Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nekem is lenne Pár, de nemtom hova lehetne felrakni?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Pagani Zonda Race Car
Super Autobacs Celica

Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!
Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!
Tegnap mentem elõször egy ezüst idõt (7:22,xxx), ma mentem arcade módban egy két körös versenyt, utána az elõzõ idõ módosult 7:11,xxx-re, ott pedig azt mondtam, hogy innen már nincs megállás. Húsz km-en 4 mp...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Az utolsót meddig gyötörted?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Aztán kedvet kaptam az aranyra futáshoz.
Így nekiálltam másodjára is és szépen sorban feljavítottam az eredményeket😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

de jó lenne már valami bumm....
+ 5 arany kávészünet
Sikerült a Special jogsi utolsó feladata is aranyra<#taps>#taps>
Driving mission-ökbõl is csak az utolsó van hátra...😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
De kérek kölcsön egyet egy kép erejéig😄
Fura, hogy mindenkinek fehér a GT4 tartója, az enyém pedig fekete. Viszont tutira eredeti, mert van benne memóriakártyahely is, valamint a borítón is látszik, hogy nem házi nyomtatású, a lemezrõl nem is beszélve.
Viszont van egy olyan sejtésem, hogy a fehér dobozos GT4-ek hátulján csupa angol szöveg van, plusz a könyvecske is angol.
Na az enyémen holland, német, olasz és francia felirat van. A borító hátoldalán is, meg a könyvben is. Angol rész nincs, de nem baj, mert a játékben szerencsére lehetett választani az angolt is.😊

"Amit a GT5-tõl várok:
- 1000 autó"
Ne várjál 1000 autót. Egyszerûen azért, mert áttekinthetetlen lesz. Szerencsére a GT4ben már nincs annyi, mint pl. a GT2-ben volt, emlékszem, hogy már zavart a sok kocsi, iszonyú sok idõ elment arra, hogy átnyálazzam a listát és kiválasszam a megfelelõt. Szerintem 4-500 kocsinál nem kell több, ha belegondolsz max 30-50 autót használsz rendszeresen.
Kicsit (eléggé) korai még errõl gondolkodni, de azt várom tõle, amit a sorozat eddigi részeitõl is megkaptak a játékosok. Az élményt. Mindegyik rész újított valamiben, ami épp elég volt ahhoz, hogy az emberek megvegyék õket. Konkrét elvárásaim nincsenek, egyelõre túlságosan el vagyok foglalva a GT4-gyel😊
Jogsiim állása jelen pillanatban:
79 arany, 1 ezüst, 0 bronz.
Az utolsó Special jogsi feladat ezüst, Nürburgring a tuning-Mercivel.
Driving Mission-ökbõl is csak az utolsó van hátra, dettó Nürburgring, dettó Mercedes, csak itt SLR.
Most rá kell gyúrnom a Nürburgring-ra, mert a pálya teljes ismerete nélkül ez a kettõ dolog több, mint valószínû, hogy nem lesz meg.
Elhiszem, hogy tetszik Neked és sokaknak a Forza, de azért ennyire nem kéne leírni a GT4-et. Nekem nincs semmi gondom a Forzával, csak ezek a GT4 fikázó festések nem tetszenek.