Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

supercar festival: volt 1 ruf yellow bird-m, kicsit megtuningoltam h tuti nyerjek.......hogy az milyen szar autó már mindent csináltm vele, már gondolkoztam h rakok bele bukócsövet, de drágának találtam, de így is rengeteget költöttem rá, de így is szar volt. Aztán vettem 1 6.5 AMG SL-t+1 turbó (700 akárhány ló) és így sikerült fölényesen nyernem. Sokat szenvedtem.....így jártam.....

de jó lenne már valami bumm....

JGTC
supercar festival-t én is STI-vel(full tunning) csináltam meg
de azzal rommá veretem õket
Az az autóm nagyon megérte az árát, még a rallyt is azzal csinálom...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Az unmodified-et szerintem az ilyen race car-ra, touring car-ra érti a játék, azokkal sosem tudtam elindulni ilyen kritériumos versenyen. A cien meg a nuvolari lehet azért nem mert conceptek.

mohus
majdnem:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JohnnySmith
Na sikerült megcsinálnom :) Subaru STI-vel az egészet kicsit tartottam tõle mert a verseny elején minimum 40pont nak írta :) de összejött mindeggyik sztem legalább 220-250 a-spec pontot gyûjtöttem 5 verseny alatt.
Az picit bánt hogy ennyi "szenvedésért" csak Cizeta V16T adott :(

De élmény volt lealázni egy STI-vel Ferrari és Lambo szintû autókat :D:D

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Jaja...ezt nem értem én sem..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JGTC
Ilyesmi "csalás" volt ha jól emlékszem a GT2-ben is. Ott meg a max 300-lovasok közt a gép simán indította 330 lovas GT40-t.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JohnnySmith
Sztem nincs minek a Cien 700paci az Audi meg 600... de érted most egy majdnem fullra tunningolt STI-vel tudtam nyerni már 3 pályán is. (csak szegény az egyeneseket nem bírja)
A kritériumot értem hogy nem lehet modifikált kocsival indúlni csak nem értem hogy ebben az esetben mit jelenthet.

Hmuda
Érdekesen kezeli a tuningot a játék. Az én mustangom sz*rrá volt modifikálva, mégis lazán elindulhatott az "unmodified cars" versenyen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Al Age
A Cien-edben meg a Nuvolari-dban semmi tuning nincs?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JohnnySmith
Valamit nem értek. Remélem lesz rá válasz.
Profi széria supercar festival "unmodified cars"-t ír. Akkor miért nem tudok vagy a Cien-nel vagy a Nuvolarival bemenni, miközeben simán ott versenyzik vele a gép?? akkor én miért nem?? Tulképpen leszarnám mert végülis egy Subaru STI vel simán üttem a gépet 2 pályán de a többin valahogy nem tudok elsõ lenni, ezért akarnám behozni a Cien-t vagy az Audit de nem engedi és nem értem hogy miért.

Al Age
Ha valakit esetleg érdekel elkészült a magyar tuning leírásom, megtekinthetõ itt.

JGTC
<#eljen><#eljen>

Al Age
Powersliding rulez!:)
Ez ugye Photo drive módból van?

mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
sztem sem kéne ilyesmivel foglalkozni...

DanielT
Hátrább az agarakkal. Várjuk ki a végét. A fizika máris ezerszer komolyabb.
http://www.1up.com/do/slideshow?pager.offset=29&p=&g=&tr=&mt=&cId=3126662

Nevetséges.
Egyes emberek hogyan áradoznak errõl a hányás gaméról az xbox365-ön
Tegnap gyûjtöttem a fekete verdákra egy kis pénzt.20 szor megcsináltam a DTM-es kupát(kb.14h-22h-ig).Többször B-specben(15-20 perc),néhányszor A-specben(40-45 perc).Kupánként lehet kapni 150.000-et+a mercit amit kapok érte, el tudom adni 750.000 körül.A garázsban megtartottam 15 db-ot tartaléknak, 5-öt eladtam.Vettem rajt Audi A4 Touring Cart,Audi TT-R-t,BMW 320 i-t,RUF CTR2-t, és még néhány használtat.Az Audikra+BMW-re, csak 4-es turbót+csõvázat kellett venni, a gumik alap racing mediumok.Amikor az Audival mentem a futamokon segítettem a másik Audinak(amikor indult)a 2-ik hely megszerzéséhez.Takarítottam elõle a többi gépet.
Most vagyok úgy 1600 nap környékén.Számításaim szerint a 2100-ik nap környékén ismét feltûnnek a fekete verdák.Hamar meglesznek a hiányzó napok, ha a küldetéseknél annyiszor kell próbálkoznom.Ha meg hamarabb meglesz a küldetés, elviszem a gépeket fotózni.Azzal is mennek a napok.

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

mohus

ismét köszi johndoo
JohnnySmith
1értlemû. (kipróbáltam már kínomba paddal is mert a 3mat paddal toltam:D )

mohus
kormánnyal toltad?

JohnnySmith
Rallye rész még mindig egy rakás szar akárki akámit mond ez tény !!!

Ha ez alapján kéne hogy eldöntsem hogy jó játék-e a gt4 biztos hogy felõlem éhen dögölhetne Yamauchi San.
(hirtelen felindúlásból írtam de tény)

köszi
JGTC
Óvatosan kell mert megbüntet a gép

DanielT
Ki kell lökni a rohattttat! :))
JGTC
Hú mekkora versenyt lehet menni a Tsukuba Wet race-n hard fokozaton!!!!!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#nevetes1>
Audi R8 Vs. Impreza c-spec full tunninggal!!
Nehéz volt de lenyomtam <#smile><#vigyor>

12346
nem gémeltem még gt-vel, gondoltam meglesem.
kösz!

Tulajdonképp a prologue a GT4 elõzetese,gyakorlója.Lehet feladatokat megoldani benne,amik ha megvannak a GT4-ben jogsit kapsz érte(national A,national B).Lehet néhány pályán menni egy-két kocsival.A GT4 a JÁTÉK.Ha játszottál már turismos játékon, akkor tudom ajánlani.Ha nem játszottál turismos játékon,akkor tudom ajánlani.

Még nem sikerült.Eljutottam 0,8 mp hátrányig.A starttól rátapadtam-toltam a piros kocsit.A sárga az egyenesekben 260-nal, a kanyarokba 259-el bír menni.Ha tolom valamelyik kocsit, akkor az egyenes végére 275, kanyarba 262 a vége.Ha megcsúszom és utánnuk kell mennem felmegy 290-ig is, amint megelõzöm õket visszaesek 260 körülre.De addigra olyan messze leszek tõlük, hogy nehezen érnek utol, a következõ erõgyüjtésre.Délután még próbálgatom.Ahhoz képest elég türelmes vagyok amennyit próbáltam már.A secás GT40-es pályán három próbát adtam magamnak, ha nem sikerült megcsinálni,szembe fordulok és koccanok velük.Nálam bevált gõzt leengedni.

12346
písz!
olyat kérdeznék, hogy láttam egyszer egy GT4-et, meg egy GT4 Prologue-ot. mi a különbség, vagy mit tud az egyik, amit a másik nem?:)
thx!

a szélárnyékos szopatás, ha így jobban beugrik
csá. mondja már meg valaki, hogy a driving mission 23-at (test course, skyline r34)hogyan csinálta meg.köszi
mohus
meggyugodhatsz sikerült és szép....de holnap letörlöm innen, mert kiba nagy...800*600 bõven elég

Köszönöm.

mohus
nagyon tutik azok a lámpák:)ügyes

mohus

JGTC
aha kössz

meg is nézem hányadik napnál tartok

Ha eléred a Gran Turismo naptár szerinti két vagy négy évet, akkor megjelennek a használt autók között négy napig.Nekem a két év után lett meg az infóm, hogy lehet ilyet is.Amire odaértem a negyedik év végére már megvettem õket újonnan, és nem sikerült összegyüjteni az árukat újra.Jelenleg 253 autóm van, a 700-ig még van egy-két pénzesebb futam amit ismételhetek.97,3%.

UNREG
Az 576.hu-n valaki ekkorát szállt. :))

mohus
La Sarthén told a Bentleyvel

JGTC
Már több helyen is láttam és azt veszem észre, hoyg nincs a használt autók között ott az a pár fekete színû GT verda, a Mi Gt4 verziónkban??Gondolok itt pl a 787B-re, GT One-ra, stb....
Akkor hogy is van ez a 700 autós téma
<#kerdes><#fejvakaras><#nemtudom>

amikor kezded a játékot (GT mode), akkor kicsi kocsid lesz, majd ha elkezdesz fejlõdni, akor jönnek már 5-7-9 száz lovas gépek, ott már lesz sebességérzet! Az már néha szinte sok is :) Gyorsnak kell lenni! De ez így van jól!
JohnnySmith
Én személyesen vettem át nemtom hogy megy a rendelés neten:(( (felhívtam azt jolvan) :)

Ja látom közben GT4 vs Forza :) tiszta sztárbox :D Most mi jót tudnék még írni amit már nevesebb kollegák leírtak? (Mohus,JGTC,Al Age stb) :))) 1értelmû hogy GT4 az autós gamek koronázatlan királya (minden platformot beszámítva)
Ja és jó hír megint elkezdtem játszani mindgyá 50% (összes alfát megszereztem ami a játékban megtalálható:) 156,166 powa :)))

Al Age
Rendelt már valaki itt a fórumról Cheapboy-tól a webshop-ból?
Azt írják, hogy visszaigazolják a rendelést, no én 2 napja rendeltem és semmi....

Al Age
Elõször vasárnap láttam a GT4-et élõben egyik barátomnál.
Mentem is nála egy Lancia Stratos-szal meg Deltával (mindkettõ full tuning) és szerintem döbbenetesen jó lett a sebességérzet. Legalábbis a GT3-nál ezerszer jobbnak tûnt nekem.