11900
-
Takezó #2305 Ficege: nem baj,akkor próbáld meg kijavítani a csapatot, dolgozz a taktikán ilyesmi... ez az izgi benne!! -
#2303 Amikor berakom kommentátorra akkor folyamatosan kapom a gókokat.Már 4:0.DE MIÉRT VAN AZ HOGY KOMMENTÁRON GÓLOKAT KAPOK??? -
#2302 na,elkezdek vmi más csapattal mert már elegem van hogy ilyen eredmények vannak hogy Sampodria-Inter 3:0
ilyen bugokat..hülye sigames!!! -
#2301 megnyertem a szupekupát a donyez ellen
Donyez-Inter 1:3
martins(3) -
#2300 Én Nedvedre gondoltam :PP -
Takezó #2299 jah télleg Videoton :) -
donpedro #2298 Mármint Medved?
Mert ő a Videotonban nyomja, legalábbis a játékban. -
donpedro #2297 Most már nagyon elegem van!
Beállítottam, hogy legalább 3 ember mindig hátul legyen bedobásoknál, szögleteknél, szabadrúgásoknál. Ehhez képest kaptam 2 olyan gólt, amikor a bedobásnál az egész csapatom, az ellenfél 16-osán belül toporgott, az ellenfél 3 csatára meg egyedül álldogált a kezdőkörben.
Kicsit később szöglethez jutottunk, és valahogy a kapuba került a labda. ERRE KIRÚGÁS JÖTT!!! Nem volt szabálytalanság, mert akkor ugye szabadrúgás következett volna.
Kicsit később, az ellenfél indítja a lesen álló csatárát, megjelenik a sarokban a partjelző zászlaja, majd kb. 3 másodperccel később a védőm utoléri a csatárt és lerántja. Kiállítás, 11-es. Pedig már régen le kellett volna fújni les miatt.
Az utolsó 7 meccsemen - értsd: mindegyiken - jóval többet rúgtam kapura, mint az ellenfél, az átlag kb. 15-5 volt. Ehhez képest szereztünk 5 pontot.
A 4.1.3-as patchet használom, de ha így megy tovább, akkor már nem sokáig.
Hogy a búbánatba tudták így elkúrni a korábban már jól működő játékot??? -
Takezó #2296 Donpedro: az pécsi? :) -
donpedro #2293 Folytattuk a "remek" sorozatot: 18-9 a kapuralövések száma, az eredmény 0-1. Már csak 8. helyen vagyunk. -
donpedro #2292 Mellesleg egy cseppet felb*****a az agyamat a játék.
Az elmúlt három meccsemen 44 kapuralövésből rúgtam 6 gólt, és 17 kapuralövésből kaptam 10-et. 3 meccsen 2 pont, visszaestem a 7.helyre. -
donpedro #2291 Te valszeg Nedved-re gondolsz, én viszont valóban egy Medved-re hajtok. :)
Egész ügyes csatár, nekem meg pont ebből van hiányom. -
#2290 Medvedet érdemes volt megvenni,első meccsénis 8-as osztályzatot kapott! -
#2289 This release corrects "the disappearing matches bug" created with the last patch. Please note this is just a fix, and you must install patch v4.1.3 first. -
#2288 Na megvan, vmi match bugot javít. -
#2287 Ez mit tud?
De amúgy már tötölték sajnos.
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. -
donpedro #2286 physio, na... -
donpedro #2285 2 phisyo is van mellettük. (nem ma kezdtem...) :) -
donpedro #2284 Kicsit javítanám a fordításodat. (Mentségedre szolgáljon, hogy angolul is helytelenül van írva...
Szóval nem Paul Ince-re kell rákeresni, hanem valakire az Arsenal ifijei között, akinek a nevét nem említi a szöveg, és őt kell Paul Ince mellett játszatni. Ezután az illető ifjonc egy év alatt olyan jó lesz, mint Adu. -
#2283 utána számoltam.....;-) -
#2282 a bevételem 21 millió volt,a kiadások pedig 35 millió font..most számolj utána. -
#2281 Már bocs, de nagycsapatokkal bárki tud vitézkedni...másik meg az, hogy kit érdekel mennyi pénzed van? Ha eladod a fél csapatot, akkor persze hogy sok pénzed van... -
#2280 Igen te,Te csaló! -
#2279 En rontom el te csaló? -
#2278 ez a 2.szezonom az interrel,mert lassu a gép.Amúgy elmondom hogy kezdésnél 12 millió fontom volt,első szezon végén pedig 40..a kikcsapatokhoz nincs türelmem,de szállj már le a csalásról,mert teljesen elrontod a topicot! -
#2277 Meg amugy majdnem minden europai ligabil valo kis es nagycsapattal nyertem mar bl-t.Te hanyat nyertel?Meddig jutottal el max hany evig? -
#2276 Nem a bl nyeres a nehez köcsög hanem teruleti ligabol a premier ligaba vezetni egy csapatot es ugy megnyerni a bl-t.Ezt csinald meg hulyegyerek. -
Rudee #2275 CHAMPIONSHIP.MANAGER.2003.2004.UPDATE.V4.1.3.PATCH.FIX.CRACKED-DEViANCE -
#2274 Soroljam kikkel nyertem?
Jo
Ac milan,Fc barcelona,Ajax,Psv,BARNET--teruleti ligas csapat,Cultural leonese,Atalanta,Liverpool,Man city,Marseielle,Psg,Inter,Siena,Brescia,Wba,van meg csak a faszom sorolja egy ilyen pocsnek. -
#2273 Mi az a manager? -
#2272 Miben hülyegyerek?Álljál már le!Nagyon rávagy erre kattanva de managerezni azt nem tudsz!Próbálkozz csak!Nyertél már BL-t? -
#2271 Hat ha csalsz akkor biztos!!!! -
#2270 :) -
#2269 C.Zanettit eladtam a Realnak 10 millió fontért,Brechét pedig 5 millió fontért.Ugyhogy most van 40 millió fontom átigazolásra.Igaz Nedvedért adtam 25 milliót,remélem elfogadja a szerződést! -
Takezó #2268 ok, volt is, de mind1... úgyis meguntam túl jó voltam, szal most újrakezdtem az Austria Viennel. -
#2267 kissebb időközönként csinálj másolatot a mentésedről! (Másold a mentés(eke)t valaohova)... -
#2266 múltkor a fradi,most meg ez..mondom hogy csinálj biztonsági mentést!!!!! -
Takezó #2265 Öhömm... el akartam menteni a sokéves Haladás-játékomat, erre kiírta, hogy nem tudja elmenteni... ezt súlyosan buktam.. -
#2264 :P -
#2263 LOOOL :-) Veletek volt már ilyen:
FTC-vel játszom, de gondoltam átveszem az MTK ,mert már kicsit unom a Fradit :) Lemondok az FTC manageri posztjáról, jelentkezem az Mtk-hoz...erre következő hír: Ferencváros felajánlotta neked a manageri posztot....
Nagyon lol :-P