11900
-
antijedi #5638 ja a mostnai fiatalság züllik lefele és ez kezd a divat lenni pedig nem helyes... -
#5637 lol, lassan többen leszünk éjjel, mint nappal :P -
#5636 Köszi a skint, nagyon cool...:) -
Takezó #5635 :D -
#5634 akarom mondani lefexem :P -
#5633 jaja, lássan asszem én is fexel le :) -
Takezó #5632 minden CM-es éjszakai bagoly? aszittem csak én :D -
Takezó #5631 na Zaki te is itt vagy? :D -
donpedro #5630 bye -
#5629 jó 8 -
Takezó #5628 én viszont fexem jóccakát -
donpedro #5627 kösz :) -
Takezó #5626 aham az jó, grat a tesódnak ;) -
donpedro #5625 Nagybátyámék külföldön élnek, így nem voltak ott a tesóm esküvőjén, plusz még a tesómnak születésnapja is van (illetve már csak volt), és ezeket együtt ünnepeltük. Nomeg, már kb. 3 éve nem láttuk egymást a nagybátyámékkal. -
Takezó #5624 :) hát minek mentetek oda? mit ünnepeltetek? -
donpedro #5623 Én most jöttem haza a Gundelből. Basszus, nem semmi árak vannak... (Nagybátyám cirka 100 rugót hagyott ott egy hatfős vacsoráért.) -
Rudee #5622 Pont a Vasast próbálom benttartani az 1. osztályba :D -
Rudee #5621 Gillich Ákos, '85ös csatár. -
Takezó #5620 egyébként meg mé vagytok ilyenkor ébren??? :D -
Takezó #5619 Gillich? majd kipróbálom idáig nem ismertem -
Rudee #5618 Pécsbe -
Rudee #5617 Gillich nekem a Pécsba nagyon jól jáccott, aztán nagyobb kihívásra vágyott és elment a Videotonba -
donpedro #5616 Én is gratula! Egyébként mi a REAC-cal épp a hajunkat tépjük. :) Megnyertem a kupát és a ligát, utóbbit 16 pont előnnyel, a BL-ben viszont egy csoportba kerültünk az Interrel és a címvédő Bayernnel. Az utsó meccsen dőlt el a továbbjutás, ahol nyernünk kellett volna a bajorok ellen, de 1-0-ra kikaptunk, így maradt az UEFA kupa.
Ott aztán remekül ment a játék, agyonvertük a Tiranát, majd nagy meglepetésemre kivertük a Schalke-t, hogy utána a legjobb 8 között kiessünk a CSKA Sofia ellen. Ez persze így is nagyon szép, csak hát kissé szerencsés sorsolásunk lett volna a folytatásban, ugyanis a 4 között (tessék megkapaszkodni) a Videoton lett volna az ellenfél. Bizony, a fehérváriak egészen az elődöntőig meneteltek, kiverve többek között a Feyenoord-ot és a Valenciát!!
Aztán a Sofia ellen ők is simán kiestek, így végül a bolgár csapat döntőt játszott, ott viszont kikapott a Parma ellen.
A nyári szünetben a csapat története során először volt pénz átigazolásra, és mindjárt 6 millió euro, úgyhogy alaposan bevásároltam, Supat, Porhallson, és még sokan mások is megérkeztek, így most kicsit gondban is vagyok, hogy kit rakjak be a csatársorba, hisz Gillich Ákos továbbra is szórja nálam a gólokat. De legyen ez a legnagyobb bajom. :) -
Takezó #5615 ok, hogy többet kérnek, de ezerszer több lesz a zsé is... persze a hülye vezetőség gyakran költi stadionra :D -
#5614 működik? -
#5613 Ezer hála a skinért. -
#5612 Jajaja. -
#5611 mit mond6nék? gratula -
#5610 Ahogy egyre sikeresebb leszel annal tobbet kernek. -
#5609 Ja bocs.En is gratulálok az eredmenyekhez. -
BlackHawks #5608 Köszi skacok, az a röhej, hogy a BL meccseken a köv. a taktikám:
sima 4-4-2 DEF a kontrajáték bexelve azt hadd szóljon.
Asszem jól kontráznak a fiúk!
1 érdekesség: a BL előtt akartam szerződést hosszabítattni az 1-ik játékosommal, kért 4.500 eurót/hét, hát mondom az sok, most megnéztem, már 7.500 -nál tart, de a többiek is ilyen pénzéhesek lettek -
#5607 ja, neked meg egy doboz szóbeli vállveregetés! szép volt, jövőre ennél csak jobb lehetsz :D -
#5606 NA ES GRUSI ENGEM HULYEZ LE BASZKI MERT LEBUKTATOM HOGY CSALT. -
Grusi #5605 BlackHawks: Grats, elkepeszto, miket csinaltok ;] Foleg az Arsenal oda-vissza tetszett ;] -
BlackHawks #5604 Ja természetesen a '?' = '-'
Hülye word -
Grusi #5603 :DDDDDDDDDDDDDDDD
Ez mekkora undorito csalo, es meg teged hulyez le :D
Te igy elvezed a jatekot? :D -
#5602 ja, így mindjárt más, így már nem is csíteltél mi, te kis nyikhaj? :D -
#5601 nem mentem volna bele, de hát ne adja nekem itt az ártatlant :) -
BlackHawks #5600 válaszolna=válaszolni
Bocsi :) -
#5599 te hülye.editorba beállítottam hogy lejárjon a szerődésük,és így eltudtak jönni...