Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek után a Bodajkkal kellett játszanom Kupa-meccset és hát a 34. percre már 2:0-s vezetést szerzett az ellenfél. A 60. percben ugyan cseréltem, de sokáig úgy tûnt, hogy buktam :S A 80. perctõl azonban elkezdtünk nyomni és ezt 2 gól is bizonyította a 82. (Legáth) és a 90. (Kincses)percben. Következhetett a hosszabbítás, aminek 1. percében újra betalált Kincses, úgy tûnt, megnyertük, de ezt még Pál kiegyenlítette. 11-esekkel végülis 4:2-re hoztuk a meccset, de ajáték enyhényszólva is elkeserítõ volt 80 percen keresztül :S A köv meccsen a Balaton FC ellen kaptunk ki 2:1-re hazai pályán -> olyan elszomorító, mint a Sopron elleni meccs: jobbak voltunk. Szegény Pécs mindeközben 6 meccs 6 vereséggel állt és mi mentünk hozzájuk: mi is vágtunk egy laza 4-est 😉 A köv meccs hazai pályán Gyõr ellen: Kincses és Somfalvi lõtték a mi góljainkat, de a végeredmény 2:2 lett, így most 4. vagyok 12 ponttal (Debrecen 1. 18-al). Célunk az Intertotó-kupa, de egy elsõ felsõházzal is elégedett lennék, csak ezt ne áruljátok el a játékosaimnak 😉
huhh megvertem a Fradit 4:2-re nagy küzdelemben, pedig még egy kamu (a játék írta) tizenegyest is kaptak. Szal kúúúl
sztem teljesen ok ez a fórum, de mind1...
na hát halival küzdünk :S
egyelõre eredményeim:
Haladás - Békéscsaba 6:2
ZTE - Haladás 4:4
Haladás - Sopron 0:0
Debrecen - Haladás 3:1
amit nagyon sajnálok, az a Sopron elleni meccs. Csak mi támadtunk, lazán hozhattuk volna. A Debrecen jobb csapat, ezt pedig szomorúan kellett konstatálnom 😊 Most a Fradi következik, hazai pályán, remélem megrakjuk õket 😉
na hát halival küzdünk :S
egyelõre eredményeim:
Haladás - Békéscsaba 6:2
ZTE - Haladás 4:4
Haladás - Sopron 0:0
Debrecen - Haladás 3:1
amit nagyon sajnálok, az a Sopron elleni meccs. Csak mi támadtunk, lazán hozhattuk volna. A Debrecen jobb csapat, ezt pedig szomorúan kellett konstatálnom 😊 Most a Fradi következik, hazai pályán, remélem megrakjuk õket 😉
na ez az, amit ne szeretek, az ilyen fórumokat. én inkább maradnék ennél a "primitívebb" változatnál. ha akarsz, nyugodtan nyiss egy fórumot, de sztem felesleges
na látod, az ilyen képekre kíváncsi a nép, bár ilyet könnyû elérni, akkor szólj, ha te nyertél 9-1-re 😛PP
amúgy a bajnoki esélyem 2000-1 😊 sebaj, ebbõl leszek milliomos 😉
"kisebb zakó" 😊) hát ez nagy gáz. Amúgy most kezdtem egyet Haladással. Hát szegények, nincs igazolási pénz, nincs másodedzõ. Sebaj, megjöttem 😊) Elsõ meccsen 6:2-re vertük a Békéscsabát hazai pályán, remélem így jáccunk majd mindig 😊
hogyan igazoltad le???
velem is volt egyszer ilyen, asszem a 01-02-ben még a Parmával, valami 20 év játék után, de volt olyan eset is, hogy 15 év utáni játéknál (év nem biztos) egyszerûen nem lehetett tovább nyomni a continue-t
jah, ezt megszívtam 😞
Robotnyik: ha megváltoztatod a méretét, az gáz lesz! Ugyanúgy nem lsz olvasható na mind1
Amúgy nagy a gáz, behalt a mentésem, nem tölti vissza, tok valamit csinálni???
Amúgy nagy a gáz, behalt a mentésem, nem tölti vissza, tok valamit csinálni???
ha akarszcsinálj fórumot, bár nem hiszem, hogy sok mindenre vinnéd vele. marha primitív? ezt azért nem kellett volna, most majdnem mondtam vmit, aminek biztos nem örülél, de sztem tudni fogod, mit mondtam majdnem
hát szerintem jó ez, mert ezt egyszerû kezelni, mellesleg én nyitottam a fórumot, szal enem nem érdekel a dolog, valszeg megérted

amúgy nálam meg bejutott az MTK a BL csoportkörbe. szép! 😊
eddig 1 vereségük van, MU verte õket 1-0ra, bravúr.
eddig 1 vereségük van, MU verte õket 1-0ra, bravúr.
sajnálom... ez a realitás, azért sztem örülj, hogy odáig si eljutottál, a való életben max 2 fordulót ment volna csapat
hát igen... Liverpool - FTC 5:2, FTC - Liverpool 0:1, sajna így alakult, de jövõre BL-t nyerek. Egyelõre bajnokságban 4. vagyok, de egy pontra az elsõtõl 😊
huhh Dinamo Zagreb - Ferencváros 1:1; Ferencváros - Dinamo Zagreb 0:0 (Juanlu kiállítva tõlünk GRR) szal megint továbbjutottam. A köv ellenfél a negyeddöntõben a Liverpool idegenben kezdünk :S hát sztem mostmár tényleg itt a vége!
jaja, CMHUNGARY
Huhh megtörtént a sorsolás. A Dinamo Zagrebet kaptam, de volt itt Nyúkásztl, Reál, Barsza, Láció, Szelta Vígó, Galataszeráj meg minden nyalánkság szal nagy mákos vagyok 😉 így még lehet esélyem a 8 közé jutásra is
uhh vazz.. most jáccottam le a visszavágót. Minden ugyanaz, csak Csurka Zolika hiányzik, mert túl sok sárgát gyûjtött össze. Helyére Leandro állt be, na meg Ultra Defenzívre vettem a taktikát. Hát elsõ félidõben Leandro 3-ast teljesített és kaptunk 4 (!!!) gólt! Második félidõben attackingre raktam a csapatot és néhányat cseréltem. Végülis Kriston betalált a 66. percben (az idényben ez volt az elsõ gólja 😊) és így csak 4:1-re kaptunk ki. Továbbjutottunk 😉
Aha nekem is teccik 😊 De az eredmény jobban 😉 AMúgy az index fórumán linkelt be valaki egy fészpeket, nah ez abban van benne. Amúgy qrva jó az új neved 😉
ÖÖÖ, nohát most folytattam a Fradi mentésemet, mert nem volt eddig idõm és hát igen... a zseniális Ferencváros megint bizonyított. BOcásnat, hogy benyomok képet is, de ez nagy ünnep nálunk 😉
KI A JOBB???? 😊 Csurka Zoli a megasztár
KI A JOBB???? 😊 Csurka Zoli a megasztár
KisFicege: hát az nem rossz azé 2 pont. Az mtk az én (fradi) gémemben is bejutott de nagyokat szívott... amúgy sztem kell nekik is engedély
A 17 éven aluliaknak ugye nem kell engedély Angliába? Mert Toro-t a CM4-ben sikerült ingyen elvinnem az ötödosztályú Chester City-hez. Mire feljutottunk az élvonalba (6 év alatt), már 16 Millió € volt az értéke.
MTK-DEPOR
3:1-re vezettem a 2.félidõben és a kibaszott tristán kiegyenlített.3:3 lett a faszom kivolt.
3:1-re vezettem a 2.félidõben és a kibaszott tristán kiegyenlített.3:3 lett a faszom kivolt.
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
faszom portó ellen 1-1-et játszok,és a Balatonnal is.Ugyan az volt minden,csak a mentalítás nem...kurva magyar bajnokság
van 3 nagyon fiatal brazil, akik a késõbbiekben nagyon jó játékosok lesznek, legalábbis nekem eddig minden játékomban nagyon jó játékosok lettek. szóval: Kerlon, Bruno (Grémio), Toró
hülye vagy, hogy egy Samp ellen nyomod tartalékosan, ja és egy ilyen csóró kapussal nem is csodálkozom, hogy kikaptál
nézd + itt
a kurva fradi megvert 1:0-ra hazai pályán
fasz tököli..megölöm
fasz tököli..megölöm