Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
elmegy egy ócska gépen is, csak marha lassan

Boldog Karácsonyt!

Milyen a legkisebb gép amin még elmegy a CM 03/04?
szoltan
nekem deporba volt ilyen, ott 1 évig nem volt edzõ

Hala Madrid!

nálam ilyen volt a svéd válogatott, jo 1 év volt mire választottak

Neville04
pályaedzõ

Neville04
Biztos jó volt a pályadzõ

Hentes Bill
ez milyen lol, kirúgták 2017 15 29-kor xy-t a milanból, és csak most, 2020 08 23-kor neveztek ki új edzõt

Boldog Karácsonyt!

jah és a Sztipánovics Barnabásról tudtam mindig is hogy horvát származású de tényleg pályára lépett volna a horvát nemzeti válogatottban???? mert itt egyszeres vál. Soha életében nem is mert ilynerõl álmodni.....

bár túl gyengének van beállítva. Mig egy magyar bajnokságban szinte soha nem lesz egy játékos értéke 1 milla felett addig pl a Wislanal most 6 játékosnak 1.5 fölött , további 9 játékos 1 milla fölött. Hasonló a helyzet a nem éppen kitûnõ de a magyar bajnokságnál a cmben jóval nagyobb reputációval rendelkezõ szlovák bajnokságban. pl Zilina,SlovanB'va

azt hittem te vagy a magyar "felelõs"

Hentes Bill
én nem

Boldog Karácsonyt!

sõt még a Fradi egyik játlékosmegfigyelõje is Zakar

Zakar Zsolt névvel

mert elég reális!
kivéve a nézõk:
azt hogy a Fradinál képtelesnég a 18-20ezer feletti nézõszám, még akkor is ha Liverpool vagy Bayern jön.(pedig a stádium mán 24ezres) A Vasas meg csak szeretne 12-16 ezret, az MTK átlag 6-7ezres nézõszámáról nem is beszélve.

Hentes Bill
nem

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
milyen magyar adatokat?

Boldog Karácsonyt!

A magyar adatokat te küldted zaki???

ja és figyuzom Vezér Ádám mikor lesz ciprusi válogatott mert hogy õ is megkapta a "papirokat"

nálam semmi.

Aztán most nézem hogy kiket igazolnak a riválisok. Az Újpest pl: Hernández-t aki Új-kaledóniai, meg valami tipikus ír név O'Connor csak õ meg guineai. Na azért ennyire nem szar a magyar foci.

Viszont honosítások eredménye képpen: Rednic a magyar válogatottban. ííííííí. igazából csak õ hiányzik onnan

Hentes Bill
de a vezetéknevek rendben vannak, csak a keresztnevek.... de az szinte kivétel nélkül mind mondom ilyen koreai, kínai, meg ilyenek, kicsit idegesítõ

Boldog Karácsonyt!

na ja és innentõl részben élvezhetetlenné válik a játék mikor a magyar válogatott: Petrescu -Loncar, Ivanov,Sipos,lephar....etc az olasz Kim Wing Jang, Hu Cheo Hum...etc összeállításban lép pályára.

Hentes Bill
ehh, nekem a RÓmás játékomban van olyan, hogy minden játékos keresztneve ilyen koreai, kínai, de tényleg minden játékosé... vicces

Boldog Karácsonyt!

bé tudom dikmán
tom

ja és persze nem engedem el õket semmilyen válogatott meccsre (ha tehetem) DINJAR-t megvettem az Eszéktõl bagóért, marha jó játékos lett, erre hiába toltam csak az u19esw csapatban noha túlkoros volt nem is játszott, erre csak behivták.

Viszont én vagyok a kinai szövkap. Kár hogy a legközelbbi válogatot meccs 1 év múlva lesz...(LOL) és van egy kinai koma aki az anderlechtben nyomul és volt belga U21es válogatott és beh tudtam hivni a kinai nagy válogatottba. Kiváncsi vagyok hogy ha majd magyar szövkap leszek, és Dinjar addig nem lesz horvát nagyválogatott, akkor õt betudom e hivni a magyarba ha már van neki ungarische passport

na azt nem húztam le.
FTC,Vasas,Gyõr,Debrecen,Békéscsaba,Balaton, Siófok,Sopron, ZTE, Szeged,Tatabánya,Balassagyarmat.
és a Gyõr után 2. lettem a Fradival. Viszont meglepetésre a B'gyarmat nem esett ki akkor. Most már azért normálisabb, a nagyok közül "csak" az MTK,Újpest,Videoton van a másodikban.

és bárki bármit mond nincs 75% realitás fölött a cm03/04
most a blben ilyenek nyomulnak az elsõ csoportkörben: Tirana,Trnva,Flora Tallin,Zimbru Chisinau,Litex... röhej.

túl erõs adatot küldtek be a bolgárok,ukránok,macedónok, beloruszok. Érdemes megnézni egy két bolgár csapat játékosainak az értékét. Ha ezek közül akár egyet is az nbibe tudsz hozni, akkor az értéke csak a bolgár bajnoksági érétkének a 10-20%lesz. azért ez is vicces.

Én mindig hozok annyi külföldi 15-17 évest ammennyit csak lehet, hogy 5év után magyar állampolágrásgukkal a kezükbe, betegye õket Lothar. A név meg tök mindegy, mert egy idõ után ugy is az új "keletkezõ" játékosoknak csak a felének lesz magyar neve -mármint az nbIben, a többi szép hülye grúz, lengyel,orosz nevü magyar lesz. Josip Loncar a magyar válogatott legújabb felfedezettje...na ne!!!! ilyenek azért elég gázosak. Remélem az FM2005ben nem generálódik majd Ioan Vladan Christescu meg hasonló nevû "echte" magyar...........

Hentes Bill
és hgoy néz ki az elsõ osztály? 😊

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ez melyik év? 😊

Boldog Karácsonyt!

ja igen megelözöm a kérdést!!!
a válasz: Balassagyarmat(!!!),Szeged, Tatabánya az unicomok

érdemes a végeredményt figyelni a magyar másodosztályban:

Honvéd,Újpest,MTK, Videoton,Haladás,Diósgyõr,Dunaújváros mindmind másodban.....

ja deh small database!

Nálam van akkor a legkreténebb összeállítás (hát hogy tudjak "honnét" igazolni is) magyar I&II, szlovák I, horvát I&II, szerb I, olasz I@II, német mind, angol mind, argentin I., Most bánom hogy a sok "extrém" liga helyett jól jött volna a spanyol mondjuk a tótok meg a rácok helyére, de már mindegy. Sebesség : zömében jól megy, de a novembertõl januárig terjedõ szaaksz maga a halál, nem sok hülye u19es liga orrbaszájba értelem,tét, meg minden nélkül. Most már hagyom igy, LOKIval "baszodom" és egyszerûen képtelenek felfogni hogy nagyobb stadion kell mert ebbõl az ólból nemtok pénz kihozni, tele vagyok noname szerbel, megyek innen a francba inkább a horvát másodosztályba.

Kár hogy játék közben nem lehet még rátölteni ligát, illetve stornózni..... VAGY LEHET?????????

DONGUBA
Nem az....normal game angol full brazil full

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Kikaptam a gold cup-ban

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

mért rugtak ki?

monnyuk mencségemre legyen hogy seria a,b,c1a,c1b és két spanyol van bejelölve és max adatbázison ja meg közbe fürcsiztem
kvikkstartos, nem szeretem ha csak 1 ország bajnoksága van

Hentes Bill
nálam is kb ez a sebesség, sõt

Boldog Karácsonyt!

hát én ma 4 körül kezdtem 1et és most tartok 2003.9.10

Hentes Bill
bisztosssss quickstartos gém

Boldog Karácsonyt!

ilyen hamar lejáccottál 1 évet???

DONGUBA
Brazilt fogadtam el azt 1 ev mulva ki is rugtak😞(

DONGUBA
???

robotnyk
brazil vagy argentín
inkább utóbbi
Hentes Bill
szerintem monnyál le

Boldog Karácsonyt!

mind3at utasítsd el... csak Magyarország 😊
ecc-pecc-kime-hecc
a meneddzser-én-lesz-ek

sorsojjá ecc pecc kime hecc...

DONGUBA
szerintetek melyiket fogadjam el??

Hentes Bill
hát, asszem akkor ez a vég. ha ez vígasztal, egyszer asszem a cm4-ben én is jártam így a 25 éves man utd-s játékommal

Boldog Karácsonyt!

nem lehet valahonnan letölteni régebbi részeket? kedvet kaptam nosztalgiázni

robotnyk
ááááá, nem tudom leírni, mindegy, adjátok össze 😄