11900
-
#2987 jó lesz az majd pár év múlva, kölcsön kell adn vmelyik csapatnak 17 éves korától, és fejlődni fog -
#2986 Mondjuk cselezes fejeles eltokeltseg labda nelkuli helyezkedes tavoli loves. -
#2985 dehogynem.15 éves!18 a futás,gyorsulás,17 a befejezés.Mi kell még 1 csatárnak?Mondjuk az erő,de akkor is még van egy csomó ideje! -
#2984 Hat nem egy nagy durr ez a jatekos. -
#2983 Grusi te ketelkedsz bennem? -
#2982 milyen lessz 20 éves korára? :D
A Marseille elég jó. A monaco-Marseille rangadón 2:4-re nyertem.De pl. hazai pályán vmi csiccsó csapat ellen kikaptam! -
#2981 15 éves.A Portsmausból lehet megvenni! -
#2980 mégis berakta! :P -
húha,nem rakja be! -
#2978 form -
#2977 Mindgyá!Elkezdtem a Marszejjel! -
#2976 pssz! -
#2975 hell!
hol tudom megnézni egy játékos összteljesítményét?(passzolás;lövés stb...) -
#2974 de most komolyan, mi szúrja a szemed? nem kell idejárni. -
#2973 Kuznyecoz=Vieri=Pikachu -
#2971 Hovéddal ismét a 2. fordulóba jutottam.
Honvéd-Iraklisz 0:0
Iraklisz-Honvéd 0:1
Most megkaptam a Paok -ot.
Görög görög hátán.
A bajnokságban 3.vagyok 2 pont a hátrányom. -
#2970 tudod, ha valaki sikeres edző, és eredményes, az már biztos csal. kérlek ne foglalkozzatok az ilyenekkel, egyszerűen nem kell rájuk válaszolni, úgyis törölve lesznek -
#2968 mi van veled Pikachu? -
#2965 Figyi robo ha jossz akko a cm.hungary csatira is gyere. -
#2964 jártam ünnepek alatt, de nem volt bot és foyton nyomatta hogy op me cos i am a lame, meg nem is nagyon volt senki. majd megyek -
Takezó #2963 Rakd már be a csákót! -
Takezó #2962 Egyébként előző év végén szegény Leandro is elfáradt, így 48 meccsen végülis csak 52 gólt lőtt... Most pedig szenvedünk a bajnokságban - a múlt évi szerepléshez képest mindenképp. 5 meccs 2-2-1... -
Takezó #2961 Juventus, Lyon, Betis <- ezek a csapatok lesznek a BL-csoportomban 2004/05-ben... -
#2960 SZep gyerek ez a ficego.Ilyet irni csak egy igazi kulturember tud.Meg jo hogy kimoderaltattad robo.ROBO AMUGY MIERT NEM JARSZ MOSTANABAN MIRCRE? -
#2959 akkor rendben vagyunk :) -
Takezó #2958 Közben bejutottam a BL-be a következő csapattal:
Szűcs Lajos - N'Diaye, Dragóner, Gyepes - Oliseh, Mapeza, Szkukalek, Kriston - Leandro - Gera, Karamyan
Kispad: Udvarácz, Lipcsei, Kiss, Huszti, Rósa, Vlaovic, Jovic
Levszki Szófia (BUL) - FTC 1:2
FTC - Levszki Szófia (BUL) 2:0 (4:1)
Benfica (POR) - FTC 0:2
FTC - Benfica (POR) 1:1 (3:1) -
Takezó #2957 Ez tényleg suxxx, sztem is top faszság, hogy behívhatják őket... -
Takezó #2956 robotnyik: okok, aszittem, hog yinnen moderáltál ki valamit... azt megértem, én is olvastam. -
#2955 Bazzeg Inter-Arsenal 1:2
És miért?Mert az Arsenalnak a kezdőjébe van 1 dél-amerikai(Gilberto Sylva),nekem meg a fél csapatom az(R.Carlos,Cordóba,J.Zanetti,Recoba,Crúz)és behívták őket a válogatottba.Stankovic meg el volt tiltva.Na majd idegenben.... -
#2954 már bocs takezó, de azt az alpári bunkó beszólást nem fogom ott nézegetni, írtam az index moderátornak hogy nézze meg, és ha szerinte sem való oda törölje.
"Itt vannak a legnagyobb köcsögök(kivéve robotnyk)A legnagyobb f****k,akik tönkre teszik a supergamez fórumot!Köcsög f****k,ha ti tönkre teszitek,akkor én is a tiéteket!Pikacsu,meg CM-ezo:F***T A SZÁTOKBA!!!!!!!!!"
asszem no comment.
az ilyeneket semmilyen körülmények között nem hagyom annyiban, akkor sem ha neked nem tetszik a dolog. -
Takezó #2953 Még Zaki moderátori tevékenysége is túl sok... minek ide még egy világmegváltó moderátor? -
#2952 Te mit keresel itt?Na húzzá el ,de nagyon gyorsan!!! -
#2951 hú,találtam egy thaiföldi rohadt jó játékost!Mindjárt berakom! -
#2950 Hello.Hallom megint ficegett valaki. -
#2949 azt vettem észre :) -
#2947 nemszámít, kimoderáltattam -
Takezó #2946 "lessz"... KisFicege: egy kis olvasás nem ártana CM helyett... -
#2945 kit érdekel?nem kell megnézni.1szerű
és haggyuk,mert megint féloldalas vita lessz. -
#2943 bocsi,de nem bírtam magamban visszatartani.Itt meg nem akartam káromkodni! -
#2942 szép... no comment