Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is ilyen
indokolatlanul a falhoz vágja a kocsit
Aszem összetöröm a GT4 lemezem! 😞
A szitu:
Endurance rész, már csak a 24h LeMansII (nem ugrik be a rendes neve 😊 van hátra. Nyomom kb 1,5-2h, van úgy majd egy kör elõnyöm, aztán B-spec. Másnap amire megnézem, már én vagyok lekörözve. Nem értem. Na akkor elölrõl. Nyomom egy kicsit, B-spec, 3x tempó, egyszer csak fogja magát a kocsi és a hosszú egyenesbe berántja a korlátnak a kocsit és betekert kormánnyal (közbe ugye átrakom rendes nézetre) megy a falnak csapódva vagy 10-20mp-ig.
Most akkor szar a progi, vagy csak az én mentésem ilyen idióta?
A többi Endurance-t tökéletesen megcsinálta, csak ezt az egyet nem.
Please Help!!!!!!!!! 😞((((
www.digimomentsvideography.com
Elõfordulhat még benne hiba, és alakulhat is. Ha van valami guzmi, akkor az oldalon a mélben jelezzétek már! Elõre is THX!
Tervezek egy képfeltöltõs rendszert is. Mivel a képek mérete elég nagy (200-300k), ezért lehet trükközve lesz megoldva.
GT4
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Elég pöpecül néz ki, még nem mentem vele, elhatároztam, hogy addig nem ülök kocsiba, amíg nem muszály😄
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Complete 99.1%
A-spec Points 10.899
A-spec Mileage 5909km
B-spec Skill 6340
B-spec Mileage 30996
Win Ratio 1116/1383=80.6%
Total no. of Trophies 1202
Total no. of Prize Cars 256
Total Prize Credits 47.909.700
no. of Cars Owned 728 (ebbõl 7 db duplán van a 10 km miatt)
Day 2741
Hiányzó küldetés:13,14,15,26,34
Az autókból hiányzik a jogsikért kapottak(régebben eladtam õket<#falbav>#falbav>), és az arany-ezüst jogsikért járó, 6db Toyota JGTC, Panoz Esperante, Peugeot 905.Ezeken kívül az összes új és használt kocsi megvan. Megszámoltam, a DTM-es kupát 70-szer csináltam meg.Valószínüleg a 100%-ot nem mostanában érem el.
Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!
azmár elég szép
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
mondjuk meglepõdtem a gyorsulásán, nem vártam volna ennyit tõle,
a lóereje nemrossz, de nemtom mennyi a nyomatéka, mert ott lb-ft -ban van
de a valóságba talán nem kapar minden sebességben
Utálok vele menni, pedíg ha belegondolok sokat szenvedtem, hogy meglegyen!
Már csak a Nissan van, abból is csak egy mission hiányzik, meg ugye a skyline-os slipstreames, ott asszem a Paganit adja...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A negyedik oldalon van összehasonlítás, az a legjobb rész😊
de jó lenne már valami bumm....
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Mondjuk nekem a GT4 nem is játék, inkább program.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
nekem még nincs meg😞((
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Azt nem tom hogy az uccsó missiont kinek találták ki, mert 2percet várok elötte, aztán még nem is sikerül...<#falbav>#falbav>
Eléggé felcseszi az ember agyát(nekem már az elsõ próbálkozáskor)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

holnap éjjel bepótolom az tuti
A képeken világosítottam Photoshopban, mert sztem alapból nagyon sötét amiket ment.
gamertag: kenobita
5 másodperc után magától nekikezd.
én nem vágom most akkor ezt a kerékcserét B-spec módban
Nem kell mindíg le OK-zni amikor kiáll az autó? Vagy egy idõ után magától leokézza a gép? Mert ha igen akkor ....sszameg!!!!!!
az angliai GT4 bemutato partyrol egy kis video.. ahova Tiff Needle ment el aki a 5th gear musor vezetoje.
A bulira egy Castrol Toms's festesu Supraval ment ( nagyon dooog)
majd mutattak egy keveske reszletet a bulirol ahol ahol allt sok auto meg volt sok nezelodo meg ps2 gepek kormannyal...
sztan mutattak egy kicsit arrol hogy mikent csinaltak a jatekot meg hogy ki..sztam back to party/ es tiff ment egy fel korocsket a jatek tervezojevel... termeszetesen mindketten supraval😊))
amugy nemtom a forza hatteret.. de igy hallgatva hogy a gt4 ert mit meg nem tettek meg mit ossze nem hoztak .. az durva es le a kalappal...
majd a második memómon megnézem😊
Complete 98.8%
A-spec Points 10.399
A-spec Mileage 5894km
B-spec Skill 6340
B-spec Mileage 30599
Win Ratio 1033/1297=79.6%
Total no. of Trophies 1117
Total no. of Prize Cars 239
Total Prize Credits 45.354.700
no. of Cars Owned 715 (ebbõl 7 db duplán van a 10 km miatt)
Day 2575
A küldetésekbõl hiányzik:12,13,14,15,26,33,34
A megvásárolható kocsikhoz még kb. 27.000.000 Cr kell.
én ezt eddig minden résznél pont fordítva csináltam... elöször csak ezüstre törekedtem(a bronzokat gyorsan kiírtottam), a game végén meg folytattam és akkor mentem már az aranyra
http://www.davidanderson.org.uk/gt4_videos.htm#mission
A lényeg, hogy start után balról kell megelõzni a kocsikat.Elõzéskor a sebesség felmegy kb.280-ra úgy, hogy a sebesség fokozat 6-os. Utánna vissza kell venni a tempót 267-re úgy,hogy egy pillanatra elemeled a kezed(lábad) a gázról.Ezután a sárga vonalon kell menni, és közben a visszapillantóban nézni a többieket, mindíg adva nekik szélárnyékot a felzárkózáshoz. Ha utólérnek akkor jobbra kell egy picit húzódni had elõzzön meg a 3-ik. Miután megelõzött egybõl be kell menni mögé a szélárnyékba felgyorsulni.Akik utánna jönnek elég aggresszívek és mindig tolnak össze-vissza. Ezzel a szisztémával az utolsó kanyarnál be lehet érni a sárga kocsit.
Amikor megelõz a 3-ik mindíg jobbra kell húzódni, különben aki mögötte jön kiakar lökni.
De nem hiszem, hogy 2 memóriakártyával nyomná, Maverick barátom is full arannyal kezdte a játékot. Én viszont már valóban nem tudok várni, így a csupa arannyal csak késõbb foglalkozok, ha épp nem lesz jobb dolgom😄
erre a 2 kártyás verzióra nem is gondoltam, de valószínû, hogy így nyomja