Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
2006 ban bajnok lettem a wba-val es uefa kupat nyertem de kovetkezo evben is csak az uefaban indulhattam.
Pedig a bajnok elvileg bl indulo nem?
folyamatos automatikus mentések engedélyezése
Kikapcsoltam, és hó végén mentett, tehát arra nem jó...
http://www.f1-info.hu/
Használja valaki a CM 03-04 Speeder nevü valamit? A cmfaq-ról szedtem le de nem tudom hogy kell használni...
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
A magyarok kijutottak 2010-es VB-re de Kamerun,Franci,Ukrán válogatottak mellett a harmadik lett a csoportban a Franciák és az Ukránok mögött úgy hogy csak Kamerunt sikerült megverni.(pedig vertük már meg korábban a Franciákat)
A bajnokságot 1 ponttal nyertem meg(eddigi legroszabb teljesítményemmel, de legalább izgalmas volt)a Vasas elõtt úgy hogy az utolsó fordulóban dõlt el.A Vasas az Újpesthez ment és ikszelni kellett nekik a Megyeri úton(nekem pedig csak a gyõzelem volt a jó) mert ha nyernek akkor õk a bjnokok.DE sikerült!!!!
A BL-ben a döntõben kikaptam a Newcastletõl.
A magyar kupát megnyertem a másodosztályú Debrecen ellen.
A vb-n Cerci(akit félévkor eladtam) 5mecsen 4 gólt rúgott(6válogatott mecs/5gól).
A ZTE nem adja el a válogatott belsõ védõjét 6000000euróért!!!!
A ZTE-tõl (remélem) leigazolok 2 belsõvédõt, mindkettõ magyar válogatott és kezdõk.
Mostani kezdõcsapatom:
K.Schmeichel
F.Grillo
L.Grossi
U.Ifeany
A.Briotti
A.Cristea(ha elmegy akkor Fehér Tamás kihúzódk a helyére és az õ helyén Tõzsér Dani fog játszani)
F.Tamás
D.Spanó(ha elmegy Krasomir Lazarov magyar U21-es válogatott)
M.Gomez
M.Tsigalko
S.Palumbo vagy N.Mitea vagy Freddy Adu
cserék:
K.András
A.Montinari
M.Lucic vagy Gyepes Gabi
Fabio Paim
Tõzsér Dani
a két csatár pedig aki kiszorúl a kezdõbõl
Nálam nagyon fejlõdik az ukrán és a görög foci.
Írjátok meg a ti kereteteket!!
Küldhettek képeket(bármilyet rekord,nagy gólbkülönbség,sok gól egy mecsen,legidõsebb és legfiatalabb játékos, bajnokság végeredménye) a [email protected]!!Ha kell én is küldök!!

Ti milyen taktikával nyomjátok?Én 442-vel.
Most elég gyengén megy hogy eladtam a két kezdõ scatáromat,az elsõ számú cserecsatáromat az irányítómat a védekezõ közepemet,de így is továbbjutottam a BL-ben az Olimpiakosz ellen most a Rosenborg jön.
A bajnokságban második vagyok a Vasas mögött.
2-3 év és full magyar csapatom lesz!!!

Boldog Karácsonyt!