8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
mohuska #3940
-
#3939 Pont az lett volna a másik amin gondolkoztam, vagy estleg még a Neon jöhetett volna még szóba.
De aztán győzött ez a romboló és nem bántam meg!
Tegnap egyébként láttam is eggyet az utcán is. Nem semmi gép -
#3938 vigyázz miket ajánlasz lehet junoszton nyomja:) -
#3937 Aaaaaz igen! :D
Nekem az egyik ilyen ászom egy SSR volt, azzal is viszonylag könnyen lehet sok pontos versenyeket nyerni. :) -
#3936 -
zol3e #3935 Te mit értesz a GT4 fizikája alatt? -
#3934 Ma délután vettem egy Crysler 300C Hemi-t
Egy állat ez az autó nem is értem, hogyan de 1700kg 350lóerő ( 1-es könnyítés van rajt, fékek, ületve, és chip tuning) lenyomja a kategóriatársait.
Mentem vele 159pontos versenyt az Na tuningosok között és 8mp-vel vertem őket!!!!
majd lehet teszek be róla képet -
#3933 Ja és RGB kábeltől azok a riccenések, amikről Te beszélsz még megmaradnak, sőt még élesebbek lesznek, de ezzel együtt a kép többi része is sokkal élesebb lesz. ;) -
#3932 Hmm, ugyan nem szeretem a sört (tudom, ezért nem is vagyok igazi férfi:D), de mondjuk borozgathatunk egyet, így pedig már megfontolandó az ajánlat. :-) -
#3931 Francokat! :) Meghívlak hozzám, elpusztítunk pár üveg sört és átadhatod a dvdket :DD -
#3930 Ha nem lesz jobb akkor kapsz tőlem 10 írható dvd-t. :-)
Persze ahhoz nekem is látnom kell, hogy tényleg nem jobb, viszont ahhoz Neked kell idehozni a tv+ps2+rgb kábel-t. :D -
#3929 Hmmm... én veszek... de ha nem lesz jobb? Micsinálhatokveled? :) Mindenesetre add meg a neved címed, hogy foganatosítani tudjam a retorziókat :D -
#3928 Ugyan már, ha lefényképezzük a tv-t az ígyis-úgyis nagyon gáz lesz...
Menj be a Tescoba és 1000 Forintért vegyél egyet, én két éve vettem ennyiért.
Sunflex RGB Cable Pro. -
#3927 Jaja! Ide a digitális fotókkal! :D -
#3926 Az a helyzet hogy a képeket nem a TV-böl készitjük, hanem a PS2-n közvetlenül memokártyára, vagy pen-re, így ezeknek semmi közük az RGB-hez. Digitális fényképezöm sajnos nincs, így a TV nem tudom fefotózni.
Ha valaki ezt meg tudja oldani, megköszönném a segítséget. -
#3925 Szerintem, persze ez csak az én véleményem, a korlátok,hirdetések, stb., minden nagyot javul, a müszerekröl nem is beszélve. Legalább egy RGB-be fektess be. Max 2000Ft. Megéri hidd el.
Egy prücök lehet vele. Ha a TV nem támogatja az RGB-t, akkor a képet valamelyk irányba meghúzza 1-2 cm-re,de még így is sokkal jobb a kép. -
#3924 Csináljatok már képeket RGB vel és nélküle, hadd lássam :DD -
#3923 Tökéletesen egyetértek.
-
rolika #3922 az rgb-kábel hiánya a ludas, nem a tv. eddig minden konzolomhoz első dolgom volt rgb-kábelt venni, mert anélkül f.s a kép. (a km-óra és fordulatszámmérő apró számait látod egyátalán scart-kábellel? mert rgb-vel látszik.)
persze a 100 hz szélesvászon nem hátrány :) -
#3921 A korlátok felső éle? A hirdetések kerete? A rácsok? :) -
Angyisz #3920 Nekem sem riccent a 100Hz-es Samsungon, most cseréltem a Tv-t Pana Plazmára igaz az nem 100Hz-es de azon sem láttam semilyen hibát -
#3919 Hmm... RGB kábelem nincs, de lehet, hogy be kellene szereznem egyet. Egy a gond, hogy a visszajátszásban (ahol jobban van optimalizálva a dolog) már kevésbé ricegősödik. A másik, hogy a Forzában ez nem jelentkezik, mert ott van élsímítás. Fenesetuggya! Na mindegy, most lesz új tvm, majd arra beficcentem a spéci kábellel :) -
#3918 DanielT!
Tudom hogy sok pénzbe kerül, de ha módodban van kipróbálni a játékot, nézd meg egy 100Hz-es Tv-n, RGB kábellel összekötve. Én egy 82cm-es 100Hz-es JVC-n játszom az emlitett összeálításban és nemigen tapasztalom az általad emlitett ricegéseket. Maximum akkor van egy, esetleg két törés egy vonalon, ha 2Km/h-val fordulok valamelyik irányba és nézem például a hátsó spoiler vonalát, de szerintem ez böségesen belefér egy nagybetüs JÁTÉKba is.
Tudtommal az Xbox kezeli az élsimitást, de azon is látok ettöl durvább hibákat. A fizikájával nekem nincs gond, mert itt minden járgánynak sajátja van, igy ha egy kocsit végképp nem tudok úgy beállítani hogy az számomra használható legyen, akkor nincs mit tenni, ejtem a járgányt és probálkozom másikkal.Egyébként a legtöbb auto elöbb- utobb beállítható.
Sziasztok, késöbb vissza nézek, hátha itt lesztek. -
#3917 Kösz csak a szememet nem verte ki. Minden képem tök sötét ez gáz. -
Norbi7 #3916 Még egy kép, amíg én is próbálkozok egy összevágott képpel.
-
#3915 Köszi, ez csak kis ráncfelvarrás volt, most ilyen szolidabb hangulatom van. :D -
#3914 új "Nick kép" :) nem rossz :) -
Norbi7 #3913 Az Enthusia egyébként nekem is megvan. Én egy kicsit GT koppintásnak nevezném mivel az első három rész után jött ki. A játék egyébként nagyon jó, ötletesnek tartom az úgynevezett Enthusia Pontokat, amely nagyon csökken hogyha a falnak vagy ellenfélnek mész és ha elfogy akkor dobhatod a kocsit. Én ezzel játszottam amíg vártam a GT4-re és több volt mint egyszerű pótlék. Klassz játék. Nekem a GT4 azért tetszik jobban mert itt azt a kocsit veszed meg amelyiket akarod és a tuning is látványosabb, amennyire ez lehetséges. És lehet azért is húzok a GT sorozathoz jobban mert mert nekem a GT1 volt az első autós játékom, ez volt az alapja az egésznek. Remélem nem untatok senkit. na hello -
Norbi7 #3912 A Photo Travel FENT van a BAL sarokban! A beállításokhoz nem nagyon tudok mit mondani. Néha jó képek jönnek össze néha viszont nagyon sötétek! -
#3911 Szeretnék a fotózáshoz tanácsot kérni. A photo travel-t hol találom? Mert eddig csak a lementett visszajátszásaimról tudtam fotót készíteni. Ill a fotók amiket készítettem eléggé fakók valami tippet a beállításokhoz ha kérhetnék.
-
#3910 Megmondom őszintén engem a fizikája fogott meg. Grafikában szebb a GT4, de az Enthusia is szép. Hangok terén kb egy szinten áll a 2 játék, bár sok utóval még nem mentem az Enthusiában. Tuning csak ilyet "tuning-szintek" szerű van az Enthusiában (legalábbis egyelőre biztosan), valamint a beállításoknál nincsenek számadatok, csak egy csúszka ahol az értéket állíthatjuk (pl hasmagasság: a skálának van kettő végpontja magas-alacsony és a csúszkát ezen két érték közt tudjuk tologatni). Egyelőre ennyi, majd ha jobban megismerem a játékot akkor tudok többet mondani. -
#3909 Al_age?
-
#3908 Ah, nincs kedvem hosszan kifejteni a +/- érveket, lényegében minden +, csak a "ricegős,recés" pályagrafikák és a fizika amiben lehetne jobb, mindkettő valószínű (főleg az élsímítás hiánya) a hardver gyengeségével okolható. -
#3907 Szerinted mi a baj a fizikájában?
Elmondod a véleményed?
A játék +/- tulajdonságairól.
-
#3906 A GT4 fizikáját sajnos nem nehéz ütni :(( -
#3905 Jó figyelmetlen vagyok.
Amúgy most kezd előjönni a gt4 hiányosságai. Unalmas nagyon egy idő után . :(
-
#3904 Én még csak most kezdtem el nyomatni, eddig csak a Free versenyeket nyomtam le, de eddig nagyon jó. Szvsz a fizikája üti a GT4-et... -
#3903 #3897 ;) -
#3902 Megvan, de képtelen vagyok kiigazodni azon az elbaszott menü és versenyrendszeren :(( -
#3901 azt én is megvenném de nincs rá keretem :P
Te Al_age mennyinél tartasz a gt4-ben?