Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Pajtimnak, Maverick-nek megvan az összes tesztje aranyra, akárcsak az elõzõ GT részekben, nekem ha jól megy a héten meglesz végre a játék és én is nekiállok<#eplus2>#eplus2>
De emlékszem az elõzõ részekben is volt, hogy kis híján agyvérzést kaptam a jogsik aranyra csinálásánál:D Maverick -mesélte- egyszer a GT4-gyel úgy üvöltözött, hogy a szomszédban lakó öreganyja azt hitte, veszekedik valakivel:))
Komolyan nem tudom mit mondhatnék még.
Tedd fel az Enthusia Professional Racing-et. Bár ne, az meg az élettõl is elveszi a kedvedet... <#vigyor>#vigyor>
Nemtom mi hozhatja meg a kedvemet...
Most nem siránkozni akarok csak arra próbáltam rávilágítani hogy aki nagyon addiktúl (napi 8!! órában) nyomja az nagyon gyorsan kifog égni mint DanielT kollega és én.
Nem akarom senki kedvét elvenni félre értés ne essék!!!! K***A JÓ A GAME!! le a kalappal csak vannak veszélyei az epilepsziás roham mellet még más is :)))))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Akkor viszont ne nyúlj a gammához 2 hétig, de TÉLLEG. Be se kapcsold, rá se nézz. Csodákat fog mûvelni (ha be tudod tartani) <#vigyor>#vigyor>
Sztem ha van kb 2-3 aranyam...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Tegnap elõtt kicsit gondoltam autókázok de nagyon hamar (10perc) undorom lett :((
Jelzem, én is besokalltam, kb 3 hete nem nyomom, mert elõtte nagyon töményen toltam, nem szabadott volna.
De ha úgy tûnt, akkor bocs! <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor0>#vigyor0>
a .........-kal csak azt akartam érzékeltetni, hogy más megoldás is lehet, nem kell hozzám igazodnia
<#vigyor0>#vigyor0>
Félre ne érts, jó dolgot mondtál, csak legközelebb kérlek a stílusra is figyelj.
Lehet, hogy Neked, vagy nekünk természetes, hogy miért nem megy többet a kocsija 300nál, de neki _még_ nem az. Írta is, hogy még kezdõ GT téren. Majd belejön. Viszont ha a itt ilyen hozzászólásokkal találkozik, lehet, hogy inkább valamelyik másik fórumon fog legközelebb segítséget kérni.
(Rallyn még nem mentem, lehet azért nincs?)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
de jó lenne már valami bumm....
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Idõközben elkészítettem azt a változatot, ahol ti magatok tudtok feltölteni cikkeket, és ti is tudjátok managelni a cikkeitekhez fûzött megjegyzéseket (gyak. moderálás).
Remélem csatlakoznak egy páran, hogy a GT4-t minél többen megismerjék, megszeressék kicsiny hazánkban!
Itt találsz egy rövid ismertetõ a lappal kapcsolatban: ismertetõ
a lap címe: GT4 oldal
Köszönöm a figyelmet!
Azzal utána máshol is lehet még aratni...<#smile>#smile>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]