11900
-
#2437 hello, kérdezd + itt -
#2436 hehe Cerci bizony, hogy jó :) ontja a gólokat nálam, ahogy kell (Romaval nyomom, már 2009-ben vagyok) -
#2435 bocs, de ez a Cm topic...ezt nem itt kéne.
Egyébként én nem tudok, mivel nem játszom a TCM-el... -
#2434 Szeretnék két játékost ajánlani nektek akik nálam nagyon sok golt löttek Jő a Corinthians-ból és Cerci az AS Rómából!!! -
#2432 szívesen, remélem hasznát veszed! :) -
#2430 nem baj, majd mindjárt lekicsinyítem őket -
Takezó #2429 jah, jobbulást muterodnak! :) -
#2428 gyógyulást -
Takezó #2427 Igen, több, mint 50-et, igaz, ráépült az egész taktika. (ő volt a felfutó MC a saját taktikámban) -
#2426 lehetséges...akkor most érdekel a másik? :) Mert ha kell felteszem, de potyára minek?... -
#2424 ja és bocs, hogy nem kicsinyítettem a képeket, de egyszerűen nem akart sikerülni :-/ -
#2423 nos, itt van a belinkelt eddzés:
És itt van az, ait én csináltam(azért van az ismertetőnél az a szöveg, ami az előzőnél, mert nem kezdtem egy új edzést, hanem abból csináltam ezt):
így már látszik (a nem kicsi) különbség? :) -
#2421 tuti, hogy nem az...vagy rosszat tettem föl? :) ehh, na várj, beteszek róla egy képet...pár perc... -
#2420 2. fordulóban kiestem az UEFA Cupából
Roma-Honvéd 3:0
Honvéd-Roma 0:1
Eddig minden meccset nyertem az Uefa-ban.
Azt viszont nem értem, hogy olyan meccseim vannak, hogy az ellenfél rúg 2 kapura,én kb 15-öt és nyer 1:0-ra.
Ettől a hajam az égnek áll.
8. vagyok most, de az első 10 pontra van, még behozható. -
#2419 :P..nem,anyám elesett azt fájt a karja. -
#2418 magadra gyújtottad a karácsonyfát? :) -
#2417 bakker,most fogok játszani a milannal,mert nem voltam itthon.A balesetin voltam. -
#2416 nálam a Kaiserslautern, és most 25 éves 2009 elején, és elég jó játékos, majd ha legközelebb új agame-t kezdek, akkor biztos leigazolom -
#2415 igen, testvérek! ez érdekes, lehet hogy akkor mediumon kezdtem... :)
nálam Yury-t a Schalke igazolta le. -
#2414 na bazz, most írja a board hogy röpke 15 hónap alatt fedetté alakítják át a Bernabeut, addig mehetek a Vicente Calderonba. ez csak azért nem jó mert kevesebb lesz a bevétel meccseken, na mindegy, élljen a fejlődés!! -
#2413 hát én rákerestem, de csak kapust találtam Yuri Tsigalko névvel, de ő sem rossz :) -
#2412 keress rá, ezt a mentést smallon kezdtem, ha jól emlékszem!
úgy értem az értékit, hogy nem egy labdazsonglőr, de ha odakerül beb@assza kegyetlenül. (bár osztott 9 aszisztot is) -
#2411 őt lehe, hogy már mutattam, de nem baj, mert kevés ilyen tehetséget láttam, mint ő. pl az 1 bajnokiján 1 mesterhármast vágott... :) most igazoltam zsebpénzért a Cataniából, ahol 34 meccsen 21 gólt lőtt. Totti már 32 nálam, játszik még 3-4 évet, aztán Basi-é a jövő :) addig meg külcsönadom, hogy fejlődjön
-
#2410 30 mecsen több mint 50 gólt? az igen :) -
#2409 és sztem az értékei is nagyon ott vannak -
#2408 bazz, ez nagyon jó játékos! gondolom small database-n nincs benne... -
#2407 nájn, aki régóta CMezik (tehát a 3dik rész óta), az tudja hogy Tsigalko csapattól országtól, értékektől függetlenül istencsászár. -
Takezó #2406 Robotnyik: ez erősen taktika függő: nálam Csurka Zoli rúgott 30 meccsen 50-ven valahányat, neki pedig csak a Dribblingje, az Accelerationja, a Paceja és az Agilityje volt 20, a többi pedig 5-12-ig! -
#2405 az értékei alapján nem egy hú de nagy szám, de nézd a statisztikát alul :)
-
#2404 En is ezt mondtam.Terminator akkor rakd fel azt is -
#2402 akkor jó :-) Csináltam egy (talán) jobbat is :-) -
#2401 Terminator nem rossz az edzesed. -
#2400 ja, és 2400. -
#2399 nyomj be egy képet róla pls... nem vágom az ilyen emberkéket sajna, mert csak elit csapatokkal nyomom, oda meg nem ilyen emberkéket szoktam igazolni -
#2398 Mielőtt valaki rákérdez: Maxim Tsigalko -
#2397 Itt a CM csatáristene :-)
-
Takezó #2396 aúgy a TeleNetwork Systems sokkal jobb, mint az én picike Caerswsm :) -
Takezó #2395 hát jó nehéz sajna... nem tom, hogy lesz valaha sok pénzem mert így be nem fogok jutni soha se a BLbe... Fradival sztem 2006-ra simán meg lehet nyerni a BLt! -
#2394 DONGUBA: Nos, most már gondolom tudod, hogy milyen az edzés...? :) Áruld már el, hogy jó-e vagy sem? -
#2393 AZ szép...:) én a Fradival szeretném ezt elérni, de én már a következő szezonban (2006-2007)szeretnék BL-t nyerni :)