8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Lammer
    9800ra mondtam... amugy nekem meg "csak" egy szaros 74 gigas U320as SCSIm van rendszernek...
  • mohus
    vagy a PS2 grafikára gondoltál?:) hát az kissé megkopott
  • mohus
    jó az még:) videót vágni meg egyenesen király...mivel van benne még egy SATA 200GB Samsung is

megvárom most mi lesz az új út...

konzolok, 7800GTX? SLI? 64 bit?vagy mi a franc lesz....

• Lammer
    megneztem... a videokartya eleg idejetmult... amugy 1etertek!
  • mohus
    annál ezerszer jobb a hangulat....persze ki mit szeret:)

én mondjuk BF2-zni egérrel...

banánnal killzone-oztam...tragédia:)

de ha megnézed az aláírásomat egyből mindent megértesz
  • mohus
    meglévők
  • JGTC
    nincs Killzone-om de eléggé MOHAA szagúnak tűnik.
  • JGTC
    és miért nincs nekem online adapterem ez a nagy kérdés

gondoltam, hogy valahogy így lehet az autós dolog
    pályák a meglévők vagy van erre külön track editor?
  • mohus
    aki létrehozza a játékot az megmondahtja melyik az az egy autókategória amivel lehet indulni...pl MUSCLE...de azt is lehet csinűlni hogy bármivel

ha pl valaki otthon unlockolta az összes vagy a jobb autókat az nagyobb eséllyel tud indulni: az egyes kategóriákban a leggyorsabb verdával mehet mondjuk egy kezdő ellen

én a listán tegnap a 980 helyről a 740-re küzdöttem fel magam...:) de pl az egiyk játékban megvertem a 7. és a 9. helyen szereplő embert, a városi forgalom kiszámíthatatlan:)
  • mohus
    PS2 ONLINE

Killzone Online Video 1 - 20MB - MPG
    Killzone Online Video 2 - 20MB - MPG
  • JGTC
    road-rage elég jól hangzik így ahogy leírtad jobban tetszik, bár a single sem lehet egy sétagalopp meg gondolom akik online nyomják azok tudnak is valamicskét
    autók megvannak szabva, hogy melyik kategóriából választhatsz?
    A francba még a végén ezt is be kell szereznem eredetiben.
  • mohus
    majd csinálok videót

alapvetően két fajta játékmód dívik

single race....sima verseny 6-an ami a csövön kifér persze

road rage...két csapat van vannak üldözők és üldözöttek. Ha túlélik takedown nélkül az üldözöttek közül akár 1 is akkor az a csapat nyer....

ami meglepő: nincs lag és a tempó az otthoni verzió szintjével azonos...talán ezéet is illik a frenetikus jelző...és nem kerül gyakorlatilag semmibe...persze eredeti game kell hozzá:)
  • JGTC
    Hűű ez jólhangzik!
    Simában is eléggé élvezhető ez a game, gondolom online mindenki azt opatja akit ér.
  • mohus
    OFF

tegnap nyomtam Burnout 3-mal online....

egyszerre 6 player frenetikus volt

de jó lenne gt online, most sajnálom

ON
  • hiba
    es gondolom a 1080i supportja az ntscnek meg 60hz ?

PAL bol milyert nincs hdtv? :(
  • hiba
    Eh..micsoda dolog ez :((
    EUnak nem jar hdtv tamogatas?
  • andrew-san
    Ha PAL verzióval játszol: sehogy.
  • hiba
    Hogyan lehet a nagyfelbontasu illetve a progressiv frissitesi modokat aktivalni a jatekhoz ? Komponens ypbpr-el van rakotve a tvre ami ezeket tamogatja.
    De hogy lehet aktivalni?
  • bobo11
    hello
    nyertem egy nike autot,azt hova tudom használni?
  • zol3e
    A nitro kb úgy működik a gt4-ben mint a valóságban.Nem pedig úgy mint a nfsu-ban ,vagy a halálos iramban c. filmen.A beállítása is elég egyszerű.Nem is értem miért téma ez. A játékot nem amatőrök fejlesztették.
  • JohnnySmith
    Hááát ha ti mondják. Megpróbálom ami cuccokba raktam mert...nemtom de raktam :D
    Más gépbe még nem próbáltam,de majd tesztelés alá veszem jobban a dolgot.

Ja a felsorolásomból kihagytam hogy a váltót is szoktam állítani természetesen:) De mást tényleg nem :))) Szal spoiler,felfüggesztés,váltó,gumik talán néha a féket és az erőátvitelt a 4WD autóknál:))) Még a végén kiderűl hogy azért szoktam én állítgatni rendesen :DDD
  • Al Age
    A nitro tényleg hasznos cucc lehet. A-spec pontokba nem számít bele és rövid versenyeken, amikor sokszor fej-fej mellett esik be a játékos a célegyenesbe benyomja és nyer. Az én nitrom (ahol van) mindig maximum teljesítményre van beállítva és végszükség esetére tartom csak. Ilyenkor viszont jó, ahol viszont nem muszáj, ott nem használom.
  • Ombika
    Kozepre allitod a nitrot talan ugy a leghasznosabb es nekem pl mikor kezdtem Mazda Rx7-el es erosebbek voltak nalam az ellenfelek a Nitro megoldast jelentett 5000 pizert!!!
  • JohnnySmith
    Nemtom nekem nem tünt annyira hasznosnak. De mondjuk én nem vagyok vérprofi. Lehet beállításon múlik ami nálam a spoilerek,felfügessztés és a gumikban kimerül. :)
  • Lammer
    nekem nagyon sok pontot, versenyt es kocsit hozott a Nitro... szal... ;)
  • Ombika
    Nah jah de elotte allitsa be ahova neki jo aztan huzza fel a beallitasoknal padlora had szivjon vele mikor kanyarbol jon kifele keresztbe!!! :)
  • JohnnySmith
    Vidó nagyon állat:)
    Mentse le valaki pls:)
  • JohnnySmith
    És tegyük hozzá nincs sok értelem...
  • JGTC
    Azoknak akik még nem látták az NSX,R33,R34,RX7,Evo csatát (most tuti a link)
    2002 NSX-R Test Tsukuba Circuit
  • mohus
    először is meg kell vásárolnod a gépjárműbe....aztán R1 gomb, nincs extra NFS szerű hangja, középen a műszerfalon a piros csík mutatja hogy mennyi szufla ven még benne
  • mohus
    sandisk
  • Kaplan
    Csak poénkodtam nyugi :)
  • Lammer
    /dorgalo felnott mod on
    kicsifiu fogd vissza magad... igy nm illik beszelni!!!!
    /dorgalo felnott mod off
    :PPPP
  • Kaplan
    Te ennyire gyökér vagy???? :P
    Tapasztald ki a játékod.
  • JGTC
    megveszed versenyen meg kitartóan nyomod az R1-et (javítsatok ki ha rosszatmondok, mert nem szoktam használni)
  • Don Laguna
    Hogy tudom a nitrót használni??
  • JGTC
    úgy lenne jó, akkor aztán lennének érdekes mezőnyök

arra kiváncsi lennék Mi Magyarok hol tartunk ebben nemzetközi színvonalon
  • mohuska
    nekem samsungom van
  • Kaplan
    Ilyet. Meg olyat :P
  • Don Laguna
    Milyen Prendrive-t vagyek hozá???