Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egyik kedvencem.
2000 Cr.-t lehet vele nyerni a márka kupában.Mindent megvettem rá amit csak lehetett, a normál gumik kivételével.Kb.400-500 ezret költöttem rá:)

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

Mohus
Miután megláttam,hogy egymás mellé sikerültek,majdnem t.k.n szúrtam magam.Ok akkor jönnek.
Al Age
Még egy centit sem mentem velük.Annyira rámentem a kocsik gyûjtésére, hogy valahogy kimaradt.
Jelenleg 640 a darabszám.Kinyomtattam egyik oldalról egy listát,amivel könnyebb azonosítanom a meglévõ készletet.Minden meglévõ autó után teszek egy X-et.Vannak olyan autók is amiket nem találok, de nincs Vauxhall, azt kézzel pótolom, valószínû amerikai vagy japán változat listáját sikerült kinyomtatnom.Ha elérem a 700-at felrakom Ballor lapjára.

Al Age
Ezek a kocsik nagyon ütnek így kinézetre - és gondolom a menetteljesítményük is említésre méltó:)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

mohus
LOL

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Hófehér Jaguár....illetve Mustang

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Acura - halogen lamps

mohus
legfeljebb legközelebb entert is pettyints a képek közé:)

mohus
800*600-zal akár ezret is idekanyarinthatsz:) SZERESSÜK:)

Off
Mohus!Bocsánatot kérek, amiért teleszemetelem a topicot.
Off

cenobite
Nem is vagyok vakhangya....

Köszi a választ!

gamertag: kenobita

cenobite
Erre senki nem tudja a választ? <#confused>

mohus
"amugy gondolkoztam, fizunal beruhazok egy komoly kormanyra!! :))
melyiket erdemes gt4re?"

csak egy jöhet számításba Logitech Driving Force Pro

mohus
sajna nincs felnigyûjtés

mohus
31K okés érte

Al Age
picit elszúrtad a linket, de itt van a képed, ami nem is nagy, hiszen 800x600-as:)

Egyenlõre csak egyet küldök, hátha túl nagy lesz.

én meg jó türelmetlen voltam, és vettem egy Honda Civic '83-as verdát, ócsó és a megmaradt pénzbõl lehet rajta tuningolni
Al Age
Én meg Gyõr és Sopron között lakom félúton:))
Nekem konkrétan nincs ilyen kormányom, de itt a topikban több emberkének is van.
Az a 31K szerintem jó ár érte, ha jól tudom olyan 35 körül mozog az ára egyébként.

Én az elõzõ részekben mindig valamelyik nyereményautóval szoktam elkezdeni a játékot és autót venni csak akkor szoktam, amikor valamelyik versenyre csak egy-két típussal enged be és azokat nem lehet megnyerni.
Így már az elején lehet tuningolni is egy kicsit.

Lammer
:( ehhh ok...
a kuplungos dologra en is ugy ertettem, hogy tamogatna...
amugy most fejlovest kaptam, torlom a mentesem,,, es ujra, vegigszenvedem magam a jogsin es az eladott autokbol, veszek egy jo hasznaltat... a beallitasokat meg nezegetem, bar tok kakukk vagyok hozza <#idiota>
szerk: tudsz olcso helyet Logitech Driving Force Pro-ra??? hajnalban unalmamban bennt melohelyen vegignyalaztam a guglit, egy online boltban 31K kornyeken van... szerinted??? vagy van ocssooob hely? (pesti vagyok)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Al Age
Ahhoz képest, hogy ülés is van a csomagban és csak 20k, nem hinném, hogy nagyon jó minõségû lehet, de ez csak az én meglátásom.:) - Annyi biztos, hogy csak rezgõs, nem FFB-es.
Olyan kormányról nem tudok, amelyiken kuplung is van, a probléma viszont ott kezdõdik, hogy a kuplungot a játéknak is támogatnia kéne.
A GT4 kormányon (Logitech Driving Force Pro) van rendes kis váltó kar, de nem H váltóval, hanem ez is inkább szekvenciális utánzat. Egyik irányba nyomod - felvált, másikba - visszakapcsol egyet.

Igen, mind a négyet.Felszereltem õket mindennel amivel még lehetett.Olajcsere után mindegyik kb. 1-2 lóerõvel kevesebb, mint amit megvettem már korábban.

errol amugy mi a velemenyetek???
Race Pac 20K a konzone-ban...
jobb mint az aktualis kormanyok???
amugy egyaltalan letezik olyan szett, hogy legyen benne kuplung, meg rendes sebvalto? az lenne a zsiiir <#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

ok azota mar meglestem, franko, majd holnap leszek jatekkozelbe... ;)

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Al Age
Ballor honlapján van a beállításos leírásom, sokat segíthet, ha nem tudnál angolul.
Egyelõre nem tudok más tippet adni, abba bent van minden, de ha van konkrét kérdésed, akkor kérdezz és próbálok segíteni.

(URISTEN most lesem kijott az outbreak file 2 is... jezusom, jatekdomping, ezt nem lehet birni... :))) nappal gt4 este rezi ... ehhh :DDD)

cenobite
Felniket lehet "gyûjteni", mint mondjuk a 3-ban? Mert mostanában jöttem rá, hogy a használt felnik kínálata is változik és van, hogy több is tetszik, de ha veszek egyet, akkor az elõzõ "felülíródik".
Tud errõl valaki valamit? Elõre is köszi!

okok! kocce!
amugy gondolkoztam, fizunal beruhazok egy komoly kormanyra!! :))
melyiket erdemes gt4re?

a kovetkezo hozzaszolasod meg nem esett le <#idiota>

mohus
civis honda...

mohus
mert van 24 órás móka is:)

mohus
ne kezd újra...mindig lehet javítani

az elsõ GT4 autódat úgysem felejted el:)

én a jogsikra nagy hangsúlyt fektettem...egyrészt mert autókat adott, másrészt meg megtanultam a pályák nehéz részeit...:) ha teheted kormánnyal told...a "nehezen" forduló verdák érdekes módon kormánnyal kezes bárányként tudnak viselkedni.

a használtautó piac nagyon hasznos:)

a beállítások is sokkal izgibbek és a gamma is tovább tart, ha magad fedezed fel. Az alapján ami alul scrollozódik szöveg már lehet tudni mit merre érdemes állítani. Állítások után érdemes a verdát a driving parkban vagy a kiszemelt pályán tesztelni. És a köridõk alapján és az autó viselkedése alapján már tudható mi merre kéne állítani. Egyszerre csak egyet állíts..

Szóval tessék komolyan venni a játékot...mert az is komolyan vesz téged.

van meg kerdesem ... jajjj ne bantsatok!
naszal ez a b-spec moka: ezt nem te vezeted, de ha lemegy, akkor ugyanolyan erteku gyozelem?? <#conf> es az miert jo?

mohus
Tolatólámpa

mohus
Zumm-zumm-zumm

hat skacok, elkezdtem enis... tegnap estetol ma reggelig, meg melo elott is nyomtam, tokre beleszerelmesedtem(egy dolog bosszant de nagyon a dodzsi feeling, ugye no crash az neha kilendit a feelingbol)
natehat, gondolom jol elb@sztam a dolgot, mert nem mendtem jogsira es msot ott szenvedek, hogy a beginnersben egy versenysorozatot megnyertem(kaptam egy kocsit) blabala(eddig 3 kocsit kaptam), naszal erdemesebb ugy indulni, hogy a jogsit kihajtani fullra, es mivel ott autok nyerhetok, azokat eladni, majd used car-t venni??? mert ott szivok, hogy indulasnal vettem egy mitsu galantot, azt jol megtuningoltam, de meg igy sem tudom megnyerni a 4wds osszest a beginnersben(lehet en vagyok bena)...
naszal erdemes ujrakezdeni??? vagy hagyjam abba, a jatek nagyon teccik, de fingom sincs a kocsik beallitasarol stbstb... :))))
most nezegetem Ballor honlapjat, majd okosodok, de azert segithettek is...
apropo jogsi... az elso kettot megcsinaltam aranyra, de utana orulok ha ezustot szerzek :O nagyon nehez... vannak valahol videok fennt, vagy mentesek, hogy tudjam tanulmanyotzni az "aranyos" futasokat???
elnezest ha hosszu voltam. me <#lama> sorry... <#idiota>

JGTC
Az összeset begyûjtötted?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DanielT
Nem gyenge! :)
2100 nap felett,98,1%,600 autó felett a garázsban, mind más típusú.Még sok JGTC-s,Amerikai és Angol gépem nincs meg.Idáig 40.000.000 Cr. felett költöttem gépekre, ezekre még vagy + 20.000.0000 Cr.kell.A DTM-es pénzgyûjtést a végére alvás közben is megtudom csinálni.

Ok!Holnapután reggelre megcsinálom, hogy méretileg beférjen.

Imrusssss
Rakd föl légyszi mert kíváncsi vagyok rá!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Végre megvannak a fekete bárányok.Képet nem merek feltenni róluk.<#smile>

de jó lenne már valami bumm....

azér nem adom el mer már sokat költöttem rá meg nem lehet megvenni.

de jó lenne már valami bumm....

JGTC
Faterom Camaro Race Car-ral csinálta meg<#smile> de azt mondja K***A nehéz volt.
Csináld meg a Fuji 1000 Km-t és ott kapsz egy Chaparrall-t, aztán meg büntesd meg azzal a kis szemetet!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mohus
én Cougarral meg a Camaroval toltam az amcsisokat asszem....ha arról van szó

JGTC
A yellow bird enyhén szólva egy kalap trágya...
Kipróbáltam aztán adtam is el!!!!!

CSOCSO
yesss
Tomalak
Melyikek a legjobb amcsi illetve európai autók?
Tomalak
Naggyon király a játék de a rally rész enyhénszolva idegesítõ, vagy 300 al belémbikázik hátulról a ellen belecsapódok a didalaivbe az rámdõl büntit kapok az meg az meg 400al tovaszáguld. Kis tulzásokkal :D asszem a rally hagyom a francba egy idõre.
Al Age
Beállításokat állítsd hozzá a pályához, ha még nem tetted meg. Leírás tudod hol van.
Nem tól kemény rugók, puhább stabilizátorok, nagyobb kerékdõlés, rövid váltó, nagy leszorítóerõ!

JohnnySmith
Most egy Chaparall 2D race car keseríti az életemet kegyetelnûl.
Seattle Circuit-on és El Capitan-on,All Amercian Chapion-on. Minden másik pályán tudok nyerni ahogy azt kell, de ezeken a pályákon nem tudom behozni sehogy rámver leglább 20mp-et úgy hogy én vagyok a 2. (Seattle-ön 24mp-et vert rám a szemétláda)
Camaro LM race car-ral nyomom nem rosz autó de ez a rothadó Chaparall szerintem kb a 700kgjával odaver mindenkit.
Valakinek valami tapasztalata,5lete? Ford GT-im is van de azzal még szarabbúl megy.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)