Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ inditásra nagyon nem volt sebeség érzetem. Változik ez hogy egyre jobb autoim vannak vegy ez a játék az állóképekrõl szol?
http://www.agumi.hu/

de jó lenne már valami bumm....
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ezt kipróbálom a Chevvy Silveradoval!!<#hehe>#hehe>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Még ha jobb lenne akkor se mondanék mást, nem hiába vártam 2001-óta a GT4-re!!<#felkialtas>#felkialtas>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
hacsak nem kell nagyon a pénz a mikrofosnak
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"apróság" he-he:)
viszont most már látom, hogy tényleg nagyon gyakran akad a Forza és ez nem a videó hibája, mert a GT még mindig _teljesen_ folyamatosnak tûnik
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
igen én is a frame rate droppot említeném meg, annak ellenére hogy az Xbox csak 2 évvel a PS2-után jelent meg. Tudja mindenki hogy a számítástechnikában mit jelent 2 év...
további negatívum:
- környezeti tükrözõdés a kocsikon sztem rosszabb
- túl sok a betonfény csillogás...lásd 90 fokos a célegyenes elõtt hatalmas fénypaca
- no backfire!!!
pozítív:
- pálya kidolgozottság, tereptárgyak mennyisége
- fékcsíkot húz a verda
- szuper árnyékok
Aki a videót csinálta csak a Forzat járatja le feleslegesen.
Nem belsõ kamera volt...én így kívülrõl nem is tolom...árkád feeling.
Szóval minek egy ilyen videó, csak hogy látszódjon hogy GT klón??? vagy GT killer?
Yamauchi sosem tolt elõre olyan videót mondjuk az NFSU2 mellé, hogy egy HKS verda hogy néz ki itt és ott....csak szimplán beletette a GT4-be...és porig alázza az NFSU2 verdák kinézetét....
vagy ott a photo mode...tudta hogy a GT fanok egymásnak mutogatnák a legszívesebben a verdáikat....nem kell már az internetet (ezer reklámmal teletömött ócska "jaj most még zárolva van fizzes érte vagy regisztrálj" shotok IGN-en vagy Gamespot-on) böngészni. Van olyan forum a neten ahol a real car kontra GT verzió van egymás mellé téve mekkora poén már:) vagy csak backfire shotok.
Én kívánom hogy a Forzának jól menjen (PC-n sajna még hasonló kinézetû autósgamma nincs) és ne a warez része:). Yamauchi meg csak ne kényelmesedjen el a trónon, majd a GT5-re szépen újragyúr minden milimétert...és még jobb lesz.
Nem szaggatt de elég sûrûn akad egy nagyon minimálisat. GT4 meg full folyamatos....
Szánalmas kis pöcsök<#vigyor>#vigyor><#kuss>#kuss><#vigyor5>#vigyor5>
a GT4 lebutítva, színektõl megfosztva stb.
egyértelmû, hogy ki csinálta :)
Kicsit Le Mans feelingje van a képnek........<#hawaii>#hawaii>
most jutottam el oda hogy megcsináljam
Hogy lehet megszerezni szerintetek a fekete spec kocsikat???

GT4 ben tudok 2 karriert csinálni 1 memókártyával?
vagy 2 kártya kell hozzá?
tegnap néztem a tesco-ba még 15ropiért árulják a köccsögök:(
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Tudom, itt már mindenkinek megvan és ez senkit nem érdekel, de örömömben be kellett írnom, ugyanis ennyi pénzem már összegyûlt és végre megrendeltem én is:)
hopp ez elszállt...de jó lenne már valami bumm....
Ha bent maradsz a bolyba, és segítitek egymást "vontatni", akkor van esély a gyõzelemre.Ezzel a módszerrel sikerült 2mp-re megközelítenem a szökevényt.Ha simán elmész a bolytól, akkor (ha jól emlékszem) úgy 5-6mp-re éred csak be.Elég nehéz, mert állandóan löködnek össze-vissza.
Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!
Köszi az infot.Beruházok akkor 1-re.
A F1 járgány a Nürburgringi 24 órás után jár.Azzal lehet sok pízt keresni.Extreme Hall>Formula GT World> Ez 15 futamos verseny,futamonként az elsõ hely 150.000 Cr.,ha megnyered a kupát kapsz még 3.000.000 Cr.-t.Tuningolni nem lehet a kocsit, csak állítgatni.Gumiból csak Racing medium van.
Kb. fele-fele.Pontosan nem tudom megmondani, mert sok versenyt többször is B-specben nyomtam.
Küldetéseknél is van 10 fölött könnyebb, de akad elég nehéz is.Az elég nehezekkel bajlódom még.
Deloreant kaptam érte
Nekem kevés élményt nyújt aranyra hajtani a jogsiknál, épp elég idegsejtem pusztul a küldetéseknél!
johndoo: hány százalék körül jött az F1 car? Milyen arányban nyomtad eddig A és B specben a race-eket?
johndoo
ui.: ballor
Nem volt idõm a múlt héten írni, a héten bepótolom. Most már beírom az oldalra.
küldjél le neten egy kis COD:UO-t vagy egy PES4-et a haverral
11%-nál járok
nemhiszem hogy valaha is megunom....
kormánnyal teljesen elkap néha a feeling...nah most toljunk egy nagyot ezzel vagy azzal...100km nürburgring után elfárad az ember és elmegy aludni...
aztán az ember kikapcsol minden segítséget....kikapcsolja az automata váltót...és újabb hónapok telnek el élvezettel:)
amikor elkezdtem elõtte sosem volt PS2(se más konzolom, direkt ezért vettem, a GT4-ért megéri! ;) ), nehéznek találtam az irányítást, nem jöttem rá még a lényegére, és akkor ment el egy kicsit a kedvem
de nem tartott sokáig, elkezdtem élvezni, és ha jön a siker, egyre jobban nem akarod abbahagyni
egy idõ után lesz elég pénzed, és könnyebb lesz ;)
ekkor meg ezért lesz unalmas? nemtom, pördülni néhány kört jó kikapcsolódás, élvezkedni a visszajátszások profi minõségén? Fényképeket cisnálni a sok-sok kocsiról? Nekem még nem uncsi. Cska most kevesebb idõm van rá. Lehet így a jobb. A tömény dolog nem szerencsés. Kell pihizni benne, és fullra ki kell élvezni!