Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marseille-Celtic 3:1
Celtic-Marseille 3:0
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Megjött már Adu gyerek,meg van itt egy nagyon tehetséges srác:Stefan Moore->nagyjon jó!csak 19 éves.
Mellesleg úgy tûnik, hogy most meg a kedvesem akar kidõlni, ha tényleg megbetegszik akkor a kaszámba dõlök.
Egyébként meg nem mindegy, hogy ki a csaló? Nem lehet ellenõrizni, találgatni meg felesleges. Ez egyébként sem a "Ki a legnagyobb csaló/fasz/idióta, stb." topic.
Na én megyek, "kanalas orvosság-time" van. 😊
Kicsit vegyél vissza modorodbol,meg sztem tünj el egy idõre,mert mint látod nemsokan szeretnek,és megis van rá az okuk.Hülyeségekkel tömöd tele a forumot,szegény modemesek miattad szivnak.A stilusod meg kb. egy 10 éves kissrácé aki azthiszi hogy õ a "jani" aztán mégse.
u.i:ellenben csalónak nem kell titulálni,mert managerbe nem igazán lehet csalni,legfeljebb ha visszatöltöd az állást,ugyhogy le lehet szallni róla.Nem mindenki hasznal cmscoutot meg olvassa a tehetség listákat,mivel szvsz elveszi a játékélményt.
üdv:laczoo
menny vissza a szaros indexbe,és indxelj!
adakiller
CSAK a Fradi
Ma már el bírtam kecmeregni a gépig (5 napig be sem kapcsoltam, ez nálam óriási rekord), szóval így utólag mindenkinek boldog és eredményekben gazdag új évet kívánok!!!
Na megyek és visszazuhanok az ágyba, mielõtt elkap egy újabb köhögõroham... 😞
2: Ezt próbáld meg! én nem használok skineket, de talán ez jó lesz
😊)
kÖSZI4
ON
3 meccs után a csoportban 2. vagyok 1gy1d1v-vel...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!