Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendben, megnézem õket!

... azt hogy szerény kihagytad

DONGUBA
FIGYELJ ITT CSAK ILYEN CSÁSZÁROK VANNAK MINT ÉN.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

OK
Köszi :-)

zaki
jó játékot. ha kell bármi info, vagy segítség, sikíts 😊

Hali!
Érdemes volt benéznem ide, mert nektek köszönhetõen letöltöttem a game-t és a magyarosítást!
A fordítoknak

robotnyk
zaki
hoppá, ezt enm ide akartam 😊

zaki
egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki

robotnyk
"igazságos" döntetlen született. talán több célzóvíz kellett volna?

zaki
jó lesz az majd pár év múlva, kölcsön kell adn vmelyik csapatnak 17 éves korától, és fejlõdni fog

DONGUBA
Mondjuk cselezes fejeles eltokeltseg labda nelkuli helyezkedes tavoli loves.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
dehogynem.15 éves!18 a futás,gyorsulás,17 a befejezés.Mi kell még 1 csatárnak?Mondjuk az erõ,de akkor is még van egy csomó ideje!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Hat nem egy nagy durr ez a jatekos.

DONGUBA
Grusi te ketelkedsz bennem?

Matthewpamer
milyen lessz 20 éves korára? 😄
A Marseille elég jó. A monaco-Marseille rangadón 2:4-re nyertem.De pl. hazai pályán vmi csiccsó csapat ellen kikaptam!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
15 éves.A Portsmausból lehet megvenni!

Matthewpamer
mégis berakta! 😛

Matthewpamer

húha,nem rakja be!

robotnyk
form
Matthewpamer
Mindgyá!Elkezdtem a Marszejjel!

Matthewpamer
pssz!

ricsi1
hell!
hol tudom megnézni egy játékos összteljesítményét?(passzolás;lövés stb...)

robotnyk
de most komolyan, mi szúrja a szemed? nem kell idejárni.
zaki
Kuznyecoz=Vieri=Pikachu

Tono34
Hovéddal ismét a 2. fordulóba jutottam.
Honvéd-Iraklisz 0:0
Iraklisz-Honvéd 0:1
Most megkaptam a Paok -ot.
Görög görög hátán.
A bajnokságban 3.vagyok 2 pont a hátrányom.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
tudod, ha valaki sikeres edzõ, és eredményes, az már biztos csal. kérlek ne foglalkozzatok az ilyenekkel, egyszerûen nem kell rájuk válaszolni, úgyis törölve lesznek

zaki
mi van veled Pikachu?

DONGUBA
Figyi robo ha jossz akko a cm.hungary csatira is gyere.

robotnyk
jártam ünnepek alatt, de nem volt bot és foyton nyomatta hogy op me cos i am a lame, meg nem is nagyon volt senki. majd megyek
Rakd már be a csákót!
Egyébként elõzõ év végén szegény Leandro is elfáradt, így 48 meccsen végülis csak 52 gólt lõtt... Most pedig szenvedünk a bajnokságban - a múlt évi szerepléshez képest mindenképp. 5 meccs 2-2-1...
Juventus, Lyon, Betis <- ezek a csapatok lesznek a BL-csoportomban 2004/05-ben...
DONGUBA
SZep gyerek ez a ficego.Ilyet irni csak egy igazi kulturember tud.Meg jo hogy kimoderaltattad robo.ROBO AMUGY MIERT NEM JARSZ MOSTANABAN MIRCRE?

robotnyk
akkor rendben vagyunk 😊
Közben bejutottam a BL-be a következõ csapattal:
Szûcs Lajos - N'Diaye, Dragóner, Gyepes - Oliseh, Mapeza, Szkukalek, Kriston - Leandro - Gera, Karamyan
Kispad: Udvarácz, Lipcsei, Kiss, Huszti, Rósa, Vlaovic, Jovic
Levszki Szófia (BUL) - FTC 1:2
FTC - Levszki Szófia (BUL) 2:0 (4:1)
Benfica (POR) - FTC 0:2
FTC - Benfica (POR) 1:1 (3:1)
Ez tényleg suxxx, sztem is top faszság, hogy behívhatják õket...
robotnyik: okok, aszittem, hog yinnen moderáltál ki valamit... azt megértem, én is olvastam.
Matthewpamer
Bazzeg Inter-Arsenal 1:2
És miért?Mert az Arsenalnak a kezdõjébe van 1 dél-amerikai(Gilberto Sylva),nekem meg a fél csapatom az(R.Carlos,Cordóba,J.Zanetti,Recoba,Crúz)és behívták õket a válogatottba.Stankovic meg el volt tiltva.Na majd idegenben....

robotnyk
már bocs takezó, de azt az alpári bunkó beszólást nem fogom ott nézegetni, írtam az index moderátornak hogy nézze meg, és ha szerinte sem való oda törölje.

"Itt vannak a legnagyobb köcsögök(kivéve robotnyk)A legnagyobb f****k,akik tönkre teszik a supergamez fórumot!Köcsög f****k,ha ti tönkre teszitek,akkor én is a tiéteket!Pikacsu,meg CM-ezo:F***T A SZÁTOKBA!!!!!!!!!"

asszem no comment.

az ilyeneket semmilyen körülmények között nem hagyom annyiban, akkor sem ha neked nem tetszik a dolog.
Még Zaki moderátori tevékenysége is túl sok... minek ide még egy világmegváltó moderátor?
Matthewpamer
Te mit keresel itt?Na húzzá el ,de nagyon gyorsan!!!

Matthewpamer
hú,találtam egy thaiföldi rohadt jó játékost!Mindjárt berakom!

DONGUBA
Hello.Hallom megint ficegett valaki.

zaki
azt vettem észre 😊

robotnyk
nemszámít, kimoderáltattam
"lessz"... KisFicege: egy kis olvasás nem ártana CM helyett...
Matthewpamer
kit érdekel?nem kell megnézni.1szerû
és haggyuk,mert megint féloldalas vita lessz.

Matthewpamer
bocsi,de nem bírtam magamban visszatartani.Itt meg nem akartam káromkodni!

zaki
szép... no comment