8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#3900 Ja és ajánlom figyelmedbe az Enthusia Professional Racing-et! -
#3899 Hát én 56%-nál tartok de halálra unom magam a játék mellett :(
Mostmár csak olyan versenyeket tudok játszani amihez a f1 kocsi kell.
Az a 8óra vagy 24 csak 3x gyorsításban kurva hosszúű :(
Szóval nem tudom mitévő legyek :( -
#3898 Ahogy sejtettem nem nagy ördöngősség megcsinálni, igaz az enyémen csak 3 autó van. :-)
-
#3897 Nálam a helyzet dettó ugyanez, én 36 százaléknál hagytam abba, már majd' egy hónapja... :-(
De most elővettem és csináltam egy képet, mindjárt belinkelem. :-) -
#3896 Azt mondja el nekem valaki, hogy hogyan szerezzem vissza a motivációmat a játékkal való foglalkozásra? Egyszerűen képtelen vagyok tolni. Amikor megvettem ki se vettem 2 hétig egész nap ment, eljutottam 35% ig, azóta viszont képtelen vagyok játszani vele. Az előbb megpróbáltam, de 4 percig bírtam. Nem találok érdekes versenyeket stb... El vagyok keseredve! :( -
#3895 VEgre M3!!! :)
Epp CSL-ert kuzdok!! -
#3894 Wow, ez nagyon állat, ilyet majd csinálok én is eccer. :-)
Valószínáleg ha Photo Travelnél ezt a terepet választod, akkor alapból a képen látható lesz a kameraállás. Fogod a négy autót és egyesével lefényképezed itt őket, ügyelve arra, hogy lehetőleg a négy sarokba kerüljenek és semmiképp se fedjék egymást majd az összevágott képen. Innentől pedig Photoshop. ha minden tökéletesen sikerült, akkor tényleg csak vágni kell a képeket.
Ezen a képen a mi szemszögünkből nézve a 787B baloldali lámpájának vonalában van az úton egy téglasor (?) és pont a fényszóró mellett látszika vágás nyoma, egy picit el van csúszva....
De ez így is nagyon király! Ha alapból mindig ugyanazzal a kameraállással rak be egy tájra (azt hiszem így van egyébként), akkor végülis nem olyan nagy meló egy ilyen képet összehozni, de ha véletlenszerűen rakja le a kocsit és értelemszerűen a kamerát is, akkor viszont baromi sok tököléssel jár. -
#3893 Quattro
-
#3892 Ezt, hogy sikerült összehozni???
most találtam
-
#3891 Elméletileg igen, gyakorlatilag a rosseb tudja... :D
Itt egy lista a biztosan _működő_ pendrive-okról. -
GooD #3890 ha majd képeket szeretnék lementeni(gran turismo 4 képeket) pendrive-ra akkor
mind1 hogy milyen pendrive-ot veszek a ps2-ő höz? -
GooD #3889 helló.kössz az infót -
Norbi7 #3888 Helló! Én a felniről és a hátsó szárnyról tudok a GT AUTO menüpontban. -
GooD #3887 van optikai tuning a GT4-be?(a nitro-ról tudok) -
GooD #3886 most már biztos hogy az eredetit veszem meg.jobban megéri szerintem most már.
chippelt gépem van,akkor majd ugy indítom ahogy az eredeti DVD filmeket.kössz a segítséget -
#3885 Én csak az eredetit javaslom avval nem lesz gondod. Nekem még soha nem fagyott, nem akadt, és minden funkció normálisan müködik. Max probléma ha chippelt a géped, a dupla rétegü DVD miatt úgy inditsd mint a gyári filmeket. -
GooD #3884 én is ugy voltam hogy megprobáltam letölteni de most má tudom hogy nincs értelme,inkább majd megveszem eredetibe -
Norbi7 #3883 Végre elkaptam egy visszaváltást!
-
Norbi7 #3882 Oké! Később visszanéztem és láttam hogy te is szúrtál már be képet régebben. Azt hittem te is elsőként csináltad mint én. -
#3881 Tudom csak onnan nem megy de már ezt is tudom miért.
Egyébként megnézed a #3815-ös üzit akkor láthatod, hogy no gond!
SnEak MASTER: Vertigo mert az volt akkor. De azzal sokat kell szarakodni meg nehéz is.
Helyedben "elütném azt a két évet" valamivel aztán vennék egy használt 787B-t.
(Dumálok azt közben nekem egy fekete járgány sincs.) -
#3880 Aha erre én is gondoltam már csak nem voltam benne biztos.
Ott is különben azért ez a nevem mert a sima JGTC-t nem fogadta el valamiért amikor regeltem.
Ok mind1 azért kössz
-
#3879 Majd 2-3 elcseszett dl lemez után rájössz hogy pénzben lassan ott tartasz mintha bementél volna mondjuk a nyugatiba egy ps2-es cserélőhelyre és 8-9e forintért (használtan,vadiúj-csomagolt az 10-12e) megvetted volna az eredeti gt4-et:)
-
SnEaK MASTER #3878 Ezidaig ez a legszebb kep! Persze ez csak maganvelemeny...
Majd talan en is megprobalkozok par foto beszurasaval... -
SnEaK MASTER #3877 Itt is megkerdezem:
Milyen kocsival vittetek vegig a GT World Championshipet?
Megkoszonnem segitsegeteket! -
Norbi7 #3876 oké! én csak reagáltam a kérdésére. ;) -
#3875 Szerintem JGTC ismeri a képbeszúrás menetét. ;) -
#3874 Sőt, az első egykét képnél még a pontosvessző is zavaró tényező lehet. :-( -
#3873 Gyanítom, hogy azért mert az ottani nick-ed [JGTC] és itt a kettő szögletes zárójel zavar be, mivel az itteni szerkesztési lehetőségek nagy része is szögletes zárójelek közé kerül (url, kép, smiley stb...) -
#3872 -
Norbi7 #3871 Nem tudom miért nem sikerűl. Én ezt csináltam és bevállt: először lekicsinyítettem a képet aztán feltöltöttem a galériámba, katt a képre teljes mérethez, jobb gomb - kép címének másolása, aztán itt a hozzászólásnál KÉP beszúrására katt, beillesztés a kép címét és kész. nekem is így mondták és sikerült. -
#3870 Ha már épp a kép a téma akkor : Az miért lehet, hogy nem tudok ide képet beszúrni ballor oldaláról az ottani galériámból?? -
Norbi7 #3869 -
Norbi7 #3868 Oké! Sikerült!!!!!!!!!
Remélem tetszik! -
#3867 Figyi, amikor rákattintasz az url gombra, akkor először bekéri az url-t. Ide kell beírnod a nagy kép címét. Utána meg azt a szöveget kéri, amire rákattintva elérhető lesz a kép.
url: http://www.sg.hu/galeria/11209939951122890258.JPG
link neve: Norbi7 - BMW M3
Eredmény:
Norbi7 - BMW M3 -
Norbi7 #3866 -
Norbi7 #3865 és ahhoz a linkhez mit írjak? -
#3864 Az a baj, hogy a kicsi kép címét másoltad. Kattints rá a kicsi képre, hogy a nagyot -eredetit- lásd és annak a címét másold, illetve illeszd be ide. -
Norbi7 #3863 Bocs hogy ennyit kinlódok de valami nem kóser. Feltöltöttem a képet a galériámba és ahogy mondtad át is másoltam mint URL-t de utána kért valami linket én megadtam a nevét (biztos itt a hiba)és ez lett belőle. segítség!!!!! köszi -
Norbi7 #3862 asszem ez nem sikerült!!!!!!!!!
-
Norbi7 #3861 Köszi a segítséget. Itt az első kép, remélem sikerül és remélem tetszeni fog.Bmw M3