Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
100-ik nap környékén járok és eddig nem versenyeztem:)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

UNREG
Két memokártyával könnyen megcsinálható. Az egyikkel játszik és gyakorol, a másikkal csak a jogsikat nyomja aranyra. Ha másért nem, hát azért, hogy felrakhassa a netre és mi meg csodálkozzunk. :))

JGTC
Ha ez mégis létezik akkor RESPECT<#worship>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Nincs a földön olyan marha aki ennyi ideig csak a licence-t csinálná, és nem kezdene bele a versenyzésbe!!!!!!!!<#ejnye1>
(vagy max már végigvitte egyszer)
De igazi fanatik az szent...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Elképzelhetõ, de ez egy GT4-es kép, itt pedig nem számít. Mondom, tapasztalat:)

UNREG
Csak mert a GT3-ban beszámított a 100%-ba, hogy aranyra kellett megcsinálni. Ha jól tudom...

Al Age
Nem, ezt onnan tudom, hogy jelenleg nekem is csak a jogsiim vannak meg, és 0 százalékon és 0 km-nél tartok.

UNREG
A "0 miles" és a "0% complete" az érdekesebb. A jogsiknál nem számolja?

Al Age
50 helyett 450 pénzt költött el, azt elnéztem. Szóval 163 napra bõven kijön az összes jogsi full aranyra, még úgy is, ha nem minden arany elsõre.

Al Age
Pénz: importálta GT3-ból a százezret.
Látszik a képen, hogy egy Ford-ban ül, a játék alapból 10ezer pénzzel indul, ehhez jön a GT3-ból 100ezer, 50 pénzt költött el, vagy mosásra, vagy olajcserére, nem tudom melyik kerül ennyibe.
5 jogsi, azokon belül 16 feladat, minden feladat egy nap. 5x16=80 Minden nyereményautó is külön napra kerül, õ jogsinként 3-at nyert, így jön ki a 15 kocsi. Plusz van még jogsinként 1 kávészünet, legjobb esetben az is egy nap. Így tartunk 80+15+5=100 napnál.

UNREG
Lehet úgy is próbálkozni, hogy ha nem sikerül aranyra, akkor mindig load-ol egyet és csak ha arany, akkor save-el. Így kijöhet egy tiszta idõ.

De az is lehet, hogy photoshop az egész. :))

UNREG
DanielT
Hogy szedte a pézt? Egy próbálkozás mennyi idõ? Létezik 80 arany 163 nap alatt??
Al Age
Azt ne hidd....

mohus
csíter

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

cenobite
A használható pendrive-ok listájának linkjét tudja valaki?

gamertag: kenobita

cenobite
Érdekes kép...

MikX
Thx<#worship>
Ennek a felniügynek + akkor utánakeresek asszem<#confused><#nemtudom>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Al Age
A lista a GameFAQs.com-on van, ezzel a címmel: "10.0 KM Used Car Special FAQ". A japán verzión alapul, de gondolom a körforgás az európaiban is megvan hasonlóképpen, esetleg más kocsikkal.

#2867: Hmm, érdekes, amit mondasz, errõl nem tudtam.

MikX
Jah, és még valami!
A használt autók között nem csak a 4 fekete autó van?
+ Írtad, hogy ott a lista, hol?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Csak azért írtam, mert ezt olvastam az egyik strategy guide-ban:
Special rims
The "Today's Special Rims" rotate every thirty game days. There are twenty nine different sets of rims. There are 439 total "Today's Special Rims". If you see a set you like, you will only see them every thirty game days -- buy them while you can.

Ez szerint van speciális felni minden 30. game napon.<#nemtudom><#nemtudom>

Al Age
Hmm, én csak használt autókról tudok, amiket egyébként sem megnyerni, sem megvenni nem lehet abban a formában, csak bizonyos idõtartam alatt a használtak között. Ott a lista 700 nap alatt ér körbe és utána elõrõl kezdõdik.

nem arra gondolsz, hogy a GT AUTO menüben lehet ilyet cserélni? Ott kell az oljcserét stb. A HOMEtól balra van.
MikX
Hello!
Lenne 1 dolog amit nem értek!
Azt hallottam, hogy vannak különleges felnik, amik csak minden 30. napon jönnek elõ, de eddíg semelyik napon sem találtam, 900. nap körny. jártam, amikor megtudtam, de azóta nem látam sehol, lehet, hogy már volt mind? Ha volt akkor elõjönnek még 1x?

Amuse S 2000

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

Al Age
Köszönöm szépen:)
Megkaptam szülinapomra a játékot szüleimtõl, így aztán nagyon heppi vagyok<#taps>

HEPPIBORSZDEEEEJtuuujuuuu!!!! <#awink>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

JGTC
így már világos...kössz

JGTC
ahha

mohus
vazz...az már Kacsával a Ford GT mellett:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
a photoshopban:)

egy kis SEGÍTSÉG hozzá....hogyan is lesz karbon motorháztetõ az Audira

Al Age
Öööö, izééé, ez a kormány már rég piacon van és itt a topikban is több embernek van.:)

andrewsan
ha pedig a dobozában hagyod, és görgeted a járdán, akkor aztán akár végtelent is tud fordulni. Ide, oda is :)

debizony azok nehezek.....

de jó lenne már valami bumm....

Imrusssss
Ja bocs 1 kicsit homályosan sikerült és bocs mert még nincs szkenerrem azért ugye meg bocsájtok???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Imrusssss
Most vettem meg PC GURUT és bene van 1 KU*** Fasza Kormány úgy hogy ha ki jön meg is veszem ja és 900 fokot tud fordulni ide is meg oda is!!!!
ITT A KÉP:Logitech Driving Force PRO

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

CHEAPBOY
nem a 200 pontos A-Spec pontos versenyek a kemenyek??

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

de jó lenne már valami bumm....

Koszi skacok a kormanyos segitseget... akkor lehet tenyleg fizunal beruhazok egy pro-ra... hmmmz... amugy ki lehet azt a kormanyt valahol probalni??? lehet megvennem azt nem is tetszene... :(

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

JGTC
Az az egyetlen nagy bajom ezzel a gémmel, hogy a Like The Wind-et megváltoztatták, és mostmár elvesztette azt a jó kis utcai autós feelinget+ kevés kör van!!!! Pedig az volt a kedvenc versenyem!!!!!!<#szomoru1>

JGTC
A Honda Civic-et, vagy a kevlár háztetõs Suprát hol osztogatják??
Ezek a járgányok lennének a SEMA Show-ról??

cenobite
:)

cenobite
Köszi! Ennyire vak lennék? Úgy emléxem, hogy nem lehet megvenni... Vagy lehet, hogy a Fiat-al kevertem. Hazamegyek megnézem. Köszi még1x!

mohus
Akkor menj a KisBalatonra:)

Úgy sikerült, hogy elõször vettem egyet és azzal csináltam meg a race-t.Csak a 100%-hoz érdemes megcsinálni a race-t.Ezután kaptam egyet, amit eladtam.Mindenképp anyagi bukta a kocsi.Nem emlékszem az árára, úgy 10,000 rémlik.15 lóerõ,löködtem magam a fotelbe, hogy menjen már.Ezután költöttem rá annyit,most kb.54 lóerõs.

cenobite
A kacsát hol lehet megnyerni? Az osztottablakos VW Bogár már megvan, Fiat500 is, most a Kacsára vadászom.

RE AMEYRA RX-8

Napi 8 óra körüli az átlag, nem beszélve amit B-specben ment éjjelente.98,3%, de a jogsikat meg kell csinálnom ezüstre és aranyra, mert külön-külön ad érte autót.A küldetésekbõl hiányzik 10 pálya, és fertig.Néhány versenyt újra kell nyomnom, mivel régebben eladtam az érte kapott autót.

Várjuk! Jöhet a leírás, és a lista!
Mennyi idõ alatt szedted ezeket össze? Akkor hamarosan megvan a 100% nem?

Tervezem a lapon a képfeltöltést. Majd meglátjuk mekkora sikere lesz. Tárhelyben olyan 300 megát tudok a sajátomból adni erre. Ha így nem fog menni, akkor trükközni kell! De szép is lenne, ha minden kocsi meglenne képben! Kategóriákba rendezve!
Altezza Touring Car

Pescarolo

M3 GTR Race Car