8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
ballor #7945 B-spec téma elején van -
#7944 melyik topikban keressem ezt a beállítást/autót, hol írtatok róla?
ja már pár éve 99%nál van, gondoltam mielött kijön az 5 kipörgetem már...
-
ballor #7943 helyes, meg lesz majd, ne aggódj
GT4-re fel (akinek még van) -
#7942 Köszi, rárepülök az ügyre! -
ballor #7941 az oldalamon egyszer Sliderman-nal kikísérleteztünk egy kocsit, amivel simán nyeri, nézd meg -
#7940 Mivel Csináltátok meg a 24órás Le Mansit? Ez az a Változat amikor nincs megtörve az egyenes... Sauber Mercivel nem tudom, mert robotpilóta csak vergődik, elcseszi folyton az előnyt én meg nem akarok 24órán át menni!
Vagy valami jó beállítást ha tudtok gtplanetről az is jó lenne köszi (én nem találtam, de nincs is ott accountom) -
#7939 hát...csak úgy hívom Tehénke (Opel Meriva) -
#7938 csak mond el mit szeretnél, linket mit hova... -
#7937 arról ne is beszéljünk a Ferrari nevével szorosan össze fűződnek a GT versenyek és eddig egyik gt-részbe se voltak benn
erről szerintem nem a Polyphony tehet de különben is kit érdekel a Ferrari?
van pár láma konzolos ismerősőm
volt ilyen kérdés?
rRactort te láttál mostanába szerintem a pályagrafikába a gt nyomába se ér hangokba meg eredeti igazi autóhangokat lehet berakni pl az RBr-be is
grammatikailag a mondatod helytelen, mondanivalód első része tényleg úgy van hogy a GT nyomába sem ér, a GT-be viszont nem lehet hangokat rakni
az pedig kamu hogy 600 autó hangja van a játékba max esetleg 50
mert jó mintavételezéssel 10-20mb lenne és az kiszámolva nem férne rá 1 dvd-re az biztos
lehet, hogy tényleg nem 600 van benne de tömörítésről te hallottál már?
-Ja bocs de nem bírtam elmenni a hülye kommented mellett :D -
#7936 hagyd. gyökeréket mindenhova beengedik -
#7935 Az ablaktörlő részletessége sem gyenge:)
Itt van pár kép az időközben beszerzett gépeimről
-
mohuska #7934 MASZKA ez nem a te helyed én meg személy szerint leszarom mit írsz csak az zavar h fárasztasz....mert uccssse tucc minket meggyőzni. -
#7933 Slusszpoén, hogy ha jól emlékszem nem is olyan régen még a NFS ProStreet topikban osztotta az észt, akkor pedig épp a GT volt a követendő ellenpélda. -
#7932 A többiek már annyi mindent elmondtak, én csak röviden annyit mondanék, hogy GTFO!
Ez a JÁTÉK (?) nagyon nem neked való. Max. 50 autó hangja, meg ilyesmi. Persze. Amúgy tudtad, hogy tulajdonképpen csak 35 autó modellje van a GT4-ben, csak ilyen szuperjapán trükkökkel megcsinálták, hogy több mint 700 legyen? Komolyan! Ezek ilyenek!
-
#7931 csatlakozom,
kérem törölni az előző kommentemet... :)
-
#7930 erről van szó :)
Ha mindegyik autót minden pályán kipróbáltak és az alapján csinálták az autó fizikáját, a hangjukat pedig padon és menetközben felvették akkor az kevés, nem lehet ugyanaz az élmény? Teljesen igazad van, de kérdem én akkor mi többet lehet még tenni ez ügyben?
A hangokat meg nem 436535434 bitmélységű wavban kell tárolni hanem lehet tömöríteni is... egészem neglepően kevesebb helyet foglal...
Mikor napokat töltenek azzal, hogy adott autó -50mm-en, kipörgésgátló nélkül, 1,5-es LSD-vel hogy veszi a Laguna Secát az is tiszta szar, mert a játékban nem fog ugyanúgy reagálni a kocsi. Az Rfaktorosok ezt sztem egy számítógép szimulációval megoldják és akkor már annyira jó, hogy az eredeti autót kell átalakítani, ahhoz mert annyira sim. Mennyémá'
Grafika? Ez neked szar? Egy DVD-re tegyél fel ennyi autót meg pályát légyszives a te általad olyannyira favorizált PC-s szimultorok valamelyikéből... jaa és programozz is mellé autóként kb annyi beállítást ami kb elég erre GT4 a szintre.
Nem tudom pontosan, de asszem a 3. részhez képest 40x annyi adat volt ami rendelkezésükre állt.
Nem mondom, hogy szar a PC-s sim, csak nem látom értelmét... ha billentyűzettel játszod meg nem is ér szart sem a fizika. Megintcsak 11 éves NFoS fan szint.
1. a fizikáról annyit hogy beültetnék egy drift-racert a Ps2 elé és csinálja meg azt amit a pályán szokott.
2. asszem ide is volt linkelve egy videó egy hivatásos versenyzőről (bocs, a nevét nemtom) adott pályán, adott autóval próbálta élesben és GT!-ben is, asszem annyi volt a kivetnivalója, hogy kissé jobban ráz a konzolos verzió :)
Természetesen van hibája a játék-nak pl a "kanyarrövidítések" :)), de kivitelezhető élőben is csak kizárnak érte...
az A.I. aki ha beleszarsz a pöttyös bilibe akkor is az ívén akar továbbhaladni, és leszarja hogy letol a pályáról, de ez is érthető agilisabb versenyzőknél...
szóval ezekkel együtt kell lefogadni, mert ez csak egy játék akármennyi pénzt időt energiát áldoznak rá, a lényege a szórakoztatás.
Ha szórakozok, tetszik, megveszem és használom, ha nem tetszik a közelébe sem megyek...
"van pár láma konzolos ismerősőm"
ez most micsoda? a PC-s nem láma? Az észt nem a platformmal adják okoska... -
#7929 húú most elbizonytalanítottál :)
sztem hagyni kéne ezt a vita szagú dolgot, nem akarok belemenni... -
#7928 Megértettük! Nem szereted ezt a játékot, de muszály folyamatosan ezt hangoztatnod, ebben a topikban. Megkérlek, hogy fáradj át a kedvenc autós játékod topikjába, és ott ecseteld, hogy az milyen jó, és támogasd a kezdő játékos társaid, azért hogy ők is ugyanúgy megszerethessék. -
#7927 arról ne is beszéljünk a Ferrari nevével szorosan össze fűződnek a GT versenyek és eddig egyik gt-részbe se voltak benn
van pár láma konzolos ismerősőm
rRactort te láttál mostanába szerintem a pályagrafikába a gt nyomába se ér hangokba meg eredeti igazi autóhangokat lehet berakni pl az RBr-be is
az pedig kamu hogy 600 autó hangja van a játékba max esetleg 50
mert jó mintavételezéssel 10-20mb lenne és az kiszámolva nem férne rá 1 dvd-re az biztos -
#7926 Mar en is eladtam mindent csak PS3 vasarlassal addig varok,amig nincs full GT5,aztan nincs megallas!! :)
jo latni,hogy vannak meg ezzel masok is igy... :D -
mohuska #7925 ez annyira nagy...és igaz....én GT3al kaptam a konzolt...memókártya nélkül
gipsz volt a kezemen akkor.A gipszen olyan forma nyom mint a controller szarva....és volt h két napig ment a ps h maradjanak a mentések de volt h kikapcsoltam. ezt kb másfél hétig jáccottam....mindig élmény volt újra megcsinálni a jogsikat és versenyeket pedig tudtam h ki kell kapcsolni.
én nem jáccottam a sports carral...de azt tudom h a foss need-el nem tudnék 3-4 hónapig jáccani
tank jú gt!! -
#7924 én már azt várom mikor Ballor megcsinálja a szervert, és lehet face to face-t menni, nem csak az időt farigcsálni... na akkor majd megint rátapadok az oldalra aszem :D -
#7923 (2008 a "mi" évünk)
remélem -
#7922 Hát.... GT5 fizikáját ne bánsuk, sztem nincs azzal semmi gond nekem nagyon tetszett, a törés pedig olyan dolog ami nem biztos h kell ebbe a játékba, bár kíváncsi lennék rá én is őszintén szólva. Bárcsak valami mást írtál volna a Sports Car GT helyett, az volt aztán az igazi kotvány game!!
Sztem az össze GT közűl ez fog a legnagyobbat szólni, mivel ebben a részben már sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni az online versenyzés, ami elég nagy húzóág főnleg egy ilyen kaliberű játéknál! Konzolpiacon (PS) most fog ez beindulni igazán.
-
Így is van!
Már alig várom az 5-t! PS2-t már 3-4 hónapja odaadtam csak az eredeti GT3,GT4Prologue és GT4 maradt meg (ja meg a memóriakártya, a mentéseket majd tudom használni GT5ben) :) -
#7920 MAsik topicba mar reagaltam en is neki: Ezt irtam kit erdekel,hogy adott esetben gt-ben csak mondok 1 szamot 500 poligonbol epul fel auto, pc-n meg 2000-bol,ha a jatekmenet maga ugy lekot,hogy nem is figyelek grafikra! pont ezert gyurnak nfs-nel grafra,mert maga a jatek 1 kuka agyhalottaknak... Arrol nem is beszelve,hogy gt-nel csak 1 autonal vagy 20 kulonbozo modon vettek fel csak a hangjat es ezt mindnel eljatszottak stb,stb...
Ha az ember meg kiprobalja 1 Logitech DFP kormannyal Nurburgringet,akkor meg vegleg top 1 koze rakja! :) -
#7919 "Egy érzést, ami részenként mindíg ugyan az és mégis más kicsit.
Egy érzést, hogy "csak még egy versenyt",hogy alig várom, hogy felkeljek és üljek be elé,
de van hogy csak nézegetem a kocsikat, és azzal is simán órkákat töltök el. Meg ugye hogy a VTI-nek VTI hangja van, az STI-nek STI.
Biztos vannak jobb simek, ahol törik az autó (kit érdekel, hogy törik-e) szebb meg tartalmasabb nem hiszem.
"
ezzel teljese mértékben egyetértek:)
annyit tenék hozzá még hogy talán az egyetlen gamma amiben az 500as kis fiat is ugyanannyi figyelmet kapott, mint egy subaru, vagy tvr -
#7918 Ööö heheh.
Mutass még egy olyan játékot amit ennyi adat felhasználásával készítettek... (a GT5 nem ér :))
A törésről: Ha nem ütközöl, nem fewltűnő, de én nemtom hogy vagy vele az utcán mikor vezetek sem arra megyek, hogy lecsukjam a kocsim...
A realisztikus törésmodellt hidd el megcsinálnák a japók, csak mondjuk Tuscanból, meg Cobrából nincs annyi hogy minden lehetséges helyzetet megvizsgáljanak, + kurvasok lóvé. Ha néztél már "Így készült a GT monjuk jelen esetben a 4, akkor érted miről beszélek, amúgy meg nem.
szóval örülök, hogy nem játszol vele
Simek: sokan modják, hogy nem sim, mert nem törik, meg szar hogy nem jön pc-re. Akkor ott az R-faktor, játszon azzal. én kipróbáltam, de sztem meg az fos. Kb 2 órára tudott lekötni ronda és lol. És ha ez sem elég senkinek akkor ott a nídforspíd "sikersorozat", abban van tuning, meg törés, meg bloom meg hdr meg roofscoop, az való neki.
Akárhogyis a többrészes autósjátékok egy valamit nem tudtak adni nekem ami viszont fontos:
Egy érzést, ami részenként mindíg ugyan az és mégis más kicsit.
Egy érzést, hogy "csak még egy versenyt",hogy alig várom, hogy felkeljek és üljek be elé,
de van hogy csak nézegetem a kocsikat, és azzal is simán órkákat töltök el. Meg ugye hogy a VTI-nek VTI hangja van, az STI-nek STI.
Biztos vannak jobb simek, ahol törik az autó (kit érdekel, hogy törik-e) szebb meg tartalmasabb nem hiszem.
Ha valaki nem érzi vagy érti, az tényleg ne játszon vele sztem, mert akkor ez a játék nem neki készült. -
#7917 En is orulok,h sok hulye nfs-es nem lepi el gt4 forumokat es sose fog megjelenni pc-re! A masik meg nezzuk mar mar mikor jelent meg GT elso resze es mit tudott mennyi auto stb...
Ettol a tores rinyalastol meg mar kikeszulok...... -
ballor #7916 elég érdekeseket írsz...
a PS2 behatárolt hardver, ezt mindenki tudja; mikor is adták ki ezt a hardvert?
hm, 700+ kocsi, 100 pálya, de gondolom neked ez kevés és mindet meg is szerezted egy nap alatt, mert uncsi volt és minden DM megvolt és minden jogsi arany
nagyon örülök, hogy egy GT sorozat sem volt és nem lesz PC-n
minden felületes játékosnak csak a törés kell, volt régen egy destruction derby PC-re, az való nekik
egyébként meg nem kell mindenkinek GT-zni -
#7915 ja és volt PS2-őm 2éve a GT4 miatt vettem azt szomorúan tapasztaltam, hogy még a grafikába a szimultorok is lenyomják
a fizika sz♠r
ezért már csak az autó tuning és a sok autó és sok pálya miatt akartam játszani azt 1 nap alatt meguntam
rFactor- sz♠rrá lehet modolni világ összes autóját és pályáját bele lehet rakni szinte és mindezt ingyen
így a GT4 hamar megbukott nálam
persze mikor megjelent nagyágyú volt
most PSP-n kílodok a GT2-vel ott elég jó végülis
a GT5 amibe veri 1 ideig a pc-s játékokat az a grafika lesz és a replayek visszajátszását perfektűl oldották meg a készítők
kár hogy pc-re nem készül el full szimulátorként nem ilyen vacak arcade lesz
pc-n az 1998-ban meg jelet Sports Car GT-be is törtek a verdák és vérbeli sim volt -
#7914 a GT5 fotóralisztikus lesz nagyon de a fizika az valami.......
lassan 2008-és nem törik az autó -> gáz
ahogy a vidókat néztem (az összeset megnéztem HD-be) kicsit érdekes az autók mozgása, hát nem 1 Live For Speed az biztos
a grafika viszont nagyonszép -
mohuska #7913 haggyad má' !! -
#7912 :) -
#7911 Basszus.
Elnéztem, hogy kinek írtál. Azt hittem, hogy az elötted szólótól kérded, a banner új linkjét. Bocs. -
#7910 csak én nem értem h ezt most mire írtad? -
#7909 A "Magyar GT4 oldal". -
#7908 melyik az új? :) -
#7907 Már nagyon vártak Mohus :DDDD
Ballor linket szeretne berakni. -
#7906 A régi verdám...