8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#3777 Jaja! Kaplan gyerek megtarcsa magának mert szereti a GT4-t :P -
#3776 Nah akinek van tényleg egy jó Pal-os GT4-e az nagyon komolyan dobjon egy privaltot főleg ha el is adjane ugy mint a Kaplan gyrek beszél getünk 1órát aztan azt mondja nem megtarcsa maganak! -
#3775 "Én most kicsit félreraktam a GT4-t a full spectrum warrior (ps2) , moh : europan assault (ps2) és a guild wars (pc) miatt . :)"
én a Battlefield 2 miatt:)
5MB MPG -
#3774 hát nem birom a japánt:)) -
zol3e #3773 nekem van ,de az eredeti japán verzio -
#3772 Dobtam privaltot:D -
#3771 Hát ha végül megteszi az európai verzió is (PAL), akkor szólj, barátomnak több, mint valószínű, hogy van egy. Valami irányárat is írj, hogy mennyit szánnál rá. -
#3770 Bakker ha valahol látok egy eladó eredeti GT4-et szójatok mert már élet halálkérdés csak ne boltba legyen mert egy kicsit drága vagy már nem tom mert régen néztem -
#3769 Köszi uygan azt jelente mert Dual layer vagy valami ilyesmi az angol neve már nem tom:D -
#3768 Dualt?
Nem a kétrétegüre gondoltál?
Mindegyik viszi csak az egyik nehezebben olvassa be (Shcp-30004)
Hűha remélem nem kevesebb a nulla benne vagy több :P -
#3767 nem tudjátok melyi Seriaju gép nem viszi a Dualt??? -
#3766 Kedves kis dög :P
Én most kicsit félreraktam a GT4-t a full spectrum warrior (ps2) , moh : europan assault (ps2) és a guild wars (pc) miatt . :)
Ütős kis trió :P -
mohuska #3765 thx -
#3764 Valkinek nincs barati aron eladó GT4-e kizárólag NTSC-s???? -
#3763 Aranyos(ka) :) -
mohuska #3762 -
mohuska #3761 már meg is jöttem Báttya....hogy ezek milyen rohadt rondák
nyomatok 1 képet. -
#3760 Ez a játék nem semmi!! Amikor elöször csináltam a formula bajnokságot akkor kihagytam a Nürburgot. Most gondoltam lefutom azt a 15kört, hogy az majd dob egy kicsit a százalékomon DE MÉG 0.1%-ot SEM ADOTT RÁ! Ez azért enyhe túlzás... -
zol3e #3759 ok -
#3758 Nem 4 hanem nagy:)
Arról pedig konrétan van szó ott figyel a kisképen:)
Monnyuk angolból nem vagyok valami jó de mivel ott figyel a főtengely ezért írtam hogy ha arról van szó hogy nagyobb löketű főtengely akkor élből nő a köbcenti...
De a lényegen nemváltoztat mindettől a turbót meg a kompit még mindig nyugodtan rá lehetne minderre pattintani:)
-
zol3e #3757 az na 3 tuningban nincs lökettérfogat növelés. lekönnyített alkatrészek a magasabb fordulatszámhoz, hegyesebb és szélesebb bütykű vezérműtengely (a szelepek hosszabb ideig vannak nyitva), kompresszió növelés. 4 szelepes hengerfejről sincs szó konkrétan, de ha volna is, attól a lökettérfogat nem lesz nagyobb -
#3756 De akkor ne lenne meg a sima szívómotoros kocsik varázsa :-)
Téma részemről lezárva. Gondold azt, hogy a turbótuningban szerepelnek ezek is... -
#3755 Eges heten nem ertem rea nyomatni neki, remelem hetvegen lesz, mert zsufoltak a programjaim. Vasarnap raerek (F1 utan) de nem tudom annyi ido (palyatanulgatas, autoismerkedes) mire lesz eleg... -
#3754 Már bocs de egy nagyszelepes hengerfejtől, nagyobb löketű főtengelytől, nagyobb vezérműtengelytől és dugattyúktól (Ennyi az NA 3, bár ha ez mind belemegy akkor egy enyhén nőnie kéne a köbcentinek ami ha jólláttam nem nő) már megbocsáss de egy enyhénszólva simán fel lehet csapni a turbót (alacsonyabb töltőnyomást simán elbír egy full gyári állapotú motor is ami addig feltöltőt sem látott) vagy a kompresszort is.....:) -
#3753 Azért mert egy motor vagy szívómotor, vagy pedig kényszerlélegeztett, ezen belül kompresszoros, vagy turbo-s :-) -
#3752 Hát ez a rész is nagyon bejövős meg minden de egy zavaró baromságot továbbra is bennehagytak és még fokozták is:
Mi a rákért nem lehet NA tuningra + rárakni a turbót vagy a kompresszort?:)
Ez egy baromság:) -
#3751 kosz, majd megnezem, btw wnis a klasszikus rallis stilusba nyomom, rgo szepen farolok ahogy kell ellenkormany rulez! ;) ooh lehet ott csesztem el, hogy minden rally kocsit(amit probaltam, meg van a garazsba szep szammal default) fullra nyomtam? :O
ok meg kerdeznek egy dolgot, a felfuggesztesi beallitasok(rugo, magassag stb) mit erdemes varialni rajt? -
#3750 "Az ki van zárva mert akko nem adná a gép"
Pedig így van, tényleg semmire nem jó az Aspec pont, csak futam elött látod, hogy mennyivel mész jobb autóval, mint a többiek. Értelemszerüen kevés pont-erősebb autó.
Gyűjtögető és mazohista típusú embereknek való, akik örülnek a sok pontnak. :)) -
#3749 Szerintem 400le-nél ne tuningolj többre, mert a szűk pályán felesleges és nehezebben kezelhető.
Beállítások:
-a kanyargósabb pályákra szűkítsd a váltót.
-a VSD-t (nyomatékelosztó a első-hátsó tengely között) állítsd úgy, hogy inkább a hátsó kerekek kapjanak több nyomatékot.
-az Initial Torque legyen kb. középen.
-az LSD (nyomaték kigyorsításkor) szintén kb. középértéken jó, akkor nem annyira pörög ki a kerék murván, de még eléggé gyorsul.
Ezek a beállítások persze eléggé vezetési stílus függőek, én a kanyar elött nyomok egy rövid csutkaféket, majd elrántom a kormányt és gázt adok, így keresztbeállva sodródok be a kanyarba.
Ha te pl. szépen lelassítod a kanyar elött, majd íven fordulsz, akkor már nem biztos, hogy ez a jó beállítás.
Mindenesetre a VSD-vel és a LSD-vel érdemes variálni. -
#3748 csak ismételni tudom magam: Impreza C-spec fullosan -
#3747 enmeg kiszeretnem porgetni fullra a jatekot :P
szal valaki??? -
#3746 én a WRC4-gyel rallyzom:) -
#3745 megkerdeznem a nagy rallisokat, hogy mi a pics*t allitsak be dirtre, meg snowra, mer' 1 pontos versenyt is gyongyozo homlokkal tudok csak ippeg megnyerni, mar nagyon ki van a hocipom vele... :( -
#3744 öregszem, na és akkor mivan:)
de legalább digizni tudok meg HP készíteni:) -
#3743 kérem a hozzászólást törölni:) -
#3742 jujj de jjjjjjjjjj betűs komment volt... :) -
#3741 Te is ;-) -
#3740 ne ide irkajj, idoket produkajj a csempijjonshippbe:) -
#3739 #3694-et megnézte valaki? -
#3738 szia Öccse...
megint mész Németbe?