8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#4100 9800ra mondtam... amugy nekem meg "csak" egy szaros 74 gigas U320as SCSIm van rendszernek... -
#4099 vagy a PS2 grafikára gondoltál?:) hát az kissé megkopott -
#4098 jó az még:) videót vágni meg egyenesen király...mivel van benne még egy SATA 200GB Samsung is
megvárom most mi lesz az új út...
konzolok, 7800GTX? SLI? 64 bit?vagy mi a franc lesz....
-
#4097 megneztem... a videokartya eleg idejetmult... amugy 1etertek! -
#4096 annál ezerszer jobb a hangulat....persze ki mit szeret:)
én mondjuk BF2-zni egérrel...
banánnal killzone-oztam...tragédia:)
de ha megnézed az aláírásomat egyből mindent megértesz -
#4095 meglévők -
#4094 nincs Killzone-om de eléggé MOHAA szagúnak tűnik. -
#4093 és miért nincs nekem online adapterem ez a nagy kérdés
gondoltam, hogy valahogy így lehet az autós dolog
pályák a meglévők vagy van erre külön track editor? -
#4092 aki létrehozza a játékot az megmondahtja melyik az az egy autókategória amivel lehet indulni...pl MUSCLE...de azt is lehet csinűlni hogy bármivel
ha pl valaki otthon unlockolta az összes vagy a jobb autókat az nagyobb eséllyel tud indulni: az egyes kategóriákban a leggyorsabb verdával mehet mondjuk egy kezdő ellen
én a listán tegnap a 980 helyről a 740-re küzdöttem fel magam...:) de pl az egiyk játékban megvertem a 7. és a 9. helyen szereplő embert, a városi forgalom kiszámíthatatlan:) -
#4091 PS2 ONLINE
Killzone Online Video 1 - 20MB - MPG
Killzone Online Video 2 - 20MB - MPG -
#4090 road-rage elég jól hangzik így ahogy leírtad jobban tetszik, bár a single sem lehet egy sétagalopp meg gondolom akik online nyomják azok tudnak is valamicskét
autók megvannak szabva, hogy melyik kategóriából választhatsz?
A francba még a végén ezt is be kell szereznem eredetiben. -
#4089 majd csinálok videót
alapvetően két fajta játékmód dívik
single race....sima verseny 6-an ami a csövön kifér persze
road rage...két csapat van vannak üldözők és üldözöttek. Ha túlélik takedown nélkül az üldözöttek közül akár 1 is akkor az a csapat nyer....
ami meglepő: nincs lag és a tempó az otthoni verzió szintjével azonos...talán ezéet is illik a frenetikus jelző...és nem kerül gyakorlatilag semmibe...persze eredeti game kell hozzá:) -
#4088 Hűű ez jólhangzik!
Simában is eléggé élvezhető ez a game, gondolom online mindenki azt opatja akit ér. -
#4087 OFF
tegnap nyomtam Burnout 3-mal online....
egyszerre 6 player frenetikus volt
de jó lenne gt online, most sajnálom
ON -
#4086 es gondolom a 1080i supportja az ntscnek meg 60hz ?
PAL bol milyert nincs hdtv? :( -
#4085 Eh..micsoda dolog ez :((
EUnak nem jar hdtv tamogatas?
-
#4084 Ha PAL verzióval játszol: sehogy. -
#4083 Hogyan lehet a nagyfelbontasu illetve a progressiv frissitesi modokat aktivalni a jatekhoz ? Komponens ypbpr-el van rakotve a tvre ami ezeket tamogatja.
De hogy lehet aktivalni? -
bobo11 #4082 hello
nyertem egy nike autot,azt hova tudom használni? -
zol3e #4081 A nitro kb úgy működik a gt4-ben mint a valóságban.Nem pedig úgy mint a nfsu-ban ,vagy a halálos iramban c. filmen.A beállítása is elég egyszerű.Nem is értem miért téma ez. A játékot nem amatőrök fejlesztették. -
#4080 Hááát ha ti mondják. Megpróbálom ami cuccokba raktam mert...nemtom de raktam :D
Más gépbe még nem próbáltam,de majd tesztelés alá veszem jobban a dolgot.
Ja a felsorolásomból kihagytam hogy a váltót is szoktam állítani természetesen:) De mást tényleg nem :))) Szal spoiler,felfüggesztés,váltó,gumik talán néha a féket és az erőátvitelt a 4WD autóknál:))) Még a végén kiderűl hogy azért szoktam én állítgatni rendesen :DDD -
#4079 A nitro tényleg hasznos cucc lehet. A-spec pontokba nem számít bele és rövid versenyeken, amikor sokszor fej-fej mellett esik be a játékos a célegyenesbe benyomja és nyer. Az én nitrom (ahol van) mindig maximum teljesítményre van beállítva és végszükség esetére tartom csak. Ilyenkor viszont jó, ahol viszont nem muszáj, ott nem használom. -
#4078 Kozepre allitod a nitrot talan ugy a leghasznosabb es nekem pl mikor kezdtem Mazda Rx7-el es erosebbek voltak nalam az ellenfelek a Nitro megoldast jelentett 5000 pizert!!! -
#4077 Nemtom nekem nem tünt annyira hasznosnak. De mondjuk én nem vagyok vérprofi. Lehet beállításon múlik ami nálam a spoilerek,felfügessztés és a gumikban kimerül. :) -
#4076 nekem nagyon sok pontot, versenyt es kocsit hozott a Nitro... szal... ;) -
#4075 Nah jah de elotte allitsa be ahova neki jo aztan huzza fel a beallitasoknal padlora had szivjon vele mikor kanyarbol jon kifele keresztbe!!! :) -
#4074 Vidó nagyon állat:)
Mentse le valaki pls:) -
#4073 És tegyük hozzá nincs sok értelem... -
#4072 Azoknak akik még nem látták az NSX,R33,R34,RX7,Evo csatát (most tuti a link)
2002 NSX-R Test Tsukuba Circuit -
#4071 először is meg kell vásárolnod a gépjárműbe....aztán R1 gomb, nincs extra NFS szerű hangja, középen a műszerfalon a piros csík mutatja hogy mennyi szufla ven még benne -
#4070 sandisk -
#4069 Csak poénkodtam nyugi :) -
#4068 /dorgalo felnott mod on
kicsifiu fogd vissza magad... igy nm illik beszelni!!!!
/dorgalo felnott mod off
:PPPP
-
#4067 Te ennyire gyökér vagy???? :P
Tapasztald ki a játékod. -
#4066 megveszed versenyen meg kitartóan nyomod az R1-et (javítsatok ki ha rosszatmondok, mert nem szoktam használni) -
#4065 Hogy tudom a nitrót használni?? -
#4064 úgy lenne jó, akkor aztán lennének érdekes mezőnyök
arra kiváncsi lennék Mi Magyarok hol tartunk ebben nemzetközi színvonalon -
mohuska #4063 nekem samsungom van -
#4062 Ilyet. Meg olyat :P -
#4061 Milyen Prendrive-t vagyek hozá???