Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki nem tud valami okosat ajánlani?????
Na srácok megint itt vagyok... De sajna negativ okból😞((
Szóval elõvettem megint a CM01/02t és elkezdtem az Oxforddal nyomni. Jól is ment a játék 4.vonalból 4 év alatt felhoztam a csapatot a 2. vonalba, emellett idén bejutottam a Liga-Kupa elõdöntõjébe is. Namost szeretném folytatni a játékot és elkezdtem betölteni, de sajna kevés volt a hely a meghajtón, igy leállt és kénytelen voltam kilépni. Miután csináltam helyet&újratöltöttem gyanús volt, hogy miért 5! Percig tölti be a játékot, de szerencsére betöltötte, csakhogy a játékosok adatai eltüntek a Historyból, hogy ki milyen klubnál kezdte+ki mennyi gólt lõtt, stb... Légyszi segitsetek, mert valszeg a 2062ben járó mentésemet is igy csesztem el és annak nagyon nem örülnék

Nos a hiba valahogy igy néz ki:

Szóval elõvettem megint a CM01/02t és elkezdtem az Oxforddal nyomni. Jól is ment a játék 4.vonalból 4 év alatt felhoztam a csapatot a 2. vonalba, emellett idén bejutottam a Liga-Kupa elõdöntõjébe is. Namost szeretném folytatni a játékot és elkezdtem betölteni, de sajna kevés volt a hely a meghajtón, igy leállt és kénytelen voltam kilépni. Miután csináltam helyet&újratöltöttem gyanús volt, hogy miért 5! Percig tölti be a játékot, de szerencsére betöltötte, csakhogy a játékosok adatai eltüntek a Historyból, hogy ki milyen klubnál kezdte+ki mennyi gólt lõtt, stb... Légyszi segitsetek, mert valszeg a 2062ben járó mentésemet is igy csesztem el és annak nagyon nem örülnék

Nos a hiba valahogy igy néz ki:

Skripec osztályozását nézzétek meg (Puchnov Matador csatára)
há návígre ídes ecsém leésett! há mé szérintem néked irották hogy mekkoa a romás fájl. no kiscsávó innen izenem a kirdezõnek hogy ne romázzon bameg mer nem õ a cigánbáró a Józsefvárosban, hinnye
off
há hogy romás....
na mindegy dikmán itten ín mán' nem poénkodóm, me még a vígín lecigánoznak
na mindegy dikmán itten ín mán' nem poénkodóm, me még a vígín lecigánoznak
az mi?
hinnye té csálágyerek, olyan romás dikmán a mentísed?
hali all.....
Látom megint (még mindíg...) lankad a hangulat...ha nincs kifogásotok ellene, holnap írok egy nagyon-nagyon hosszú összefoglalót a menetelésemrõl (FTc-most 2007 6. 25.-e van)
Ízelítõnek annyit, hogy az elõbb (24.-én) hívott ki a Chelsea és a PSV barátságos meccsre...
Látom megint (még mindíg...) lankad a hangulat...ha nincs kifogásotok ellene, holnap írok egy nagyon-nagyon hosszú összefoglalót a menetelésemrõl (FTc-most 2007 6. 25.-e van)
Ízelítõnek annyit, hogy az elõbb (24.-én) hívott ki a Chelsea és a PSV barátságos meccsre...
CSAK a Fradi
ebben reménykedek hogy javitottak valamit ezen
na meg persze,hogy pl.: 1 játékosom elakarom adni és senkinek sem kell, ingyen sem, ha meg klubboknak ajánlom mindig sokkal-sokkal olcsobban akarják mint amennyit ér (volt hogy 0-t ajánlottak)
na meg persze,hogy pl.: 1 játékosom elakarom adni és senkinek sem kell, ingyen sem, ha meg klubboknak ajánlom mindig sokkal-sokkal olcsobban akarják mint amennyit ér (volt hogy 0-t ajánlottak)
ja az irreális vásárlások, ezt ugy gondoltam, hogy pl.: van 1 jatekos akit szeretnék a csapatomba és kurva sokat kérnek érte(2x 3x annyit mint az ára, persze azért nem mindig), és elnézem hogy a gép hasonlo kvalitású játékosokat igazol /néha sokkal/olcsobban, na ez idegesít
az ujjal elsöre biztos h real-t kezdek aztán ha teccik lehet, hogy közbe PSV-vel is jaccok majd 

hát, nekem meg már erõm, és kedvem sincs új játékot kezdeni, mindig a Rómásat folytatom. majd ha jön az új cm, vagy fm, és tetszeni fog, akkor kezdek egy újat azzal. lehet, hogy akkor is a Rómával leszek 

Boldog Karácsonyt!
nemtom, amikor elkezdem a game-t nagy kedvem van, aztán elkezdem unni, pl irreális vásárlások miatt és valahogy elmegy töle a kedvem, letöltök vmi uj gamet(most pl fifa2005) és akkor azzal jaccok, mire megint kedvem lenne cm-ezin már vagy letöröltem az elmentést(sajnos ilyen a PSV-s jatekom 😞(( ), vagy assetom melyik csapattal kezdjek mer 1 idö után ha sokszor ua.-zal a csapattal kezdek ujat az is már unalmas...
ehh de hosszu lett sry
ehh de hosszu lett sry

nekem max kb 7 

ehhh, addig soha nem tuttam elvinni, 17 bazz
én is
én mindig ugyanazzal gémelek (most is játszom), most fejeztem be a 17. szezonomat éppen a Rómával, most zajlik a 2020-as EB
én mindig ugyanazzal gémelek (most is játszom), most fejeztem be a 17. szezonomat éppen a Rómával, most zajlik a 2020-as EB

Boldog Karácsonyt!
jah naon várom már az uj manager-t
kis csapatokat nem nagyon szeretem, azt szeretem amikor lehet nagyokat igazolgatni
kis csapatokat nem nagyon szeretem, azt szeretem amikor lehet nagyokat igazolgatni

lol ennyire? 😊
akkó kezdj vmi kiscsapattal egy új játékot, azzal el lehet szórakozni 😊
akkó kezdj vmi kiscsapattal egy új játékot, azzal el lehet szórakozni 😊
Boldog Karácsonyt!
akkor olyanokat nem is mutatok, hogy Raul(a real madridos) Zidane magyar, 17évesek és mondanom sem kell hogy mindenük 20as 😊))
nagyon unatkoztam...
nagyon unatkoztam...
lol ilyen bugot: vége az szezonnak, és az év csaaptában (serie a) van egy játékos, aki a negyedosztályban játszik 

Boldog Karácsonyt!
hogy találtad ki 😄
nemis tuttam h annyi a limit...
nemis tuttam h annyi a limit...
és az az érdekes, h senki nem ér többet 1,8M euronal
hát látom semmi élet nincs a forumon...
1 kicsit szorakoztam de jo lenne ha igazabol ilyen lenne a zte 😄
1 kicsit szorakoztam de jo lenne ha igazabol ilyen lenne a zte 😄