11900
-
#2392 indexes fórumon írni szokott egy srác, aki úgy 35-40 évet tolta a TNS-el (wales) és többszörös BL/UEFA győztesként hagyta abba az állást... :) -
#2391 kemény 2000 font-ot kaptál? nálam Diego 270 ezer márkát kap hetente, mondjuk az olyan 120 ezer font :) -
#2390 wales-i bajnokságban nyomod? őrült... :) -
Takezó #2389 A Caersws végülis ugye bajnok lett, ezért kaptunk 2000 fontot a WLSZ-től :) igazolásra hasonlóan 2000 fontunk volt, így ez is elmaradt, kölcsönbe se akart jönni senki. A BL-selejtező első fordulójában a Kaunast kaptam és 2:1, 1:1-el jutottam tovább, ahol most a Galatasarayjal kell majd megküzdenünk. Azt hiszem, el fogunk búcsúzni a nemzetközi kupáktól :) -
#2386 Nemtom meg. -
#2385 Nemtom meg. -
#2384 NEM! Ezt én csináltam...mer' mondtad, hogy az milyen jó...ez annál jobb nem? :) -
#2383 ez most ugyanaz mint amit valaki belinkelt ide? -
#2382 köszi és neked is! + Minden egyes emberkének aki ezt a topicot olvassa! :) -
#2381 Valami visszajelzés? :) Ennyire jó, vagy ennyire rossz? :D
Kisficege: ok, igazad van...Te vagy a kiráyl meg minden... -
#2380 ok megvan kellemes karit -
#2379 itt -
#2378 no, azt hiszem megvan! :) http://sf2fro965.uw.hu/terminator.tsc -
#2377 már kb 20 perce befejeztem, de nem tölti fel vmiért...de dolgozom rajta :) -
#2376 Jo sokaig eszel terminator.
-
#2375 akkor is káromkodtál.. -
#2374 Oksa terminator.Adjal a parasztnak. -
#2373 na ide figyelj...nekem ez volt az első (és az utolsó is...), Te pedig teleírtad a topicot a káromkodásaiddal...olyan csapoatoktól kapsz ki, akiket más simán megverne és ezért a progit hibáztatod...tudod, én a Fradival játszom és idegesítrő az, amikor az Arsenál egy bugos góllal egyenlít ki...remélem mgértettél, erről ennyit.
DONGUBA: most bekapom az ebédem, aztán feltolom a netre...
-
#2372 Arra a statpatchre gondolok vagy mi a fene az -
#2371 nyugi.nincs annál ujjabb! -
#2370 Mi ez az uj patch?Nem a 4.13 hanem ami utana volt?????????? -
Takezó #2369 KisFicege: az a baj, hogy nem értetted meg a lényegét, nem az a baj, hogy káromkodsz, hanem, hogy minden egyes elveszített meccsnél így teszel... -
#2368 és akkor ki káromkodik? -
#2367 terminator hol az edzes???????????? -
#2366 na feltettem, de a statisztikám maradt az új, szal azt gondolom el is felejthetem, hogy "visszajöjjön" a régi... :( -
Rudee #2365 Ezt kapjátok karácsonyra -
#2364 ez az! imába fogjuk foglalni a neved -
Rudee #2363 Na itt a fix exe. -
Rudee #2362 Egyébként leszedtem az 55 megás tömörített patchet (CHAMPIONSHIP.MANAGER.2003.2004.UPDATE.V4.1.3.CRACKED-DEViANCE), és mit látok? A cm0304 Patch 4.1.3.exe 154 megás, kicsit nagyobb mint az amit a hivatalos oldalról is le lehetett tölteni... -
Rudee #2361 Ja a cjb se szereti ha zipeket töltök föl Majd minnyá visszarakom, hátha most nem dolgoznak és nem is törölnek -
#2360 Na jó.....azt isten bassza meg ezt a szájbaba**ott szart...Az FTC-vel a bl csoportkörben az Arsenállal játszom....az állás 1-1 70. perc...Vieira kb 40 méterről ad egy passzt Jeffersnek, aki nem is megy a labndáért, mert az túl pontatlan... a labda gururl, gurul...SZűcs meg szarik rá!...a labda pedig tovább gurul egyenesen a kapuba...ezek után, üzenem a játék készítőinek, hogy lesz*phatnak...ekkora rakás székletet rég láttam... -
Takezó #2359 Zaki: jah, sajna ez történik a pecs felrakása után. -
#2358 hát ez qrva jó..... nem igaz, hogy nem tudnak oda figyelni a készítők... lehet, hogy másnak ez kis dolog, de engem nagyon idegesít.... -
#2357 de, nekem is eltűnt....és szvsz a pecs miatt van. -
#2356 és ha azt feltesszük, akkor jó lesz? visszajönnek az adatok? -
#2355 de igen, sőt a meccs stats is eltűnik alkalmanként, kellene az a patchfix amit belinkelt Rudee, de úgy volt mint a sima crackel, másnap reggel már nem élt a link sajnos -
#2354 ja, és sajnos van egy elég nagy problémám: amikor rámegyek a nevemre, ez van...
nagyon bosszantó, mert minden lenullázódott, de nem tudo mmitől, lehet, hog attól a qrva patch-től, de ez most nagyon idegesít... a historí megmaradt, ott van minden, meg a profile is, nálatok nem történt meg ez? -
#2353 Merry Xmas!!!!!!! -
#2352 tudom, monstam már tegnap is, de BOLDOG KARÁCSONYT minden cm fan-nak -
#2351 az editor csak a 4.1.2-höz van!
idegenben játszok a Parmaval:P
kipróbálom ott!