8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
mohuska #3980
Tha LEADER
-
SnEaK MASTER #3979 Ejnye-bejnye, a biztonsagi auto elhagyta az aszfaltot?? :) -
SnEaK MASTER #3978 Driving Missions! -
SnEaK MASTER #3977 Kosz, de szerencsere mar nyertem egy Minolta Toyota 88 CV versenykocsit, ami nagyon vadul megy, es sokkal jobba az uttartasa, mint a 98-as AMG CLK Le Mans-i valtozatanak. Amugy Vertigoval tuti hogy durva nehez lehet megnyerni a GT VB-t, akinek ez sikerult, akkor annak kijar a tisztelet!
Hasznalt 787B??! Khhhmmmmmmmmmmmm.... :) -
#3976 Gyönyörűek! -
mohuska #3975
-
mohuska #3974 szerintem ahányszor megcsinálod annyiszor más színűt ad.....próbálkozzál -
#3973 Nem vetted észre, ahogy haladsz előre, mindig kiírja, hogy frissült a használtkocsi listád? -
Norbi7 #3972 Én meg azt hittem hogy a használt kocsik mindig ugyanazok maradnak. Meg sem álmodtam volna hogy változnak. -
#3971 Azt hittem csak a 4 GT autóra kell várni amíg felbukkannak, nem tudtam, hogy más verdáknál is van ez. Van még amiről tudsz, hogy ilyen?
-
#3970 A használt kocsik között lesz, de nem sokáig, csak 700. napon bukkan fel, hogy aztán újra eltünjön. :) -
#3969 Pedig sok racing fan vett már PS2-t csak a GT3 miatt - kormánnyal együtt. Aki bírja az autóversenyzést sok-száz játékórát bele tud tolni. -
#3968 igazat mond a mester :DDDD még a GTA is csak hülyüni jó, meg kipróbálni az új kocsikat -.- -
#3967 Ahogy vesszük... sokan tartanak csúcspc-t pedig 1 értelmes játék nincs rá :DD -
#3966 jajj tuttam hogy jönnek a leoltások :DDD minden PS2-es erre veri magát, hogy csak nekik lehet Gran Turismo-juk :DDDD és jogosan, meg kell valljam :) Egy időben pont emiatt a game miatt gondolkodtam egy PS2 beszerzésén, de végülis egy game nem éri meg... -
#3965 -
#3964 Ezt remelem nem kerdezted komolyan? -
#3963 A fekete bogarat hogylehet GT módban megszerválni? Nekem csak a szürkét adta meg a beetle cup-ért... -
#3962 Ugyan már...
Only PS2. -
#3961 A fekete szörny:)
-
Norbi7 #3960 Ez már Photoshop-al van. Tényleg sokkal jobb. kösz!
-
#3959 Legalábbis Yamauchi bá ezt kifejtette már párszor:)
-
#3958 Nemlesz soha:)
-
Norbi7 #3957 Köszi a segítséget! -
#3956 jah.. :( kár pedig reméltem, mondjuk a remény hal meg utoljára :) -
#3955 lehet h hülyeséget mondok, iigazából nem tudom, csak remélem h igen ahogy elnézem a képeket. -
#3954 lesz PC-re is GT4????? -
#3953 Miota megszereztem GT4-et csakis BMW-kel csapatom 3 napja!!! -
#3952 Yeeeeaaaaaahhhhhh!!! Kafer for life!!! :) -
#3951 Most néztem meg, az IrfanView is tud kicsinyíteni és az eredmény itt is egész jó, de szerintem a Photoshop az igazi a célra. -
#3950 Én Photoshop-pal csinálom, a kicsinyítési módszerek közül pedig a kettős köbös ad legszebb képet. -
Norbi7 #3949 Oké! Tudnál ajánlani valamilyen programot amivel jobb lenne? köszke -
#3948 igy néz ki PSen??? akokr gépen még szebb lesz!!!:) -
#3947 Első ilyen képnek egyáltalán nem rossz, két javaslatom van:
1., Egy kicsit adj nagyobb látószöget a kamerának, hogy az autókat messzebb tehesd egymástól és ezáltal a képek összevágásánál ne keletkezzenek olyan bakik, mint például ami van a BMW árnyékánál.
2., Pórbálj meg másik programmal, vagy másik módszerrel képet kicsinyíteni, ez már sokszor elhangzott ebben a topikban (persze nem pont Neked címezve), mivel a mostani képeid minősége a kicsinyítés miatt nem a legjobb. Legjobb példa: nézd meg a jobb alsó sarokban a Gran Turismo 4 feliratot. -
Norbi7 #3946 Majd még próbálkozok, hogy jobb legyen.
-
#3945 Csak azt hiányolhatom amit kedveltem az előző részekben!
Volna amit viszont szívesen kivennék a progiból! -
#3944 Hűűűű, nekem is rohadtul hiányzik a 730 másik autó mellé még egy! :DDDD -
#3943 Nem tudom ki mennyire emlékszik rá, de ez a vas volt a GT 1-2 ben, ebből a részből viszont nagyon hiányolom. Jó lett volna ha beteszik a Toyota Soare meg a többi nagymedve közé.
Mazda Eunos Cosmo
-
Norbi7 #3942 -
mohuska #3941