Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
én meg úgy tudom, hogy korábban volt... mert mikor kijött az aktuális cm, akkor ugye a Liverpoolban volt még Mcmanaman, de a játékban benne volt, hogy megy jövõ év nyarán a bosman szabállyal a madridba. ez biztos benne volt emléxem rá, hiszen a cm 3 óta mindig managerezek

robotnyk
jah jó, már látam bocsesz
akkoriban még nem voltam ilyen penge fociból, de ha jólemléxem akkor Mcmanaman még a Bosman szabály életbelépése elõtt írt alá a Madridhoz - 99-ben, a Bosman szabály meg csak 2001/02es szezon óta van.
zaki
de különben így nehezebb eladni a csókát. pl augusztusban elkezdem kiárusítani a srácot, akinek lejárt jövõ nyáron a szerzõdése, akkor már nem kapok annyi zsetont érte, mint ha pl fél évvel korábban adnám el. a klubok sem hülyék.

robotnyk
így van! ha valaki nem kell, akkor azt már az év elején tudnod kell! így mondjuk ha már csak egy éve van a csókának, addig árulod, amíg nem mehet el Bosmannal, így legalább fél év esélyed van hogy valami lovettát szerezz belõle. Ha viszont szükséged van az ipsére, akkor év elején kell hosszabbítani, mese nincs.

szia zaki 😊
zaki
de én nem a Citybe való eltávozásáról beszélek.

robotnyk
de van, hogy példaklubbnál maradjunk, ha Salgado nem a Real ajánlatát fogadja el, hanem Chelsea-ét, akkor õ is elmehetett volna tképp ingyen. McManaman nem bosmannal ment a ManCitybe, hanem úgy ahogy anno Rivaldo a Milanba, ingyen.
zaki
1ébkénzt hi robotnyk

zaki
látod, ezért nem szabad az utolsó pillanatig várni a szerzõdéshosszabítással. ha pl lejár június 30-án a csávó szerzõdése, én már 1 évvel korábban elkezdek vele tárgyalni, ha esetleg nem fogadja el az ajánlatomat, akkor még legyen idõ újat, vagy újabbakat ajánlani neki

robotnyk
hát a bosman szabály pontosan ez az "egyezkedés a hátad mögött". egyébként addig ajánlhattál volna neki jobb szerzõdést, amíg nem fogadta el a fradi ajánlatát
zaki
azt nem vágom, hogy ez a való életben nincs ez így? azért kérdezem, mert pl még anno Mcmanaman a Liverpoolból is így került a Real Madridba, de nem fél évvel, hanem sokkal korábban aláírt a Madridhoz. és amikor megjelent a cm, akkor már ez is benne volt. de mondhatok mást is, pl Babbelt. õ ugyanígy ment el a Liverpoolba a Bayern-tõl

robotnyk
nem, ez a bosman szabály. a játékossal pontosan 6 hónappal a szerzõdesése lejárta elõtt megegyezhet más klub, a jelenlegi klubjának beleszólása nélkül.
zaki
azt írtad, már megegyezett a fradival. akkor annyi, õt már lesheted, nem csinálhatsz vele semmit

zaki
nem elbuktad, õ már a fradié...

DONGUBA
Megvan.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
#3668. ott egy kép, akirõl én beszélek

DONGUBA
Ja ok.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
de nem az a Cipriani, aki nálam, mert az enyém 1993-ban született. Robinho nálam is játszott, összesen 6,5 évet, de eladtam a Milannak 160 millióért, és a helyére építettem be a csapatba Cercit

DONGUBA
Cerci es cipriani nalam is van😊))))
De azert a tobbi sem rossz mi?
Es akko meg ott van freddy adu meg a tobbi ifi.huuuuuuuuuu bazzzzzzzzzz akkora csapatom lesz hogy csak na.
Robinho elso ev felenel jott ingyen mert lejart a szerzodese es fel ev alatt golkiraly lett a seria a-ban.Jo mi?

zaki
hát nálam 5 csatár van most, mind aktív olasz válohatott 😊 (Simonetta, Cerci, Cipriani, Bosi, Cassano)

DONGUBA
Nemtom nezted-e a kepet amit beraktam?Van 7 qrva jo csatarom es meg jonnek ev vegen pl onwuachi stb szal mmindig kell.Pl parat kolcsonadsz es ugy is fejlodnek.

zaki
közben nálam 37 évesen visszovonult Totti... 22 szezont lenyomott a Rómánal, 600 bajnokin 190 gólt lõtt... 91 szeres válogatott, 21 gólt lõtt... asszem nem nagyon fog több meccset játszani bajnokin senki sem a csapatban, mint õ...

DONGUBA
Az utanpotlasra kell eloszor gondolni.En ugy kezdem a jatekot mindig hoy az ifiket meg a tápokat igazolom le.

zaki
csak a timefix-et töltötted le?

DONGUBA
Ez erdekes buffont a havertol vettem meg 20milla+jatekos de abiati nem jatszik egyaltalan mert buffon nem serult sose.De most kotott frey uj szerzodest a parmaval hogy 5 millaert kilehet vasarolni.Persze hogy elhozom ev vegen.Abiati nem is jatszott talan 2 meccset 2005. es nem is lazadozott De azert haver elvitte mert belatta hogy buffont nem lehet potolni.En derossit balhatvedkent jatszatom es azert megneztem mikor jol teljesitett es akko vettem eszre hogy jobblabas.

zaki
ja, és 4000.

zaki
nem figyeltem. de nálam DML-t játszik már évek óta, mióta Candela-t eladtam

DONGUBA
Azt eszrevetted zaki hogy de rossi balszelso is ej JOBB labas?

zaki
Diego az 1ik kedvenc játékosom, már 10 éve nálam van, most 28, vagy 29 évesen már 100X-os válogatott

zaki
az sem volt még... na most úgyis mindjárt jön a felkészülés, majd megyek magyarországra, és szétcsapok egy kicsit

DONGUBA
Itt egy csapatkep bar gondolom ugyis lefikazzatok.Azert nemrossz csapat.Haverral jatszuk online.

zaki
madj keresek pár érdekes képet... Roma-FTC meccs még nem volt a 11 évem alatt jó jól emléxem, sõt még magyar csapattal sem jászottam, mivel talán 2X, vagy 3X volt olyan, hogy bekerültek a bl-ben, én meg mindig ott vagyok ugye 😊

zaki
gondolom ha feltesszük a 4.14-es patchet, akkó van 1 kis hiba az idõvel (15:3-at ír ki 15:30 helyett, etz írják példának a cmfaq-on), és ez a patchfix ezt a hibát javítja

DONGUBA
Van egy 4.14-es es 1 4.14-es timerfix.De akko melyik kell?

zaki
ja, van 1 timerfix patch is fent

zaki
😄DD hát igen, a Romanak kicsit jó szakemberei vannak (pl én ). az edzést lexarom, rábízom az assistant manager-re, õ csinálja a dolgokat. milyen képeket szeretnél látni?

DONGUBA
A cmfaqon 2 pecs van.

zaki
akkó szívesen

zaki
én sem.... nem tdom, nézd meg esetleg a cmfaq.com-on, vagy a cmhungary.tk-n

DONGUBA
Most 2 pecs van?

zaki
vmelyik régebbi cmben volt olyan, amikor 4, vagy 5 hónapos eltiltst kaptam 1X Davids-sal emléxem

DONGUBA
Meg cm0102-ben volt amikor haverral jatszottunk hogy egy jatekosa kapott 5 meccses eltiltast es egy kor mulva kapott meg ra+7-et szal 12 meccses eltiltasst kapott.A 4-ben es a 0304-ben olyan max 5 meccsest kaptam meg csak.

zaki
ja, és csóró Inter aki tavaly kiesett az 1. osztályból, csak 12. lett a másodosztályban, szóval asszem egy idõre ki vannak pipálva

zaki
na, befejeztem a 11. szezonomat, ezért maradtam fent ilyen sokáig 😊 szóval: 27 ponttal nyertem meg a bajnokságot, ez a 7. zsinórban, Cerci 34 meccsen 35 gól, ezzel lett gólkirály, Simonetta 33 meccsen 33 gól, õ lett a 2. az olasz kupa döntõ 1. meccsén 3-0-ra nyertem a Piacenza ellen, a visszavágón meg 5 lövésbõl 4 gólt kaptam, és kikaptam 4-1-re, és elvesztettem a mecset több idegenben lõtt gól miatt.... hát tiszta idegbeteg lettem, mondom ilyen nincs... aztán jött a köv. csapás: lesérült 1 héttel a bl döntõ elõtt Pelizzoli, na mondom qrva jó, erre Cerci is lesérült, mondom kész. na mind1, a döntõt a Man Utd ellen (tavaly is õ volt az ellenfél, akkor 3-1-re nyertem) 6-0-ra(!) nyertem. most jön a 2014-es vb, 11 olasz játékost hívtak be a válogatottba, úgy, hogy Pelizzoli lett volna a 12., és kihagyták vmiért az 1ik legtehetségesebb játékosomat, aki szintén válogatott. na mind1, most fexem le, és holnap (azaz ma) folytatom a gamet a szezonnyitóig. kicsit sokat írtam nem baj, legalább leírtam az ezévi tapasztalataimat, majd ti is írhatnátok év végi beszámolót, ha akartok. cm forever 😊

Rudee
Az lehet

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
biztos fantasztikusan bemelegített, vagy valami ilyesmi 😊

zaki
lol 😊

Rudee
Nekem csak 1-2 meccset kapnak általába, több nem volt még szerencsére.
Egyébként fölraktam a 4.1.4es peccset, a tartalék csapat 1-0ra nyert, a tudósítás szerint a cserekapus nyújtott kiemelkedõ teljesítményt, kis szépséghiba, hogy nem is cserélték be

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
nektek mi volt a legnagyobb eltiltás, amit játékos kapott? nekem most kapott Lúcio egy 6 meccses eltiltást... na nem mintha nagy jelentõsége lenne, mivel 16 ponttal vezetek 11 forduló elõtt, és van rajta kívûl 3-4 olasz válogatott középsõ védõm, de akkoris

zaki
thx

DONGUBA
Secondly, apologies for some of the errors that you experienced in 4.1.3 (especially with regards to Network play and the match stats issue)

We're planning to do a corrective patch 4.1.4 to make right the wrongs and tidy up some other loose ends that we know some of you have experienced. The current list of fixes is as follows, release of this will be as quickly as possible but no date is set yet

Patch 3 - 4.1.4

Match
- Fixed network game bug where client scorelines differed to server due to clash of post and pre 4.1.3 tactics
- Fixed 4-4-1-1 and 4-2-3-1-dk
- Full match mode now skips "dead time" again
- Fixed problem where user couldnt make a sub immediately after certain incidents
- Fixed obscure crash that occured when human's goalkeeper red carded
- Improved storage lifetime of match stats for background leagues and ED1/ISB level matches in foreground

Match AI v224
- Cut down on hurried and pointless hopeful passes from decent players
- Improved shooting AI...more range of different shots
- Improved computer team AI when utilising free role wide players eg Pires
- Made fiery and temperamental players more likely to dissent or lose temper
- Tweaked player clean through detection AI
- Slight tweaks to goalkeeper saves
- Improvement in short and medium range pass accuracy
- Less short goal kicks from keepers unless asked to in tactics
- Slightly better player turning on ball AI when near own goal
- Less backpasses drifting out for corners
- Fixed certain incidents of central defenders going for unwise attempts to intercept the ball on the wing
- Made condition have a small effect on injury proneness in match
- Toned down long throws

Game
- Pre-game injuries now are set up again.

Screens
- Fixed display of custom stadium pictures on match day