\"Gondolkodom tehát vagyok\"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdés: "Mi történne ha egy emberi testet lemásolnánk és még1szer létrehoznánk? Élne?" 

Erre nem is gondoltam.
Nade, unatkoznak? Hogyan, mert én sohasem unatkozom, mindíg elfoglalom magam vmivel, nézem a tv-t (NGC,Spektrum...) vagy itt a neten vagyok veletek (velük), és persze dolgozni is kell sajnos...
. Szóval sok embert nem tudok megérteni, hogy aszongya "unatkozom".... Megjegyzem az öcsém is illen, állandóan megy mint zsi..ban a fájás.(a személyes véleményemet itt inkább nem tenném közzé....)
Nade, unatkoznak? Hogyan, mert én sohasem unatkozom, mindíg elfoglalom magam vmivel, nézem a tv-t (NGC,Spektrum...) vagy itt a neten vagyok veletek (velük), és persze dolgozni is kell sajnos...
. Szóval sok embert nem tudok megérteni, hogy aszongya "unatkozom".... Megjegyzem az öcsém is illen, állandóan megy mint zsi..ban a fájás.(a személyes véleményemet itt inkább nem tenném közzé....)
Elég soxor volt alkalmam megfigyelni, hogy egyesek csak azért járnak fórumozni, hogy az arctalanság és a névtelenség mögé bújva kötekedjenek és másokat csesztessenek, ezek ez embereket mi mozgatja olyankor? Az énjük nagysának tudata, hogy õk aztán nagyok? Vagy ez csak a kis emberkék vágyainak megnyilvánulása, ha névtelenül tevékenykedhetnek? Milyenek õk valójában az életben? Ott is törtetõk, mindenkit eltaposva haladnak a cél felé, akár mások élete árán is? Vagy meghunyászkodó fejethajtó emberek, akiket valójában elnyomnak a fölöttük állók? Egyáltalán, mikor lehet azt mondani hogy "nagy" ember valaki? S, mitõl lesz azzá, nem feltétlenül hõsi cselekedetekre gondolok...
Ha érdekel tényelegesen a létezés, akkor nézz utánna a filozófiának.
Ha meg most így helybõl valami elvontat akarsz (itt poz. értelemben értem), akkor nézz utánna az egzisztencializmusnak.
Ha meg most így helybõl valami elvontat akarsz (itt poz. értelemben értem), akkor nézz utánna az egzisztencializmusnak.
Szerintem én vagyok a központ. Minden amit látok, érzékelek, az én agyamból ered. Szóval ha nem fogadom el valaminek a létezését, az megszûnik létezni. Szóval senki ne hancúrozzon nekem itt mert megszûnik létezni 

de ez lényegtelen...
~~~~~~~~~~~~~~~o
~~~~~~~~~~~~~~~o
~~~~~~~~~~~~~~~o
~~~~~~~~~~~~~~~o
~~~~~~~~~~~~~~~o
~~~~~~~~~~~~~~~o
~~~~~~~~~~~~~~~o
~~~~~~~~~~~~~~~o
~~~~~~~~~~~~~~~o
~~~~~~~~~~~~~~~o
~~~~~~~~~~~~~~~o
hát mer nem ,de térjünk vissza az ondóhoz😄
\"Life is around you and in you.\"
mintha teleportálnánk! 2 test lenne
mármint felépítenénk
Mi történne ha egy emberi testet lemásolnánk és valahol máshol létrehoznánk? Élne?
😄
Aki nem gondolkodik, az is van, csak nem tud róla.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Dead Fuckin' Llamas
Americas Army 😊
Mértne lenne filozofikus? 😊
Hmm azthittem itt valami filozofikus gondolkodás lesz ,de nem:/
Na mind1...
Szerintetek mennyi ondó termelõdik egy férfi életében?
Na mind1...
Szerintetek mennyi ondó termelõdik egy férfi életében?

\"Life is around you and in you.\"
Hát ezis olyan hogy azért vannak ott mert az agyad ugy gondolja hogy ott vannak, merthogy az agyadnak ez a 'logikus' 😊
Mi történne ha egy emberi testet lemásolnánk és valahol máshol létrehoznánk? Élne?
nyilván ott van mert rágondolok, hogy ott lesz vagy lesz ott valami. mindegy tom hogy hülyeség... 😊)
mondottam ember! küzdj és bízva bízzál
ennél most sem tudunk többet
talán majd odaát
de az a röhej, az sem biztos, hogy van odaát
ennél most sem tudunk többet
talán majd odaát
de az a röhej, az sem biztos, hogy van odaát
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
😄 nyulj a hátad mögé és akkor megtudod ott vannak e még 😄.
Elõbb gondolj bele mik a "dolgok".
Viszont nem vagyok olyan mint a magukat alteresnek meg mittom kiknek mondók akik 14 évesen hallottak valamit a haverjuktol és akkor "huh de rossz élni meg igy meg ugy, és akkor kiugrok a kocsi elé"
figy ha 20000 éves az emberiség...
akkor azóta nem jöttünk erre rá
se szerintem idõsebb
akkor azóta nem jöttünk erre rá
se szerintem idõsebb
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Én pl jól érzem magam ha fura dolgokon gondolkozom.