11900
-
#4749 +1 kerdesem lenne a skinek stb ugyben, a CM4-es grafikai elemek használhatóak a 03/04-ben is? -
#4748 Esetleg felfedezhetik újra Dzurják Csöpit:)) -
#4747 Szabics - oké. Kenesei válogatottba nem elég, ő a vakok és gyengénlátók ellen szereti megszórni magát szvsz. Fehér eddig nem nagyon játszhatott, most hogy Nuno Gomez kiesett egy-két hónapra, talán formába lendül. Tokody-Kovács - majd meglássuk... -
Grusi #4746 nono, Szabics, Kenesei, Feher Miki, Tokody, Kovacs Peter -> ok mind-mind igen veszelyes csatarok... Gera inkabb tamado kozeppalyas (vagy előretolt ék), csatarkent annyira talan nem hatekony, szerintem (laikus velemeny) ő inkabb a hajszalpontos labdaival lehet hasznara a csapatnak. -
#4745 De ott van gera is. -
#4744 azért az túlzás, hogy csatárposzoton jól állunk, csóró Szabicskevés 1edül -
Grusi #4743 gazo enis tanultam hasonlo borzalmakat, szal ertem :D
Face Packek pedig pontosan azok :)
donpedro: nem is mondtam, hogy rossz volt, csak azt, hogy hazakuldtek, itthon edz az ujpesttel... Mindenesetre csatar-es kapusposzton mar jok vagyunk, mar csak vedosor es kozeppalya kene, es kesz lenn a valogatott :D -
donpedro #4742 Nem küldték haza, az edző el van tőle ájulva, csak a klubok nem tudtak (tudnak) megegyezni. Mindenesetre a próbajáték során 2 gólt szerzett, és a mezőny legjobbja volt. -
#4741 Húú te ezt érted?
A Face pack-ok micsodák? azok teszik ki a játékos arcképét a detail képük jobb felső részére? -
#4740 bazzeg, ez súlyos :P -
#4739 bazzeg, nem jutott eszembe mi a magyar(os)ítás címe, pedig segítettem volna én is :) -
Grusi #4738 Magyaritast itt ;]
Es hogy en is Gretsy tanar úr legyek: Olyan szó NINCS, hogy magyarositas. ;]]
Off: EZT csekkoljatok, elzokogtam magam rajta :DD -
#4737 ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy az info az nb1.hu-ról van -
#4736 hurrá! -
#4735 Hol tudok ehhez magyarosítást leszedni?(ha van)
Előre is kösszz! -
Grusi #4734 Egy Ajaxnak jobban orultem volna, habar ott sok az... izraeli. :D
De Babigabinak drukkolok, o szvsz a legjobb magyar kapus jelenleg. -
#4733 most olvasom, hogy aláírt 4 évre Babos a Feyenoord-hoz, gratula -
Grusi #4732 Nem megy, onnet is hazakuldtek, marad ujpestben... Pedig Tokody nem is olyan rossz jatekos, de mind1.
Töki más tészta, ő a Dunaferrben félisten volt, amióta átment a Fradiba, egy alibiző, minden professzionalizmust nélkülöző majom lett belőle. Ja, és félreértés ne essék, semmi bajom nincs a Fradival, sőt, az FTC-t és a Lokit tartom a két legerősebb egyesületnek itthon. -
#4731 na ez mekkora lol... ez kb olyan, mint a Tokody a Dortmundba, és most meg talán egy másodosztályú levente klubba megy :P -
#4730 ja, én hallotta ma hírt. néztem is a műsort. remélem elmegy nyáron, mert igazán ráférne már egy klubcsere -
#4729 a bin file 300mb sincs...:) -
Drizzthsz #4728 Nekem is jól jönne...
Azt legalább tudja valaki, hogy mennyit foglal? -
Grusi #4727 csak fizetosrol lehet leszedni, olyat meg gondolom ismersz... de jobb megoldas a dc++, melyet a dchun.uw.hu oldalrol (remelem jol emlekszem ;](szedhetsz le, s megtalalsz hozza minden segitseget.
Ha meg ismerted a dc-t eddig is, akko szorri ;D
De termeszetesen vedd meg eredetiben, hiszen az az igazi ;] -
Takezó #4726 dc++ -
Nápolyi #4725 Sziasztok!Tudnátok adni egy linket ahonna letudnám szedni a gamet? Előre is thx:) -
#4724 Tudjátok milyen sazr nekem a legfőbb gólövőm kristjánnson kiessete 8! hónapra majd amoah már nem a régi háát 34éves
Tsigalko-Éderson kettős közöttók Diego de nemmegy nekik a játék kivéve tsigalko ő azé lövöldőzi a gólokat de nincs aki hátulról jönni pl.:kristjánsson magyar góllövő 2. amoah mogott ő lenne most jó 8 hónap kiesett egy évre egy év elment abból a gólokban gazdag életéből
Amoah-t pedig gyászoljuk a Ferencváros egy azok játékosai közül akik mindent megtettek a csapatért!
-
#4723 lehetett erről hallani, sőt a 'pool is érdelődött érte akkoriban.
most a legújabb, hogy tökölit a portsmouth hívta próbajátékra... -
Grusi #4722 bazz, nemtudom, neztetek-e iment sport1-et... Ugye koztudott, hogy az Arsenal nyaron Seaman helyere kapust keresett, es elso szamu kiszemelt volt kiraly gabi (!!!), csak akkoriban meg nagyon jol vedett, igy a hertha nem engedte el... Igy lett az a fatoku szerencsetlen lepkes Lehmann...
Pedig mekkora lett volna...! -
#4721 akoska ,meg csinálod amit kértem? -
#4720 Tartotta a formáját akko nem is annyira rossz már csak azt kéne megtudni felsőfokon hogy játszik -
#4719 amúgy a Sebők Úrra mondtam! -
#4718 rendben Grusi úr!majd legközelebb kérvényt nyújtok,be csak adj egy címet ,hová küldjem! -
Grusi #4717 mi van mar megin?
nem tudsz valami erdemi dolgot hozzaszolni vegre ehhez a rohadt topichoz?
menjel epitokockazni -
#4716 nesze! -
Grusi #4715 Sebok Jozsi ;]
Zaki: most szolj egy szot is. ;] -
#4714 -
#4713 ja, és nem én kaptam, mindkettőt én rúgtam -
#4712 jajj ez lemaradt:én is azt használok(4.1.4) -
#4711 bazz,de ilyen fontos meccsen?:{( -
#4710 nem újdonság, ilyen apróbb bug a 4.1.4ben, én is összehoztam már két ilyet.