Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, itt van
a patch után én is letöröltem a CM03-04-et, de miután sokak élménybeszámolóját és sikereit olvastam NBI/Btõl La Ligáig, piszkált a dolog hogy nem igaz hogy ennyire béna vagyok. összeállítottam egy taktkiát, lejátszottam pár friendlyt, ha nem ment töröltem a mentést, kezdtem ugyanott egy másikat más taktikával, míg ki nem alakult a megfelelõ. most már kifejezetten élvezem a játékot, veretlenül, 5 döntetlennel vezetem a spanyol élvonalt az elsõ évben 29meccs után, megnyertem a spanyol kupát, és az elõdöntõben járok a BLben, szóval megy a szekér.
amúgy a magyar csapat nemzetközi jó szereplése nálam is megvan: az MTK bejutott a MU, az Ajax és a Monaco mellé a csopi körbe, onnan továbbjutott az egyenes kiesésbe. Igaz ott engem kaptak és nem volt kegyelem
MTK-Real Madrid 0-3; Real Madrid-MTK 6-1
Ez a jó szereplés az MTKtõl azért is meglepetés, mert az UEFA kupában nagyságrendekkel gyengébb ellenfelekkel szemben a Fradi és a Loki már az elsõ selejtezõkörben kihullott (elõbbi a Katowice, utóbbi az albán Vllanzia ellenében). Az MTK eredményei: a selejtezõben a Skontot és a Benficát verték, a csoportkör alatt a MUtól oda-vissza kikaptak, viszont a monaco-t kétszer is megverték, az ajax ellen pedig 4 pontot gyûjtöttek. Érdekes...
amúgy a magyar csapat nemzetközi jó szereplése nálam is megvan: az MTK bejutott a MU, az Ajax és a Monaco mellé a csopi körbe, onnan továbbjutott az egyenes kiesésbe. Igaz ott engem kaptak és nem volt kegyelem
MTK-Real Madrid 0-3; Real Madrid-MTK 6-1
Ez a jó szereplés az MTKtõl azért is meglepetés, mert az UEFA kupában nagyságrendekkel gyengébb ellenfelekkel szemben a Fradi és a Loki már az elsõ selejtezõkörben kihullott (elõbbi a Katowice, utóbbi az albán Vllanzia ellenében). Az MTK eredményei: a selejtezõben a Skontot és a Benficát verték, a csoportkör alatt a MUtól oda-vissza kikaptak, viszont a monaco-t kétszer is megverték, az ajax ellen pedig 4 pontot gyûjtöttek. Érdekes...
van olyan liga..de nincs benne😞de a galata-nal van egy 13 éves csákó.a fizikája az jó de a többi szar.igaz még feljõdhet13 évig😛P
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Annyira bepipultam, hogy ott is hagytam a REAC-ot, és elvállaltam az elsõ kínálkozó lehetõséget: a Tatabányát.
A szezon vége felé vettem át õket, épp a 11. helyen álltak, innen végül a 7. helyre sikerült felkapaszkodni. Aztán a következõ szezonban már nem volt kegyelem: 11 pont elõnnyel nyertük a másodosztályt, és ezzel feljutottunk. Olyan játékosokat igazoltam, akik elvileg nagyon gyengék lennének (overall ability átlagban 75), ám a fontosabb skill-jeik jók, így bukkantam rá például egy Vajna Csongor nevû suhancra, akit még a másodosztályban töltött szezon elején szereztem meg, és mindjárt gólkirály is lett belõle.
Az új szezonban pedig jelenleg 7 meccsen 8 gólnál tart.
Az élvonalban még a szezon elején járunk, de az már látszik, hogy nem nagyon lesznek kiesési gondjaink. Jelenleg az élen áll a csapat, köszönhetõen a Fradi elleni idegenbeli sikernek.
Megjegyzem, hogy a Fradi újabban kiválóan szerepel a nemzetközi porondon. Elõbb a nyolcaddöntõig jutott az UEFA kupában, majd a BL-selejtezõben 3-0-ra !! verte a Barcelonát. (Igaz, a visszavágón hosszabbítás után 40ra kikaptak, és kiestek.) Ennek eredményeképpen már 3 UEFA kupás helyünk van, és csak hajszál választ el minket a 2 BL-indulótól is.
Mindenesetre, ha így folytatjuk, akkor jövõre már mi is a BL-ben próbálkozhatunk.
A szezon vége felé vettem át õket, épp a 11. helyen álltak, innen végül a 7. helyre sikerült felkapaszkodni. Aztán a következõ szezonban már nem volt kegyelem: 11 pont elõnnyel nyertük a másodosztályt, és ezzel feljutottunk. Olyan játékosokat igazoltam, akik elvileg nagyon gyengék lennének (overall ability átlagban 75), ám a fontosabb skill-jeik jók, így bukkantam rá például egy Vajna Csongor nevû suhancra, akit még a másodosztályban töltött szezon elején szereztem meg, és mindjárt gólkirály is lett belõle.
Az új szezonban pedig jelenleg 7 meccsen 8 gólnál tart.
Az élvonalban még a szezon elején járunk, de az már látszik, hogy nem nagyon lesznek kiesési gondjaink. Jelenleg az élen áll a csapat, köszönhetõen a Fradi elleni idegenbeli sikernek.
Megjegyzem, hogy a Fradi újabban kiválóan szerepel a nemzetközi porondon. Elõbb a nyolcaddöntõig jutott az UEFA kupában, majd a BL-selejtezõben 3-0-ra !! verte a Barcelonát. (Igaz, a visszavágón hosszabbítás után 40ra kikaptak, és kiestek.) Ennek eredményeképpen már 3 UEFA kupás helyünk van, és csak hajszál választ el minket a 2 BL-indulótól is.
Mindenesetre, ha így folytatjuk, akkor jövõre már mi is a BL-ben próbálkozhatunk.
Hát bazzeg ezt nem hiszem el! Mostmár a CM4 is megõrült.
Megnyerem az elsõ 3 meccsem, simán vezetjük a tabellát, erre a következõ két meccsen 4-0-ra, illetve 4-1-re kikapunk. És hogy még jobban örüljek, mindkét kapusom 4 hétre megsérült, helyettes nincs, akit a gép generál, annak meg 6 a handlingje, és még ez a legjobb tulajdonsága.
Persze se a kölcsönvehetõ, se az ingyen igazolható játékosok között nem volt kapus, se az elején, se most.
Egyszerûen nem értem, mindent ugyanúgy csinálok, ahogy az elõzõ mentésemben, amikor majdnem veretlenül nyertük a másodosztályt, most meg csak kapkodom a fejem.
De k*******tt dühös vagyok!!!
Megnyerem az elsõ 3 meccsem, simán vezetjük a tabellát, erre a következõ két meccsen 4-0-ra, illetve 4-1-re kikapunk. És hogy még jobban örüljek, mindkét kapusom 4 hétre megsérült, helyettes nincs, akit a gép generál, annak meg 6 a handlingje, és még ez a legjobb tulajdonsága.
Persze se a kölcsönvehetõ, se az ingyen igazolható játékosok között nem volt kapus, se az elején, se most.
Egyszerûen nem értem, mindent ugyanúgy csinálok, ahogy az elõzõ mentésemben, amikor majdnem veretlenül nyertük a másodosztályt, most meg csak kapkodom a fejem.
De k*******tt dühös vagyok!!!
Na, visszatértem a jó öreg CM4-hez: az elsõ bajnokimon a félidõben már 4-0 ide a Diósgyõr ellen. Ennyit a CM03-04-rõl... 😊
Na ja, mivel te a Romával nyomod. Azzal nekem sincs bajom, ellenben, ha egy kiscsapattal nekivágok, és az egy jó taktikámmal az élmezõnyben zárok a ligában, de nem jutok fel, akkor cseszhetem, hiszen más taktika nem mûködött, a meglévõt meg kiismerte az AI.
Innentõl kezdve az a gáz, hogy bármit csinálok, a tuti igazolások ellenére is csak szenvedni fog a csapat. A Cm4-ben sem mûködött minden taktika, de ott volt legalább 3, amit tudtam váltogatni.
Innentõl kezdve az a gáz, hogy bármit csinálok, a tuti igazolások ellenére is csak szenvedni fog a csapat. A Cm4-ben sem mûködött minden taktika, de ott volt legalább 3, amit tudtam váltogatni.
nekem hála a jó égnek nem voltak semmi problémáim a játékkal, csak nem kevés piros lapot kaptam az elmúlt pár 1-2 évben, engem ez zavar kissé, de egyébként minden ok
Na jó, most már tényleg a tököm tele van az egész faszsággal. 3 meccs, 3 kiállítás, 6 sérülés. Akármilyen taktikát állítok be, mindegyikkel szarul megy a játék, egyet kivéve, pedig kipróbáltam összesen kb. 25-öt. Elegem van az egészbõl, addig nem játszom a CM-03-04-el, amíg ki nem jön az új patch, mert ez az utolsó egy rakás szar.
faszom..nincs benne.lehet hogy maxra kwell rakni.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
*kipróbáltam
Valami itt nem stimmel, újra kripóbáltam Vulcanius taktikáját, és most csak 12 pontot értünk el vele, és ezzel a 18. helyen zártunk. Kicsit következetlennek tûnik számomra a játék.
mediumon sem votl..most berakom az indonéz ligát hátha benn lessz.
Nos, Takezó, az eredmény újabb meglepetés. 14 meccs, 3 gy, 4d, 7v, csupán 13 pont, és 9-18-as gólkülönbség. Ráadásul a 13 pontból 7 a 3. forduló után már megvolt.
Hazai pályán 10 pont, idegenben 3 pont. Érdekes, hogy az otthoni gólkülönbség 4-2 lett.
A kapuralövések száma sem túl fényes, otthon 39-37, idegenben 51-87, összesen 90-124.
Gondolom nem erre számítottál...
Hazai pályán 10 pont, idegenben 3 pont. Érdekes, hogy az otthoni gólkülönbség 4-2 lett.
A kapuralövések száma sem túl fényes, otthon 39-37, idegenben 51-87, összesen 90-124.
Gondolom nem erre számítottál...
ezt keressétek meg.
» Asep Dayat Jr
Age 13 Value £ 50K
Position Striker Club Persib
Nationality Indonesia Added on 01-Dec-2003
Editor?s Tip: He is cheap but he scores goals almost every game. Buy him and play him for about one year in under 20 or reserves team, he'll be a powerful striker. His favorite team are AC Milan and Persib Bandung
Rating 10.0 1 Vote 1 Comment
No Screenshot Rating Detail Rate Player Post Comment
Location: Championship Manager 2003/04 / CM 03/04 Attacking Players
» Asep Dayat Jr
Age 13 Value £ 50K
Position Striker Club Persib
Nationality Indonesia Added on 01-Dec-2003
Editor?s Tip: He is cheap but he scores goals almost every game. Buy him and play him for about one year in under 20 or reserves team, he'll be a powerful striker. His favorite team are AC Milan and Persib Bandung
Rating 10.0 1 Vote 1 Comment
No Screenshot Rating Detail Rate Player Post Comment
Location: Championship Manager 2003/04 / CM 03/04 Attacking Players
Hé zaki..mancini jól nyomja?
tudom..kiakartam venni csak elfelejtettem és amikor beakarok lépni akkor jöttem rá hogy mivan.Boccs zaki!😞
hi!én vagyok kisficege..csak most más névvel hála zakinak...
nekem sem kell sokat változtatni, idegenben kikapcsolom a zonal markingot, és a mentalityt vissza normalra, ennyi elég
Zaki: robotnyiknak van igaz: 4.1.1 az alapgém, de
Robotnyik: én tudok ugyanazzala taktikával jáccani hazai pályán és idegenben is, méghozzá igen sikeresen (Haladás - változatlan keret és 1. az nb1-ben)
Robotnyik: én tudok ugyanazzala taktikával jáccani hazai pályán és idegenben is, méghozzá igen sikeresen (Haladás - változatlan keret és 1. az nb1-ben)
nem
Természetesen, tesztelem, ha küldöd. A [email protected] jöhetnek a taktikák, ha esetleg más is kiváncsi.
amúgy a 4.1.2essel meg jóval nehezebb lett a játék, ugyanazzal a taktikával nem lehet játszani otthon és idegenben, de ha az ember rájön akkor az is tûrhetõ.
sztem rosszul tudod, mert a 4.1.0-s az alap verzió, mert én úgy emléxem, hogy feltettem már 1 patchet a játékhoz (de lehet, hogy rosszul tudom)
a 4.1.1-es a gyári változat, nem patchelt. az elsõ patchel 4.1.2-es lesz.
amúgy karácsony elõtt jön a 4.1.3-as patch is
amúgy karácsony elõtt jön a 4.1.3-as patch is
donpedro: huhh, ez tényleg elég érdekes, mivel nálam a Haladás jelenleg 12 forduló után a 2. idényben, mindenféle igazolás nélkül teljesen elsõ a magyar bajnokságban 5 ponttal vezetve! És épp egy kicsit változtattam meg, ha átküldöm, tesztelnéd a saját taktikámat is? Elõre is kösz.
Kiváncsiságból kipróbáltam az egyik sstandard taktikát, ami gyárilag szerepel a játékban, mégpedig a sima 4-4-2-t.
Az eredmény döbbenetes volt: a csapat mindössze 6 ponttal messze tökutolsó lett, mind a 6 pontot otthon szerezve, ergo idegenben 7 meccsbõl 7 vereség lett a mérleg.
Az eredmény döbbenetes volt: a csapat mindössze 6 ponttal messze tökutolsó lett, mind a 6 pontot otthon szerezve, ergo idegenben 7 meccsbõl 7 vereség lett a mérleg.
Ja a pontonnál elfelejtettem mondani, 7 meccsen csupán 3 pont idegenben, ezt minõsítettem én katasztrófának.
Folytatva a taktika-tesztet jött a ponton, illetve egy 4-3-3-as felállás tesztje.
Némi meglepetésemre a ponton rendkívül gyenge eredményt produkált, hazai pályán elfogadható, idegenben viszont katasztrófális mérleggel, összesen 16 pontot szerzett a csapat. Hozzá kell azért tennem, hogy a lövések aránya sokkal jobb lett, mint amit az eredmények alapján vártam, 110-107, tehát kb. 50%-os, míg a 16 pont kb. 42%-ot jelent.
A 4-3-3-as felállással 18 pont sikerült, és a dolog külön érdekessége, hogy majdnem fele-fele arányban jöttek a pontok idegenben, illetve otthon. Hazai pályán a lövési arány is katasztrófális volt, míg idegenben egészen elfogadhatóra sikerült.
folyt. köv.
Némi meglepetésemre a ponton rendkívül gyenge eredményt produkált, hazai pályán elfogadható, idegenben viszont katasztrófális mérleggel, összesen 16 pontot szerzett a csapat. Hozzá kell azért tennem, hogy a lövések aránya sokkal jobb lett, mint amit az eredmények alapján vártam, 110-107, tehát kb. 50%-os, míg a 16 pont kb. 42%-ot jelent.
A 4-3-3-as felállással 18 pont sikerült, és a dolog külön érdekessége, hogy majdnem fele-fele arányban jöttek a pontok idegenben, illetve otthon. Hazai pályán a lövési arány is katasztrófális volt, míg idegenben egészen elfogadhatóra sikerült.
folyt. köv.
tököm tele van a piros lapokkal, tavaly 8-at kaptam asszem, de lehet, hogy 9-et, idén ez már a 2., Candela is kapott egyet még edzõmeccsen, persze a bajnokin nem játszhat, milyen egy baromság ez