8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • admi
  • admi
  • admi
  • admi
  • admi
    Kedvet kaptam pár újabb kép készítéséhez:
  • Al Age
    A legegyszerűbb, ha ide, az sg galériádba töltöd fel a képeket.
    Minden felhasználónak van ha jól tudom 2 MB területe. A fórum főmenüjében oldalt éred el a saját galériádat, onnan már egyértelmű lesz. Amikor már fent van a kép, akkor rákattintasz, hogy kirakja nagyba, jobb egérgomb, kép címének másolása és azt a címet kell majd betenned ide (ctrl+v). A képeket először méretezd át 800x600-asra, úgy töltsd fel őket, vagy ha nagyot raksz fel, akkor ide úgy szúrd be, mint képet, hanem mint url-t.
    Kétféleképpen lehet még fényképezni, az egyik, amikor ellenfelek nélkül mész, GT mód menüjében a négy pályatípus [original-world-street-rally] alatt van egy olyan opció, hogy Photo Drive, a másik mód pedig az, hogy ments el bármilyen visszajátszást és amikor ezt újranézed a replay theater-ben, akkor ha megnyomod a select-et, már fotózhatod is az éppen aktuális momentumot.
  • Don Laguna
    elöször is a képet tölcs fel egy FTP kliensel omegawebre!azaz regiz egy tarhelyet és anak az URL-t!
  • Norbi7
    ja és még valami: hol lehet még képeket csinálni a "Photo Travel-t" leszámítva?
    mert látom van aki verseny közben is tud képet lőni. tényleg nagyon köszönöm a segítségeteket előre is. jó látni hogy az emberek így össze tudnak tartani.
  • Norbi7
    Sziasztok! Kösz hogy múltkor olyan gyorsan segítettetek a képekkel kapcsolatban! De lenne még egy kérdésem: a képeket hogy töltsem fel hogy ti is lássátok? Mikor írom a hozzászólást akkor képet is beszúrhatok azt eddig vágom! De milyen URL-t adjak meg a képnek? előre is köszi a választ!!!
  • admi
    Egyetértek!
  • admi
    SZUPI!!!! Még! Én is csináltam pár alfásat:) Itt vannak, gondolom téged érdekel úgyis;)

Cuore Sportivo
    ok.kössz a segítséget.lehet hogy inkább tényleg megveszem az eredetit,jobban egéri így minthogy egy csomó DL lemezt elcsesszek.csak az eredetivel az a baj hogy 10000-13000 ft körül van
  • Don Laguna
    Azt montak az nem az de nekem nam lényeg én nem fogok szívózni a masoltal menek a boltba leveszek egyet a polcról
  • Lammer
    DL lemez max 1000Ft, okosan 900, az amcsi verzio is DL...
  • Don Laguna
    Jah és még vlami nekem meg van írva ha nem hiszd elküldöm:)ha érdekel dobj egy privatot:)
  • Don Laguna
    Ja és azt hiszem az NTSC verziójából 2-3kocsi hiányzik de szerintem nem nagy hiány !
    de lehet hogy 1-etlen egy sem hiányzik
    Mi két Dual Lemezre írtuk ki és egyik sem működöt!
    Megjegyzés:Nagyon ne higy bene hogy működni fog de lehet szerencség
  • Don Laguna
    Ha Dual lemezes változat az olyan 5-6GB vagy több de ez a versio nem mindig müködik és a Dual Lemez 3000FT körül van tehat nem éri me nagyon!
    Van egy masik valtozat az Amerikai ami egy Sima DVD-s(NTSC) ehez még nem volt szerencsém
    Valaki ha talal ilyen PS2-es oldalat ahonan gamet lelehet tölteni az kérem dobjon egy privatot!
    De én azt javaslom neked sok szívás van a másolasal tehat inkabb ved meg EREDETIBEN AZ A TUTI ÜZLET
  • mohuska
    köszönöm szépen.....felnivel mázlim volt. Az autó meg 1ébként is gyönyörű ültetve meg racing gumival....mer ügye akkor nagyobb a felni.
  • SnEaK MASTER
    Gyonyoruek a kepek!
  • JohnnySmith
    Coure Sportivo :)
    Még gyakorlom természetesen a photo mod kezelését.

És vele lett letőltve.
  • JGTC
    Ezt a felnit akartam a Hamire csak eltelt egy nap és lekéstem
  • JohnnySmith
    Valóban ;) És érdekes felni választás is :D
  • Sesshoumaru23
    Ezen a fórumon nincs warez...
  • Al Age
    Végre két igazán, nagyon-nagyon jó kép! :-)
  • boy90
    amit letöltöttök gran turismo 4 fájlt az hány gb?
  • mohuska

köszi bátyó...dolgoztam rajta 1 keveset
  • JGTC
    #3803 ???

• JGTC
    nemtom én csak a saját tempómban mentem

köszi mohus
  • cenobite
    Dehogynem lehet számítógépre rakni, hisz' láthatod itt a fórumon is van sok szép kép. Hozzávalók: PS2, EREDETI GT4, Pendrive, PC.
    Pendrive-ot bedugod a PS2-be, készíted a képeket ezerrel, aztán rátöltöd a pc-dre, végül megmutatod nekünk és mi örvendünk! :)
  • Sesshoumaru23
    Bocs! De általában kipróbálom a játékot, mielőtt kiadok ennyi pénzt...
    GT4-es a fórum, gondoltam...hátha...Bocs, nem láttam a kiírást..
    máskor jobban körülnézek...
  • Norbi7
    helló!
    Azt szeretném megkérdezni hogy a képeket amiket csinálni lehet a játékban, azokat csak kinyomtatni lehet? nem lehetne a számítógépre átmenteni valahogy? köszi előre is.
  • CHEAPBOY
    A topic banner alatt ki van irva no warez pls!:) Ebbol adodoan nem segitunk, es nem is tudunk, mert az en eredeti GT4em valamiert (a szemetje) mukodik hibatlanul.
  • mohus
    wow
    ez kegyetlen jó
  • mohuska

SLR 844hp
  • mohuska
  • mohuska
    ja mer farmotoros a gép,de ha hátra tekintesz lehet hallani....tök jo h erre is gondoltak.
  • Al Age
    Egyik barátom meg azt mondta, hogy valamelyik Alpine-nak nincs hangja belülről.
  • ddt500
    Nálam a Ruf Porschéknak belső nézeten nincs rendes hangja.
  • Kaplan
    Vagy épp karambol volt! :)
  • mohus
    jó képp grat