8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#4060 "az de jó lenne NET gamen face to face nyomni.
Nem kéne szarakodni az idővel mire sikerül egy normális"
remélem saját garázsból is lehet majd kigördülni:) -
#4059 még nem lőttem össze...PIN CODE-ra várok:)
netgémelni más progival lehet nem? B3 mondjuk? -
#4058 pár kép még a galériámban... -
#4057 -
#4056 azert vessunk ossze egy Race cart es egy felhuzott audi avantot -> ARBAN! jahoppa -
#4055 És a képet látva tudnom kellett volna, hogy USA? ;)
Mert ott elhiszem, hogy nem luxus... -
#4054 Igen a PSP-m van mellette. :) -
#4053 Kozel sem. Foleg, hogy ez nem Magyarorszagon, hanem az USA-ban van, ahol az ilyesfele cuccok mar egyaltalan nem mennek ritkasagszamba. -
mohuska #4052 neked milyen GT4-d van? nem túl bonyolult... -
#4051 Valaki meg mondana hogy birk képet készíteni??? -
#4050 Igazából a kétkerékre állítást csak egyszer próbáltam ki, kb 800-900 km/h-ig ment el így, de ez nagyon ratyi eredmény, ezzel a technikával igazság szerint bőven 1000 fölé lehet menni. :DDD
Beállításra most hirtelen ezt találtam. -
#4049 "van egy audi, ilyen beb*szom a feldisznot a kupe hatuljaba es a csaladdal ledzsalok balcsira vikkendezni Audi, mar nem is tudom, szal seria "csaladi" auto es tok nem neznem ki belole"
Amire gondolsz, az a RS6 Avant, nem éppen "féldisznó a hátuljába" kocsi, 450LE, full gyári tuning és rohadt drága. :)
-
#4048 meg nem mondtam volna -
#4047 amúgy Citroen c5... -
#4046 8% mivel megvettem vegre M5 es M3 CSL es le nem szakod rola amig meg nem unom oket,szarra allitgatom es ugy probalgatom oket aztan skyline jon,a versenyek nem igazan kotnek mar le,hogy meglegyen 100% inkabb a vezetes elmenye es ,hogy mit lehet kihozni autobol stb!!! :)))
Amugy GT1-nel sem kerdezoskodtem hanem magamtol ugy az igazi aszem !!!! -
#4045 opsz van harmadik is akkor nem figyeltem eléggé
de most hogy így nézem sárga színű úgyhogy R34 lesz, vagy valami más ami sárga :))
hogy állítjátok két kerékre az Escudo-t mert az 500 feletti tempó ment annak idején de a kétkerékre nem emlékszem -
#4044 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
megjött a GT4-em
Most agreszívan nyomjuk:P -
#4043 Normál körülmények között már nem emlékszem mennyi volt a rekordom, de az Escudo-t rá lehet bírni, hogy két kerékre álljon és akkor a játék és a való élet fizikája teljesen elkülönül. :DDD -
#4042 :DD
Megmondom, ha megmondod mi a harmadik. :DDD -
#4041 hát az a kanyrvétel nekem is fájt nagyon
az de jó lenne NET gamen face to face nyomni.
Nem kéne szarakodni az idővel mire sikerül egy normális -
#4040 és akkor mi a második autó?? :PPP -
#4039 hellotok!
Valaki ment már a GT3-ban 500KM/h fölöt?? -
#4038 csak gyakoroljj tapasztajj, hogy ne maradj el (CSUNYÁN:D) a versenykepes idoktol:) -
#4037 hat ha a Sony Europe is ugy akarja, am legyen.... az utobbi 3 honapban, nem akarta ugy, hozzateszem. -
#4036 hat aza tokijoi celegyenes erdekes sztori, nem is fajna, ha nem kaptad volna vissza a palya maradekan (ami sokkal hoszabb szakasz) mindazt amit ott, Isteni csodaval (mert mas magyarazatom arra a fekutra, mindugy hogy megcsak a kanyar masik szelet sem erinti a verda) elertel, azt mondom kalap megemel.. de igy, csak amulok, s varok, vmi effektiv fekezo gombra amit meg nem nyomtam le sohasem a jatekban:) -
#4035 en legkozelebb a platinara hajtok, csakhogy legyen egy ks versenykedv mindenkinel:D -
#4034 hiába az érem....
[a people azóta is a tokiói célegyenest fejtegeti:)]
ja vettem a ps2 (régi fajtához) net adaptert 29,99 Euróért ami barátok közt is 7500HUF..jöhet a LAN és a NET GAMING PS2-re is
OFF addig is BF2 pova:) [53MB - MPG] -
#4033 bazzze skaclik...
nem is tudtam, hogy a speed12 iylen durva felhuzva...
havernak nagy mellennyel meselem, hogy a nissan race carral megyek 415ot... erre o bealazott a speed12 fullos tuningjaval... 450 beallitasokkal 1ut... csak lestem... jahmeg mutatott meg egy baromi jopofasagot... (most nem vagyok otthon) van egy audi, ilyen beb*szom a feldisznot a kupe hatuljaba es a csaladdal ledzsalok balcsira vikkendezni Audi, mar nem is tudom, szal seria "csaladi" auto es tok nem neznem ki belole, hogy felnyomva, a race carokkal tudok versenyezni vele... LOL szelarnyekbol kicsusszanva megvertem az A8as Race Cart... nagyot rohogtunk... :DDDD "kapaszkodj Bözsi, gyeszno ki ne essen a csomagtartobol..." szintu szovegekkel a hasamat fogva rohogtunk, amikor lenyomtuk a nagyokat... :DDDDDD
-
#4032 jaja ismerős az érzés
meg aztán szépen fénylik az ezüst érem de az arany csillogóbb! -
#4031 nem lesz ujabb verseny, vagy vmi?:(
csak man viszket a kezem, s elsutnek nehany kort:) -
#4030 :DDD
Kaplan: Jaja, Te már tudsz valamit ;) :D -
#4029 Mondtam én :) -
#4028 Esküszöm hogy fiatra gondoltam (ferrari nem lehet) bazzeg LOL :) -
#4027 Vazzzeeee..... :-)
Fiat Coupe 20V Turbo Plus -
#4026 Fiatnak tűnik. -
#4025 Milyen kocsi ez? Nem ismerős:) Lehet a felni téveszt meg vagy fény,árnyék miatt nem ismerem fel. -
#4024 Csudaszép :P
Csak csöppet sötét.
-
#4023 na csak sikerült:-) -
#4022 -