Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
<#unalmas><#taps>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

DanielT
Amit a GT5-tõl várok:

- 1000 autó

- Komolyabb fizika

- Törésmodell (eddig nem tartottam fontosnak, de a Forzában kurvajól néz ki, jó, hogy vigyázni kell a kocsira.)

- Ellentmondások kiküszöbölése (nem mehetek be egy bizonyos verdával a versenyre, de a gép simán ott száguldozik vele)

- Egy bizonyos pályán adott versenyen mindig ugyanazok az autók legyenek az ellenfelek(így fel lehet készülni, hogy milyen kocsival érdemes odamenni, hogy legyen esély), természetesen legyen korlátozva, hogy mivel mehetek. Ez így van a Forzában és így elkerülhetõ, hogy feltuningolok egy kocsit, erre a gép berak még erõsebbeket.

- Full Anti-aliasing (ez tuti meg fog valósulni az erõs hardver miatt, de azért leírom, mert a GT4 -ben a legjobban az a rohadt recés grafika idegesít, fõleg a szalagkorlátok és egyebek esetén.

- Szintén Forza ötlet és jól mûködik, hogy amikor rámegyek egy versenyre a menüben, akkor kiírja, hogy hány olyan autóm van ami megfelel a verseny követelményeinek.

Elsõre ennyi jut eszembe, ha van kedvetek tegyétek mellé a ti ötleteiteket lássuk mik az igények. Azt sem kell szerintem szégyellni ami nem tetszik a 4 -ben, az elvakult fanatizmusnak semmi értelme, mindennek vannak hibái.
mohus
S4 (wet drive)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
speedster?....kárrr

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Ajudi....

CHEAPBOY
Xre csak szutyok kormany van, hihetetlen hogy ennyi autos jatek s ennyi ev utan b*sztak ra kiadni egy rendes gyarit....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
<#mf1><#mf1>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

DanielT
Nem vagyok otthon a témában, de azt hiszem most ez a menõ 😊
mohus
kár....

Xre milyen kormányzat van?

DanielT
Nincs semmi ilyesmi.
mohus
valami photo mode van benne?

JGTC
nem is tudom miért😊)) de valahogy nemtudok szimpatizálni a forzával...
ilyen kis szurkálódásokat Mi GT-sek is csinálhatnánk csak nem szorulunk rá

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DanielT
Van az is nyugi 😊 Olyan telemetria, hogy évezredekig lehet elemezni 😊
mohus
"Ebbe aztán igazán kár belekötni, jól használható, amikor tuningolod a kocsit lásd, hogy mi, mennyire fog módosulni."

hát sztem ott a pacik növekedését kéne látni, meg gyorsulási görbéket

mohus
mi az hogy speed 7.2 ???

JohnnySmith
Használtautók között TVR500 aztán kis tunning (tetszés szerint) 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DanielT
Persze, az is számít, hogy milyen magas az érték, de ami fontosabb, hogy jelzi ha valamelyik tulajdonságot negatívan befolyásolja.
Hmuda
Convertibles=nyitott tetjû.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát nekem nehezemre esik komolyan venni, mikor valaki az alapján tuningolja a kocsiját, hogy 10-es skálán minél magasabb értéket érjen el. :-/

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hali mindenki ! A Beginner-ben a (Spider&Roadster)-hez milyen verda kell? elõre is köszi!
DanielT
Ebbe aztán igazán kár belekötni, jól használható, amikor tuningolod a kocsit lásd, hogy mi, mennyire fog módosulni. Ettõl nem lesz gyengébb a játék fizikája például.
Al Age
Szerintem nem azon volt a hangsúly, hogy csak ilyen nézet van, hanem, hogy ilyen _is_ van benne.

DanielT
Nem csak az a nézet van, szépen meg lehet nézni a teljesítmény adatokat is.
Hmuda
Fárasztóak. Még mindig azt mondom, hogy ha egy játék tizes skálán osztályozza a kocsik tulajdonságait akkor nemigazán érdemel szót.

UNREG
Csak nem nyugszanak a Forzások, a múltkori után egy újabb. 😊

Al Age
Jé, tényleg most látom, hogy azt az 1,2%-ot benéztem, már csak 0,2 kell Neked.
Akkor viszont valószínûleg meglesz azzal a feladattal a 100%.<#eljen>

Én is délután rárepülök a témára.

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

JGTC
Én asszem, hogy úgy 0.2%-ot jelent egy mission úgyhogy valószínû meglesz a 100%-od
nekem is már csak az a fránya 34-es van hátra, lehet hogy ma rászánom az idõt

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Köszi az infót. Utánnanézek.
Jó lenne, legalább nem kellene megvenni a Panozt 4,5M-ért.

Al Age
Nem a versenyekre gondolok, hanem a Time Trial-okra. Bár eddig csak egyszer néztem meg az Arcade mód menüjét, de ha jól emlékszem volt ott Time Trial, 10 feladattal. Azt nem tudom, hogy egyesével növelte-e a százalékot, de ha mind meglett, adott egy Panoz Esperante-t és azzal lett 100% a GT mód.

Én a Family Cup-nál vettem ugyanezt észre.Ott legalább ad 500 Cr.-t, ha nyersz.

MikX
Én már ezt megnéztem, elkezdtem csinálni arcade módban a versenyeket, de nem lett több %!
Sõt, amit ott ír a-spec pontokat, azt sem számolja bele a "carrier" módba!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
<#worship><#worship><#eljen>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nem 1,2% kell, hanem 0,2%!
Ha még azokat is meg kell csinálnom, akkor újjabb feladat.Ezért is JÓ ez a game!

Al Age
Nem hinném, hogy az az egy feladat 1,2%-ot jelent.
Viszont arra emlékszem, hogy nekem a GT3 akkor lett 100%, amikor megcsináltam Arcade(!) módban az összes time trial-t.
Szerintem azokra itt is szükség lesz.

Igen, az a Hondás.Ma nekem is megsikerült csinálnom.Pont a Déli harangszókor értem be a célba.Már "csak"<#szomoru1>a 34-es van hátra.
99,8%-nál vagyok.Kiváncsi vagyok, ha sikerül megcsinálnom, 99 vagy 100%-ot mutat-e a kijelzõ.
A jogsik fényesítésekor vettem észre, hogy a Prologue-ra kapott iA,iB jogsikat idáig nem vette számításba az éremtáblázaton.

Al Age
A 26-os a Hondás, nem?
Azt tegnap csináltam meg, tényleg nem volt annyira könnyû...

Al Age!
<#eljen>Gratula!

Találtam a 34-es küldetéshez egy kis segítséget:
http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=59551
Nekem még a 26,34 van hátra.Közben elkezdem a jogsikat fényesíteni sárgábbra.

DanielT
Rengeteg ilyen idegesítõ ellentmondás van a játékban.
Al Age
Elsõ négy jogsi arany<#taps>
65 arany, 4 ezüst, 11 bronz egyelõre...

cenobite
400valahány lóerõ fölött kell lennie a verdának és "non-modified", azaz nem szaban ilyen hivatalos tuning verdákkal, versenyautókkal indulni. Én ezt a versenyt egy Skyline-al toltam végig, ami olyan 800 lóerõ körül volt. Saját tuning lehet - úgy vettem észre.
Mondjuk érdekes, hogy az ellenfél indult a Cadillac Cien-el, engem meg nem engedett azzal menni...

gamertag: kenobita

musha
tudja valaki, hogy milyen autóval kell indulni a Professional Event-ben a Super Car Festival-on? (egy barátom kérdi, nekem még nincs meg)

MikX
THX, ez segített, meglesz hamarosan, utána már csak a 3 lap battle-k vannak, de ahhoz meg csak idõ kell!

MikX
Ehez csak gratulálni tudok! <#worship>
Nekem csak az A és a B aranyra, de igyekszem <#vigyor3>

Al Age
Igen, lényegében ezt szeretném. Az elsõ három jogsi már arany, az IA-ban bízom, hogy arany lesz nemsokára, a Special lesz igazán nagy falat.

JGTC
#2891-es üzenet nétd meg a videót
utána nem is nehéz meglátod

MikX
Akkor te csak akkor mész amikor megvan minden jogsi aranyra?
+ a mission-ok?
Én is szeretném a jogsikat aranyra, de hát valljukbe, naonnehéz + ittvan a skyline-os mission, az egy rémálom, 1mp re voltam tõle ma is

MikX
Alátámasztom, nekem is csinálta, de idõben észrevettem, átvettem néha.
Úgy vettem észre, hogy amikor kijön a boxból, az utáni körben csinálta általában.

mohus
lehet elaludt a volán mellett

Csak tapasztalataimat tudom leírni, nem tudom segít-e.
A 24h versenyt emlékeim szerint Audi R8-al mentük(B-spec)és elsõre sikerült.
A GT WORLD kupában nem tudott 5-6 helynél jobbat elérni.Sajnos azon az egyenesen elég sokat hibázik.Volt amikor az elején ment neki a falnak, volt mikor a végén.Én is furcsáltam mikor visszamentem eredményhirdetésre, csak kulcstartót kaptam.Ezután végigmentem A-specben.