Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos ez programozási hiba
nekem is ilyen
indokolatlanul a falhoz vágja a kocsit
cloud.strife
Szasztok!!

Aszem összetöröm a GT4 lemezem! 😞

A szitu:
Endurance rész, már csak a 24h LeMansII (nem ugrik be a rendes neve 😊 van hátra. Nyomom kb 1,5-2h, van úgy majd egy kör elõnyöm, aztán B-spec. Másnap amire megnézem, már én vagyok lekörözve. Nem értem. Na akkor elölrõl. Nyomom egy kicsit, B-spec, 3x tempó, egyszer csak fogja magát a kocsi és a hosszú egyenesbe berántja a korlátnak a kocsit és betekert kormánnyal (közbe ugye átrakom rendes nézetre) megy a falnak csapódva vagy 10-20mp-ig.
Most akkor szar a progi, vagy csak az én mentésem ilyen idióta?

A többi Endurance-t tökéletesen megcsinálta, csak ezt az egyet nem.

Please Help!!!!!!!!! 😞((((

www.digimomentsvideography.com

A GT4-es lapomra raktam fel egy BLOG részt. Ezzel mindenki írhat saját naplót. Ez azt a célt szolgálná, hogy magadnak készítesz leírást, de ezt más is látná, és ebbõl esetleg okulna, tanulna. Természetesen CSAK te írhatsz a saját részedbe, és csak te javíthatod! Ide jöhet bármi: tuningleírások, kocsik, eredmények stb.

Elõfordulhat még benne hiba, és alakulhat is. Ha van valami guzmi, akkor az oldalon a mélben jelezzétek már! Elõre is THX!

Tervezek egy képfeltöltõs rendszert is. Mivel a képek mérete elég nagy (200-300k), ezért lehet trükközve lesz megoldva.

GT4
mohus
brutal😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Én épp most nyertem meg a Tank Car-t😊
Elég pöpecül néz ki, még nem mentem vele, elhatároztam, hogy addig nem ülök kocsiba, amíg nem muszály😄

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Picit változott a statisztika:
Complete 99.1%
A-spec Points 10.899
A-spec Mileage 5909km
B-spec Skill 6340
B-spec Mileage 30996
Win Ratio 1116/1383=80.6%
Total no. of Trophies 1202
Total no. of Prize Cars 256
Total Prize Credits 47.909.700
no. of Cars Owned 728 (ebbõl 7 db duplán van a 10 km miatt)
Day 2741

Hiányzó küldetés:13,14,15,26,34

Az autókból hiányzik a jogsikért kapottak(régebben eladtam õket<#falbav>), és az arany-ezüst jogsikért járó, 6db Toyota JGTC, Panoz Esperante, Peugeot 905.Ezeken kívül az összes új és használt kocsi megvan. Megszámoltam, a DTM-es kupát 70-szer csináltam meg.Valószínüleg a 100%-ot nem mostanában érem el.

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

MikX
Megvan, 1560 lb-ft= 2115 NM
azmár elég szép

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Jah, nemrossz,
mondjuk meglepõdtem a gyorsulásán, nem vártam volna ennyit tõle,
a lóereje nemrossz, de nemtom mennyi a nyomatéka, mert ott lb-ft -ban van
de a valóságba talán nem kapar minden sebességben
Utálok vele menni, pedíg ha belegondolok sokat szenvedtem, hogy meglegyen!
Már csak a Nissan van, abból is csak egy mission hiányzik, meg ugye a skyline-os slipstreames, ott asszem a Paganit adja...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

JGTC
NEM SEMMI<#ravasz1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Jay Leno Tank Car vs M1A1 Abrams
A negyedik oldalon van összehasonlítás, az a legjobb rész😊

30 literes tank motor van benne.....láttam a discoveryn.....állat a Leno bácsi

de jó lenne már valami bumm....

JGTC
a demoban a seattle circuiton jól le bontják, Leno biztos örült neki

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Erõsnek erõs, de mûvészet lehet az úton tartani...

JGTC
nekem 6nincs kész belõlük összesen, 5öt megtudnék csinálni ahogy nézegettem de az uccsóra még rá kell gyúrnom... Vajon mit tudhat az a Tank Car?

az utsót megcsinálta már valaki? én nekiálltam már 3x de nem tudtam 10 másodpercen belül kerülni....

ja nem gyengék.....<#eljen>

Al Age
Ezek a driving mission-ök marha jók. Amit legutóbb csináltam, a 13-dikat (Opera Párizs, rally autók), nagyon élveztem.

Al Age
Hehe, és az a vicc, hogy amikor mi már rég lesz*rjuk a Forzát, addig õk még mindig a GT4-gyel foglalkoznak.😄

Hmuda
Valahogy nem tudok komolyan venni egy olyan játékot, ami tizes skálán osztályozza a kocsik tulajdonságait.

Mondjuk nekem a GT4 nem is játék, inkább program.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

JGTC
<#shakehead>

Hmuda
Hát ez tényleg szánalmas.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cenobite
De gáz... Szánalmas.

gamertag: kenobita

UNREG
Ilyenekkel boldogítják magukat a Forzások. 😊

jaja...csak nem volt kedvem rá venni semmit.

JGTC
szerintem az ökörködés legjobb módja ha utcai gumival nyomod és bivalyerõs verdával, úgy lehet jól driftelgetni ahogy észrevettem<#eplus2>

kikapcsoltam rajta minent, aztán csak így ökörködtem.

mohus
a 20. végén adja a tank car-t

nekem még nincs meg😞((

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Az utolsót próbálgattam én is.Hát kell még néhányszor az biztos.Mire beérek a célba, a többiek már sütögetik a szalonnát az erdõ szélén.<#nevetes1>

JGTC
<#eljen> ezt ma én is megcsináltam, azt a szemét S7-est értem utól mindíg rossz helyen
Azt nem tom hogy az uccsó missiont kinek találták ki, mert 2percet várok elötte, aztán még nem is sikerül...<#falbav>
Eléggé felcseszi az ember agyát(nekem már az elsõ próbálkozáskor)

Megvan a 12-es küldetés is.Itt a célfotó:http://img.tar.hu/johndoo/size2/12138910.jpg

CHEAPBOY
Jo kis verda, latom szepen tud az uton egyenesen menni😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mohus
wow de jóó

JGTC
Hát ez az!!!! Megnéztem gyorsan 😞( ez szívás...<#shakehead>
holnap éjjel bepótolom az tuti

Al Age
Hát úgy néz ki hiába koptatom a billentyûzetet, ha egyesek sejtése többet ér, mint mások tapasztalata...

cenobite
Köszi a listát! Most értem haza, próba-cseresznye alapon vettem egyet (Seitec 256M😎, és simán mûködik. Két kép gyorsban:

A képeken világosítottam Photoshopban, mert sztem alapból nagyon sötét amiket ment.

gamertag: kenobita

Gratulálok!
5 másodperc után magától nekikezd.

JGTC
kész a skyline-os mission 7.03.560-as idõvel<#vigyor1>

én nem vágom most akkor ezt a kerékcserét B-spec módban
Nem kell mindíg le OK-zni amikor kiáll az autó? Vagy egy idõ után magától leokézza a gép? Mert ha igen akkor ....sszameg!!!!!!

Az elsõ 24 órás versenyt B-specben ébren játszottam. A többi 24 órás versenyen aludtam.A hosszú versenyeket mind B-specben játszottam.Valamelyiket elindítottam reggel, és délutánra befejezte.A formula GT-t kb 5x csináltam meg.A DTM-es kupát kb.50x.TV-t nézek közben.Még 30x meg kell az 1.350.000 Cr-es JGTC-k miatt.Amikor elkezdek játszani, akkor próbálom a küldetéseket.Minél tovább játszom, annál több sör fogy, ezáltal a reflexeim lelassulnak, ezután váltok a B-specre.

CSOCSO
nah.. letoltheto egy kis video (vigyazat!!! letolteslassusag veszely!) a racingflix.com rol..
az angliai GT4 bemutato partyrol egy kis video.. ahova Tiff Needle ment el aki a 5th gear musor vezetoje.
A bulira egy Castrol Toms's festesu Supraval ment ( nagyon dooog)
majd mutattak egy keveske reszletet a bulirol ahol ahol allt sok auto meg volt sok nezelodo meg ps2 gepek kormannyal...
sztan mutattak egy kicsit arrol hogy mikent csinaltak a jatekot meg hogy ki..sztam back to party/ es tiff ment egy fel korocsket a jatek tervezojevel... termeszetesen mindketten supraval😊))

amugy nemtom a forza hatteret.. de igy hallgatva hogy a gt4 ert mit meg nem tettek meg mit ossze nem hoztak .. az durva es le a kalappal...
mohus
sztem itt is beleszámít

DanielT
Hát nem kímélted a B-Specet 😊)) Aludtál közben? 6x annyit vezetett a gép mint te 😊
mohus
én nem néztem a kmterjeimet....de nem tudom hogy számolta-e jogsi alatt

majd a második memómon megnézem😊

Nálam ezek a számok vannak:
Complete 98.8%
A-spec Points 10.399
A-spec Mileage 5894km
B-spec Skill 6340
B-spec Mileage 30599
Win Ratio 1033/1297=79.6%
Total no. of Trophies 1117
Total no. of Prize Cars 239
Total Prize Credits 45.354.700
no. of Cars Owned 715 (ebbõl 7 db duplán van a 10 km miatt)
Day 2575

A küldetésekbõl hiányzik:12,13,14,15,26,33,34
A megvásárolható kocsikhoz még kb. 27.000.000 Cr kell.

JGTC
kössz szerintem szinte mindenki nevében

JGTC
OK! <#wink>
én ezt eddig minden résznél pont fordítva csináltam... elöször csak ezüstre törekedtem(a bronzokat gyorsan kiírtottam), a game végén meg folytattam és akkor mentem már az aranyra

Végre sikerült megcsinálnom a 23-as küldetést.Találtam hozzá egy videót segítségül:
http://www.davidanderson.org.uk/gt4_videos.htm#mission
A lényeg, hogy start után balról kell megelõzni a kocsikat.Elõzéskor a sebesség felmegy kb.280-ra úgy, hogy a sebesség fokozat 6-os. Utánna vissza kell venni a tempót 267-re úgy,hogy egy pillanatra elemeled a kezed(lábad) a gázról.Ezután a sárga vonalon kell menni, és közben a visszapillantóban nézni a többieket, mindíg adva nekik szélárnyékot a felzárkózáshoz. Ha utólérnek akkor jobbra kell egy picit húzódni had elõzzön meg a 3-ik. Miután megelõzött egybõl be kell menni mögé a szélárnyékba felgyorsulni.Akik utánna jönnek elég aggresszívek és mindig tolnak össze-vissza. Ezzel a szisztémával az utolsó kanyarnál be lehet érni a sárga kocsit.
Amikor megelõz a 3-ik mindíg jobbra kell húzódni, különben aki mögötte jön kiakar lökni.

Al Age
No problem, nem vettem magamra egyébként sem😄D
De nem hiszem, hogy 2 memóriakártyával nyomná, Maverick barátom is full arannyal kezdte a játékot. Én viszont már valóban nem tudok várni, így a csupa arannyal csak késõbb foglalkozok, ha épp nem lesz jobb dolgom😄

JGTC
akkor SORRY Al Age!! <#vigyor5>

erre a 2 kártyás verzióra nem is gondoltam, de valószínû, hogy így nyomja

UNREG
Akkor gyakorlatilag JGTC lemarházott. 😊)