Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- 1000 autó
- Komolyabb fizika
- Törésmodell (eddig nem tartottam fontosnak, de a Forzában kurvajól néz ki, jó, hogy vigyázni kell a kocsira.)
- Ellentmondások kiküszöbölése (nem mehetek be egy bizonyos verdával a versenyre, de a gép simán ott száguldozik vele)
- Egy bizonyos pályán adott versenyen mindig ugyanazok az autók legyenek az ellenfelek(így fel lehet készülni, hogy milyen kocsival érdemes odamenni, hogy legyen esély), természetesen legyen korlátozva, hogy mivel mehetek. Ez így van a Forzában és így elkerülhetõ, hogy feltuningolok egy kocsit, erre a gép berak még erõsebbeket.
- Full Anti-aliasing (ez tuti meg fog valósulni az erõs hardver miatt, de azért leírom, mert a GT4 -ben a legjobban az a rohadt recés grafika idegesít, fõleg a szalagkorlátok és egyebek esetén.
- Szintén Forza ötlet és jól mûködik, hogy amikor rámegyek egy versenyre a menüben, akkor kiírja, hogy hány olyan autóm van ami megfelel a verseny követelményeinek.
Elsõre ennyi jut eszembe, ha van kedvetek tegyétek mellé a ti ötleteiteket lássuk mik az igények. Azt sem kell szerintem szégyellni ami nem tetszik a 4 -ben, az elvakult fanatizmusnak semmi értelme, mindennek vannak hibái.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Xre milyen kormányzat van?
ilyen kis szurkálódásokat Mi GT-sek is csinálhatnánk csak nem szorulunk rá
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
hát sztem ott a pacik növekedését kéne látni, meg gyorsulási görbéket
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Akkor viszont valószínûleg meglesz azzal a feladattal a 100%.<#eljen>#eljen>
Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!
nekem is már csak az a fránya 34-es van hátra, lehet hogy ma rászánom az idõt
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Jó lenne, legalább nem kellene megvenni a Panozt 4,5M-ért.
Sõt, amit ott ír a-spec pontokat, azt sem számolja bele a "carrier" módba!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ha még azokat is meg kell csinálnom, akkor újjabb feladat.Ezért is JÓ ez a game!
Viszont arra emlékszem, hogy nekem a GT3 akkor lett 100%, amikor megcsináltam Arcade(!) módban az összes time trial-t.
Szerintem azokra itt is szükség lesz.
99,8%-nál vagyok.Kiváncsi vagyok, ha sikerül megcsinálnom, 99 vagy 100%-ot mutat-e a kijelzõ.
A jogsik fényesítésekor vettem észre, hogy a Prologue-ra kapott iA,iB jogsikat idáig nem vette számításba az éremtáblázaton.
Azt tegnap csináltam meg, tényleg nem volt annyira könnyû...
<#eljen>#eljen>Gratula!
Találtam a 34-es küldetéshez egy kis segítséget:
http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=59551
Nekem még a 26,34 van hátra.Közben elkezdem a jogsikat fényesíteni sárgábbra.
65 arany, 4 ezüst, 11 bronz egyelõre...
Mondjuk érdekes, hogy az ellenfél indult a Cadillac Cien-el, engem meg nem engedett azzal menni...
gamertag: kenobita
Nekem csak az A és a B aranyra, de igyekszem <#vigyor3>#vigyor3>
utána nem is nehéz meglátod
+ a mission-ok?
Én is szeretném a jogsikat aranyra, de hát valljukbe, naonnehéz + ittvan a skyline-os mission, az egy rémálom, 1mp re voltam tõle ma is
Úgy vettem észre, hogy amikor kijön a boxból, az utáni körben csinálta általában.
A 24h versenyt emlékeim szerint Audi R8-al mentük(B-spec)és elsõre sikerült.
A GT WORLD kupában nem tudott 5-6 helynél jobbat elérni.Sajnos azon az egyenesen elég sokat hibázik.Volt amikor az elején ment neki a falnak, volt mikor a végén.Én is furcsáltam mikor visszamentem eredményhirdetésre, csak kulcstartót kaptam.Ezután végigmentem A-specben.