Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Az a Super Autobacs Celica, az egy ASL Gaira, nem Celica!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Bocs az off-ért, de a képeket, honnan teszitek be?
Nekem is lenne Pár, de nemtom hova lehetne felrakni?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
<#eljen><#taps><#worship> Jó lenne, ha nekem is így állna a jogsi, de a special komlett ezüst, a többi megvan, misson az dettó, mondjuk én vágom a "zöld Poklot", de az akkor is nehéz!

Castrol Mugen NSX

Pagani Zonda Race Car

Super Autobacs Celica

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

Al Age

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

<#worship><#eljen>!

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!

Al Age
Meglett a 34-es Driving Mission is😄

Al Age
Legtöbb gond egyértelmûúen azzal volt.
Tegnap mentem elõször egy ezüst idõt (7:22,xxx), ma mentem arcade módban egy két körös versenyt, utána az elõzõ idõ módosult 7:11,xxx-re, ott pedig azt mondtam, hogy innen már nincs megállás. Húsz km-en 4 mp...

musha
tudomásom szerint csak +-os dl dvd létezik. és javaslom a nero-t.

JGTC
gratula <#eljen> minden elismerésem!!
Az utolsót meddig gyötörted?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

guardian hero
A kormányt/pedált hogy használjátok? PC-nél egyértelmû, fel lehet fogatni az asztalra, de konzolozni fotelbõl jó, és nincs asztal a TV elõtt... a Race Pac nevû cuccost próbálta már valaki? 20eFt-ért egész olcsónak tûnik (sõt, most van ahol csak 18).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

hiba
az 3+ 3 eves kor felett? 😊)

mohus
Így van

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Köszi, ez nélküled valszeg nem sikerült volna😉

UNREG
Ez eszembe se jutott. 😊

Al Age
Miután utolsó tesztnél beértem már a torkomban érztem a szívem verését, utána meg kb 5 percig remegett a kezem.😄DD

Al Age
Elsõ körben csak végigtoltam a jogsikat, ekkor az elsõ 4 legalább ezüst lett, a special-ban maradt 11 bronz.
Aztán kedvet kaptam az aranyra futáshoz.
Így nekiálltam másodjára is és szépen sorban feljavítottam az eredményeket😊

CHEAPBOY
Gondolom Upgrade a jatek az eredmenyeket. Ha feljavitottad aranyra az mar nem bronz, se nem ezust.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Gratula masztahh😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

UNREG
Hogy csináltad a 0 ezüst 0 bronzot? Load-oltál, ha elbasztad?

JohnnySmith
Ezeket hogyan sikerült összehozni? nekem 1aranyam sincs...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

de jó lenne már valami bumm....

Al Age
80 arany, 0 ezüst, 0 bronz
+ 5 arany kávészünet
Sikerült a Special jogsi utolsó feladata is aranyra<#taps>
Driving mission-ökbõl is csak az utolsó van hátra...😊

JohnnySmith
Igen õ az 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ez a logitech kormánya?

DanielT
Az enyém fehér mégsincs rajta egy rohadt angol szó se 😊 magyarról nem is beszélve 😊
JohnnySmith
Szlovák, horváth, cseh, magyar a kézikönyv szintén ugyan ez 😊

Al Age
LOOOOOOL ROTFL<#taps><#taps><#taps><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Al Age
Nincs digitális fényképezõm, se webkamerám😞
De kérek kölcsön egyet egy kép erejéig😄
Fura, hogy mindenkinek fehér a GT4 tartója, az enyém pedig fekete. Viszont tutira eredeti, mert van benne memóriakártyahely is, valamint a borítón is látszik, hogy nem házi nyomtatású, a lemezrõl nem is beszélve.
Viszont van egy olyan sejtésem, hogy a fehér dobozos GT4-ek hátulján csupa angol szöveg van, plusz a könyvecske is angol.
Na az enyémen holland, német, olasz és francia felirat van. A borító hátoldalán is, meg a könyvben is. Angol rész nincs, de nem baj, mert a játékben szerencsére lehetett választani az angolt is.😊

JohnnySmith
Jah csak nehéz 😄DDDDD

DanielT
Nagyon korrektnek tûnik az a kormány!
DanielT
Szépek! Jöhet a többi 😊
JohnnySmith
Ok 😊

musha
nehogy komolyan vegye valaki!<#vigyor3>

DanielT
50 -et sem használok, de nehogymár kevesebb legyen 😊)
UNREG

"Amit a GT5-tõl várok:
- 1000 autó"

Ne várjál 1000 autót. Egyszerûen azért, mert áttekinthetetlen lesz. Szerencsére a GT4ben már nincs annyi, mint pl. a GT2-ben volt, emlékszem, hogy már zavart a sok kocsi, iszonyú sok idõ elment arra, hogy átnyálazzam a listát és kiválasszam a megfelelõt. Szerintem 4-500 kocsinál nem kell több, ha belegondolsz max 30-50 autót használsz rendszeresen.

DanielT
Najó, most kitaláltam a frankót 😊 Mindenki fényképezze le a gépét mellette a GT4 -gyel és tegye fel ide! Ez a hihetetlen nagy ötletem. Elképesztõ mekkora agyam van. Mint egy ékszerteknõsnek, de mindegy, rakjátok fel, hadd lássuk a szépségeket! 😊
Al Age
Mit várok a GT5-tõl?
Kicsit (eléggé) korai még errõl gondolkodni, de azt várom tõle, amit a sorozat eddigi részeitõl is megkaptak a játékosok. Az élményt. Mindegyik rész újított valamiben, ami épp elég volt ahhoz, hogy az emberek megvegyék õket. Konkrét elvárásaim nincsenek, egyelõre túlságosan el vagyok foglalva a GT4-gyel😊

Al Age
És a végére végre egy témába vágó hsz:

Jogsiim állása jelen pillanatban:
79 arany, 1 ezüst, 0 bronz.
Az utolsó Special jogsi feladat ezüst, Nürburgring a tuning-Mercivel.
Driving Mission-ökbõl is csak az utolsó van hátra, dettó Nürburgring, dettó Mercedes, csak itt SLR.

Most rá kell gyúrnom a Nürburgring-ra, mert a pálya teljes ismerete nélkül ez a kettõ dolog több, mint valószínû, hogy nem lesz meg.

DanielT
A mit változtatál a GT5 kérdésre nem akarsz írni semmit?
DanielT
Ték 😛
Al Age
Nnnna, akkor részemrõl Forza téma _végleg_ lezárva, valószínûleg mind2 játék a legjobb autós game a maga konzolán, de nem offolom szét ezt a topikot, mert még büntit kapok Mohustól😄

Al Age
#2995 erre válasz, csak elõször rossz képet linkeltél be😄DD

DanielT
Az elõzõ nem az a kép volt 😊) ha a használati utasítást láttad 😊 Elbaxtam 😊
DanielT
Csak neked csináltam, hogy megnyugodj 😊)

Al Age
Oh, köszönöm, életet mentettél😄

Al Age
Két külön konzol két játékáról van szó, amik éppen ezért nem is konkurensek. Ezért nem értem azokat az embereket, akik ilyen festéseket gyártanak, ezzel csak szánalmat keltenek bennem. Ezek után kérdésem: miért nem férhet meg ez a 2 játék egymás mellett?

DanielT
Totál semmi értelme foglalkozni vele, mindig lesznek fikagépek. Egyébként született néhány tényleg vicces és nem primitív alkotás 😊 A GT4 -gyel kb 15x többet játszottam mint a Forzával, jobban bejön a fotórealisztikussága és a rengeteg csodaszép autó miatt.
Al Age
Nincsmit😊
Elhiszem, hogy tetszik Neked és sokaknak a Forza, de azért ennyire nem kéne leírni a GT4-et. Nekem nincs semmi gondom a Forzával, csak ezek a GT4 fikázó festések nem tetszenek.

DanielT
Köszi vaze 😊)