11900
-
#5476 de a Te játékodba!
lehet hogy editorral felhúztad a tulajdonságait.. -
Takezó #5475 nálam is gyengébb valamivel... de mind1, így is arat :D -
#5474 ehh...nálam ennél 1000X szarabb :-( -
#5473 Nem is nalam van ficege nem latod? -
#5472 bazz guba!nálaad mindenki qrva jó.JO is kibaszott jó,meg Romário is. -
#5471 Hat nalam igy nez ki....majd jon ev vegen.
-
Takezó #5470 Éderson ez nálam 19 évesen
A csapat:
-
#5469 En is csak mar unalmas edersont nezni. -
Takezó #5468 csak nyugodtna én örülök neki... -
#5467 Ez csalas.Ilyen nincs mondaná zaki. -
#5466 ok de amikor mindene 15 fölött lesz beteszek egy képet :D -
#5465 szép... több éderson képet nem kérünk, mert ezzel van tele a topic -
#5464 NAhh vége a szezonnak Éderson élete eddig legjobb szezonját tudja maga mögött és remélem lesz ennél jobb is :D
-
#5463 nem adtak ki egy új editort?mert ez kurva lassú! -
#5462 nincs -
#5461 van új peccs? -
#5460 na mondom megnézem hogy mi ujs erre.mert régen jártam itt. :D
-
#5459 basszus Ferencváros - Dortmund 2-2 Tsigalko gólját nem adták meg
Dortmund - Ferencváros 1-0 Balogh Gábor 16 éves betalál a Dortmund ellen és lökésért nem adják meg a gólját hát ha élne elég igazságtalannak érezhetné akárcsak én lehet hogy ő a jövő nagy reménysége MÁR megint a második körben estem ki ez felháborító és megint ugyanolyan szerencsétlenül!
-
#5458 okoska kuldd el az edzesed -
#5457 DE amikor eggyel föl megy az értéke AKKOR berakok!(jóhogy nem csak most nagyon izgalmas mien gyorsan fejlődik) -
#5456 De ugye nem fogsz orankent berakni egy kepet rola fasz? -
#5455 mondjuk most jól jönne nekem is ilyen játékos... -
#5454 És most áll a szezon!!!
De most 5 tehetségemet beteszem ebbe az edzőprogramba hátha ők is lesznek ilyenek -
#5453 Megvagyok rémülve milesz belőle kicsit gyorsan fejlődik már nemazért
-
#5452 Én is nyomok egy ilyesmit csak premier league és sokkal erősebb!
Hát takezó nálam 17 évesen leigazoltam.
Az U19-be ontotta gólokat szinte csak ő volt a meccs hőse.
Aztán szépen lassan mentek el ezek a ***** magyar csatárok a ****** kiselejteztem mer sok volt a fizetésük és egyre több játéklehetőséget kapott és amikor a bl csoportkörbe mesterhármast rúgott beépítette magát a csapatba ennyi tömören -
Takezó #5451 meglátjuk, nálam még csak 18, szal olyan 3-4 év múlvára várom azt, hogy igazán nagy sztár legyen -
#5450 Aze nem rossz liga ez...csak nehez lesz megnyerni.
-
#5449 Anyestbe ez világsztár lesz a szezon végén berakok egy képet
már megint fejlődött -
#5448 Hát én egy év költségvetését a legjobbnak tűnő edzőimre költöttem.
Edzéstervet már nem tom honnan szereztem.
De ha ilyen ütemben fejlődik akkor világsztár lesz
A milan kis szar 550K ajánlott érte.
Nem fogadtam el áttértem 10M-ra
ha elfogadják akkor én még 30 40 milliót fogok érte kérni :D -
Takezó #5447 ez vazz komoly! kár, hogy nekem nincsenek nagy edzőim... amúgy milyen edzéstervet használsz? Én CMFaq-ot -
Takezó #5446 ehh én most kezdtem újra fradival (2. évben járok) ésebben a gémben még nem kezdődött el az "özönlés", de kb olyn 2009-2010 környékén történt mindez. -
#5445 Mostmár énis beláttam hogy ez a gyerek a legtehetségesebb brazil ezért ráküldtem egy nagyon kemény edzést és vagy 20 szakembert 2 hónap múlva ez lett belőle:
-
#5444 Hanyadik évben jártok mert rajtam kívül két klubban van külfüldi azok se válogatottak és másodedzők.Egyszóval nálam még nem kezdődött el az özönlés:D -
Takezó #5443 Nálam is így van :D -
#5442 És az csak nálam van hogy tehetséges és megvehető játékost csak kapust találok kb. 1-2 játékos van akit meg is bírok venni és azokat is második évben a koruk miatt elviszik szóval akkor lesz lehetséges játékosok ha világelső leszek vagy mi? -
#5441 ez sem rossz... nálam a legújabb kedvessége a programnak, hogy leesett az átlagnézőszám 57ezerre... deportivo ellen is csak 62ezren voltak. BLben Arsenal ellen is csak 67 ezren. nem tudom mi az ördög lova lelte a játékot, de elég idegesítő, mert így majdnem minden hónapban mínuszban vagyok... -
#5440 nálam is így van.... -
donpedro #5439 Gyerekek, csak nálam hülyült meg teljesen a futballvilág, vagy másnál is hasonló a helyzet? Ti. nálam özönlenek a külföldi szakemberek Magyarországra, csak két nevet említek:
Brian Laudrup a Dunaújváros edzője, Luc Nilis a Szolnok másodedzője!
Rajtuk kívül is van még kb. 20 korábbi válogatott futballista, főleg Dél-Afrikából és Törökországból, de vannak ex-francia és szlovén szakemberek is. Mind többszörös válogatott játékos volt korábban... Sajátos. -
#5438 De majd 28 évesen nézd meg hogy mennyire miben lesz kiemelkedő -
#5437 JA és a csatárjaim 27 meccs alatt 93 gólt lőttek
Amoah 27 meccs 26 gól Átlag 7,67
Tsigalko 24 meccs 30 gól Átlag 8,75
Éderson 23 meccs 37 gól Átlag 8,78