Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
én most nyáron fogom leigazolni, bár vmi 25 éves, csak nem látom a tulajdonságait, mert kezdésnél az ik pipát nem jelöltem be, vagy ki, vagy nem tudom, majd mutatok róla képet, hogy hogy fest a srác 2011-ben 😊

robotnyk
nézd meg a #2907hszben láthatod a képen
Zaki: sztem jó lett a srác...
mik ezek az 1 szavas üzik? 😊
ricsi1
HOL???

zaki
Ficege: nem akarlak megsérteni, de tényleg, sztem nem kellene minden 1es meccs eredményét megosztani velünk, mert sztem nem kíváncsi senki rá. képzeld el, ha az én lejátszott 8,5 évem alatt minden meccsrõl, kupaeredményrõl beszámolnék... senkit sem érdekelne. szal gondolkozz már egy kicsit el, és az, amit az index-es fórumban mûveltél... hát, én nemhogy büszke nem lennék rá, hanem az egész netrõl sg-rõl eltûnnék, mert ezután nem tom kit fogsz érdekelni, talán azt az 1-2 unreget, aki majd mndig megtalál

Matthewpamer
bakker nem jutottam be a BL-be
Marseille-Celtic 3:1
Celtic-Marseille 3:0

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
cm 02/03 nincs legfeljebb cm4 😊

Matthewpamer
19-el fut!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
jaja,az jó!Nálam 9-el fut,és 14 a befejezése!

sziasztok! 80%-os magyarosítás cm 02/03 és 03/04-hez, szerintem jó: http://zsuovfootball.uw.hu/

Én most az Aston Villaval szurom:o)
Megjött már Adu gyerek,meg van itt egy nagyon tehetséges srác:Stefan Moore->nagyjon jó!csak 19 éves.
Matthewpamer
hoppá k*rva 😄

Matthewpamer
Megpróbálom a Marseillel leigazolni Cannavarót!Adok 8,250 millió fontot+midót!Januárba jön Robinhó.Kurva nehezen jött el!

Köszi mindenkinek, nagyon jól esett, a könnyem is majd' kicsordult...

Mellesleg úgy tûnik, hogy most meg a kedvesem akar kidõlni, ha tényleg megbetegszik akkor a kaszámba dõlök.

Egyébként meg nem mindegy, hogy ki a csaló? Nem lehet ellenõrizni, találgatni meg felesleges. Ez egyébként sem a "Ki a legnagyobb csaló/fasz/idióta, stb." topic.

Na én megyek, "kanalas orvosság-time" van. 😊

Matthewpamer
na álljá le!És haggyuk,a managerrel foglalkozzunk!

Hát hallod gyerek,te a manager világ szégyene vagy!
Kicsit vegyél vissza modorodbol,meg sztem tünj el egy idõre,mert mint látod nemsokan szeretnek,és megis van rá az okuk.Hülyeségekkel tömöd tele a forumot,szegény modemesek miattad szivnak.A stilusod meg kb. egy 10 éves kissrácé aki azthiszi hogy õ a "jani" aztán mégse.

u.i:ellenben csalónak nem kell titulálni,mert managerbe nem igazán lehet csalni,legfeljebb ha visszatöltöd az állást,ugyhogy le lehet szallni róla.Nem mindenki hasznal cmscoutot meg olvassa a tehetség listákat,mivel szvsz elveszi a játékélményt.

üdv:laczoo
Matthewpamer
rasszed kiváncsi rád valaki?
menny vissza a szaros indexbe,és indxelj!

Matthewpamer
akkor megvan az unreg csákónk.
adakiller

Matthewpamer
én nem használo cmscoutot.meg azta a youngsterses oldalt se!

Matthewpamer
ki kérdezett?Senki se kiváncsi rád!Arról a tehetségrõl meg annyit,hogy én már láttam õt 20 évesen,és rohadt jó volt!

jah, a hangsúlyozás 😉
zaki
nem, csak olyan ideges vagyok, hogy egyszer nem éreztem elégnek, hogy leírjam 😛

ez kétszer történt meg? 😉
zaki
bazz, ezen kikészülök... elõzõ fordulóban idegenben 5-2-re verem a 2. Intert, most meg otthon kikapok egy kib*szott góllal a tökutolsó ellen. ÁRGH

zaki
hát bazzeg ezt nem hiszem el... 8. szezonomban vagyok, a 13. fordulóban idegenben vertem a 2. Intert 5-2-re, ezzel 10 pont lett az elõnyöm 13 forduló után, erre a következõ fordulóban a tökutolsó Albinoleffe-vel nyomtam, és kikaptam otthon 1-0-ra, és ez az 1etlen vereségem eddig... bazzeg mindjárt szétrobbanok az idegtõl. az igazásghoz hozzátartozik, hogy picit belenyúltam a csapatba, olyanok is játszottak a kezdõben, akik elsõsorban cserék, de csak pár ember, max 4... 2-t lõttek csak kapura, amelyikbõl az 1ik természetesen bement, qrva anyjukat

Terminátor14
esetleg rá kellett volna kattintanod az ''innen'' szócskára...

CSAK a Fradi

zaki
http://huncm.freeweb.hu/

Terminátor14

CSAK a Fradi

Jobbulást Donpedro!
robotnyk
egs mielõbb (már hiányoltalak), buék
zaki
mielõbbi gyógyulást, és boldog új évet, azzal a pár unreg kisfiúval meg ne foglalkozz, úgyis törölve lesznek

Hû gyerekek, mennyi flém volt itt az utóbbi napokban. Én meg közben totál kidõltem a sorból, karácsony óta lázasan rohadtam az ágyban, még a szilvesztert is 38.9-es lázzal vergõdtem végig, asszem 20 éve nem fordult elõ, hogy fél egykor már aludtam...

Ma már el bírtam kecmeregni a gépig (5 napig be sem kapcsoltam, ez nálam óriási rekord), szóval így utólag mindenkinek boldog és eredményekben gazdag új évet kívánok!!!

Na megyek és visszazuhanok az ágyba, mielõtt elkap egy újabb köhögõroham... 😞

zaki

köszi robotnyk😊))

KÖSSZ!

robotnyk
1: ne üvölts 😊
2: Ezt próbáld meg! én nem használok skineket, de talán ez jó lesz
zaki
hehe, végre egy jómunkásember

FIGYELEM ÁLLANDÓAN A FORUMOT ÉS ZAKI KURVA JÓ FEJNEK TÛNIK NEKEM LEGALÁBBIS!!!!!😊)

HY! HONNAN LEHET SKIN-T TÖLTENI A CM0304-HEZ???
kÖSZI4

OFF ne foglalkozzatok má ezekkel a faszokkal... bazz ma DC++-on rámprivizik 1 gyerek és kérdezi, hogy én vagyok-e az, aki SG-re is ír a cm0304-el kapcsolatban. Mondom igen, erre õ meg elküldött a faszba, hogy mekkora lámergeci vagyok 😊
ON
3 meccs után a csoportban 2. vagyok 1gy1d1v-vel...
Donguba pls mááá rakj be új logót, mert ezt továbbra se látom és zavar a színe .)
DONGUBA
Ez az unreges köcsög vajon hany eves?????12

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

El Macho: nem rossz az indx, de maga a fórum kevésbé jön be...
Zaki: Nem wonderkid, de nem rossz! Tényleg, majd ha már játszik, majd megmutatom, hányat rúg. Szeritnem nem lesz rossz...
zaki
most õ egy jó játékos?

robotnyk
áruld már el hogy ott milyen néven büntetsz
hmm ahogy nézem nem cselez, off the balloz és a determinationja se túl jó... remélem késõbb jobb lesz
de mellesleg köszi a tanácsot Fici
Az én Supatom jobb 😊