8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#3817 nagyon be akartak venni a kanyart:) -
#3816 Hehe, mit keres mindenki a fűvön? :) -
#3815 Zoom-Zoom
-
Vermyne #3814 Hello mindenkinek!
Én 2 éve nyomom a GT3 A-Spec-t és most fogom megvenni a GT 4-et...
So még amateur vagyok... -
#3813 2 napra össz-vissz? Ezért a jó eredményért ???? Mocsok xar szemét :P
Nah irigyellek , hajtsd meg majd a kicsikocsit és a rendőröknek majd mondd gt4-el eddzettem rá vazz hagyjatok a pitsába :P -
#3812 Smart Roadster?!
Irigyellek... -
#3811 A fene a szerencsedet hogy nem voltam ott:) -
#3810 Szombaton nyertem 1 hétvégére 1 Smart Roadstert!Ehez csak annyit kellett tennem egy bajnokságba benevezni és a legjobb kört teljesítö illető nyert 1 Smart tesztvezetést.Nem tudom mi volt a pálya neve csak azt tudom hogy CL 600-assal kellet kergetőzni. -
#3809 ha kész a házam veszek egyet, de akkor már állványt is hegesztek hozzá... -
#3808 nekem mondod, probalgattam most DU, s rohadt jo. Jobbb a FFbje meg az egesz szerkezet visszajelzese erzese is jobb mint a regi kormanynak, hatalmas feeling ezzel vezetgetni. s magatol kiegyenesiti, mint az eletben ha kanyarnak vege s elengeded a kormanyt, meg ha allsz akkor bejon a city szervo hogy ne kelljen szenvedni a tekeressel:) Amint megindulsz a kormany szepen kemenyedik, csakugy mint az eletben. A fekpedal ellenallasa sokkal kemenyebb mint a gázpedálé, ez is tokeletesre sikerult:) Imádom, lehet nem adom el...:D -
#3807 jó vétel -
#3806 a turizmosokknak is:)
Driving Force Pro (a 900 fokos) kormany, (alig hasznalt, 1 ev gari) 25000ftért eladó.
[email protected]
Doboza is megvan. -
#3805 szupa' -
#3804 Levezető verseny, gyertek jáccani! :-) -
#3803 Tud valaki valamit arról, hogy a GT4-ben melyek a SEMA show-s autók???
Mostmár szinte minden kész és még nem láttam őket (vagy lehet megvan csak nem is tudok róluk)
Ezt egyébként azért kérdem mert a Konzolban olvastam... -
#3802 jól elvagy:) -
#3801 enyém 4 éves gép made in JAPAN és viszi
hosszabb futam után elnézi a cuccot néha egy piros forgó töltikével, ilynekor tálca ki be...és tölt is már rendesen -
#3800 DE INKÁBB FIGYELMEN KÍVÜL HAGYNI AZ ELŐZŐ HOZÁSZÓLÁSOKAT!
INKÁBB AZ ÍRJON PRIVÁTOT AKINEK MEGVAN ÉS MEGEGYEZÜNK!!! -
#3799 én nem csak enyit adnék!
nyugi azért mert én nem atam neked manit a GT4-ért azé másal meglehet egyezni!!!! -
#3798 Ezt nem mondod komolyan :P
Senki nem benne bele!!! GONDOLKOZZ!
Gt4 10-12e ft Re 4 10-12e ft.
Nah amiket adnál érte a közelükbe se ért :( -
#3797 de még meg is lehet egyezni privatban! -
#3796 bocs elírtam meg egy Resi4 a GT4 melé! -
#3795 Pikmin
Dead to Rigs
Doshin the Giant
Super Smash Bros. Melee
Star Wars: Rogue Squadron 2: Rogue Leader
Ezeket cserélném Gran Turismo 4-re akit érdekel az
Érd. mail:[email protected] vagy MSN:[email protected] -
#3794 oké nekem még keten montak hogy visszi:) -
#3793 Jóóó tőlem... :P
Nekem viszi :) -
#3792 én a többiek véleményére is kíváncsi vok:D -
#3791 A válaszom igen!
Igen viszi a játékot! :) -
#3790 Hy all!
Visszi az SCHP-30004-es a GT4-e??? -
#3789 csak ne kellene gampaddal tolni:( -
#3788 mikor hol?:) magyaron is néha, ha csevegős partyt akarok...csajok is jönnek néha, ami hihetetlen
sajna a gépigénye magas...sokan nem jönnek emiatt sztem
rankeden tolom, mán komoly 150 pontom van -
#3787 Én most a Full Spectrum Warriort nyomom nagyon!! ÖSSZ-VISSZ 7,000ft-ért vettem ezért jó ár volt :)
A gém is nagyon tetszik. -
#3786 hat en azon mar tulvagyok, szerintem csak korultekintoen kell menni, s akkor nem lehet gond, a tarsaidra sohase tamaszkodj. -
#3785 Ezt a rohadt North Africa 2 küldetés szivat vagy 3 napja!
mindig fölassza az agyam és kikapcsolom a gépet :P
Az a baj, hogy nagyon hosszú és nagyon sokan vannak a NÁCIK!! :P
A társaim meg nagyon BUTÁK! -
#3784 nah azér:P De ugye hogy kiraly kis game? Az elso par palya szemet szar, de utana szerintem nagyon jo. -
#3783 Öcsém!
Fogadáson nyertem :P
Annyit megér :)
f1-ben fogadtam s nyertem :) -
#3782 aha European Assault (ráadásul PS2n), ami nem kell mert azt hallottam szar ugye?.... ejnye ejnye.... :) -
#3781 Neked is megvan a Battlefiled 2?:) Kiralysag. Mikortajt hol merre milyen neven szoktal nyomulni (sorry az OFFert): :)
-
#3780 "Az elte egy nagy játék!" nem az elte nagy játék :( az egy egyetem ami qrva nehéz lehet :P
Ha akarod javítsd ki.. ;) -
#3779 Oké aztán reggel Metroid válasz is coming.:) -
#3778 Jól teszed majd szerzek remélem máshonan:))