11900
-
#2262 jaja,azt láttam. -
Takezó #2261 Nem hülyeség a kapusgól. 98-ban amikor Király Gabi kiment, gólt lőtt a saját kapujából!!! :) De komoly! Esős volt a talaj, kinn állt az ellenfél kapusa és bepattogott :)) -
#2260 persze, ha hülyeséget írtam, akkor szóljatok, hogy tudjam én is :-) -
#2259 Ha lejátszottad az első szezont az angoloknál, keresd meg az Arsenál fiataljainál Paul ince-t... egy szezon múlva olyan jó lesz mint Freddy Adu :) Vagy ilyesmi, nem vágom nagyon az angolt :D -
#2258 Letudná vki ezt fordítani?:
After Playing your first game in the english division search arsenal youngsters, and there you go, play him alone side, paul ince and wow after 1 season he will be as good as FREEDY ADU! -
#2257 ezt nem vágom..de azért nézd meg itt -
#2255 az mi? -
#2253 megértünk... -
#2252 nem nagy szám....egyzserű a képlet: Kapus hátul megkapja, a csatár (Ez esetben Kovács) kéri a labdát..kapus előreküldi, az pattan párat, aztán be a másik kapuba...a játék egyik bugja a sok közül...:-/ -
#2251 KISFICEGŐ gondoltuk hogy te osszeraksz egy ilyen kepet mivel te egy mocskos csalo vagy!!!!!!! -
#2250 lehet hogy berakta csatárnak! -
#2249 azt mondta elmentette, majd elkérem tőle -
#2248 kiváncsi lennék a gólra. -
#2247 :P -
#2246 ilyet bármikor összerakok neked. -
#2245 Nem az én művem, de ezt nem lehetki hagyni!
-
#2244 szezon közben unprotected lett Reyes szerződése a Sevillánál, én meg rácsaptam mint gyöngytyúk a takonyra. évvégén jön. a jövő középpályás sorát építgetem: Emre-Reyes-Kallström-Iniesta :-) -
#2243 Na ez vicc volt.Egyebkent nem tudom. -
#2242 Ez azert van mert megszoptad. -
#2241 Sziasztok az miért van hogy el akarom menteni a játékot és kiirja azt hogy a játék nem menthető! -
#2239 Telleg valakinek van jo edzese 0304-hez?Mert az eldobhatna nekem. -
#2238 ha te csinálod az edzést, pakollj physiokat a csoportok mellé -
#2236 hát nekem ddig alig akadt sérültem.... nem tom miért van ez nálatok, nálam mondom, elég ritkán vannak sérülések -
Takezó #2235 Donpedro: ez nem egyedi, sajnos nálam is hasonló a helyzet és mivel rövid a kispad, ebből komoly problémáim is adódnak :S -
#2234 Honvéddal 3:1 -re megnyertem a Magyar Kupát és az NB1/b is. -
donpedro #2233 Mellesleg valaki magyarázza meg nekem, hogy miért van nálam folyton annyi sérült. Jelenleg így néz ki a keret:
Ez 1 hónap alatt jött össze, egy full egészséges csapatból. A sérülések nagy része edzés közben születik, és a standard időtartamuk 2 hónap. (Biztos, hogy nem az edzéssel van a baj, mert kb. 10-féle - netről leszedett - edzéssel kipróbáltam, és mindegyiknél ez van.)
Az utsó patch van fenn. (Emlékeim szerint volt valamikor egy injury patch, de sehol nem találom, ha valakinek megvan szóljon. Természetesen ez a CM4, bár az új verziónál is hasonló a helyzet.) -
donpedro #2232 "Out for about egy hét with leistonzerrung"
Ezen marha jót röhögtem :))) -
#2231 Nem komálom az editort, de azért kössz az ötletet :) Jó éjt neked is! -
#2230 max annyit tudsz tenni legközelebb, hogyha csak azért az 1 játékos miatt teszed feljebb a database-t, editorral benyomod a fradiba, vagy amelyik csaapthoz le akarod igazolni a gyereket, és akkor mehet small-on a game. most viszont lépek aludni, jó 8 -
#2229 hmmm...akkor én hülyeséget csináltam..:-) A beállítáásoknál kicsire vettem és azt reméltem, hogy a mentésben is kicsivé módosul :) No mind1, kár... -
#2228 sajnos nem :))) ha elkezded a game-t, akkor már nem lehet, csak egy új kezdésnél -
#2227 na ja...nekem nem túl jóh a géperm ,ezért ált. csak egy országot jelölök ki...largon az Nb1 olyan sebességő, mint smallon 6 osztály (6 nemzetből az első osztály) szal kicsit tényleg durva :) Azt nem lehet megcsinálni, hogy felveszed nagyra az adatbázist, leigazolod és visszaveszed kicsire? -
#2226 large... csak azzal az a baj, hogy lassú, mint állat, pedig így small-on sem valami nagy szám a game sebességben... csak nyáron lassú, de akkor nagyon... -
#2225 hát én azzal a CM legdurvább csatárkettőse kifejezéssel egy kicsit vitatkoznék :) -
#2224 oké, köszi és bocs mégszer :) -
#2223 large kell, mert izlandi :) ingyen le lehet igazolni a játék elején, csak gyorskereséssel kell rákeresni ::) -
#2222 nem baj, majd kicsit lekicsinyítem + levágom a fehér részeket -
#2221 vazze, tényleg nagyon jó kis játékos lehet... de ő nincs a small database-ben is benne van? -
#2220 még annyit, hogy kb 1,5 éve nálam van már, és szvsz lehet, hogy másnál jobban fejlődne, mert elég béna eddzésem van :) -
#2219 vááá....sorry, megint hülyén taktam be :-/