11900
-
#8218 pazzini nálam 3 válogatott meccsen 8 gólt vágott (ezt a képet akartam beszúrni, csak nem müxik nekem aza szar iaro)
,és ők alkotják ketten a csatársort -
#8217 most kezdem az 5. idényemet Romával, majd benyomok 1-2 képet a Cerci&Simonetta párosról :) nem voltam szívbajos, rögtön a kezdőbe tettem őket, ahogy elkezdtem a játékot... ők alkotják a csatársort, a 3. csatárom Pazzini, ő is egy állat :) -
#8216 ja, és azt elfelejtettem hogy 800ezer €-é vettem,szal nem olyan drága -
#8215 Cerci tényleg nagyon állat, legutóbbi idénybe 50 gólt rúgott 49 meccsen -
SONEEC #8214 vagy gyere mircre csak mond melyik szobaba menjek extran -
SONEEC #8213 nem megyek sehova....ha szeretnel valamit mondd itt. -
#8212 gyere csetelni a treforta. www.trefort.hu
gyere a szekszard szobába és ott megtalálsz engem hidropuma néven. -
SONEEC #8211 4.15 -
SONEEC #8210 Koszi -
#8209 pl.velem. -
Takezó #8208 olcsókat? Supat Rungratsamee, Basan Irfan, Sunday Oliseh (2. évben), Assane N'Diaye, Kristjánsson, Pórhalsson -
SONEEC #8207 Ti szoktatok itt neten jatszani ugye ahogy olvastam?Kivel lehet itt jatszani? -
#8206 adeshokan az interben egy jobb oldali középpályás.mond el mi a panaszod,azt segítek. -
SONEEC #8205 ki az a adeshokan?Es kihez forduljak bizalommal barmiben? -
#8204 ronaldo,henry..:D
frey,coloccini,mexés,pa modou kah,van der vaart,alberoni,adeshokan,diego(santos),robinho,cerci(roma)freddy adu,..stb. -
SONEEC #8203 Mondjatok jo jatekosokat pls cm0304. -
SONEEC #8202 Sziasztok -
#8201 jpg fájlt töltsél fel,ne bmp-t -
#8200 nekem ménem megy ez a szar iaro? -
#8199 www.iaro.srv.hu oldalon kívül nincs valami más oldal, amivel képet lehet ide beszúrni? Soha sem sikerül mert hol karbantartás van, hol szarakszik -
#8198 de csak 1x -
#8197 ja, és nem 11-esből :) -
#8196 én is :) -
#8195 Lőttetek már kapussal gólt? Én már igen -
Konszuela #8194 He GUBA anyadek tudjak hogy a penzuket gagyi smsekre koltod? -
#8193 te ficegeci felejts mar el lentebb megkertelek. -
Konszuela #8192 Hogy lehet VIPnek lenni mint a Zaki meg a Guba? Kell hozza smst kuldeni? Dehat abbol a penzbol egy szakajto tojast lehetne venni akkor miert veritek el a szuleitek penzet smsre hogy VIP tag ottlegyen? -
Konszuela #8191 Nem mi csinaltuk! -
#8190 nem te csináltad? -
Konszuela #8189 Figy Guba radcsorogtem de aszongya a gep hogy kivagy kapcsolva majd hivj mar vissza ha raersz, kosz! -
Konszuela #8188 Bakker lehet masnak megy a csitjeink nelkul is, na maj' megnezzuk kozelebbru' akko'. Guba baratom te is probald meg csit nelkul oszt majd akkor jovoheten lassuk egymast megbeszeljuk egy pohar tej mellett. -
#8187 Ez honnan van?????Ez tuti csalas. -
colomano #8186
-
Konszuela #8185 Na baratim hat nem talallak titeket. Mert itt a kosseghazan van az internet es akkor gondolom ti is itt kellene hogy legyetek, de senki nem segitett, sot kirohogtek a parasztok. Na en most hazabringazok megetetem a disznyokat aztan estefele megint gyuvuk. Addig is sziasztok! -
#8184 Szallj mar le rolam konszuela felejts el..szorakozz a pámer haveroddal -
Konszuela #8183 Baratom hun kell megadni sajat adatokat?
Ha te kitudnad tolteni az enyemiket, akkor :
12 eves tanyasi legeny vagyok: 160 magas, 120 kilo, szoke, kek szem, valig ero borotvalt haj. Hobbim az allattenyesztes es a mezogazdasag. Szeretem az allatokat. Szeretnek ebbol a vilagbol kitorni ezert ha nagy leszek kamionsofor, tuzolto, ufonauta vagy titkosugynok leszek.
Kosz testvir! -
#8182 Ez a konszuela egy hulye gyerek neville..mindig ezt csinalja....ugyet se vess rá.....Matthewpamer legjobb haverja..jol megertik egymast -
Konszuela #8181 Bakker Guba engem is lebuktattak akikkel online jaccom, hogy csalok. Mi a fasszal etessem meg oket, he?
kosz MESTER -
#8180 De gyanus h nem adott meg magárol semmijen adatot... -
#8179 hm... valaki v regelt uj néven és kamuzik v igaz