Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
hát ilyen komolyan mondom, csak a mesében van: a Parma-hoz elszerzõdött az assistant managerem managernek, erre 1 héttel késõbb már az olasz szövetségi kapitánynak is kinevezték. bazz, ezen teljesen kiakadtam, ez már vitszes

zaki
végeztem a 7. szezonommal: megnyertem a Seria A-t, ez volt a legnagyonbb eredményben, viszont az már lol, hogy tavaly novemberben rúgták ki az olasz szövetségi kapitányt, és most kezdõdött el a 2010-es VB, és még mindig nincs edzõje a válogatottnak....................

zaki
aha, csak az a gond, hogy nálam csak azok a skinek vannak, amik az alap játékban

mondom, azoptionsnál átállítottam egy másik szkinre (TerHand)
zaki
nem állítottál semmit a skincsomag telepítése után? mert nálam mondom a különbség az, hogy van 1 új háttér, és a jobb felsõ sarokban ott vannak a címerek, ennyi

Matthewpamer
Abban a csomagban hol vannak a skinek???
Interes is van?Nem tudom hogy hol vannak?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
1ébként most Pazzinit szeretném leigazolni, talán a leggólérõsebb játékos jelenleg a játékban

hmm ok mégeccer megnézem
zaki
tudom, de ez egy csomag, ugye amit feltelepítettem, de a 2661-es képben láthatod, hogy milyen a game nálam, nekem meg olyan kellene, mint ami neked (is) van

De mégis, miyen cifrát mondott a qrvaistenit??? 😊) Zaki: már elküldtem a skinjeimet 1*
zaki
mondott egy cifrát

zaki
milyen skin ez? kéne nekem is, tetszik

nah ez érdekes...
Matthewpamer
bakker rámegyek Luis Fabianóra,20-as befejezés,17-es távoli lövés stb.Kiírja hogy elutasították,erre megint rámegyek,és 17-es befejezés,14-es távoli lövés.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
komoly 😊
nekem is küldd el baszod 😊
faszomé' kellett kimoderálni, tökre érdekelt volna, hogy mit írt...
Matthewpamer
mit mondott?Küld el privibe légyszi!

Hmmm, elég durrrrva

zaki
kicsit moderáld magad pls

Matthewpamer
Mer nem játszatják,és a Juve beajánlott neki 25 millió fontot(Ronaldo értéke 13,5 m.)erre én 24,5 milliótbeajánlottam,decsak ugy hogy az olasz bajnokság végén jöjjön mert van már 1 eu-s játékosom.És elfogadták az ajánlatot!

zaki
"lehet hogy Ronaldo helyett Luis Fabianót veszem meg"

te hogyan vennéd meg Ronaldo-t, elárulnád nekem?

Matthewpamer
Bakker,lehet hogy Ronaldo helyett Luis Fabianót veszem meg!Akkor már lessz Recoba,Crúz,Martins,Tevez(nagyon megy most neki)Fabiano vagy Ronaldo,Ambrosini,Cerci,Elliakwu a csatársorban!

Matthewpamer
akkor dícsérd meg!😄DD

Terminátor14
egy kérdés: Hogy lehet az, hogy ha valakit kiállítanak tõlem, ezért megbüntetem ''Kiállíta az elõzõ meccsen'' indokkal, erre õ jogtalannak érzi...ez vicces 😊

CSAK a Fradi

Én vagyok: amennyiben nincs fix ipd nehéz lesz bannolni
Matthewpamer
És én azt hogy Te!Én nem voltam itthon,csak 1 órával ezelött jöttem meg!

Ficege: mé tudom én elképzelni azt, hogy Te voltál?? 😊
Matthewpamer
Már késõ faszfej!!!!!!
Ugy ki tiltanak hogy az csak na!Kellett neked irogatni!

Hmmm, szégyellem magam, de újrakezdtem a Fradival. Egyetlen olyan csapat, ami nagy és szívesen játszom vele. 😊
Hmmm nem tom mire jó ez, de légyszíves - amennyiben valóban jobban tetszik az indexes fórum - hagyd el a fórumot 😊
robotnyk
nagyon gyenge vagy, te is szereted a névtelenséget, gyáva csicska
Terminátor14
LOL 😊
De ne aggódj, én nem vagyok diktátor 😊 (még..😊

CSAK a Fradi

aha, a kettõs mérce... a diktatúra alapja 😊)
Terminátor14
Most épp a Köln ellen játszom...17. percben 1-0 oda..most a 37. percben pedig 1-2 :😊 Szabics duplázott...

CSAK a Fradi

Terminátor14
11-et lõtt és 5 gólpassza van 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
én csak megkérdeztem, hogy hány éves 😊 És nem helyesírás, hanem elgépelés (nálam) 😊

CSAK a Fradi

ki baszogatja Ficegét a helyesírásáé'? 😊))
és mi van Szabics-csal? Hányat ontott már?
Terminátor14
még mindíg nem elég kicsi...de ha kissebre veszem, akkor már nagyon elmosódott...

CSAK a Fradi

mi a baj az "1szer bemutatok"-kal?
Terminátor14
itt tartok most:

Remélem olvasható...😊

CSAK a Fradi

zaki
na jó, megy a mail a górénak, majd kapsz egy szép kis örökös ip-bann-t, majd akkor megtanulod, hogy érdemes volt-e unregként beírkálni

Terminátor14
majd ha a saját neveden mersz írni, akkor esetleg számítani fog a véleményed...viszont névtelen senki ne pattogjon...

CSAK a Fradi

Terminátor14
kuss 😊 Te kis hibátlanka...😊 Sángháj....
egyébként meg ottvan a nevemben, vagy észre sem vetted? :-)

CSAK a Fradi

Matthewpamer
F-szom, Reggina-Inter 1:1
Nem birom a kiscsapatokat megverni!!!!!!!!!

robotnyk
na tessék! és te hány éves vagy
Terminátor14
engme: e helyet cserél m-mel :-D

CSAK a Fradi

Terminátor14
...áruld el pls, hogy hány éves vagy! 😊 Engme is érdekel 😊
Tono34: AZ UTE nálam is kiesett a 3. szezonban

CSAK a Fradi

Tono34
Elfelejtettem, hogy az Újpest kiesett

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.