Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik kedvencem.
2000 Cr.-t lehet vele nyerni a márka kupában.Mindent megvettem rá amit csak lehetett, a normál gumik kivételével.Kb.400-500 ezret költöttem rá:)
Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!
Miután megláttam,hogy egymás mellé sikerültek,majdnem t.k.n szúrtam magam.Ok akkor jönnek.
Al Age
Még egy centit sem mentem velük.Annyira rámentem a kocsik gyûjtésére, hogy valahogy kimaradt.
Jelenleg 640 a darabszám.Kinyomtattam egyik oldalról egy listát,amivel könnyebb azonosítanom a meglévõ készletet.Minden meglévõ autó után teszek egy X-et.Vannak olyan autók is amiket nem találok, de nincs Vauxhall, azt kézzel pótolom, valószínû amerikai vagy japán változat listáját sikerült kinyomtatnom.Ha elérem a 700-at felrakom Ballor lapjára.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Mohus!Bocsánatot kérek, amiért teleszemetelem a topicot.
Off
melyiket erdemes gt4re?"
csak egy jöhet számításba Logitech Driving Force Pro
Nekem konkrétan nincs ilyen kormányom, de itt a topikban több emberkének is van.
Az a 31K szerintem jó ár érte, ha jól tudom olyan 35 körül mozog az ára egyébként.
Én az elõzõ részekben mindig valamelyik nyereményautóval szoktam elkezdeni a játékot és autót venni csak akkor szoktam, amikor valamelyik versenyre csak egy-két típussal enged be és azokat nem lehet megnyerni.
Így már az elején lehet tuningolni is egy kicsit.
a kuplungos dologra en is ugy ertettem, hogy tamogatna...
amugy most fejlovest kaptam, torlom a mentesem,,, es ujra, vegigszenvedem magam a jogsin es az eladott autokbol, veszek egy jo hasznaltat... a beallitasokat meg nezegetem, bar tok kakukk vagyok hozza <#idiota>#idiota>
szerk: tudsz olcso helyet Logitech Driving Force Pro-ra??? hajnalban unalmamban bennt melohelyen vegignyalaztam a guglit, egy online boltban 31K kornyeken van... szerinted??? vagy van ocssooob hely? (pesti vagyok)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Olyan kormányról nem tudok, amelyiken kuplung is van, a probléma viszont ott kezdõdik, hogy a kuplungot a játéknak is támogatnia kéne.
A GT4 kormányon (Logitech Driving Force Pro) van rendes kis váltó kar, de nem H váltóval, hanem ez is inkább szekvenciális utánzat. Egyik irányba nyomod - felvált, másikba - visszakapcsol egyet.
Race Pac 20K a konzone-ban...
jobb mint az aktualis kormanyok???
amugy egyaltalan letezik olyan szett, hogy legyen benne kuplung, meg rendes sebvalto? az lenne a zsiiir <#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Egyelõre nem tudok más tippet adni, abba bent van minden, de ha van konkrét kérdésed, akkor kérdezz és próbálok segíteni.
Tud errõl valaki valamit? Elõre is köszi!
gamertag: kenobita
amugy gondolkoztam, fizunal beruhazok egy komoly kormanyra!! :))
melyiket erdemes gt4re?
a kovetkezo hozzaszolasod meg nem esett le <#idiota>#idiota>

az elsõ GT4 autódat úgysem felejted el:)
én a jogsikra nagy hangsúlyt fektettem...egyrészt mert autókat adott, másrészt meg megtanultam a pályák nehéz részeit...:) ha teheted kormánnyal told...a "nehezen" forduló verdák érdekes módon kormánnyal kezes bárányként tudnak viselkedni.
a használtautó piac nagyon hasznos:)
a beállítások is sokkal izgibbek és a gamma is tovább tart, ha magad fedezed fel. Az alapján ami alul scrollozódik szöveg már lehet tudni mit merre érdemes állítani. Állítások után érdemes a verdát a driving parkban vagy a kiszemelt pályán tesztelni. És a köridõk alapján és az autó viselkedése alapján már tudható mi merre kéne állítani. Egyszerre csak egyet állíts..
Szóval tessék komolyan venni a játékot...mert az is komolyan vesz téged.
jajjj ne bantsatok!
naszal ez a b-spec moka: ezt nem te vezeted, de ha lemegy, akkor ugyanolyan erteku gyozelem?? <#conf>#conf> es az miert jo?

natehat, gondolom jol elb@sztam a dolgot, mert nem mendtem jogsira es msot ott szenvedek, hogy a beginnersben egy versenysorozatot megnyertem(kaptam egy kocsit) blabala(eddig 3 kocsit kaptam), naszal erdemesebb ugy indulni, hogy a jogsit kihajtani fullra, es mivel ott autok nyerhetok, azokat eladni, majd used car-t venni??? mert ott szivok, hogy indulasnal vettem egy mitsu galantot, azt jol megtuningoltam, de meg igy sem tudom megnyerni a 4wds osszest a beginnersben(lehet en vagyok bena)...
naszal erdemes ujrakezdeni??? vagy hagyjam abba, a jatek nagyon teccik, de fingom sincs a kocsik beallitasarol stbstb... :))))
most nezegetem Ballor honlapjat, majd okosodok, de azert segithettek is...
apropo jogsi... az elso kettot megcsinaltam aranyra, de utana orulok ha ezustot szerzek :O nagyon nehez... vannak valahol videok fennt, vagy mentesek, hogy tudjam tanulmanyotzni az "aranyos" futasokat???
elnezest ha hosszu voltam. me <#lama>#lama> sorry... <#idiota>#idiota>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
de jó lenne már valami bumm....
de jó lenne már valami bumm....
Csináld meg a Fuji 1000 Km-t és ott kapsz egy Chaparrall-t, aztán meg büntesd meg azzal a kis szemetet!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Kipróbáltam aztán adtam is el!!!!!
Nem tól kemény rugók, puhább stabilizátorok, nagyobb kerékdõlés, rövid váltó, nagy leszorítóerõ!
Seattle Circuit-on és El Capitan-on,All Amercian Chapion-on. Minden másik pályán tudok nyerni ahogy azt kell, de ezeken a pályákon nem tudom behozni sehogy rámver leglább 20mp-et úgy hogy én vagyok a 2. (Seattle-ön 24mp-et vert rám a szemétláda)
Camaro LM race car-ral nyomom nem rosz autó de ez a rothadó Chaparall szerintem kb a 700kgjával odaver mindenkit.
Valakinek valami tapasztalata,5lete? Ford GT-im is van de azzal még szarabbúl megy.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)