Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
Szomorú. Videók alapján jó kis játékot vártam:(

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

andrewsan
Szvsz: igen.

andrewsan
béke! :)

Luiprima
Ha ez azt jelenti esetleg hogy eladó akkor dobjál meg egy privivel

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Al Age
Ennyire gáz lett az Enthusia?

Al Age
Tegyél fel valami régi fos idegesítõ fizikájú autós játékot pc-re. Egy nap után sírva rohansz vissza a GT-hez:)

Al Age
Semmiképpen nem unalomûzõ, ez tény, de utána az érzés, hogy megvan kárpótol:D
Pajtimnak, Maverick-nek megvan az összes tesztje aranyra, akárcsak az elõzõ GT részekben, nekem ha jól megy a héten meglesz végre a játék és én is nekiállok<#eplus2>

De emlékszem az elõzõ részekben is volt, hogy kis híján agyvérzést kaptam a jogsik aranyra csinálásánál:D Maverick -mesélte- egyszer a GT4-gyel úgy üvöltözött, hogy a szomszédban lakó öreganyja azt hitte, veszekedik valakivel:))

Al Age
Rendicsek, peace:)

andrewsan
<#vigyor>

Komolyan nem tudom mit mondhatnék még.
Tedd fel az Enthusia Professional Racing-et. Bár ne, az meg az élettõl is elveszi a kedvedet... <#vigyor>

JohnnySmith
Nézd nem nehéz betartani mert a tegnap elõtött leszámítva kb 2-3hétig nem nyúltam hozzá...és amilyen undorral kapcsoltam ki a gépet nem is hiszem hogy nehezemre fog esni nem hozzá nyúlni.
Nemtom mi hozhatja meg a kedvemet...
Most nem siránkozni akarok csak arra próbáltam rávilágítani hogy aki nagyon addiktúl (napi 8!! órában) nyomja az nagyon gyorsan kifog égni mint DanielT kollega és én.
Nem akarom senki kedvét elvenni félre értés ne essék!!!! K***A JÓ A GAME!! le a kalappal csak vannak veszélyei az epilepsziás roham mellet még más is :)))))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

andrewsan
Dehogy vagyok...

Akkor viszont ne nyúlj a gammához 2 hétig, de TÉLLEG. Be se kapcsold, rá se nézz. Csodákat fog mûvelni (ha be tudod tartani) <#vigyor>

JohnnySmith
Akkor te PRO vagy....nekem nem....maximálisan untat hogy aranyra csináljam miután mondjuk 10x próbáltam (álltalában 10 próbálkozást adok magamnak vagy inkább a gamenek,hogy arany legyen :) )
Sztem ha van kb 2-3 aranyam...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
"nagyon töményen toltam, nem szabadott volna" jaja detto
Tegnap elõtt kicsit gondoltam autókázok de nagyon hamar (10perc) undorom lett :((

andrewsan
Nekem az :)
Az elsõ 25 megvan aranyra, mondjuk azok még elég könnyûek...

DanielT
Nem hiszem, hogy unalomûzõ lenne 1000x próbálni ugyanazt a feladatot közben pedig 30 infarktust kapni, mert 1 ezred maradt le. :D

Jelzem, én is besokalltam, kb 3 hete nem nyomom, mert elõtte nagyon töményen toltam, nem szabadott volna.
andrewsan
Csinálj meg minden tesztet aranyra :)

JohnnySmith
Kiégtem GT téren az a bajom :( az elmúlt 1 hónapban csak GT-ztem és nagyon meguntam... csak én vagyok egyedûl ilyen, vagy esetleg más is megunta picit?

JohnnySmith
Mazdat Cross-t a rallyn vagy a mazda cupban (az a baj már nem emléxem :)

andrewsan
Én nem akartam leugatni senkit, és szerintem nem is tettem azt... Nem üvöltöztem vele, vagy káromkodtam, még csak egy felkiáltójelet sem tettem....
De ha úgy tûnt, akkor bocs! <#nemtudom><#vigyor0>

a .........-kal csak azt akartam érzékeltetni, hogy más megoldás is lehet, nem kell hozzám igazodnia
<#vigyor0>

Al Age
Mondjuk nem kéne embereket leugatni..........
Félre ne érts, jó dolgot mondtál, csak legközelebb kérlek a stílusra is figyelj.
Lehet, hogy Neked, vagy nekünk természetes, hogy miért nem megy többet a kocsija 300nál, de neki _még_ nem az. Írta is, hogy még kezdõ GT téren. Majd belejön. Viszont ha a itt ilyen hozzászólásokkal találkozik, lehet, hogy inkább valamelyik másik fórumon fog legközelebb segítséget kérni.

andrewsan
Mondjuk vegyél rá egy full állítható váltót, és állítsd be, hogy ne 300 legyen a vége..........

Tomalak
Lenne egy problémám, van egy autom 600 vmenniy lóerõs egész jó meg minden de amikor tesztelem drivong parkban hogy mit tud azt veszem észre hogy amikor eléri a 300 at vissza esik egy 20 kmh-t és folyton ez van. Ez miért van? Hogy lehet rajta segiteni?
Tomalak
franc elbasztam a tuning pénzem 406 osra :D
JGTC
Mazda MX Crossportot, AUDI Pikes Peak quattrot, vagy Infinity FX 45-öst lehet valahol nyerni?
(Rallyn még nem mentem, lehet azért nincs?)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Tomalak
Igazábol nekem egy 607 Feline kellene
Tomalak
Pjnt most ment tönkre tv m amikor megvettem és most pctv vel gizdulok :D
Tomalak
Értem csak elkpráztattak azok a sok autó :D
Hmuda
Ezért kell rögtön menni GT módba, hogy kiélvezhesd a játékot. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tomalak
thanx, mert igazábol ugye 700 kocsi van de csak 241 et lehetr megprobálni árkád modba az elején
hoppá ez kicsit 1szerre írtuk.

de jó lenne már valami bumm....

hát szerintem az ilyeneket csak megnyerni lehet...vagy még talán a használt autóknál, asszem 406coupét pont láttam is a late 90's-ban

Hmuda
Mármint azokat a kocsikat amiket nem lehet megvenni? Azokat vagy nyered, vagy van amelyik néha fellelhetõ a használtkocsi üzletekben.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tomalak
Nagyon állat a játék amugy, még nagyon kezdõ vagyok gt terén azt szertném még kérdezni hogy uj autokat amiket alapból ne mlehet vezetni azt milyen módon lehet megszerezgetni? pl peugeot 406 :d
Tomalak
thx
nagyon durva! Nike verda...ha leállssz vele teljesen és belsõ nézetben vagy lehet hallani ilyen dobogást és szerintem a fószer szive az!

Hmuda
Eladhatod, csak nem kapsz érte pénzt. És nem lehet ezen változtatni.

Tomalak
Hali, az lenne a kérdése mhogy a gt4 ben nyertem egy autot a japó 80 as évek fesztiválon és nincs neki értéke csak vonalak a helyén és igy ne mlehet eladni, azon lehet vmit változtatni?
Afe
talán majd jópár év múlva, de akkor már PS3-as emulátort fogsz keresni, hogy játszhass a GT5-tel...persze nulla eséllyel :)

JGTC
Jó volna

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

csuhi
:(

Hmuda
Pontosan.

csuhi
Hali!

Nincs esély arra, hogy a GT4-el PC-n jáccak, PS2 emulátorral, ugye???

Sziasztok!

Idõközben elkészítettem azt a változatot, ahol ti magatok tudtok feltölteni cikkeket, és ti is tudjátok managelni a cikkeitekhez fûzött megjegyzéseket (gyak. moderálás).

Remélem csatlakoznak egy páran, hogy a GT4-t minél többen megismerjék, megszeressék kicsiny hazánkban!

Itt találsz egy rövid ismertetõ a lappal kapcsolatban: ismertetõ
a lap címe: GT4 oldal

Köszönöm a figyelmet!
JGTC
TVR Griffith 500 kell oda!
Azzal utána máshol is lehet még aratni...<#smile>

Hmuda
Nem Convertibels? Szerezz egy nyitott tetejû járgányt.

JohnnySmith
Asszem 4000mm-nél kissebb kocsi. Mondjuk Tunningolj egy TVR500-ast. Nálam lehet venni használtan. Aztán simán magasan nyered az egészet.

Hali mindenki! Elakadtam!A Beginner-ben a Spider&Roadster versenyhez milyen verda kell? nem sok autóm van (60)de az egyik sem jó!
nem csúnya gép
mohus
Mohuska (Öcsém) Audi Quattro Nouvalari-ja

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
majd nyomok

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]