11900
-
donpedro #3370 Hát bazzeg ezt nem hiszem el...
Nyerges Krisztián a legjobb csatár a csapatomban, legalábbis elvileg. Ugyanis 17 fordulóban összesen 4 meccsen játszott idén. Sorozatbn negyedszer fordul elő, hogy amint felépült kb. 2 hónapos sérüléséből, rögtön utána újra lesérült 2 hónapra.
Legújabb patch van fent, ehhez képest az UEFA kupában a Marseille ellen megint ment a szivatás. a két meccsen összesen 3 tizenegyest rúgott az ellenfél, nekem két gólómat nem adták meg, és összesen 3 emberemet állították ki. A kupában játszottam egy 0-0-t a kapuralövések száma 26-4 volt ide, aztán a 11-es párbajban 3-2-re vezetett az ellenfél, az utsó emberem berúgta, erre vége lett a meccsnek, és nert az ellenfél.
Mellesleg a bajnokságban 2. helyen vagyunk, ami nem meglepő, mivel az elmúlt 2 évben egyaránt a 2. helyen zártunk. Hozzáteszem, hogy ha nem kezdjük olyan rosszul a szezont, akkor simán vezetnénk, de a kénytelen voltam taktikát váltani, annyira szar volt az első 6 hét. -
Takezó #3369 nah ez tényleg furcsa, hogy 4 ponttal kiestél a BL-csoportból ;) jóvanna értem én, hogy az UEFA-ból... amgy én se értem -
Rudee #3368 Megvan, köszi. -
BlackHawks #3367 Vazze! Most estem ki a BL csoportból, valaki magyarázza el miért, ha kérhetném:
1. Milan 14pont
2. Eindhoven 10pont
3. Porto 4pont 4-10gólarány
4. Vidi 4pont 4-10gólarány
Vidi-Porto 0-1
Porto-Vidi 1-2
Na hogyisvanez?
Arcra megy az egész? -
Takezó #3366 jah a Loan Listen -
Rudee #3365 Azt vhol meg lehet nézni, hogy melyik csapat kit adna kölcsön? -
#3364 nálam Vieri biztosan játszana vagy 34 vagy 35 éves koráig -
#3363 nekem igen :D -
#3362 inkább csendben maradok. 1ébként ez nem pénzkérdés -
#3361 addig kapsz értük pénzt,meg utána meg lelassulnak már! -
#3360 inkább nem írok ide semmit. "30 éves fejjel el kell adni az embereket" no comment. -
#3359 de hülye vagy...:D
30 éves fejjel mér el kell adni az embereket.Én is eladtam már Vierit.Most akarom J.Zanettit(azt majd megveszem a helyére mancinit!)
Na, 4 nap után újra managerezek!A Milan vezetett 3 ponttal 2 fordulóval a vége,elött,de a pancser kikapott idegenben,én meg nyertem hazai pályán,ugyhogy egyenlő pontszámunk van,és 1 meccs van hátra.Igaz,én idegenben játszok az Atalantával.Ha nem nyerek..akkor felakasztom magam. :DDD -
#3358 nálam addig játszik Totti, amíg vissza nem vonul. most így 35 évesen már kezd csóró lenni, de hát istenem, ő a Totti :) -
#3357 sima 4ben nálam is 38 éves koráig nyomta Zizou meg Lajos -
#3356 hehe, nekem Tottinak lejárt volna a szerződése 34 évesen, arcába vágtam még 3 éves contract-ot :) -
#3355 nagyfőnök akkor megy el, ha megpatkolás körüli korban van, vagy csőd esetén.
nemt'om, ez mindenkinél más, 32nél már csak 1 éves szerződést ajánlj neki, aztán ha jó, akkor még egyet... -
#3354 és mitől jó,egy edzési terv? -
#3353 még azt akartam megkérdezni, hogy kb mennyi edző és gyúró kell a sikeres edzésmunkához? :) Nekem most 8/4 van, gondolom (főleg gyúróból) ez kevés...vagy nem? :) -
#3352 nálam az FTC-vel volt ez...a 18000 fős stadiont elősször 24000 fősre bővítették, aztán pedig 32000 fősre :) Mondjuk nekem ezen kívül is van bőven lé...és ráadásul a 24000 fős stadionban (ami most van) a Bl meccseken ált. teltház van! :) -
BlackHawks #3351 Basszák +, nem lehet a nagyfőnököket kirúgatni?
Amúgy ti kicsit jobban konyítotok hozzá, ezért kérdezném:
mennyi idős koráig érdemes megtartani 1 játékost akivel eddig elégedett voltam? Azért mert az 1-ik csóka már 32, új szerződést kér, és qrvasokat akar, de ha a régi formáját hozza akkor oké?
Vagy mindenkinél máskor van a kapuzárás? :) -
#3350 megalomán fehérváriak :-)
nálam ez a probléma első adandó alkalomnál megoldódott, mert fedetté alakítják a stadiont, azt meg bajosan lehet bővíteni. -
BlackHawks #3349 Bazze, kezdek megőrülni. 1 év megnyerem a Vidivel nagy nehezen a bajnokságot, hála néked Pórarinn (22 meccs 26 gól), nagy nehezen beverekszem magam, vért izzadva, a BL csoportba (Milan, Newcastle, Monaco), 2 döncit, nagy nehezen kihúzok, de kell a zsé, így év végén jön a profit kb. 10milla EURO. Na most mondom lehet játékost vásárolni.Hát erre a barmok stadiont bővítenek. A köv. szezonban a helyzet ugyanez, annyi a különbség, hogy most 0 pontot szereztem a csoportban, megint jön az új szezon és tessék figyelni:
stadion férőhely 20526 (14235 ülőhely)
átlag nézőszám 8211
max nézőszám 14011
Erre bejelentik, hogy újabb 5000 ülőhellyel bővítik a stadiont. Pénz megint nyista, miből szerezzek játékosokat. Járt már valaki hasonlóan???
Megőrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3348 egyik -
#3347 eyik hétről a másikra nőhetnek/csökkenhetnek az értékek -
#3346 ez így van...de nem biztos, hogy az értékek nőni fognak, mert ahhoz jó edzők és jó edzési terv(ek) kell(enek).... -
#3345 olyan szintek ,mint amiket te leírtál..
gondolom ha most az illentőkeresztlabda adási képessége14 akkor 3 év múlva nem annyi ,lesz... -
#3344 én 1szer tevezt beköptem a médiának hogy rosszul játszik,a következő meccsen mester3ast lőtt,míg nedvednél pedig pont fordítva volt! -
#3343 ja, aztán adhaztsz nekik bármilyen szerződést, nem fogják meghosszabítani -
#3342 nagyon meg kell gondolni, mert 98%ban bedurciznak -
#3341 nem szoktam büntetni a játékosokat. -
#3339 én 10 meccset nyomok le kb, mindet itthon kiscsapatokkal (Serie A-sokkal) -
#3338 max 6-7, két csoportban jó sűrűre szervezve (pl kis ligát, kupát szervezek) -
Takezó #3337 5-9 -
#3336 ti nyári felkészülési időszakban hány edzőmeccset szoktatok kb lejátszani? -
#3335 ha soakt sérült egy idp után az actionsben meg kell jelennie a Sent to rehbilitationnek. -
Takezó #3334 :) én meg sztem lemondok, így semmi értelme -
#3333 bazz, a faxé zaklatnak, most meg horvát szövetségi kapitánynak hívtak :) -
#3332 na, kírúgták az olasz szövetségi kapitányt (is), naná hogy jelentkeztem a posztra :) -
#3331 na, engem meg most hívtak a kameruniak szövetségi kapitánynak, de elutasítottam, elég nekem a Roma is :) -
laczoo #3330 ja bocs,most látom hogy levagtad,nem szoltam semmit:))
fennt vannak a patchek??mert állítólag utana nincs ilyen...
ez így elég gáz:)