyûjteni pár dolgot.Milyen formátumban kell írni? Vagy elég a freemail?
johndoo

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

mohus
még nem próbáltam...sztem stabillabbnak kéne lennie

az autók és az egyéb menü alakult, term jöhet hozzá még cucc (linkek, videók stb.)
JGTC
valaki észrevett már valami változást attól ha be bukócsövezte a vasat, vagy modifikálta?<#nemtudom>

okés
mohus
ja meggondolom, de egy videó magáért beszél lásd címeket😊 mindenki azt gondol bele amit akar...pont ez a szép benne😊

mindenHez (bocs, elírtam)
az egyéb-be raktam a videókat
de persze alakulhat, esetleg írhatsz mindehez egy rövid szöveget is (hogy készült, mi az érdekessége stb.)
ja, közben megnéztem a linket, okés, jók lesznek
és ott már látom a videók méretét
mekkora méretek ezek? (Mb)
mohus
én a videókkal tudok hozzájárulni

és még fog készülni ezeken kívül is

mohus
röccenésmentes digit videók
ITT

Igy van, tehát az eredeti "szerzõ"-t mindenféleképp meg kell említeni, mert úgy az igazi! Azok csak alapok, ötleteket adhatnak. Az jobb lenne, ha általunk írt cucc lenne (ki mennyire ér rá).

Kellene egy GT4et bemutató rész, olyan kedvcsináló másoknak is. Ez lenne a fõlapon. Szóval ríjtunk múlik minden.
Al Age
GameFAQs-hoz csak annyit, hogy ha valaki ott levõ anyagot használ fel, akkor illik a szerzõnek legalább egy e-mailt küldeni, amiben engedélyét kérjük az írása felhasználására, avagy fordítására.
Én is az egyik ott levõ tuning-leírás szerzõjének küldtem mailt, hogy fel szeretném használni egy részét (nem fordítani fogok) és válaszolt is, hogy nyugodtan tegyem meg, nála egy újabb GT-fan site mindig jó pont.

nem láttam döccöt, simának tûnt
van/volt nekem is egy intro, ami rettenetesen döccent PC-n
azóta letöltöttem egy másikat, ami nem

a PS2-n nem lesz gondod, ott simán fog menni, az intro nagyon ott van, pláne 5.1-ben!
Csak még egy kérdés.

A sebességgel mi a helyzet, mert a GT3 gyönyörûen röccenésmentesen futott, a GT4-ben is meg tudták ezt oldani ugyanúgy (mert néhány videón kicsit akadozott pár helyen, persze az is lehet, hogy a videóban volt a hiba)?