11900
-
#4953 hé guba,rakd már fel a 4.1.4-et -
#4952 wow -
#4951 de csak 4.1.4-el! -
#4950 ELINDULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4949 A(z) cm0304.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. -
#4948 még a menübe se lép be -
#4947 Ne igy emlekezzunk.Inkabb igy.
-
#4946 nem.-Elindítom,és kiírja hogy a cm0304 exe. hibát észlelt...stb. -
#4945 Abszolult nem megy?Marmint a jatek? -
#4944 ... -
#4943 nem megy. -
#4942 aztán feltöltöd ide -
#4941 sajnos nem!
ez itt ő!majd imátkozom érte! -
#4940 Na mi van ficege? -
#4939 pl. printscreen aztán beillesztés vmi képszerkesztőbe (pl. paint) -
Takezó #4937 Ez a mosoly és az utána jövő halál nagyon megrendítő volt :(((((( -
Takezó #4936 Hát valóban megrendítő, én is letöltöttem a videót és könnyeket csalt a szemembe. Így múlhat el minden, mi halandó :S -
#4934 OTT VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4933 nekem 4.1.4 van -
#4932 gyere mar mircre -
#4931 akkor mehet most? -
#4930 Hihetetlen bazmeg most neztem meg........mosolyog azt osszeesik azt ennyi....hat megmondom oszinten en sem szoktam sirni de hat muszaly volt...hisz en is csak ember vagyok. -
#4929 Nyugodjék békében.Egy nagyon jó csatár volt. -
#4928 Ficege azt beszeltuk meg hogy mircre gyere 8-ra -
#4927 úristen... szóhoz sem jutok... nyugodjék békében... ez hihetetlen... -
#4926 A magyar válogatott fehér miki??????????????na ne.
-
Grusi #4925 Megneztem a videot nb1.hu-rol, es... Ket es fel eve nem sirtam, de most en sem tudtam megallni... Masodpercekkel a halala elott is csak mosolygott, mint tette azt egesz eleteben... Csak magamat ismetelhetem: Nyugodj békében, Feher Miki...
Fel oraja az Offspring - Gone Away megy winapmban..
Tulzas ez az egesz? Nem. -
#4924 baszod,guba.megbeszéltük hogy 8-kor ott vagy a chaten?igaz hogy én most jötted,de te hol a francba vagy? -
Grusi #4923 Ezt nem hiszem el bazd+... Szabics utan kedvenc magyar labdarugom, erre igy vegzi... Remek csatar volt, nyugodj bekeben Feher Miki! -
#4922 Döbbenetes.
Nyugodj Békében! -
#4921 R.I.P. -
donpedro #4920 Elhunyt Fehér Miklós
Lisszabon, január 26., 0.40 Üvöltöttek a fájdalomtól Miki csapattársai.
Ezekben a percekben is megrázó képeket közöl a portugál RTP televízió (Astra1 műholdvevő) a ma esti - immáron sajnos drámáról: a guimaraesi kórházban (ahol hatalmas tömeg várta a játékosrül érkező híreket) elhunyt Fehér Miklós, a magyar válogatott - volt - csatára.
Az RTP egyre-másra játssza vissza a dráma pillanatait, Miki előbb rámosolygott a neki sárga lapot adó bíróra, majd kétrét görnyedt, és ziháló mellkassal összeesett. Több csapattársa - mint például Sokota - a fejét a két kezébe fogva ordította fájdalomtól, a szakadó esőben magyar zászlót is lobogtató szurkolók pedig döbbenten nézték az eseményeket.,
A 24 éves játékos emlékét kegyelettel megőrizzük, családja gyászában honlapunk minden Olvasója és munkatársa nevében osztozunk.
(nb1.hu)
Nem találok szavakat. Ez borzalom, 24 éves volt. -
donpedro #4919 Borzasztó hírem van!! Fehér Miklós összeesett a Benfica mai bajnokiján, egyelőre semmi biztosat nem tudni, de valószínűleg szívinfarktust kapott. Az első hírek szerint sikerült újraéleszteni. Egyelőre ennyit tudunk.
TARTS KI MIKI!!
-
#4918 hát ja :) a groin injuryval már rég elküldhették volna rehabra. -
#4917 akkor biztos. én viszont megyek aludni. jó éjt -
#4916 vki aztmondta -
Takezó #4915 enyhén -
#4914 kicsit sérülékeny a srác
-
#4913 a válaszom: nem -
#4912 mér nem válaszolsz sese a privimre?