8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#3657 de jó lenne ha nekem is lenne két ilyenem.... -
#3656 ja Age már írta -
#3655 ezt had dontsem el én:)
ez nem az oktatási minisztérium:) -
#3654 600 nap mulva kb:) -
Karlosz #3653 Hello
Valaki legyszi segitsen az alabbi problemaban, mert megorulok:)
Adva van 2 ps2, 2 eredeti gt4, egy cross es egy patch utp kabel, miert nem lehet osszekotni a ket gepet lanon? Ha valakinek van tapasztalata, kerem segitsen, hogy mit meg hogyan kell beloni. Elore is koszonom. -
-
#3651 700 napos használtautó-lista-körforgás van, a 4 fekete LM kocsi, az utolsó héten bukkan fel elméletileg. Ergo 693 nap múlva újból ott lesz... :-) -
#3650 Mohus, ha lehetne inkább úgy csináld a videót, hogy végig a nagyképernyőn legyen a hátsó nézet, abból lehet tanulni. A "közvetítéses" kameraállás látványos, de igazán semmire sem jó... -
#3649 Valamelyik nap láttam a használt autók között egy koromfekete GTOne-t, de sajnos másnapra eltünt.
Vissza fog még jönni, vagy örökre elszalasztottam? Ha visszajön mikor, egyáltalán lehet valahol infót találni a ritkaságok felbukkanási idejéről? -
#3648 nekem a fő bajom az hogy adott verdával kell benni és "idegesít", hogy tudom pl: itt ebben a kanyarban azért megyek tetü szarul , mert a verda nincs jól beállítva
az már csak hab a tortán hogy a Trialon nagyon sok helyen lehet rontani....és ahhoz 40-50 kört kéne menni, hogy egy hibátlan legyen
tudom hogy mindenkinek ugyanaz a verda...de mindenkinek más a stílusa...és épp ahhoz kéne állítani a verdát
-
#3647 öregszem:) -
#3646 na ja -
#3645 mester, ha az uccso S kanyarban kihasznaltad volna a palyat egeszeben akkor boven elorebb vegezhettel volna. De ahogy neztem (kormannyal jatszol?) mintha mas lenne a buli mint DS2vel. Ha az elso szektoridot veszuk alapul meg a masodikat, gyk. DS2vel lehetetlen azok utan :372es kort menni... dehat ez van, nincs kormanyom:) (amivel szerintem tobb lehetosege nyilik az embernek, csakugy mint a GP3-4ben pl.).
-
#3644 -
#3643 és a zene
Derrick feat. Ein Fall für Zwei (Két férfi egy eset) -
#3642 Trial Mountain köridő verseny - Mohus köre -
#3641 vagy ez a 850ló nem a max?? nincs RZ suprám csak azért kérdezem!
-
#3640 csak 434.9-et megy?? De rossz
a Gt3-ban akkor ezek szerint jobban ment a járgány!! -
Gábor #3639 Már meg is nyertem, köszi :) -
#3638 Tegnapelőtt este fél 10kor álltam neki annak a versenynek de meglett - 200 A-spec pontot kaptam érte!
M3 3-as szívómotortuninggal, versenykipufogóval, versenyváltóval és standard road gumikkal. Fincsi...:DD -
mohuska #3637 850 HP... 434.9 Km/H
-
mohuska #3636
-
Lammer at Work #3635 pazzze.. :DDDD ez a minolta eleg jo!!! es en pont azt az endurenszt hagytam ki... VAAAA
/fejehez csap mert bena...
:DDDDD -
#3634 Ha ez a profiból az uccsó verseny sorozat akkor megtudalak érteni, mert azzal én is rengeteget szívtam!!!
Én azt egy 900 valahány lovasra tuningolt Vertigóval csináltam meg, de hozzáteszem hogy nekem a Gt4 összes versenye közül az volt a legnehezebb bajnokság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(a Clk Gtr-t jobb ha hagyod máshol is)
-
#3633 Az endurance-ban az El Captain 200 Miles versenyen egy Minolta Toyota a nyeremény, azzal elég könnyű nyerni.
Ez az -
Lammer at Work #3632 hehe en is ott copok(es ugyanugy a mercivel probalkoztam int te)! :DDD
btw, nekem van egy 902LEre turt Chevrolet LM race car 01-em... avval most sorba nyertem a kicsi endurance versenyeket(200 merfold, 300 Km, 1000Km suzuka) stbstb... ehh Bspecben nyomtam(mostmar olyan 6K korul van a pilotam) es nagyon alaztam eddig mindenkit... de meg mindig nincs versenykepes kocsim arra a versenyre... namajd hazaerek holnap kipihizem magam, es usgyi 24oras racere ravetem magam... kitartas turelem... sajnos ezvan... btw2: van ket fordGTm a regit meg nem turtam fel, de az ujjal sem erek sokat felturva sem azon a versenyen... :( -
Gábor #3631 Urak!
Kis segítségre szorulok! A pro eventeknél a gt world champ-et nem tudom megnyerni sehogysem! :( Próbáltam ezer pacis amg merci race car-ral, de azt is elkenik már tokióban...Milyen autóval érdemes próbálkoznom? A 24h-s Nürnburgra nem szívesen neveznék be, még ha 8h-s is gyorsítva, mert halálra unom magam, meg aztán a polyphony kocsi már kicsit csalás :)
Előre is köszönöm a segítséget! -
#3630 Hát ja, ráadásul ha én is jól emlékszem akkor az a gomb sync-ben pont nem működik, de lényegtelen, mert nincs meg a varázsa a dolognak. :-( -
#3629 Szerintem nem lehet azt megoldani, hogy csak a saját autót mutassa, viszont úgy emlékszem, hogy valamelyik gombbal lehet váltogatni a kocsik között. De ez ugye ebből a szempontból édes kevés:) -
#3628 Erröl a videórol jut eszembe: nem értem miért kell synchronized visszajátszásban a videónak össze-vissza váltogatnia a többi kocsi között. Alig lehet látni a saját kocsinkat. :-( Nem lehet valahogy megoldani, hogy ilyen visszajátszásnál csak a saját kocsinkat muatssa? (azon kívül, hogy egyedül menjek pályán persze :-) )
Szerk: amúgy kira videó, bár a végén a lassítás nem nagyon jött be, túlságosan akadozós lett tőle a videó. -
#3627 Na ez már lejön. :-) -
#3626 nem rossz kis videó, gondolom dolgoztál vele rendesen -
#3625 bár az igaz....
profi kis videók...már senki nem lepődik meg:))))) -
#3624 Én megnéztem azt is:)
Király! -
#3623 Ezt bezzeg senki nem nézte meg....37MB -
#3622 Na akkor ezt el is felejtem. :-) -
#3621 Nekem simán ment úgy, hogy rákattintottam a linkre és a Firefox már szedte is. -
#3620 Király GT fíling, hab a tortán, hogy az indulók közül a kedvencem győzött. :D -
#3619 Nekem mind flashgettel, mind cél mentése lehetőséggel csak egy 500B-s file-t hoz le. -
#3618 Akkor fuss neki mégegyszer, nekem gond nélkül lejött. :)