\"Gondolkodom tehát vagyok\"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az én is elképzelehtõnek tartom (sõt inkább valószínûnek), hogy mi részei vagyunk egy nagyobb dolognak ami egy még nagyobbnak része, de nem abban a formában, hogy mi vagyunk a sejtjei egy nagy állatnak
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
heliocentrikusa világnézet miatt hány embert égettek meg, csak azért,mert máshogy gondolták, mint amit a nagyközönség/egyház/elfogadott

hidd el, ha egy oroszlán kettéharap, nem azért halsz meg mert az érzelmeid el akarják hitetni veled, hanem mert nem kapnak elég vért a sejtjeid

Sz.tem sok dolog teljesen logikátlanul történik a világban. Vegyük pl a halált...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mivel maga a világ a tökéletlenségen és a véletleneken alapul. Azokat pedig nem lehet elõre kigondolni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

(hosszú volt az éjszaka...)
Szerintem élne, úgymond testileg, de hogy lenne-e tudata, tudna-e értelmesen gondolkodni, abban már nem vagyok biztos. De el lehet játszani a gondolattal, hogy ugyanazt gondolná-e a másolat is mint az eredeti, szerintem nem, mivel az egypetéjû ikrek sem gondolkodnak egyformán, az viszont elfogadott tény, hogy ezek az emberek másabbak mint mi "egykék", megérzik egymást valahogy egy hullámhosszon vannak, aszem.

"The trees move. Do you not see it?"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Gyerekkorban lemásolni az embert( csemeõkor... Tabula Rasa...) az egyiket elhelyezni mondjuk Angliában, a másikat pedig ...bulgáriában (csak mondtam 1 példát)
és 35 évesen megnézni mi lett az emberbõl. Már nem társadalmi értelemben, hanem értékrend, érzelmek stb...
Bár ennek így most belegondolva inkább a politikához van köze meg szociológiához 😛
2 ez elöbbi miatt nem
2.HA minden ember 1 féle képpen gondolkodna ott nem lenne fejlõdés...
ha ezt akartad írni a 2. mondatban 😊 nemigazán értettem.
Amugy meg akár az simán lehetséges hogy egy más valaki gondolataival élünk, pl ha az összes ember 1, csak ennyi fele van osztva hogy hatékonyabb és gyorsabb legyen a fejlõdés...
erre gondolsz? 😄DD
Ha 100% ban ugyanolyan lesz a másolat (ami lehetetlen!) akkor biztos ugyanugy tudna élni mint akiRÕL másolták.
Ha valamit elbaffnak másolás közben akkor valszeg belehalna.
Ennyi a biológiai részérõl. A másik, ami jobban foglalkoztat, meg elgondolkodtat, az az hogy mit tennél pl ha kiderülne hogy te "csak" egy másolat vagy?