Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször Tirana.
Idegenben 2-2,hazai pálya 3-0
aztán AEK ATHÉN
Hazai pálya 1-0,idegenbenn 2-1
Idegenben 2-2,hazai pálya 3-0
aztán AEK ATHÉN
Hazai pálya 1-0,idegenbenn 2-1
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
kit érdekel?miért kell minden képet berakni???
😊))amúgy honnét lehet megvenni?😊
😊))amúgy honnét lehet megvenni?😊
vazz, idén úgy néz ki 1etlen igazolásom lesz, õ pedig Huth, aki 2 évnyi játék után elég jó mutatókkal rendelkezik, ezt lessétek meg:

jaja láttam hát nem is 😊
😊) Jah bazz tõlem elvitték Nógrádit meg Somorjait GRRRR De nem tom mé nem akartak hozzám jönni, gondolom a Vasas és a DVTK nem ajánlott többet, itt meg még BL lehetõség is volt :S
hát D'Agostino végül is ha elmegy az nem lett volna nagy érvágás, de Cerci-t ha elvitték volna, az biztos, hogy magam alá gyújtottam volna a szobát 😛
Zaki: okok, de annyi pénzbõl olyat igazolsz, amit akarsz arról nem is szólva hogy ki nem akarna odamenni??? :S
csak elmondom, hogy játékban nem egy nagy szám a Madrid. nagyon kell tudni oda igazolni játékosokat, mert nagyon gáz ha megsérül 1-2 játékos. én mondjuk élbõl leigazolnám Boumsog-Mexés-Lúció védõ triót, aztán még mondjuk Kapo-t, meg még talán egy csatárt is
KisFicege: mivel jáccottál le 1,5 hónapot? sztem sokkal jobb kiscsapatot felvinni az egekig, mint a Reállal elgyepálni mindenkit :S
Zaki: hát ez iszonyat gáz lett volna ha elmennek 😊
Zaki: hát ez iszonyat gáz lett volna ha elmennek 😊
bazz, most tök ideg vagyok, mert kölcsönadtam Cercit, és D'Agostino-t spanyolba, és most a szezon végén meg egy nevetséges összegért el kell adnoom õket, mivel benne van a szerzõsésben. vazz, errõl nem tudtam, így most a köscög Osasunalenyúlja a legnagyobb tehetségemet...
már mindegy.mert lejátszottam vele 1,5 hónapot(nem mentettem)és ctrl+alt+del-el kiléptem idegességembe...majd a reallal megverek mindenkit..
Uhh ez bíztató meglátjuk 😊
Ne vedd biztosra, én a REACCAL meg tudtam verni a Leedset, eredeti kerettel is.
A Levszki Szófiát is kiütöttem 4:1, 1:1-el KÚÚÚL... a Debrecen is továbbjutott 0:0, 1:1-el 😊 köv forduló hazai pályán kezdek a Leeds Utd ellen :S amúgy Feyenoord - Debrecen lesz hááááát sztem a magyar csapatok februárban elbúcsúznak 😊
Huhh nagy küzdelemben végülis kivertem a CSZKA Szófiát:
Köv fordulóba megkaptam a Levszki Szófiát 😊) még egy bolgár csapat. A debrecen eközben megy a CSZKA Moszkvához. De megúsztama Real Madridot is (nem tom mit keres Uefában) meg Barcelonát is, szal végülis tényleg jó sorsolás volt.
Köv fordulóba megkaptam a Levszki Szófiát 😊) még egy bolgár csapat. A debrecen eközben megy a CSZKA Moszkvához. De megúsztama Real Madridot is (nem tom mit keres Uefában) meg Barcelonát is, szal végülis tényleg jó sorsolás volt.
MC és fel van tolva kettõvel a csatárok közé
nem, igazából nem egy "kurva" 😊 csak kurva jó
egyébként ez az a srác akit nagyon bírok 😊 nincsenek nagy értékei mégis kurva jó
ehh ugye kiestem a Marseillejel szemben a BL 3. fordulóból (1:3, 1:1) de most az UEFÁ-ban is kiszoptam idegenben a CSZKA Szófiától 5:3-ra, tetves Kiss kiállíttatta magát már az elején, pedig vezettünk, akkor kellett volna defenzívebbre állni, de aszittem ontunk egy 5-öst... erre meg a kapuralövés 30:6 az õ javukra, szal még örülhetünk ennek az eredménynek! Sebaj, majd hazai pályán.
KisFicege: ok ez furcsa, de mért raktad be annak az egy meccsneka képét???
Bazz mi értelme Reállal megilyenekkel elkezdeni, inkább hajts azokkal akikkel most nem megy... próbálkozz. Sztem egyébként az egyik legfontosabb odlog a morál. Inkább Tököli Superbbel mint Ronaldo Very pooral, de komolyan!!!
Bazz mi értelme Reállal megilyenekkel elkezdeni, inkább hajts azokkal akikkel most nem megy... próbálkozz. Sztem egyébként az egyik legfontosabb odlog a morál. Inkább Tököli Superbbel mint Ronaldo Very pooral, de komolyan!!!
faszom,a bressától is kikaptam..hagyom a francba..inkább elkezdek a reallal
szerintem is
Zaki:Szerintem furcsa hogy martins 5 meccs alatt 1gólt lõtt.
Zaki:Szerintem furcsa hogy martins 5 meccs alatt 1gólt lõtt.
sztem csak beléd köt 😊)
én ha belekötök valakibe, az te vagy, mert hála neked, több mint 100 kommentet kellett kimoderálni. egy ilyen képnek meg sok értelme nincs, mert kit érdekel, hogy a te Martinsod gólt lõtt az 5 meccsén? olyat mutass, ami furcsa, érdekes, tanúlságos, stb... ne egy ilyen semmilyen képet
ugye nem gondolod komolyan, hogy ilyenekrõl raksz be képeket? kit érdekel, hogy gólt lõtt az 5. meccsé? õrülj neki
Martins ötödik meccsé gólt lött.Remélem most beindul.Igaz mindig csak becserélem..

"ezt" õ nem egy tárgy, hanem egy érzõ lélek 😉
én ifjúsági kis pöcsöket veszek majd felnõnek a feladathoz 😊
😊
de nincs pénzem lúciora.Megvettem Aghahowát 6 milióért.
de nincs pénzem lúciora.Megvettem Aghahowát 6 milióért.
micsoda problémák nekem enniadni is nehéz szegény játékosaimnak 😊
asszem megveszem lúciot,mert 3 védõvel játszok és nincs rendes 4. védõm.
kössz..bakker a sampdoria ellen(bajnokin) pihentettem a játékosaimat és ez lett belõle!:

mi az a cím ahol a képet fellehet tölteni.mert letöröltek.
nyugi, most jvök elõszõr a fórumba 12 ótam szal nem évvóta, de igaza volt annak, aki nagy takarítást végzett, mert nagyon nem volt jó, ami itt volt
na,az interrel sienat,3:0-ra,Celticet 2:0-ra vertem..
huhh bazz ha továbbjutok a Marseille jön hát nehézmenet lesz! 😞