11900
-
BlackHawks #3451 Grenzjager: nekem a Vidivel már 27200 (20990 ülőhely)a férőhely, most a 5. szezonban az eddigi meccsátlag 7751 fő, a 16 meccs alatt (beleszámítva az UEFA kupát is)
remélem még van 1 kis zsé azt elkölti stadionfejlesztésre -
Grenzjager #3450 hányadik szezonodban??? mert én még csak az elsőt nyomom. vezetem a tabellát, gólókkal nyerek, az emberkék meg otthon:( -
Takezó #3449 Grenzjager: nekem 13e az átlagnézőszám -
Grenzjager #3448 magyar csapatoknál semmikor nem fog a nézőszám átlagban 10.000 fölé menni a bajnokságban???? Mert még az sem vili hogy a Fradival az UEFA-ban a Depor ellen teltház, továbbjutás, majd a R.Santander ellen 8.000(!!)néző, amúgy meg kiesés. nem igazán értem. Aztán meg hiába erősködök hogy bővitsék a stadiont, lehurrognak:( -
#3447 Sziasztok a www.cmskins.com-on kivül honnan lehet letölteni a játékhoz skin-eket??? -
Takezó #3446 sajna small -
donpedro #3445 Amúgy milyen database-el játszol? Nálam mediumon van egy nigériai kapus, a neve nem ugrik be, de valami *** Swallows nevű csapatból indult, és most a Wolfsburgban van. A játék elején 20 éves. -
#3444 hehe :) -
Takezó #3443 milyen csapatomban? kirúgtak, mint macskát szarni :)) -
#3442 ja tényleg :P akkor az afrikai régiót jelöld ki... Martins pl hol van? nem láttam a csapatodban, pedig nagy spíler a kölyök -
Takezó #3441 nem lehetz nigériait beírni oda a transfer listnél, mivel nincs olyan liga :S -
#3440 a Technical rész most nem tom miért ilyen tré, kicsit romlott (nagyon), de jó gyerek -
#3439 na, itt van
-
#3438 mindjárt beszúrok egy képet Ajidéről -
#3437 search-ben állítsd be, hogy csak nigériai játékosokat mutasson a kereső, én mindig így csinálom, hogy megtaláljam azokat a játékosokat, akit nem ismerek, de jó játékos, és megéri őket kipróbálni a válogatottban -
Takezó #3436 semmmi gond
-
#3435 no problemo, kérdezz nyugodtan -
#3434 nincs mit -
Adika #3433 Boccs hogy ilyenekkel fárasztalak titeket! -
Adika #3432 Köszi szépen!
-
Takezó #3431 nem ismerem majd megnézem -
Takezó #3430 megnyomod billentyűzeted PrintScreen gombját, aztán megnyitod a paint-et és megnyomod a CTRL-t és a "V"-t egyszerre -
#3429 Hi! nyomsz egy PrintCreen-t játék közben, aztán mondjuk a Paint-be bemásolod, kicsinyítsd le a képet (én 800X600-asra szoktam), feltöltöd ide, és belinkeled -
#3428 Ajide-t ismered? Roma-ban nyomja, elég jó a srác, hívd be a válogatottba, jó kis játékos (DMCR) -
Adika #3427 Hello skacok! Hogy lehet képeket csinalni?? Én béna vagyok Nmetom hogy kell. -
Takezó #3426 legmondani azé nincs szívem ;) -
Takezó #3425 igazából kicsit örülnék, unom őket, lennék inkább Hungaryé... -
#3424 nyugi, nem biztos -
Takezó #3423 Nem tom én se emléxem ilyen dologra. De most ki fognak rúgni mert an egyeddöntőben kiestem és győzelmet akartak. -
#3422 1ébként az az Ongfiang gyerek jó srác, 6 évig nyomta nálam, 1ik Bl győzelmemet is neki köszönhetem, de anyáron eladtam az Internek, mert van 1-2 nagyon tehetslges fiatal kölök, akit be szeretnék építeni (még) a csaaptba -
#3421 értem, de a gép még sosem állt ki ellenem mezőnyjátékossal a kapuban, pedig mér hosszú évek óta cm-ezekm na mind1 :) -
Takezó #3420 mondom, nekem se generált... -
#3419 de ezt hogy csináltad? mert a gép sosem áll fel mezőnyjátékossal a kapuban, mindig generál vmi kapust -
#3418 lol, nem vmi hosszú a pad :P -
#3417 BRUHAHAHA
-
Takezó #3416 de mondjuk mostmár szarok Nigériára (amióta nincs kapusuk), ez látszik abból is, hogy még cserélni is lusta vooltam :) -
Takezó #3415 aző kapusuk és az enyém is csatár volt ;9
-
Takezó #3414 Nigériával most küzdök az Afrika Kupában és:
-
Takezó #3413 :)) előbb-utóbb reális lesz -
#3412 miért szted az reális, hogy bl-döntőt játsszon a Haladás, vagy a Fradi Uefa-kupa nyertes legyen? :)